- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.601
Olur da harcayamazsan bana haber et hemen yardımcı olurumAslan burcunun bir savurganlik özelliğini almamışım. Para harcayamıyorum. Zaten yok da
HahahahahahahahKaplıcada ne yaşlı kadınlar gördüm. Memeleri can kurtaran simidi vazifesi görüyordu
Olur da harcayamazsan bana haber et hemen yardımcı olurum
cicinelli bu mesajları nasıl okuyacak acaba kaçırdı hep planları
Üniversitedeyiz. Dedik ki hadi kaplıcaya gidek. İlk hamam deneyimim. Yaşlı yasli kadınlar. Genc kız yok denecek kadar az. Travma olmuştu zor atlattıkHahahahahahahah
Yazlikta bnde çok gördüm
Onlarda çok pahalı öyle demeOlan paramı oğlum yiyor. Anne bana sürpriz yumurta al diye
Kaxirdi ama şuan daha mutlu geysasi yanındacicinelli bu mesajları nasıl okuyacak acaba kaçırdı hep planları
Bende de oluyor her sene porsuk et görüyorumÜniversitedeyiz. Dedik ki hadi kaplıcaya gidek. İlk hamam deneyimim. Yaşlı yasli kadınlar. Genc kız yok denecek kadar az. Travma olmuştu zor atlattıkama çok eğlenceliydi ya.
İşte yiyor. En son kesmedi bime dev yumurta gelmiş anne al diye çırpınıyor. Aldık mecburOnlarda çok pahalı öyle deme
3 lira miydi neydi en son iki tanesi 6/lira aman Yarabbi
Benim oglanlarn sohbeti ne biliyor musunİşte yiyor. En son kesmedi bime dev yumurta gelmiş anne al diye çırpınıyor. Aldık mecbur
Olan paramı oğlum yiyor. Anne bana sürpriz yumurta al diye
Nerden bilelim ay abam hiç geyşam olmadıkiiKaxirdi ama şuan daha mutlu geysasi yanında
Olunca anlarsınNerden bilelim ay abam hiç geyşam olmadıkii
ay hizuran seni nasil aldım bu mesaja haydaa yanlışlıkla bişey keşfettim galiba
Çocukların hayal gücü çok genişBenim oglanlarn sohbeti ne biliyor musun
Cennete çikolata cesmesinin altında kalacaklarmis
Izgara et yiyeceklermis cikalatadan evler yiyecekler mis hahahahahah
Bunalri konuşan da yok nerden duyuyorlar bilmiorm
Aynen oyleeee fazlasıyla hem deÇocukların hayal gücü çok geniş
Hadi hayırlısı olsun hakkımda tedirgin oldum bi miktar djdkjfOlunca anlarsın
Bak biz yaşlanınca kız kıza tatil planı yapmayı göze aliyorsak var bunda bir bitlik de
Hakkinda hayırlısı olsun uyma sen bize biz yaşlandık ondanHadi hayırlısı olsun hakkımda tedirgin oldum bi miktar djdkjf
21 yaşındayım ben de yaşlanıyorum artık okul bitmeden evlenicem galiba bu gidişleHakkinda hayırlısı olsun uyma sen bize biz yaşlandık ondan
Once okulunu bitir mesleğini al sonra evlen canm daha çok kucuksun21 yaşındayım ben de yaşlanıyorum artık okul bitmeden evlenicem galiba bu gidişle
okul bitmeden dediysem benim de 23 24 falan olabilir bakalım yıllar neler getirirOnce okulunu bitir mesleğini al sonra evlen canm daha çok kucuksun
Ben 23 yasında evlendm keşke daha geç evlenseydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?