Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapalım kız. Kız sahilde yürüsek de olur

Yapalım kız. Kız sahilde yürüsek de olur

kız paraşütle sahile ineriz işte. inince yürüyüş yaparız istediğin kadar ordan da dalışa gideriz
su altı müzesi vardi bi yerde. orayi cok merak ediyorum oraya da gidek noluuuurrrrr

Ayy bu uyarılardan sonra öyle bi düşünce gelirse size danışıcam kızlar

Ayy bu uyarılardan sonra öyle bi düşünce gelirse size danışıcam kızlar

yani bdv de görmüşsündür evlenip sorun yaşayan kadar evlenemedim diye üzülen de var. ama evlilik cidden çok ağır bi sorumluluk iyice taniyip kendini de es adayini da tartip bicmeden evlenme. tüm bunları yapsan bile yolunda gitmeme ihtimali var bide

Allah hayırlı kısmetler nasip etsin sana :) güzel yazılar yazsin :)

Bende seni seviyorum canım benim. Zamanla alışacağız. Herkes öyle söylüyor
limonsuzum günaydın canım :)
ve tüm kertenleler günaydınlar efenim :)

iyiyiz canım hayaller aleminde yaşıyoruz hep birlikte yasliligimiz atraksiyonlu olsun didik

sen de gelir misin bizle
Gelmez olur muyum

Bende seni seviyorum canım benim. Zamanla alışacağız. Herkes öyle söylüyor
Gelmez olur muyum☺

buna çok sevindim işte bide arkadan yüksek sesle nil Karaibrahimgilden bütün kızlar toplandık şarkısını açarız ohhh :) :)

Pilot olma hayaline hayran kaldım be samdanim helal olsun valla azimli kadınsın vesselam

Kek kısır yiyip tansiyonun çıkacağına, kokteyllerden şekerin çıksın çok iyimis be

Kahvaltı edecektik. Masayı kuruyorum. Eşime de dedim ki notella yiyecen mi? Kahvaltı üstüne bir cila çekerim dedi. İyi al gel dedim. Bu alıp gelmiş. Iste geldi mm deyişi elinden kavanozun firlamasi, sıcaktan civimis çikolatanın hali üstünde geometrik şekiller oluşturması, kısa süreli şok hali, kahkaha atmamak için kendimi zor tutmam ve silmek için bez ayarlamam. Bir de diyor ki kavanozu iyi kapatmamissin. Hemen suçu bana at. Bu kesin kuraldır, kavanoz asla kapağından tutularak kaldırılmaz dedim ben de. Tabi ki haklısın demeyeceğim kahvaltı ederken pattis kıyı kıyı babasına sokuldu. Baba çikolata mı bu dedi halıyı gösterip. He dedim baban halıya kavanozu döktü ya. Aklıma o sahne geldi gülmekten karnıma ağrı girdi ya sabah sabah iyi güldüm. Şimdi sorun şu bu hali nasıl temizlenecek ateşli bir kerenkele de olsan temizlik yine de bir dert işte

Şuan sana üzülmekle meşgulüm ooof of nasıl çıkar ki şimdi

sonunu çok iyi bağlamışsın yalnız
ateşli bir kerenkele de olsan temizlik yine de bir dert işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…