Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar (kertenkele çok uzun yazması zor ) nasılsınız? Ara sıra giriyorum bdv ye bakıp çıkcam diyorum çıkamıyorum o yüzden buraya fazla uğrayamadan bebe çık netten diyor :)

Fırsat varsa hiç durma yat uyu bebişe çok geçmiş olsun

Ajsjahash kizz senin gözler uçmuş yavru hangisine aklın yatıyorsa onu dinle sen benceama kahve candır yaokkalı olursa iki gözünü de açar bak onu tavsiye ederim ama
Yok canım ağır bişe de kaldırmadım ya,şimdi eşim ovdu biraz masaj yaptı iyi geldi gibi bakalım benim belimde senin gözler gibi ayrı telden çalıyor bugün bakalım nereye kadar

Sek kahvemi yaptm bakalım ins gizler açılır
Yaaaa çok geçmiş olsun canm ins geçer hemen

Geçmiş olsun canım haber var mı ne demişler oğluna

Kahve ayıltır şimdi seni iyi yapmışsın saol canım teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun,hemencik iyilesirde senin yavruda inşallah şu tatili hasta hasta geçirmez
Tatili de tatilsizi de hasta onun
Bakalım yaaa saol.kuzum
İyileşir ya alıştık artik :)

B Brunello Cicinelli kuzum nerelerdesin topiğin sahipsiz kalmış
Limonsuzum eşim evde bugün ara ara bakıyorum. Yarın ilgileneceğim. Topik sadece benim değil ya tüm kertenkelelerimin üstüne yaptım topiği. Herkesin tapusu var siz takılın ben bir kocama doyup geleceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…