- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.761
Canım baktım ama evler hep çok eskilibadiye mahallesi güzel sanirim orda. bi kac yer daha vardı da hatirlayamadim bakayim tekrar
biz Avrupa yakasındyiz 1750 kira veriyoruz esim o tarafa taşınmak istedi. ama ben 2000 2500 dan aşağı bulamadim düzgün bi yer. o yüzden kaldik yine aynı evdesen o civara çıkabilirsen cok güzel evler vardi kajcim :)
Canım baktım ama evler hep çok eski
Yok canım olur mu öyle şey ?hadi ya seni de ugrastirdim kusura bakma canim ya
o zaman en iyisi senin baktığın sığır daire
Yok canım olur mu öyle şey ?
Allah razı olsun yardım etmeye çalıştın.
Evet ya zaten düğün yemeği vermekten bile vazgeçtik. Ben zaten istemiyordum o da ikna oldu. Kişi başı 250 lira gibi rakamlar bence çok fazla. Onu vereceğime dünyayı gezerim ben falan dedim. O da içinde kalmasın sonra dedi. Asla içimde kalmaz dedim :) çok mutluyum sadece nikah olacağı için.
biliyor musun gelinlik bile gereksiz masraf bana göre. Ama o kadar da yapmama asla izin vermez. Zaten bana diyor ki senin gibi bir kızı ben ne yaptım da hak ettim. Sen inanılmaz birisin falan diyor.aynen düğün yemeği vereceğine daha cuzi miktarda ihtiyaç sahibine yardim edilse daha mantıklı olur. yani ben öyle düşünüyorum :)
çok iyi düşünmüşsn :) nikah da güzel olur ki zaten :) gelinlikten de mi vazgectin o zaman yoksa nikahta mi giyecektin zaten.
biliyor musun gelinlik bile gereksiz masraf bana göre. Ama o kadar da yapmama asla izin vermez. Zaten bana diyor ki senin gibi bir kızı ben ne yaptım da hak ettim. Sen inanılmaz birisin falan diyor.
Hatta bana sana altın alalım daha fazla dediha ona hayır demem işte dedim
Şimdi canım benim babamın da maddi durumu iyi hamd olsun. O sağ olsun bizden asla hiç bir şeyi eksik etmedi. Kolejlerde okuttu hepimizi. Sanırım bunun da büyük etkisi olduğundan doygunluk var bu konularda.kaj çok tatlısın yaaabence de altına hayır dememelisin senin bu yaptığını bu maddiyata sahip olmayanlar yapmiyo valla. herkes ne yaptirsam kar mantığında :) bide B Brunello Cicinelli bahsetmisti az bisey :) o da elde ne varsa onla evlenmis
Şimdi canım benim babamın da maddi durumu iyi hamd olsun. O sağ olsun bizden asla hiç bir şeyi eksik etmedi. Kolejlerde okuttu hepimizi. Sanırım bunun da büyük etkisi olduğundan doygunluk var bu konularda.
Bak ben istesem şu an nişanlım en ala otelde düğün yapar ama ne gerek var kiboşa para harcamak düğün. Daha evvel de başımdan geçtiği için biliyorum.
Altina kim hayır diyebilir kibiliyor musun gelinlik bile gereksiz masraf bana göre. Ama o kadar da yapmama asla izin vermez. Zaten bana diyor ki senin gibi bir kızı ben ne yaptım da hak ettim. Sen inanılmaz birisin falan diyor.
Hatta bana sana altın alalım daha fazla dediha ona hayır demem işte dedim
Altina kim hayır diyebilir ki
Pis can alici tespitlerm vardırişte her zamanki gibi en can alıcı tespit ross dan geldi
napiyosun beybi
Evelndirmicez onuMilli Eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizi Allah'a havale ediyorum.Ulan sadece 1.5 güncük yoktum be insafsızlar 30 sayfa nedir, beğen beğen parmaklarım sizlere ömür şuan yazacak halim bile kalmadı
Dün gece yarısına kadar misafirlikteydik kertenkelelerim ondan yazamadım.
Bir de bir haberim var ben folik asite başladımKasım ayına kadar gebe kalmam yasak ama Kasım ayında yasak kalkıyor şimdiden hazırlayayım kendimi dedim. Yalnız bu folik bende kafa yaptı hayır olsun, haplanmış gibi geziyorum
Ulan o kadar konuşmuşsunuz ki hangi birinize cevap yetiştireyim şimdi
K Kendinisevenbirii demek yasak kalktı, bunu kutlayalım seksü şempazem
G gokyuzu_ evlenme diyen antievliliksever avratların arasında kalmışsın be yavrum. Evlen anasını satayım hiçbirine katılmıyorum.19 yaşımda eşimle tanıştım. 22 yaşımda evlendim. Şimdi 26 yaşındayım. 22 den bile önce evlenseymişim keşke. Çünkü o zamanlar adamın yüzünü görüyordum acık iliğine kemiğine ekmek banaydım Şimdi adamın yüzünü gördüğüm yok
Limonsuzzcay sahalara geri dönmüşsün Mirandam ohh yeah
Kajmery34 hoşgeldin kuzum iyi bari dönüş yolunu unutmadın yavrum bu ne ayrılık oldu böyle
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
D e f n e
Pis can alici tespitlerm vardır
bolee kalınır
Kahvaltı edicem ins katya hazirlayabilirse
Yapamadi zaten kovucamdomates suyunu sikamamistir canim okeşke kolay biseyler isteseydin kahvaltıya
nakliye işi bugün muydu senin canim :)
Hoş bulduk ulu LuciferYalnız etiketlerim inci gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?