Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında şuanda da alım diğer branşlara kıyasla iiyi canım ama çok fazla mezun var biz de ve genel olarak öğretmen ataması az. Napalım nasip yinede..

Halledersin canım Samdanım ben sende onu görüyorum gücün kuvvetin bol olsuunnn dikkatli de olmak lazım çok, yardımcı konusunda..

Valla bazen çok merak ediyorum 1 sene 2 sene sonramı, ben ne yapmış olcam acaba diye çevremde o kadar çok duyuyorum kii böylee, ne güzel

Gün geçmiyor kii bu kervana yenii kurbanlar gelmesin

Allah razı olsun canım benim :)

ben de güvenemiyorum açıkçası disardan biri gelip temizlicek falan ama yapacak da bisey yok istey bakalım Allah güç kuvvet versin bize :)

1 2 sene sonra işten yoruluyorum diye sizlanirsin inşallah biz arkadaşımla atanmadan sizlananlari hiç anlamiyoduk bi atanalim da çalışırız nolcak ki diyoduk atandik sizlanmaya başladık

o zaman inşallah branstakiler arasından siyrilirsin canim ya :) hadi bakalım son bi hafta sonra belki ev kurma kosturmacani konuşuruz burda :) esya falan bakariz sana

Şuan o çalışayım ne olcak kii kafasındayım ben dee

İnsAllah iyi insanlar çıksın karşına canım Samdanım, tek tabiki çok zor.

O aşamalara geleyim her şeyi burda sizlerle paylaşcam inşallah kim bilir nasip olur görüşürüz de

Benim hayatım çok hızlı değişti aslında, tabi iyi mi oldu, bi yerde çok iyi oldu. Normalde üniversiteden sonra hemen yüksek lisansa başlama düşüncem vardı araya başka şeyler girince kpss içinde buldum kendimi

Cicii yaa yemin ediyorum gözümden yaş geldii gülmekten 4. olarak dansa dahil olan yeşil kazaklı amca benim

Evet canım ben ban alınca 10 günden aşağı almıyorum
Ama inanır mısın çok yoğundum hiç bakamadım bile.

bi yerde ban da iyi olmuş o zaman :) en azından işlerini buraya girip çıkmadan halletmissindir

mobilya vs işleri mi vardi :) evi tuttunuz mu :)

Wuhuuuwwww
Yansın geceleeer
Sabahlar olmasn hahahaha
He yaa sabahlar olmaayyy
Valla ne diye dua ettiğimiz belli değildi de samdanim ama zafer bizim o belli gece 1 saatten aranizdayim dedim ama artık bı gunaydin birakiyim şuraya

bi yerde ban da iyi olmuş o zaman :) en azından işlerini buraya girip çıkmadan halletmissindir

mobilya vs işleri mi vardi :) evi tuttunuz mu :)
Evi daha tutamadık canım. Bakacağız bugün bir kaç yere daha. Ama artık gerçekten bir karar vermemiz gerekiyor. Gelinlik işim var daha sırada ve mobilyalarım ne alemde ona da bakmam lazım ama inan gün yetmiyor

Evi daha tutamadık canım. Bakacağız bugün bir kaç yere daha. Ama artık gerçekten bir karar vermemiz gerekiyor. Gelinlik işim var daha sırada ve mobilyalarım ne alemde ona da bakmam lazım ama inan gün yetmiyor

belki bakmissindir canim Kısıklı bulgurlu taraflarinda 2500 civari guzel daireler vardi site ici metroya yakin :) oralara baktin mi hic

Allah kolaylık versin ya. hep telaşlı kosturmacali isler inşallah gönlünce olsun hersey

Oraya bakmadım ya. Aslında bize de konum olarak uygun.

Şimdi tutmayı düşündüğüm ev 0 daha kimse oturmamış ve bu beni çok cezbediyor.
Ama o dediklerine de bakmak lazım.

He yaa sabahlar olmaayyy

Valla ne diye dua ettiğimiz belli değildi de samdanim ama zafer bizim o belli gece 1 saatten aranizdayim dedim ama artık bı gunaydin birakiyim şuraya

arkadan mehter sesleri yukseliyo
günaydın canım benim
ben didimdk zaten hemen gelemez diye

arkadan mehter sesleri yukseliyo
günaydın canım benim
ben didimdk zaten hemen gelemez diye
O mehter sesleri daha çok gaza getircek ama beni şimdi sabah sabah ciks ciks valla ben gelirim saniyodum da,sanmamam gerekiymis

Oraya bakmadım ya. Aslında bize de konum olarak uygun.

Şimdi tutmayı düşündüğüm ev 0 daha kimse oturmamış ve bu beni çok cezbediyor.
Ama o dediklerine de bakmak lazım.

libadiye mahallesi güzel sanirim orda. bi kac yer daha vardı da hatirlayamadim bakayim tekrar

biz Avrupa yakasındyiz 1750 kira veriyoruz esim o tarafa taşınmak istedi. ama ben 2000 2500 dan aşağı bulamadim düzgün bi yer. o yüzden kaldik yine aynı evde sen o civara çıkabilirsen cok güzel evler vardi kajcim :)

O mehter sesleri daha çok gaza getircek ama beni şimdi sabah sabah ciks ciks valla ben gelirim saniyodum da,sanmamam gerekiymis

bir yay burcuylan evli olduğum için anladim ben zaten senden önce

nasılsın bakalim düdüklü patladıktan sonra naptın sen ben orayı kaçırdım mi sen mi yazmadin en son balkonda oturuyodun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…