- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.741
branşın da çok güzelmiş :) bi ara alımı coktu simdi nasil bilmiyorum da inşallah yine cok olur rahatca yerlesirsin :)
valla ben de düşünüyorum üçünü birden nasıl yapcam diyeyemek tamam da belki temizlik için birini alırım artık. yetismem zor gibi duruyo çünkü. Allah yardımcısı olsun hepsini yapmak zorunda olan kadınların.
aynen pes etme canım ya :) benim akrabam ikinci bebeğine hamileyken girdi sınava çalışmadan girdi bide o kadar umutsuzdu kaç senedir olmuyo zaten diyeatandi
inşallah sen de atancaksin pes etme cogumuz yillarini veriyo maalesef sınavlara
Aslında şuanda da alım diğer branşlara kıyasla iiyi canım ama çok fazla mezun var biz de ve genel olarak öğretmen ataması az. Napalım nasip yinede..
Halledersin canım Samdanım ben sende onu görüyorumgücün kuvvetin bol olsuunnn dikkatli de olmak lazım çok, yardımcı konusunda..
Valla bazen çok merak ediyorum 1 sene 2 sene sonramı, ben ne yapmış olcam acaba diyeçevremde o kadar çok duyuyorum kii böylee, ne güzel
Gün geçmiyor kii bu kervana yenii kurbanlar gelmesin
Allah razı olsun canım benim :)
ben de güvenemiyorum açıkçası disardan biri gelip temizlicek falan ama yapacak da bisey yok isteybakalım Allah güç kuvvet versin bize :)
1 2 sene sonra işten yoruluyorum diye sizlanirsin inşallahbiz arkadaşımla atanmadan sizlananlari hiç anlamiyoduk bi atanalim da çalışırız nolcak ki diyoduk atandik sizlanmaya başladık
o zaman inşallah branstakiler arasından siyrilirsin canim ya :) hadi bakalım son bi haftasonra belki ev kurma kosturmacani konuşuruz burda :) esya falan bakariz sana
Cicii yaa yemin ediyorum gözümden yaş geldii gülmektenBu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonlu @RosSsS, herkes seçsin kendini)
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
Topik Alev Alev'e girişler sayfa:110'dan efenim...
YAŞ SINIRI= +20
(DAMSIZ GİRİLİR)
Aa 15 gün oldu mu Kajmer hosgeldinUzun bir bandan sonraaaa ....
Günaydın ❤
Uzun bir bandan sonraaaa ....
Günaydın ❤
Evet canım ben ban alınca 10 günden aşağı almıyorumgünaydın hoşgeldin :)
valla baya uzun oldu kaj
Hoş buldum canım. Valla günler nasıl geçiyor anlamıyorum desem.Aa 15 gün oldu mu Kajmer hosgeldingünaydın
Evet canım ben ban alınca 10 günden aşağı almıyorum
Ama inanır mısın çok yoğundum hiç bakamadım bile.
He yaa sabahlar olmaayyyWuhuuuwwww
Yansın geceleeer
Sabahlar olmasn hahahaha
Valla ne diye dua ettiğimiz belli değildi de samdanim ama zafer bizim o belliben sabah olmasin diye dua edersiniz saniyodum ama
ve yine ben bir mesaji tamamlayana kadar gece yarısını geçti. öküz kocalar sabana, at arabalari bal kabagina, ponçik premses sendromlu insta gelinleri külkedisine döndü....
Evi daha tutamadık canım. Bakacağız bugün bir kaç yere daha. Ama artık gerçekten bir karar vermemiz gerekiyor. Gelinlik işim var daha sırada ve mobilyalarım ne alemde ona da bakmam lazımbi yerde ban da iyi olmuş o zaman :) en azından işlerini buraya girip çıkmadan halletmissindir
mobilya vs işleri mi vardi :) evi tuttunuz mu :)
Evi daha tutamadık canım. Bakacağız bugün bir kaç yere daha. Ama artık gerçekten bir karar vermemiz gerekiyor. Gelinlik işim var daha sırada ve mobilyalarım ne alemde ona da bakmam lazımama inan gün yetmiyor
Oraya bakmadım ya. Aslında bize de konum olarak uygun.belki bakmissindir canim Kısıklı bulgurlu taraflarinda 2500 civari guzel daireler vardi site ici metroya yakin :) oralara baktin mi hic
Allah kolaylık versin ya. hep telaşlı kosturmacali isler inşallah gönlünce olsun hersey
He yaa sabahlar olmaayyy
Valla ne diye dua ettiğimiz belli değildi de samdanim ama zafer bizim o belligece 1 saatten aranizdayim dedim ama artık bı gunaydin birakiyim şuraya
O mehter sesleri daha çok gaza getircek ama beni şimdi sabah sabah ciks ciksarkadan mehter sesleri yukseliyo
günaydın canım benim
ben didimdk zaten hemen gelemez diye
Oraya bakmadım ya. Aslında bize de konum olarak uygun.
Şimdi tutmayı düşündüğüm ev 0 daha kimse oturmamış ve bu beni çok cezbediyor.
Ama o dediklerine de bakmak lazım.
O mehter sesleri daha çok gaza getircek ama beni şimdi sabah sabah ciks ciksvalla ben gelirim saniyodum da,sanmamam gerekiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?