- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.641
Yapalım kız.zaten kaynanmlar bizi katakulliye getirmese ben de çoktan fotoğraf makinesinin her vidasina kadar çözmüş olurdumistedigim makineye param yetmiyo işe başlayınca hemen alicam ama. valla teyzeye selam olsun arkasindan gidiyorum gibi duruyo
senle de ölü denizde yamaç paraşütü yapak hizuranolmaz mi
Yapalım kız.Kız sahilde yürüsek de olur
Yaakız paraşütle sahile ineriz işte. inince yürüyüş yaparız istediğin kadarordan da dalışa gideriz
su altı müzesi vardi bi yerde. orayi cok merak ediyorum oraya da gidek noluuuurrrrr
Ayy bu uyarılardan sonra öyle bi düşünce gelirse size danışıcam kızlarben de senin gibi diyodumsonra baktım tüm dünya üstüme geliyo gibi geldi evlendim. sonra anladım ki naparsan yap o dünya üstüne geliyo ben fazladan sorumluluk almış oldum. şimdi ekstradan güneş sistemi de üstüme üstüme geliyo
Ayy bu uyarılardan sonra öyle bi düşünce gelirse size danışıcam kızlar
Bende seni seviyorum canım benim. Zamanla alışacağız. Herkes öyle söylüyorhaberim yoktu canım özür dilerim başın sağolsun allah annene sana ailene tüm sevenlerine sabır versin.
toprağı bol olsun mekanı cennet olsun. yüreğin sızlasada o hep seninle olcak zaman herşeyi iyileştircek canım.
Senii çook seviyorum
Gelmez olur muyumlimonsuzum günaydın canım :)
ve tüm kertenleler günaydınlar efenim :)
iyiyiz canım hayaller aleminde yaşıyoruz hep birlikteyasliligimiz atraksiyonlu olsun didik
sen de gelir misin bizle
B Brunello Cicinelli tatlım çocuk yataktan düşmüştü ya nasıl oldu? Yazdın mı göremedim.
Bende seni seviyorum canım benim. Zamanla alışacağız. Herkes öyle söylüyor
Gelmez olur muyum☺
Aklım kalmıştı ya çok sevindim.ross söylemişti iyiymis limonsuzum. sonradan cici de yazdı sanırım. çok şükür ucuz atlatmış bebis
Ooo sefamız olsunbuna çok sevindim iştebide arkadan yüksek sesle nil Karaibrahimgilden bütün kızlar toplandık şarkısını açarız ohhh :) :)
Aklım kalmıştı ya çok sevindim.
Ooo sefamız olsun
Bende seni seviyorum canım benim. Zamanla alışacağız. Herkes öyle söylüyor
Gelmez olur muyum☺
Pilot olma hayaline hayran kaldım be samdanim helal olsun valla azimli kadınsın vesselamama şimdi elini vicdanina koy kuzu böyle bi hayat yasamak varken gün gün gezip gelin damat dedikodusu yapıp dinlemek çok sacma değil mioturup gün yapsak birbirimizi de gaza getiririz bu kaynanalar gaza geldiği için de zaten böyle sıkıntı yasamiyo muyuz çoğumuz
kek kısır yiyip tansiyonum çıkacağına kokteyllerden sekerim çıksın bari didimmenopozdan yanginlara gark olacagima ayyyy bahamalarda hiç eskisi gibi degil çok sicaklasti demek istedim
ben kocama diyorum çok fazla sey var yapmak istediğim ama baktim o yapmiyo her türlü katılıma açığım
daha Eskişehire gidip planör eğitimi alip pilot olma hayalim varçok güzel olmaz mi
Şuan sana üzülmekle meşgulümKahvaltı edecektik. Masayı kuruyorum. Eşime de dedim ki notella yiyecen mi? Kahvaltı üstüne bir cila çekerim dedi. İyi al gel dedim. Bu alıp gelmiş. Iste geldi mm deyişi elinden kavanozun firlamasi, sıcaktan civimis çikolatanın hali üstünde geometrik şekiller oluşturması, kısa süreli şok hali, kahkaha atmamak için kendimi zor tutmam ve silmek için bez ayarlamam.Bir de diyor ki kavanozu iyi kapatmamissin. Hemen suçu bana at. Bu kesin kuraldır, kavanoz asla kapağından tutularak kaldırılmaz dedim ben de. Tabi ki haklısın demeyeceğim kahvaltı ederken pattis kıyı kıyı babasına sokuldu. Baba çikolata mı bu dedi halıyı gösterip. He dedim baban halıya kavanozu döktü ya. Aklıma o sahne geldi gülmekten karnıma ağrı girdi ya sabah sabah iyi güldüm. Şimdi sorun şu bu hali nasıl temizlenecek ateşli bir kerenkele de olsan temizlik yine de bir dert işte
Dürüp hali yikamaciya göndereceğimŞuan sana üzülmekle meşgulümooof of nasıl çıkar ki şimdi
Kahvaltı edecektik. Masayı kuruyorum. Eşime de dedim ki notella yiyecen mi? Kahvaltı üstüne bir cila çekerim dedi. İyi al gel dedim. Bu alıp gelmiş. Iste geldi mm deyişi elinden kavanozun firlamasi, sıcaktan civimis çikolatanın hali üstünde geometrik şekiller oluşturması, kısa süreli şok hali, kahkaha atmamak için kendimi zor tutmam ve silmek için bez ayarlamam.Bir de diyor ki kavanozu iyi kapatmamissin. Hemen suçu bana at. Bu kesin kuraldır, kavanoz asla kapağından tutularak kaldırılmaz dedim ben de. Tabi ki haklısın demeyeceğim kahvaltı ederken pattis kıyı kıyı babasına sokuldu. Baba çikolata mı bu dedi halıyı gösterip. He dedim baban halıya kavanozu döktü ya. Aklıma o sahne geldi gülmekten karnıma ağrı girdi ya sabah sabah iyi güldüm. Şimdi sorun şu bu hali nasıl temizlenecek ateşli bir kerenkele de olsan temizlik yine de bir dert işte
sonunu çok iyi bağlamışsın yalnız
ateşli bir kerenkele de olsan temizlik yine de bir dert işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?