- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.701
ponçik premses sendromlu insta gelinleri külkedisine dönd
Merak etrm evde nolmus ama bilmek de istemiyorum kiracı olunca herşey sbekliyirm
Yakin yerler var yazlık da var ama bizimki orda bile kendi takılıyor o yüzden bnde kendim takiliyorm çok nadir denize beraber gireriz onda da ben ugrasirim onunla
Gel tekne binelim desem ne gerek var deniz bizim iste icindeyiz der
Şöyle bi zengin olayım.neler neler yapicam ne hayllerm var seninle artik eşini kafamda bosadim seni aldımhahahahahah
Ne vereyim anime der gibi demiş o da hahahahah eksik kalksn alma deseydin
Burası süpermiş yalnız
Kuzum ne dertliymişsinkadin kirada oturmuyo canim. ama kendi evine kuzenimi oturttu sıfır eve kendi geçti. cidden bilmemek daha iyi
şimdi mesela oturursam sıfır dairede kiraci olmak istiyorum
yalnızlığında boğul akros deseydinbizimkide sadece kendi çevresinde takılmak ister. arkadaşlarında kalmak istiyo ankaraya gittigimizde cogu zamanda kaliyoruz. ama benim arkadaslarimla iki saat oturmak zor geliyo buna
valla bebegim zengin olursam direnk kapindayimo kadar hayal kurduk tabiki gerceklestircez hayalim bdv de linc yiyen gelinlerimiz olmasi öyle de bi fenayim
zaten parası yok kiz ne alacak sersem herifbabasi emekli olup bizim paramızı verseydi bulurdum alacak bı sürü şey
çok teşekkürler efenim
bir gece kuşu daha varmis burda
Beni de uyku tutmuyoraynen canım samdanım :) Nasılsınn ? Bu ara hiç uyumak istemiyorum nedensee ben ya
Beni de uyku tutmuyor
Birkaç alternatif var kafamız çorba oldu. Evleri puanlayip değerlendiriyoruz. Sonra gezmeye gideceğiz. İstanbul'dayiz biz. 3 site evi 2 de müstakil apartman arasında kaldık. Sitelerin üçü de bu muhittin en iyi siteleri. Fiyatları da yüksek haliyle. Hele birini eşim çok istiyor ama mutfağı küçük. Eşim de o balkonda ben sigaraya yine başlarım manzarası çok güzel diyornasip.
Daha iyim canım sagol. Mecburen iyi olmam gerekiyor zatenablacım sen nasılsınn daha iyisindir inşallah
Kuzum ne dertliymişsin☺
aynen canım samdanım :) Nasılsınn ? Bu ara hiç uyumak istemiyorum nedensee ben ya
Daha iyim canım sagol. Mecburen iyi olmam gerekiyor zaten
Sen nasılsın ☺
yok limonsuzum artık herşey hayata dahil diye bakıyorumegleniyorum iste kendimlen
yalan yok önce bi üzülüp gıcık oluyorum ama sonra aman diyom ne takcam poncik kafama yazıkAllah başka dert vermesin :)
sen napiyosun kuzum nasılsın, sen çalışıyo muydun limonsuzum
iyiyim kuzum ya :) sıcaktan ben bile isilik cikarcam
bence sıcaktan uyku tutmuyo
ben bu aralar çok fazla konusuyomcenem fenalarin fenasi düştü sen anlat bakalım napiyosun nasıl gidiyo ya arada benden baska kertenkelelere de laf düşsün demi
Yatıp zıbarcam bacım şimdi öyle bir beğenip kaçtım
Kuzum yaSevindim ablacım, evett öyle olmalı tabikii, hep birlikte dua edicez böyle böyle daha güzel olucak, aklıma geliyorsun zaten, dua ediyorum
Çok şükür iyiyim bendee :)
Aynen öyle. Amaaan takma kafana zaten bişeyiyok limonsuzum artık herşey hayata dahil diye bakıyorumegleniyorum iste kendimlen
yalan yok önce bi üzülüp gıcık oluyorum ama sonra aman diyom ne takcam poncik kafama yazıkAllah başka dert vermesin :)
sen napiyosun kuzum nasılsın, sen çalışıyo muydun limonsuzum
iyiyim kuzum ya :) sıcaktan ben bile isilik cikarcam
bence sıcaktan uyku tutmuyo
ben bu aralar çok fazla konusuyomcenem fenalarin fenasi düştü sen anlat bakalım napiyosun nasıl gidiyo ya arada benden baska kertenkelelere de laf düşsün demi
evet evettt Allahıım eriyip gitceem, devamlı kalk el yüz boyun htta ayak yıka gerii yatt rutin oldu benim
Nasıl olsun canım samdanım, ben boş vakit geçirmeyii saat dakika hesaplamadan oturmayı öyle özlemişim kiiiders çalışıyordum ya.. Ohh dedim dünya varmışş Gelsiin filmler gitsin KK takılıyorum
Çay içsin çay iyidirsahi senin sınav sonucu mu gelecekti. duruma göre tekrar caliscaktin sanki :)
bak ne kadar çok soğuk su kullanırsan o kadar da hararet yapar :) kullandigin suyu çok soğuk tutmamaya çalışaklında bulunsun :)
ohhh sefan olsun valla tadini cikar kuzum :) :) sınava çalıştığım zamanlar geldi aklima hey gidi heeeyyyy
Hakkaten nerelerde ya
Kuzum ya❤ Allah razı olsun canım benim
Aynen öyle. Amaaan takma kafana zaten bişeyi
Yok tatlım çalışmıyorum. 2 küçük afacanım var onlarlayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?