Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Once okulunu bitir mesleğini al sonra evlen canm daha çok kucuksun
Ben 23 yasında evlendm keşke daha geç evlenseydim diyorum
bende 23ünde evlendim şuan 24 yaşındayımmmmmmmm .
ama 24 olmak istemiyom hele 30 ağustosta 25 olmak no no no ben hep 23 kalsam

İyi olur canım sadaka koruyor kazadan beladan. Nazar değiyor çocuklara çok çabuk

öyle valla efom yaaa. bi sorayim da etrafa. ihtiyacı olan birine verelim inşallah.
bide diyorum esime kapıcı ablaya verelim ayakkabiligi görmek istemiyorum diye. dursun babamgil yazlik alinca veririz diyo
sen napiyosun nasılsın efom

Once okulunu bitir mesleğini al sonra evlen canm daha çok kucuksun
Ben 23 yasında evlendm keşke daha geç evlenseydim diyorum

kesinlikle katılıyorum sana aynı şekilde 23 te evlendim şimdi ne halt yemeye hemen evlendim diyorum

ama kimisi çok güzel altından kalkıyo mutlu oluyo. belki G gokyuzu_ de öyledir :)
ben mutluluğu bekarlikta gördüğüm için sürekli bahamalar karayipler miami buz otel bilmem ne plani yapiyom
tabi üstü açık kırmızı klasik arabami da unutmayalım
eşarbını boynuna bağla gözlüğünü de tak rossss geziye çıkıyoruz bebeğim

Geçen hafta babamı kaybettik

haberim yoktu canım özür dilerim başın sağolsun allah annene sana ailene tüm sevenlerine sabır versin.
toprağı bol olsun mekanı cennet olsun. yüreğin sızlasada o hep seninle olcak zaman herşeyi iyileştircek canım.
Senii çook seviyorum

Günaydın kızlar da, bu planlar ne böyle la, insan hiç torun torbadan kurtulmak için böyle planlar yapar mı giiolsa olsa en fazla torun bakmam ama,o gün senin bu oturma benim gezeriz, yeriz içeriz,göbek atarız falan diye plan yapar Allah siziyaslansaniz da ruhumuz hep genç kalacak belli. kk birinci noteri ByNkoaLa hizuran

Aslında böyle bi düşüncem hiç yoktu biliyor musunuz hep 25 26 yı bekliycem işimi elime alıcam diyordum ama tıp gerçekten çok uzun bi süreç ara ara geliyo böyle bi his gerçi hala diyorum 23 erken diye inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı olsun çok mutlu olalım ya amin

ama şimdi elini vicdanina koy kuzu böyle bi hayat yasamak varken gün gün gezip gelin damat dedikodusu yapıp dinlemek çok sacma değil mi oturup gün yapsak birbirimizi de gaza getiririz bu kaynanalar gaza geldiği için de zaten böyle sıkıntı yasamiyo muyuz çoğumuz
kek kısır yiyip tansiyonum çıkacağına kokteyllerden sekerim çıksın bari didim menopozdan yanginlara gark olacagima ayyyy bahamalarda hiç eskisi gibi degil çok sicaklasti demek istedim

ben kocama diyorum çok fazla sey var yapmak istediğim ama baktim o yapmiyo her türlü katılıma açığım

daha Eskişehire gidip planör eğitimi alip pilot olma hayalim var çok güzel olmaz mi

Günaydın tatlı kızlar nasılsınız

limonsuzum günaydın canım :)
ve tüm kertenleler günaydınlar efenim :)

iyiyiz canım hayaller aleminde yaşıyoruz hep birlikte yasliligimiz atraksiyonlu olsun didik

sen de gelir misin bizle

ben de senin gibi diyodum sonra baktım tüm dünya üstüme geliyo gibi geldi evlendim. sonra anladım ki naparsan yap o dünya üstüne geliyo ben fazladan sorumluluk almış oldum. şimdi ekstradan güneş sistemi de üstüme üstüme geliyo

İşte vizyon budur bir teyze vardı kocayı bosayip bütün dünyayı geziyordu. Fotoğraf makinesini bir yerde unutmuş. Bulan kişi teyzeyi ünlü yapmıştı. Çok imrenmistim teyzeye.

İşte vizyon budur bir teyze vardı kocayı bosayip bütün dünyayı geziyordu. Fotoğraf makinesini bir yerde unutmuş. Bulan kişi teyzeyi ünlü yapmıştı. Çok imrenmistim teyzeye.

zaten kaynanmlar bizi katakulliye getirmese ben de çoktan fotoğraf makinesinin her vidasina kadar çözmüş olurdum istedigim makineye param yetmiyo işe başlayınca hemen alicam ama. valla teyzeye selam olsun arkasindan gidiyorum gibi duruyo

senle de ölü denizde yamaç paraşütü yapak hizuran olmaz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…