- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.621
Günaydın kızlar nasılsınız
bende 23ünde evlendim şuan 24 yaşındayımmmmmmmm .Once okulunu bitir mesleğini al sonra evlen canm daha çok kucuksun
Ben 23 yasında evlendm keşke daha geç evlenseydim diyorum
kk birinci noteri ne etmiş senin beben öyle çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış
İyi olur canım sadaka koruyor kazadan beladan. Nazar değiyor çocuklara çok çabuksağol canım benim sorma valla allah korudu benim sipayi. çok şükür hafif atlatti. sadaka vermemiz lazim acilen.
İyi olur canım sadaka koruyor kazadan beladan. Nazar değiyor çocuklara çok çabuk
Once okulunu bitir mesleğini al sonra evlen canm daha çok kucuksun
Ben 23 yasında evlendm keşke daha geç evlenseydim diyorum
Günaydın tatlım nasılsın. Bende seni özledim yagünaydın canım bayadır sohbet edemiyoruz ya özledim valla senii
Günaydın tatlım nasılsın. Bende seni özledim ya☺ kendimi ve ailemi toparlamaya çalışıyorum.
Geçen hafta babamı kaybettikben iyiyim canım baban rahatsızdı nasıl oldu toplandımı ailen nasıll
Geçen hafta babamı kaybettik
Aslında böyle bi düşüncem hiç yoktu biliyor musunuz hep 25 26 yı bekliycem işimi elime alıcam diyordum ama tıp gerçekten çok uzun bi süreç ara ara geliyo böyle bi his gerçi hala diyorum 23 erken diye inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı olsun çok mutlu olalım ya aminkesinlikle katılıyorum sanaaynı şekilde 23 te evlendim şimdi ne halt yemeye hemen evlendim diyorum
ama kimisi çok güzel altından kalkıyo mutlu oluyo. belki G gokyuzu_ de öyledir :)
ben mutluluğu bekarlikta gördüğüm için sürekli bahamalar karayipler miami buz otel bilmem ne plani yapiyom
tabi üstü açık kırmızı klasik arabami da unutmayalım
eşarbını boynuna bağla gözlüğünü de tak rossss geziye çıkıyoruz bebeğim
Günaaydın hepinizeGünaydın tatlı kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar da, bu planlar ne böyle la,insan hiç torun torbadan kurtulmak için böyle planlar yapar mı gii olsa olsa en fazla torun bakmam ama,o gün senin bu oturma benim gezeriz, yeriz içeriz,göbek atarız falan diye plan yapar Allah sizi yaslansaniz da ruhumuz hep genç kalacak belli . kk birinci noteri ByNkoaLa hizuran
Günaydın tatlı kızlar nasılsınız
Aslında böyle bi düşüncem hiç yoktu biliyor musunuz hep 25 26 yı bekliycem işimi elime alıcam diyordum ama tıp gerçekten çok uzun bi süreç ara ara geliyo böyle bi his gerçi hala diyorum 23 erken diye inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı olsun çok mutlu olalım ya amin
İşte vizyon budurama şimdi elini vicdanina koy kuzu böyle bi hayat yasamak varken gün gün gezip gelin damat dedikodusu yapıp dinlemek çok sacma değil mioturup gün yapsak birbirimizi de gaza getiririz bu kaynanalar gaza geldiği için de zaten böyle sıkıntı yasamiyo muyuz çoğumuz
kek kısır yiyip tansiyonum çıkacağına kokteyllerden sekerim çıksın bari didimmenopozdan yanginlara gark olacagima ayyyy bahamalarda hiç eskisi gibi degil çok sicaklasti demek istedim
ben kocama diyorum çok fazla sey var yapmak istediğim ama baktim o yapmiyo her türlü katılıma açığım
daha Eskişehire gidip planör eğitimi alip pilot olma hayalim varçok güzel olmaz mi
İşte vizyon budurbir teyze vardı kocayı bosayip bütün dünyayı geziyordu. Fotoğraf makinesini bir yerde unutmuş. Bulan kişi teyzeyi ünlü yapmıştı. Çok imrenmistim teyzeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?