- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Fırsat varsa hiç durma yat uyuBenim.belim de çok ağrır çok is yaptığında eğer ahir birşey kaldirdiysan ondan da olmuş olabilir
Sabahın 6 burcunda uyandm oğlan usutmus hastalandı babasıyla hastaneye gonderdm şimdi de uyuyamiyirm hayko ceokinin gozleri gibi gozlerm biri kalk gidelim yatalim diyo diğeri uyursan uyanamazsn kalk bi kahve ic diyor ic sesim amaaaan kim yapacak kahveyi sağ gözü dinle git uyu diyor mantigim sol çözümü dinliyor bobreklerm nabio len bu gene bozuttu diyor
Hahahahahshshajhahah
Ajsjahash kizz senin gözler uçmuş yavruBenim.belim de çok ağrır çok is yaptığında eğer ahir birşey kaldirdiysan ondan da olmuş olabilir
Sabahın 6 burcunda uyandm oğlan usutmus hastalandı babasıyla hastaneye gonderdm şimdi de uyuyamiyirm hayko ceokinin gozleri gibi gozlerm biri kalk gidelim yatalim diyo diğeri uyursan uyanamazsn kalk bi kahve ic diyor ic sesim amaaaan kim yapacak kahveyi sağ gözü dinle git uyu diyor mantigim sol çözümü dinliyor bobreklerm nabio len bu gene bozuttu diyor
Hahahahahshshajhahah
Arkadaşla da buluscaz ondan da yatamiyormFırsat varsa hiç durma yat uyubebişe çok geçmiş olsun
Sek kahvemi yaptm bakalım ins gizler açılırAjsjahash kizz senin gözler uçmuş yavruhangisine aklın yatıyorsa onu dinle sen bence ama kahve candır ya okkalı olursa iki gözünü de açar bak onu tavsiye ederim ama
Yok canım ağır bişe de kaldırmadım ya,şimdi eşim ovdu biraz masaj yaptı iyi geldi gibi bakalımbenim belimde senin gözler gibi ayrı telden çalıyor bugün bakalım nereye kadar
Geçmiş olsun canım haber var mı ne demişler oğlunaBenim.belim de çok ağrır çok is yaptığında eğer ahir birşey kaldirdiysan ondan da olmuş olabilir
Hahahahahshshajhahah
Kahve ayıltır şimdi seni iyi yapmışsınSek kahvemi yaptm bakalım ins gizler açılır
Yaaaa çok geçmiş olsun canm ins geçer hemen
Serum vermişler canm , usutmus dedilerGeçmiş olsun canım haber var mı ne demişler oğluna
Tatili de tatilsizi de hasta onunKahve ayıltır şimdi seni iyi yapmışsınsaol canım teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun,hemencik iyilesirde senin yavruda inşallah şu tatili hasta hasta geçirmez
A.slm tabiki ne demek herkese acigiz
Tüplü mu tuosuz muo zaman dalıyorum içeri
Tüpsüz dalarım ben heyecan olsunTüplü mu tuosuz mu
Hoşgeldin o zaman canm (;
Hoşgeldin o vakitTüpsüz dalarım ben heyecan olsunHoşgördümmm
Hoşgeldin o vakit
Limonsuzum eşim evde bugün ara ara bakıyorum. Yarın ilgileneceğim. Topik sadece benim değil ya tüm kertenkelelerimin üstüne yaptım topiği. Herkesin tapusu var siz takılın ben bir kocama doyup geleceğim
Oh oh gözün aydın o zamanLimonsuzum eşim evde bugün ara ara bakıyorum. Yarın ilgileneceğim. Topik sadece benim değil ya tüm kertenkelelerimin üstüne yaptım topiği. Herkesin tapusu var siz takılın ben bir kocama doyup geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?