- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.681
Ahahhahaha oynuyordum valla mia gbi de oldu kafam da rahat şuan bitti canm yarın eşyalar gelecek ins halılar gidecek yıkanmaya gerisi hallolr ufak tefek.islerbu sessizliğinden anlamaliydim köşede çamaşır suyuyla oynadığını
ellerine sağlık canım bitti mi tamamen temizlik. kiracilarda sey var ya pisken girdiyse temizleyop çıkmak çoğunun zoruna gittigi için s.cip cikiyolar eve
Bastonu münasip bi yere koyar hadi dede hadi deriz
Valla BN kısıtlamaya gelemiyorm zamaninda çok kısıtlandığım.içinşunu yapma diyen varsa inadına yaparm eğer benim dogrumsa
Valla bnde.çok yiprandm hangimiz yiprnamadik su yanar döner dünya da hangimizin poncik yüreği of yeter demedi
Ahahhahaha oynuyordum valla mia gbi de oldu kafam da rahat şuan bitti canm yarın eşyalar gelecek ins halılar gidecek yıkanmaya gerisi hallolr ufak tefek.isler
Çok pisler yaaaa cidden çooook
Kiz bizim cicim.ayı bile olmadıaynı durumdayız valla ross
bi evlendim cicim ayları bitince kavga olur diye beklerken adam direk cehennem azabi gibi başlattı evliliğe yabi cicim ayı yasasam aldirma gönül aldirma diyecektim de inadina demiyom onun yerine
Satmışım https://g.co/kgs/vKM76M
satmisim mod on
herkese işine gelirse diye bi yaklasimim var.
Kiz bizim cicim.ayı bile olmadıdedm ilk evlenenler bi uç dört ay cicim ayı yasar bu halimiz ne bizim diorm boşver sonda ikinci baharimizi yaşarız diyor
İkinci karınla dimi diyirm bunu ne zaman dicen diye bekliordm diyor
Hahahahahah
Bosvercen samdanm geçmişte takildik mi hep orda oliyiryz en güzeli amaaaaan salla dertleri amaaaaan unut herşeyi
Çok iyi yapmışsın tatlım. Bende evime gidince aynısını yapıcamAman kız ne yapayim. Hali derdiyle hiç uğraşamam. Zaten yıkanma vakti geldi. Eşim de yikamaci çıkarır mı bu lekeyi, göndermek farz oldu dedi. Halıları göndermek için meşru bir bahanem oldu
Aynen bitmiyor asla bitmedi bi mutfaktan cikamadm dolap silme isi 10 dan 12 te kdr surdu sen düşün ne biçim.pisletmislerooo süpersin ya. valla benim en çok temizlik büyür gözümdeince ince yapmak gerekiyo ya taşınırken. bitmiyor bitmiyor bitmiyor
Anaam tam buldun yapacak insani akroa bi romantiktir bir romantik sorma gitsinişin acıklı tarafı unutuyom anasini satiyimakılda tutabilsem herkese herşeyi zehir edecem de dün kavga ettiysek bugün noldu niye oldu hatırlamıyorum zaten
ben de diyorum düğün istediğim gibi olmadi diye bi daha yaparız yavrum diyoulan dedim sus bari biraz tutarli at
ama ben şey düşünüyorum 10. yilda falan durumumuz uygun olursa. planlarimiz yolunda giderse belki arkadaslarla ufak bi kutlama yapariz :) siz de deniz yakinsa günü birlik gidip teknede aksam kutlama yapıp donebilirsiniz :) hoş olar
biz ankarada en fazla pedalli tekneylen tur atariz deniz sansimiz olmaz
Aynen bitmiyor asla bitmedi bi mutfaktan cikamadm dolap silme isi 10 dan 12 te kdr surdu sen düşün ne biçim.pisletmisler
Anaam tam buldun yapacak insani akroa bi romantiktir bir romantik sorma gitsinkesin tekne tutar bulunduğumuz yerde deniz maalesef yok adi gbi değil li eki arapçadaki la eki gbi hayır manasını taşıyor
Ben dedm.ona gelinliğimi giyeyim bir güzel susleneyim 20. Yılda guzelce nikah tazeleyelim.bu kavga gurultude gidersek nikahimiz gider bizim elden didimbasıma masraf çıkarıp durma dedi
Ruhunu öküzler ele geçirmiş dedm
Yaa hayallerini yeriimkız bendeki hayalleri sıraya koysam listenin tamamina ömrüm yetmez heraldeama seviyorum farklı şeyleri.
bak sana su an en gerçekleşebilir listemi atayimiki üç yıl için planım
-fotograf Makinesi profesyonel başlangıç seviyesi
- dikiş makinesi
- gulet kiralayip bı hafta esimle ve çocuğumla koy koy gezip tekne sefasi sürme
-ehliyet almak. (evet maalesef hala yok)
Yaa hayallerini yeriimgerçekleşebilir listen gerçekten de gayet gerçekleşebilecek şeyler ehliyet en önemlisi sanki bunların arasından bence amaa, inşallah önce sen al sonra ben
Kizlaarrrrrbizim yasağımiz bugün kalkiiyooo çok sevinçliyim hepinize benden caayy
İnşallah güzellikbana ehliyeti birakma canımben doğuya gidince alcam. burda ugrasamam
bizim gidisimiz de çok belirsiz.
ama işe başlayınca ilk fotoğraf makinesini alcamo cepte inşallah
senin adet gelmedi miben senden daha merakla bekliyorum herşeyi
Merak etrm evde nolmus ama bilmek de istemiyorum kiracı olunca herşey sbekliyirmhadi her yeri bi şekilde temizliyosun da mutfaktan insan çok huylaniyo ya bide
kuzenim kaynanasıyla ilgili bisey anlattida taşınma düşüncesi artık midemi bulandiriyo ya
neyseki bitirmissin
denizlide deniz yok biliyorum da hani bi saatlik mesafede falansa gidilir diye düşündüm
valla o yapmasin nolacak ben para biriktiririm masraflar içinsenin yerinde de olsam sonra bi sene de olsa çalışır gönlumce eğlenecek şekilde ayarlarim. o da eslik edecek kadar normaldir heralde
bu arada benim kayinpeder yazlik alacak. olmadi ben oraya toplarim milletiorda da tekne buluruz kiralamak için. bari yazlik bı isimize yarasin demi
benim esimden beklentim romantiklik degil artikgölge etmesin yeter
31 inde evlilik yıldönümümüz ne alcan bana dedim. telefondan başını kaldirmadan ne aliyim sana dedi
Birkaç alternatif var kafamız çorba oldu. Evleri puanlayip değerlendiriyoruz. Sonra gezmeye gideceğiz. İstanbul'dayiz biz. 3 site evi 2 de müstakil apartman arasında kaldık. Sitelerin üçü de bu muhittin en iyi siteleri. Fiyatları da yüksek haliyle. Hele birini eşim çok istiyor ama mutfağı küçük. Eşim de o balkonda ben sigaraya yine başlarım manzarası çok güzel diyorbence bebekli bi aile için site içi ev en mantıklı seçenek kuzum :)
ama biz yatırım olsun diye bi ev aldik mesela köşe başı iki kenarı da park ve her yani açık. parklar binadan çıkıuosun yolun karşısinda. ferah bi apartman dairesi. boyle bi ev bulursaniz da alabilirsiniz. otobüs durağına çok yakin ana caddenin bi kac sokak gerisinde kaliyo.
hangi ildesiniz canım siz :) Ankara İstanbul gibi yerlerde sitede daire çok uçuk fiyatli oluyo şehir merkezindeyse.
ama mesela site var site var. iki yüksek katlı blok dikip etrafını çevirip site diye satiyolar. bence sitenin kisi basina ya da daire başına düşen yeşil alan miktari önemli. kapalı otopark ve açık otopark var mi o önemli. çocuk parkı ne kadar büyük, güvenlik var mi ziyaretciler dan diye girebiliyosa istemem.
insanları site proje diye kandiriyolar son zamanlarda tam bi site özellikleri varsa alırım. yoksa güzel sakin bi muhitte ara kat apartman dairesine de okeyim ben :)
Wuhuuuwwwwİnşallah güzellikAllah gönlüne göre versin
Benim adet gelmiyy yaaama zaten bugün gelmesin diye dua ediyoduk eşimde bende ama gelirim samdanim ya, en fazla 1 saatcik bı işim olur sonra aranizdayim
İnşallah güzellikAllah gönlüne göre versin
Benim adet gelmiyy yaaama zaten bugün gelmesin diye dua ediyoduk eşimde bende ama gelirim samdanim ya, en fazla 1 saatcik bı işim olur sonra aranizdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?