Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklınla bin yaşa
Aman kız ne yapayim. Hali derdiyle hiç uğraşamam. Zaten yıkanma vakti geldi. Eşim de yikamaci çıkarır mı bu lekeyi, göndermek farz oldu dedi. Halıları göndermek için meşru bir bahanem oldu

Aman kız ne yapayim. Hali derdiyle hiç uğraşamam. Zaten yıkanma vakti geldi. Eşim de yikamaci çıkarır mı bu lekeyi, göndermek farz oldu dedi. Halıları göndermek için meşru bir bahanem oldu

bulaşık makinesi parlatıcısı çok kolay cikariyo lekeleri. ama ben de olsam yikamaya gonderirim

Pilot olma hayaline hayran kaldım be samdanim helal olsun valla azimli kadınsın vesselam

Kek kısır yiyip tansiyonun çıkacağına, kokteyllerden şekerin çıksın çok iyimis be

kız bendeki hayalleri sıraya koysam listenin tamamina ömrüm yetmez heralde ama seviyorum farklı şeyleri.

bak sana su an en gerçekleşebilir listemi atayim iki üç yıl için planım
-fotograf Makinesi profesyonel başlangıç seviyesi
- dikiş makinesi
- gulet kiralayip bı hafta esimle ve çocuğumla koy koy gezip tekne sefasi sürme
-ehliyet almak. (evet maalesef hala yok )

Benim de ehliyetim yok. Olsaydı çok rahat ederdim

Ayy amin çoook amin hepimize

ben doguda daha kolay alırım diye bulasmadm burda. senin beklediğin tayin vs yoksa almaya bak canım ya. zaman geçtikçe gözünde büyüyo zaten insanin
Salak gibi atanınca almadım. İş güç çoluk combalak kaldı öyle. Atanır atanmaz almaliydim. Eşimin ehliyeti var ama suruculugune güvenmediği için araba almadık. Alsa belki daha önce cesaret edip girisirdim bu işe.

aynı ben ama benim esim nisanliyken almıştı çok istiyodu araba. İstanbul'a gelince sattık burda kullanmak zor olur diye. şimdi de yeniden araba almaya çalışıyoruz aslında çok güzel arabalar var alsa alissa kendi birakamaz esin. cocuk olunca cidden araba ihtiyaç ya
bakalım o cesaret edemezse sen al ehliyeti de arabayi da hizuran nolcak ki yani özel ders alırsın gerekirse. zaten pratik yaptıkça alisiliyo arabaya

Benim de beğendiğim birkac model var çok istiyorum. Ama nasip. Şimdi öncelik ev almak. Evi halledelim sonra arabaya bakarız. Ya sence bir evin site içerisinde olması kararında ne kadar belirleyici olur?

Benim de beğendiğim birkac model var çok istiyorum. Ama nasip. Şimdi öncelik ev almak. Evi halledelim sonra arabaya bakarız. Ya sence bir evin site içerisinde olması kararında ne kadar belirleyici olur?

bence bebekli bi aile için site içi ev en mantıklı seçenek kuzum :)

ama biz yatırım olsun diye bi ev aldik mesela köşe başı iki kenarı da park ve her yani açık. parklar binadan çıkıuosun yolun karşısinda. ferah bi apartman dairesi. boyle bi ev bulursaniz da alabilirsiniz. otobüs durağına çok yakin ana caddenin bi kac sokak gerisinde kaliyo.

hangi ildesiniz canım siz :) Ankara İstanbul gibi yerlerde sitede daire çok uçuk fiyatli oluyo şehir merkezindeyse.
ama mesela site var site var. iki yüksek katlı blok dikip etrafını çevirip site diye satiyolar. bence sitenin kisi basina ya da daire başına düşen yeşil alan miktari önemli. kapalı otopark ve açık otopark var mi o önemli. çocuk parkı ne kadar büyük, güvenlik var mi ziyaretciler dan diye girebiliyosa istemem.

insanları site proje diye kandiriyolar son zamanlarda tam bi site özellikleri varsa alırım. yoksa güzel sakin bi muhitte ara kat apartman dairesine de okeyim ben :)

Wuhuwww
Yalniz dikkat et birine carpmayalim erkeklerle ugrasmayalim

Bnde öyle nerden evlendm hemen diyirm yaaa
Benim gbi düşünen olunca mutlu oldum valla hahahah

Biz öyle olucaz herhalde yaaa ruhunuz yaşlanmayacak bizim

Kızlar ben geldim
Bugün evi tertemiz yaptım bal dok yala
İçim basil rahatladı nasıl mutluyum anlatamam

Ama canim da çıktı

Allah çıkan kiracalara akil fikir versn o kdr pis ev bırakılır mi arakads yaaa çamaşır suyundan cidden parmakciklarm soyuldu

Genzime kaçan kimyasalları saymiyirm bile

Neyse ki hayattayim olmedm ve basardm

Wuhuwww
Yalniz dikkat et birine carpmayalim erkeklerle ugrasmayalim

Bnde öyle nerden evlendm hemen diyirm yaaa
Benim gbi düşünen olunca mutlu oldum valla hahahah

yaşlı olcaz ya seni terbiyesiz seni diye bastonla kovalariz bisey olmaz rosss adami cenemle felç ederim ben akılları varsa bulasmazlar

sen de ben de biraz özgür ruhuz sanırım kabına sığamayan cinsten naparsam yapayim eksik kalmış gibi geliyo herşey

bide evliliğin ta başında yipraninca sonrasında hayır beklemiyo insan sanırım

bu sessizliğinden anlamaliydim köşede çamaşır suyuyla oynadığını
ellerine sağlık canım bitti mi tamamen temizlik. kiracilarda sey var ya pisken girdiyse temizleyop çıkmak çoğunun zoruna gittigi için s.cip cikiyolar eve

Bastonu münasip bi yere koyar hadi dede hadi deriz

Valla BN kısıtlamaya gelemiyorm zamaninda çok kısıtlandığım.için şunu yapma diyen varsa inadına yaparm eğer benim dogrumsa

Valla bnde.çok yiprandm hangimiz yiprnamadik su yanar döner dünya da hangimizin poncik yüreği of yeter demedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…