Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadin kirada oturmuyo canim. ama kendi evine kuzenimi oturttu sıfır eve kendi geçti. cidden bilmemek daha iyi
şimdi mesela oturursam sıfır dairede kiraci olmak istiyorum

yalnızlığında boğul akros deseydin bizimkide sadece kendi çevresinde takılmak ister. arkadaşlarında kalmak istiyo ankaraya gittigimizde cogu zamanda kaliyoruz. ama benim arkadaslarimla iki saat oturmak zor geliyo buna

valla bebegim zengin olursam direnk kapindayim o kadar hayal kurduk tabiki gerceklestircez hayalim bdv de linc yiyen gelinlerimiz olmasi öyle de bi fenayim

zaten parası yok kiz ne alacak sersem herif babasi emekli olup bizim paramızı verseydi bulurdum alacak bı sürü şey

Kuzum ne dertliymişsin

valla canım karar vermek çok zor ev konusunda ben gecen ankarada bi projeye baktim ev çok icime sindi uzaktan uzaktan ama fiyat giriş kat 550 binden basliyo

begendigim villalarda 700 bin civarı
yani cok pahalilar. bazen diyorum niye calisiyoruz ne istiyosan onu al zorla sartlarini. bazen de diyorum o kadar sey istiyosun otur ortalama bi apartman dairesinde ye iç gez. hem çocuğuna göster hem kendin gör...

YouTubeda geçen bi kanala rast geldim. o kadar güzel şeyler vardi ki :) su an mesela devasa mutfak iyi koltuk takimi vs düşünmüyorum ev için illa lazim diye
istersen sen de eve karar vermeden önce bi bak bu tarz seylere. kanalın adi "daire" olması lazım. tamam genelde çocuklu ailelere göre tasarlanmamis evler ama güzel çözümler var. farklı bakış açıları var :)

"bide iç mimar berna" var. bi evde ne nasil olmalı diye anlatiyo çözüm vs sunuyo.

mesela benim arkadasim İstanbul'da bi sitede kiraci. evi güzel idare eder. ama sitenin içinde okul var mesela. 24 saat güvenlik var. sitenin önünde otobüs durağı var. ben çok begendim orayi. biraz yesil alani az gibi ama İstanbul'da zaten nerde cok ki yesil alan

mesela fiyati yüksek olan bi yerden alsaniz kac sene içinde yükünüz hafifler ve araba alirsiniz. ev almaktan başka yapmak istediğiniz şeyler var mi. çocuk için düşündüğünüz hali hazırda bi birikim plani vs var mi :)

Kuzum ne dertliymişsin☺

yok limonsuzum artık herşey hayata dahil diye bakıyorum egleniyorum iste kendimlen
yalan yok önce bi üzülüp gıcık oluyorum ama sonra aman diyom ne takcam poncik kafama yazık Allah başka dert vermesin :)

sen napiyosun kuzum nasılsın, sen çalışıyo muydun limonsuzum

aynen canım samdanım :) Nasılsınn ? Bu ara hiç uyumak istemiyorum nedensee ben ya

iyiyim kuzum ya :) sıcaktan ben bile isilik cikarcam
bence sıcaktan uyku tutmuyo

ben bu aralar çok fazla konusuyom cenem fenalarin fenasi düştü sen anlat bakalım napiyosun nasıl gidiyo ya arada benden baska kertenkelelere de laf düşsün demi

Daha iyim canım sagol. Mecburen iyi olmam gerekiyor zaten
Sen nasılsın ☺

Sevindim ablacım, evett öyle olmalı tabikii, hep birlikte dua edicez böyle böyle daha güzel olucak, aklıma geliyorsun zaten, dua ediyorum

Çok şükür iyiyim bendee :)

evet evettt Allahıım eriyip gitceem, devamlı kalk el yüz boyun htta ayak yıka gerii yatt rutin oldu benim

Nasıl olsun canım samdanım, ben boş vakit geçirmeyii saat dakika hesaplamadan oturmayı öyle özlemişim kiii ders çalışıyordum ya.. Ohh dedim dünya varmışş Gelsiin filmler gitsin KK takılıyorum

Sevindim ablacım, evett öyle olmalı tabikii, hep birlikte dua edicez böyle böyle daha güzel olucak, aklıma geliyorsun zaten, dua ediyorum

Çok şükür iyiyim bendee :)
Kuzum ya Allah razı olsun canım benim
Aynen öyle. Amaaan takma kafana zaten bişeyi
Yok tatlım çalışmıyorum. 2 küçük afacanım var onlarlayım.

sahi senin sınav sonucu mu gelecekti. duruma göre tekrar caliscaktin sanki :)

bak ne kadar çok soğuk su kullanırsan o kadar da hararet yapar :) kullandigin suyu çok soğuk tutmamaya çalış aklında bulunsun :)

ohhh sefan olsun valla tadini cikar kuzum :) :) sınava çalıştığım zamanlar geldi aklima hey gidi heeeyyyy

Çay içsin çay iyidir senin meslek neydi canım
B Brunello Cicinelli yavrum ya nirelerdesin

vallahi ozledim ya tez gel sarışınım
Hakkaten nerelerde ya

Kuzum ya❤ Allah razı olsun canım benim

Aynen öyle. Amaaan takma kafana zaten bişeyi
Yok tatlım çalışmıyorum. 2 küçük afacanım var onlarlayım.

hani şimdi okullar falan da açılıyo ya, okul kreş maceralari başlar diye düşünmüştüm :) sen evdeysen cocuklarda ufaksa cok bi kosturmaca olmaz inşallah :) vercek misin anasınıfına falan yetiyo mu yaşları limonsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…