Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhahaha oynuyordum valla mia gbi de oldu kafam da rahat şuan bitti canm yarın eşyalar gelecek ins halılar gidecek yıkanmaya gerisi hallolr ufak tefek.isler

Çok pisler yaaaa cidden çooook

aynı durumdayız valla ross
bi evlendim cicim ayları bitince kavga olur diye beklerken adam direk cehennem azabi gibi başlattı evliliğe ya bi cicim ayı yasasam aldirma gönül aldirma diyecektim de inadina demiyom onun yerine

Satmışım https://g.co/kgs/vKM76M

satmisim mod on
herkese işine gelirse diye bi yaklasimim var.

Ahahhahaha oynuyordum valla mia gbi de oldu kafam da rahat şuan bitti canm yarın eşyalar gelecek ins halılar gidecek yıkanmaya gerisi hallolr ufak tefek.isler

Çok pisler yaaaa cidden çooook

ooo süpersin ya. valla benim en çok temizlik büyür gözümde ince ince yapmak gerekiyo ya taşınırken. bitmiyor bitmiyor bitmiyor

Kiz bizim cicim.ayı bile olmadı dedm ilk evlenenler bi uç dört ay cicim ayı yasar bu halimiz ne bizim diorm boşver sonda ikinci baharimizi yaşarız diyor

İkinci karınla dimi diyirm bunu ne zaman dicen diye bekliordm diyor
Hahahahahah

Bosvercen samdanm geçmişte takildik mi hep orda oliyiryz en güzeli amaaaaan salla dertleri amaaaaan unut herşeyi

işin acıklı tarafı unutuyom anasini satiyim akılda tutabilsem herkese herşeyi zehir edecem de dün kavga ettiysek bugün noldu niye oldu hatırlamıyorum zaten

ben de diyorum düğün istediğim gibi olmadi diye bi daha yaparız yavrum diyo ulan dedim sus bari biraz tutarli at

ama ben şey düşünüyorum 10. yilda falan durumumuz uygun olursa. planlarimiz yolunda giderse belki arkadaslarla ufak bi kutlama yapariz :) siz de deniz yakinsa günü birlik gidip teknede aksam kutlama yapıp donebilirsiniz :) hoş olar
biz ankarada en fazla pedalli tekneylen tur atariz deniz sansimiz olmaz

Aman kız ne yapayim. Hali derdiyle hiç uğraşamam. Zaten yıkanma vakti geldi. Eşim de yikamaci çıkarır mı bu lekeyi, göndermek farz oldu dedi. Halıları göndermek için meşru bir bahanem oldu
Çok iyi yapmışsın tatlım. Bende evime gidince aynısını yapıcam

ooo süpersin ya. valla benim en çok temizlik büyür gözümde ince ince yapmak gerekiyo ya taşınırken. bitmiyor bitmiyor bitmiyor
Aynen bitmiyor asla bitmedi bi mutfaktan cikamadm dolap silme isi 10 dan 12 te kdr surdu sen düşün ne biçim.pisletmisler

Anaam tam buldun yapacak insani akroa bi romantiktir bir romantik sorma gitsin kesin tekne tutar bulunduğumuz yerde deniz maalesef yok adi gbi değil li eki arapçadaki la eki gbi hayır manasını taşıyor

Ben dedm.ona gelinliğimi giyeyim bir güzel susleneyim 20. Yılda guzelce nikah tazeleyelim.bu kavga gurultude gidersek nikahimiz gider bizim elden didim basıma masraf çıkarıp durma dedi

Ruhunu öküzler ele geçirmiş dedm

Aynen bitmiyor asla bitmedi bi mutfaktan cikamadm dolap silme isi 10 dan 12 te kdr surdu sen düşün ne biçim.pisletmisler

hadi her yeri bi şekilde temizliyosun da mutfaktan insan çok huylaniyo ya bide

kuzenim kaynanasıyla ilgili bisey anlattida taşınma düşüncesi artık midemi bulandiriyo ya

neyseki bitirmissin

denizlide deniz yok biliyorum da hani bi saatlik mesafede falansa gidilir diye düşündüm

valla o yapmasin nolacak ben para biriktiririm masraflar için senin yerinde de olsam sonra bi sene de olsa çalışır gönlumce eğlenecek şekilde ayarlarim. o da eslik edecek kadar normaldir heralde

bu arada benim kayinpeder yazlik alacak. olmadi ben oraya toplarim milleti orda da tekne buluruz kiralamak için. bari yazlik bı isimize yarasin demi

benim esimden beklentim romantiklik degil artik gölge etmesin yeter
31 inde evlilik yıldönümümüz ne alcan bana dedim. telefondan başını kaldirmadan ne aliyim sana dedi

Yaa hayallerini yeriim gerçekleşebilir listen gerçekten de gayet gerçekleşebilecek şeyler ehliyet en önemlisi sanki bunların arasından bence amaa, inşallah önce sen al sonra ben

Yaa hayallerini yeriim gerçekleşebilir listen gerçekten de gayet gerçekleşebilecek şeyler ehliyet en önemlisi sanki bunların arasından bence amaa, inşallah önce sen al sonra ben

bana ehliyeti birakma canım ben doğuya gidince alcam. burda ugrasamam
bizim gidisimiz de çok belirsiz.

ama işe başlayınca ilk fotoğraf makinesini alcam o cepte inşallah

senin adet gelmedi mi ben senden daha merakla bekliyorum herşeyi

İnşallah güzellikAllah gönlüne göre versin

Benim adet gelmiyy yaaama zaten bugün gelmesin diye dua ediyoduk eşimde bende ama gelirim samdanim ya, en fazla 1 saatcik bı işim olur sonra aranizdayim

Merak etrm evde nolmus ama bilmek de istemiyorum kiracı olunca herşey sbekliyirm

Yakin yerler var yazlık da var ama bizimki orda bile kendi takılıyor o yüzden bnde kendim takiliyorm çok nadir denize beraber gireriz onda da ben ugrasirim onunla

Gel tekne binelim desem ne gerek var deniz bizim iste icindeyiz der

Şöyle bi zengin olayım.neler neler yapicam ne hayllerm var seninle artik eşini kafamda bosadim seni aldım hahahahahah

Ne vereyim anime der gibi demiş o da hahahahah eksik kalksn alma deseydin

Birkaç alternatif var kafamız çorba oldu. Evleri puanlayip değerlendiriyoruz. Sonra gezmeye gideceğiz. İstanbul'dayiz biz. 3 site evi 2 de müstakil apartman arasında kaldık. Sitelerin üçü de bu muhittin en iyi siteleri. Fiyatları da yüksek haliyle. Hele birini eşim çok istiyor ama mutfağı küçük. Eşim de o balkonda ben sigaraya yine başlarım manzarası çok güzel diyor nasip.

Benim adet gelmiyy yaaama zaten bugün gelmesin diye dua ediyoduk eşimde bende ama gelirim samdanim ya, en fazla 1 saatcik bı işim olur sonra aranizdayim
Wuhuuuwwww
Yansın geceleeer
Sabahlar olmasn hahahaha

ben sabah olmasin diye dua edersiniz saniyodum ama

ve yine ben bir mesaji tamamlayana kadar gece yarısını geçti. öküz kocalar sabana, at arabalari bal kabagina, ponçik premses sendromlu insta gelinleri külkedisine döndü....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…