Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım baktım ama evler hep çok eski

hadi ya seni de ugrastirdim kusura bakma canim ya
o zaman en iyisi senin baktığın sığır daire
Yok canım olur mu öyle şey ?
Allah razı olsun yardım etmeye çalıştın.
Evet ya zaten düğün yemeği vermekten bile vazgeçtik. Ben zaten istemiyordum o da ikna oldu. Kişi başı 250 lira gibi rakamlar bence çok fazla. Onu vereceğime dünyayı gezerim ben falan dedim. O da içinde kalmasın sonra dedi. Asla içimde kalmaz dedim :) çok mutluyum sadece nikah olacağı için.

aynen düğün yemeği vereceğine daha cuzi miktarda ihtiyaç sahibine yardim edilse daha mantıklı olur. yani ben öyle düşünüyorum :)

çok iyi düşünmüşsn :) nikah da güzel olur ki zaten :) gelinlikten de mi vazgectin o zaman yoksa nikahta mi giyecektin zaten.

biliyor musun gelinlik bile gereksiz masraf bana göre. Ama o kadar da yapmama asla izin vermez. Zaten bana diyor ki senin gibi bir kızı ben ne yaptım da hak ettim. Sen inanılmaz birisin falan diyor.
Hatta bana sana altın alalım daha fazla dedi ha ona hayır demem işte dedim

kaj çok tatlısın yaaa bence de altına hayır dememelisin senin bu yaptığını bu maddiyata sahip olmayanlar yapmiyo valla. herkes ne yaptirsam kar mantığında :) bide B Brunello Cicinelli bahsetmisti az bisey :) o da elde ne varsa onla evlenmis

Şimdi canım benim babamın da maddi durumu iyi hamd olsun. O sağ olsun bizden asla hiç bir şeyi eksik etmedi. Kolejlerde okuttu hepimizi. Sanırım bunun da büyük etkisi olduğundan doygunluk var bu konularda.
Bak ben istesem şu an nişanlım en ala otelde düğün yapar ama ne gerek var ki boşa para harcamak düğün. Daha evvel de başımdan geçtiği için biliyorum.

doğru diyosun işte görmüş geçirmiş diye sana diyo TDK kuzu

teyzem düğün yapıyo oğluna. kızla oğlan o kadar fena ki. teyzem borç harç yaptığı halde herşeyin en iyisini en pahalisini istiyolar. mal mülk yok ama işte cahillik mi desem, nasılsa biz odemicez rahatlığı mi desem...

Allah herkesi hayırlı insanlarla iyi insanlarla karsilastirsin.

Altina kim hayır diyebilir ki

Milli Eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizi Allah'a havale ediyorum. Ulan sadece 1.5 güncük yoktum be insafsızlar 30 sayfa nedir, beğen beğen parmaklarım sizlere ömür şuan yazacak halim bile kalmadı
Dün gece yarısına kadar misafirlikteydik kertenkelelerim ondan yazamadım.
Bir de bir haberim var ben folik asite başladım Kasım ayına kadar gebe kalmam yasak ama Kasım ayında yasak kalkıyor şimdiden hazırlayayım kendimi dedim. Yalnız bu folik bende kafa yaptı hayır olsun, haplanmış gibi geziyorum
Ulan o kadar konuşmuşsunuz ki hangi birinize cevap yetiştireyim şimdi
K Kendinisevenbirii demek yasak kalktı, bunu kutlayalım seksü şempazem
G gokyuzu_ evlenme diyen antievliliksever avratların arasında kalmışsın be yavrum. Evlen anasını satayım hiçbirine katılmıyorum. 19 yaşımda eşimle tanıştım. 22 yaşımda evlendim. Şimdi 26 yaşındayım. 22 den bile önce evlenseymişim keşke. Çünkü o zamanlar adamın yüzünü görüyordum acık iliğine kemiğine ekmek banaydımŞimdi adamın yüzünü gördüğüm yok
Limonsuzzcay sahalara geri dönmüşsün Mirandam ohh yeah
Kajmery34 hoşgeldin kuzum iyi bari dönüş yolunu unutmadın yavrum bu ne ayrılık oldu böyle
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
D e f n e

Evelndirmicez onu
Kurban edemeyiz

Pis can alici tespitlerm vardır
bolee kalınır

Kahvaltı edicem ins katya hazirlayabilirse

domates suyunu sikamamistir canim o keşke kolay biseyler isteseydin kahvaltıya

nakliye işi bugün muydu senin canim :)

domates suyunu sikamamistir canim o keşke kolay biseyler isteseydin kahvaltıya

nakliye işi bugün muydu senin canim :)
Yapamadi zaten kovucam

Sen neler yaoion

Evet beni sen gelme biz hallederiz dediler bnde gitmiyirm kendi bildikleri gbi yapsınlar
Zaten erkek kardeşim kaynim bir kaç kişi ve eşim olacak emin ellerdedir umarm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…