- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.661
Aman kız ne yapayim. Hali derdiyle hiç uğraşamam. Zaten yıkanma vakti geldi. Eşim de yikamaci çıkarır mı bu lekeyi, göndermek farz oldu dedi. Halıları göndermek için meşru bir bahanem olduAklınla bin yaşa
Aman kız ne yapayim. Hali derdiyle hiç uğraşamam. Zaten yıkanma vakti geldi. Eşim de yikamaci çıkarır mı bu lekeyi, göndermek farz oldu dedi. Halıları göndermek için meşru bir bahanem oldu
bulaşık makinesi parlatıcısı çok kolay cikariyo lekeleri. ama ben de olsam yikamaya gonderirim
Pilot olma hayaline hayran kaldım be samdanim helal olsun valla azimli kadınsın vesselam
Kek kısır yiyip tansiyonun çıkacağına, kokteyllerden şekerin çıksın çok iyimis be
Tabi ki. Akıl verip suyu bulandirmanin lüzumu yoktam bir kertenkelesin bebeğim
Benim de ehliyetim yok. Olsaydı çok rahat ederdimkız bendeki hayalleri sıraya koysam listenin tamamina ömrüm yetmez heraldeama seviyorum farklı şeyleri.
bak sana su an en gerçekleşebilir listemi atayimiki üç yıl için planım
-fotograf Makinesi profesyonel başlangıç seviyesi
- dikiş makinesi
- gulet kiralayip bı hafta esimle ve çocuğumla koy koy gezip tekne sefasi sürme
-ehliyet almak. (evet maalesef hala yok)
Ayy amin çoook amin hepimizeyani bdv de görmüşsündür evlenip sorun yaşayan kadar evlenemedim diye üzülen de var. ama evlilik cidden çok ağır bi sorumluluk iyice taniyip kendini de es adayini da tartip bicmeden evlenme. tüm bunları yapsan bile yolunda gitmeme ihtimali var bide
Allah hayırlı kısmetler nasip etsin sana :) güzel yazılar yazsin :)
Benim de ehliyetim yok. Olsaydı çok rahat ederdim ☹☹
Salak gibi atanınca almadım. İş güç çoluk combalak kaldı öyle. Atanır atanmaz almaliydim. Eşimin ehliyeti var ama suruculugune güvenmediği için araba almadık. Alsa belki daha önce cesaret edip girisirdim bu işe.ben doguda daha kolay alırım diye bulasmadm burda. senin beklediğin tayin vs yoksa almaya bak canım ya. zaman geçtikçe gözünde büyüyo zaten insanin
Salak gibi atanınca almadım. İş güç çoluk combalak kaldı öyle. Atanır atanmaz almaliydim. Eşimin ehliyeti var ama suruculugune güvenmediği için araba almadık. Alsa belki daha önce cesaret edip girisirdim bu işe.
Benim de beğendiğim birkac model var çok istiyorum. Ama nasip. Şimdi öncelik ev almak. Evi halledelim sonra arabaya bakarız. Ya sence bir evin site içerisinde olması kararında ne kadar belirleyici olur?aynı benama benim esim nisanliyken almıştı çok istiyodu araba. İstanbul'a gelince sattık burda kullanmak zor olur diye. şimdi de yeniden araba almaya çalışıyoruz aslında çok güzel arabalar var alsa alissa kendi birakamaz esin. cocuk olunca cidden araba ihtiyaç ya
bakalım o cesaret edemezse sen al ehliyeti de arabayi da hizurannolcak ki yani özel ders alırsın gerekirse. zaten pratik yaptıkça alisiliyo arabaya
Benim de beğendiğim birkac model var çok istiyorum. Ama nasip. Şimdi öncelik ev almak. Evi halledelim sonra arabaya bakarız. Ya sence bir evin site içerisinde olması kararında ne kadar belirleyici olur?
Wuhuwwwkesinlikle katılıyorum sanaaynı şekilde 23 te evlendim şimdi ne halt yemeye hemen evlendim diyorum
ama kimisi çok güzel altından kalkıyo mutlu oluyo. belki G gokyuzu_ de öyledir :)
ben mutluluğu bekarlikta gördüğüm için sürekli bahamalar karayipler miami buz otel bilmem ne plani yapiyom
tabi üstü açık kırmızı klasik arabami da unutmayalım
eşarbını boynuna bağla gözlüğünü de tak rossss geziye çıkıyoruz bebeğim
Biz öyle olucaz herhalde yaaa ruhunuz yaşlanmayacak bizimGünaydın kızlar da, bu planlar ne böyle la,insan hiç torun torbadan kurtulmak için böyle planlar yapar mı gii olsa olsa en fazla torun bakmam ama,o gün senin bu oturma benim gezeriz, yeriz içeriz,göbek atarız falan diye plan yapar Allah sizi yaslansaniz da ruhumuz hep genç kalacak belli . kk birinci noteri ByNkoaLa hizuran
Ben keşke hep çocuk kalsaydım değil 23bende 23ünde evlendim şuan 24 yaşındayımmmmmmmm .
ama 24 olmak istemiyom hele 30 ağustosta 25 olmak no no no ben hep 23 kalsam
Wuhuwww
Yalniz dikkat et birine carpmayalim erkeklerle ugrasmayalim
Bnde öyle nerden evlendm hemen diyirm yaaa
Benim gbi düşünen olunca mutlu oldum vallahahahah
Kızlar ben geldim
Bugün evi tertemiz yaptım bal dok yala
İçim basil rahatladı nasıl mutluyum anlatamam
Ama canim da çıktı
Allah çıkan kiracalara akil fikir versn o kdr pis ev bırakılır mi arakads yaaa çamaşır suyundan cidden parmakciklarm soyuldu
Genzime kaçan kimyasalları saymiyirm bile
Neyse ki hayattayim olmedm ve basardm
Bastonu münasip bi yere koyar hadi dede hadi derizyaşlı olcaz ya seni terbiyesiz seni diye bastonla kovalariz bisey olmaz rosssadami cenemle felç ederim ben akılları varsa bulasmazlar
sen de ben de biraz özgür ruhuz sanırımkabına sığamayan cinsten naparsam yapayim eksik kalmış gibi geliyo herşey
bide evliliğin ta başında yipraninca sonrasında hayır beklemiyo insan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?