Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla uyuyabilecekse kac uyu pericim ben şimdi cami acip yangin var diye bagircam mesela
Ben cıbıldak yatıyom gece accık serin burda bacım çok şeetmiyor aman dur düşüpte gece gece yat yatağına bakım valla yatacamda yatamadım bi halen burdayım niye çığırdın beni

Çay içsin çay iyidir senin meslek neydi canım

Hakkaten nerelerde ya

ben maliyeciyim canim :)

valla rahatsız etmeyim etiket falan basmayim dedim ama cok uzun bi ara oldu demi limonsuzum. bayadir yok cici ya
kendimi bazen burda isgalci gibi hissediyorum cici yokken

burdan tüm kertenleler le sesleniyorum senin araciliginla. yeter sus artık yazma bıktık diyenler açıkça söylesin valla darilmam alinmam. haklısınız der susarim azcik

Ben cıbıldak yatıyom gece accık serin burda bacım çok şeetmiyor aman dur düşüpte gece gece yat yatağına bakım valla yatacamda yatamadım bi halen burdayım niye çığırdın beni

en iyisi yaaaa serin yaz gecesi en sevdigim
ne bilim uykun kactiysa sen de gel diye dedimdi :) uyuyabileceksen kac pericim ya

oglan yatiyo bizim yatakta ondan kaçtım bari geceleri yalni oluyum artik salonda koltukta yatiyom

Yatmiyursun bizide yatirmiyürsün yite yat garim

aynen canım samdanım 1 hafta sonra açıklanacak bakalım.

ahh bi yapabilsem onuu :) kendimle savaş halindeyim

Ben dee bir gün deyiim böyle senin gibii Allahıım amiiin :))))

Sen neler yapıyorsun bakayım :)

Sen devam et bebişim şikayetimiz yok
Kızımı anasınıfına yazdıramadım ay farkıyla. Bende kreşe yazdırdım. Sosyalleşsin arkadaş edinsin

en iyisi yaaaa serin yaz gecesi en sevdigim
ne bilim uykun kactiysa sen de gel diye dedimdi :) uyuyabileceksen kac pericim ya

oglan yatiyo bizim yatakta ondan kaçtım bari geceleri yalni oluyum artik salonda koltukta yatiyom
Allah ne etmesin kız yatayım ufaktan ufaktan hiç oyalanmadan

Yatmiyursun bizide yatirmiyürsün yite yat garim

son kez cenemi düşürüyorum o zaman pericim :) sonra cenemi toplayip gitcem söz

amin inşallah canım benim yaa vallahi çok isterim güzel bi sonuç gelsin gönlündeki yere yerles Allah emeklerini zai etmesin. ( zai nasil yaziliyo bilmiyorum )

ben çocuğu kreşe baslatcam sonra tam güne geçince işe doncem canim. onun dışında çocukla geciyo günler yaptığım bişey yok :)

bi hafta kalması da çok heyecanlı ya hadi bakalım

Sen devam et bebişim şikayetimiz yok

Kızımı anasınıfına yazdıramadım ay farkıyla. Bende kreşe yazdırdım. Sosyalleşsin arkadaş edinsin☺

ay çok iyi yapmışsın limonsuzum ya. hem o sosyallesir hem sana birazcik vakit kalir. çocuklar cok sıkılıyo evde. anne baba olarak da yetemiyoruz belli bi zaman sonra. çocuk cocukla oynamak istiyo :)

küçüğü ne kadarlik canım :)

Küçük 1 buçuk yaşında teyzesi evet onun için iyi olur inşAllah seninki kaç yaşında?

Küçük 1 buçuk yaşında teyzesi ☺ evet onun için iyi olur inşAllah seninki kaç yaşında?

21 aylik oldu benimkisi de canım :) allah bağışlasin yaaa en tatlı zamanlari yerim onu ben
oyuncak firlatmaya başladı mi sadece benimki mi böyle bi canavar çıktı acaba

Canım çok iyi bir puan alırsın inşAllah Allah emeklerini zayi etmesin kk birinci noteri

21 aylik oldu benimkisi de canım :) allah bağışlasin yaaa en tatlı zamanlari yerim onu ben
oyuncak firlatmaya başladı mi sadece benimki mi böyle bi canavar çıktı acaba
Benim oğlan ablasını mumla aratıyor öyle diyim sana

hala atanamamış bir öğretmen olarak diyim canım samdanım Tabiki sorduğun içiin, zayi etmek :)

maşallah bu uğraşlar eminim çok güzeldiirr :))) Sen de biraz kendinei evine, ailene vakit ayırmışsındır :) Şahsen ben çalışırken zaman zaman evii, işim yokken evdeyken de heepp dışarıları daha çok özlüyorum

çok teşekkür ederim ortmenim

gerçekten çocuk büyütmek çok zormus. özellikle kimsen yoksa tek basinaysan şehirde
benim işim aşırı yoğundu. beşte cikiyodum işten ama eve gelip yemek yiyince resmen siziyodum esim kaldiramiyodu beni koltuktan yatağa kadar bile gidemiyodum
şimdi çocukla ekstra bi enerji dinçlik geldi gibi de bakalım, iş yerinde yine ayni yere verirlerse nasil yapcam bilmiyom
ama yine de çalışmayı da özledim öyle de bi psikopatlik var

inşallah bu son olur yaaa atanirsin carcabuk. eşimin kuzeni atanmış bu en son alimda. nasil mutluydu anlatamam sana yaaa. Allah sana da nasip etsin. o da üçüncü senesinde atandi :)

senin branş neydi. söylemişsindir ben unutmuş olabilirim kusura bakma

ayyy nasıl mutlu olduum canım samdanım sen diyincee :))) çocuklarımı özlediim

Tahmin ediyorum yaa muhakkak öyledir, ev çocuk ve üzerine bir de tekrar çalışmaya başlayacaksın senn. Bu üçünü yapan kadınların önünde eğilip ceket iliklerim hakikaten :))) ama insan iş ortamını gerçekten özlüyor o çok başka bişey.

İnşallahh Allahııım çok amiiinnn :)) puanım ne gelecek hiç bilmiyorum ama okuluma öğrencilerime kavuşmayı çok istiyorum, olana kadar devam

Branşım din kültürü canım, olsuun hiiçç sorun değill

branşın da çok güzelmiş :) bi ara alımı coktu simdi nasil bilmiyorum da inşallah yine cok olur rahatca yerlesirsin :)

valla ben de düşünüyorum üçünü birden nasıl yapcam diye yemek tamam da belki temizlik için birini alırım artık. yetismem zor gibi duruyo çünkü. Allah yardımcısı olsun hepsini yapmak zorunda olan kadınların.

aynen pes etme canım ya :) benim akrabam ikinci bebeğine hamileyken girdi sınava çalışmadan girdi bide o kadar umutsuzdu kaç senedir olmuyo zaten diye atandi

inşallah sen de atancaksin pes etme cogumuz yillarini veriyo maalesef sınavlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…