- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.781
Aslan burcu biri olarak koç burcu dışında evlilik yaparsa kurban da olur, herşey de olur.Evelndirmicez onu
Kurban edemeyiz
Evelndirmicez onu
Kurban edemeyiz
İşte insana en çok o koyuyor. Madem banlanacaktım ağızlarının payını verseydim de değseydi düşüncesi kadar insanı yoran birşey yokHoş bulduk ulu Lucifer
Banlanacağımı bilseydim inan daha fena şeyler yazardım
Ennn çok buna kızıyorum ya. Zavallı aileler bu kadar üstlerine gidilmez kidoğru diyosun işte görmüş geçirmiş diye sana diyo TDK kuzu
teyzem düğün yapıyo oğluna. kızla oğlan o kadar fena ki. teyzem borç harç yaptığı halde herşeyin en iyisini en pahalisini istiyolar. mal mülk yok ama işte cahillik mi desem, nasılsa biz odemicez rahatlığı mi desem...
Allah herkesi hayırlı insanlarla iyi insanlarla karsilastirsin.
Artik kiminle hangi burç nasbi olur bilmiorm ama insAslan burcu biri olarak koç burcu dışında evlilik yaparsa kurban da olur, herşey de olur.Koç la evlenirse sabahlar olmasın
Bir de cidden benim konumda banlanacak bir cevapta vermedimİşte insana en çok o koyuyor. Madem banlanacaktım ağızlarının payını verseydim de değseydi düşüncesi kadar insanı yoran birşey yok
Biz ablalik vazifemizi yapıp evliliğin ne Kadar kutsal bisey olduğunu anlatıp daha snra da.pismanliklarmizi siraladik ki hayaliyle gerçeğinin ayni olmadığını bilsinhic demiyo ki Türkiyede kaç kızdan birine normal bi koca düşüyo
B Brunello Cicinelli biz uyaralim da rossla sonra demesin bize yok ben bilmiyodum yok ben duymadim diye
demi rosss
Yapamadi zaten kovucam
Sen neler yaoion
Evet beni sen gelme biz hallederiz dediler bnde gitmiyirm kendi bildikleri gbi yapsınlar
Zaten erkek kardeşim kaynim bir kaç kişi ve eşim olacak emin ellerdedir umarm
Eski nişanlım koçtu. Koç ve koç asla evlenmemesi gereken 2 burç. Ama aslanın gözünden bakınca öyle değildir belki alıcı gözüyle baksın 1 2 erkek koça, kavurma yapmaya uygun görürse ulan ben bu adamı amma kavururum derse evlensin o kadarını da ben mi söyleyeyimArtik kiminle hangi burç nasbi olur bilmiorm ama ins
Koç erkeği kadınından daha fena gbi geliyor bana canm
Ahahahahahahaman boşver yapamazlarsa tasinma stresini onlardan cikarirsin olur biter
tez canlisin diye istememislerdir seni
Lise de koç burcu bir erkekle tanistirmislardi beni tanismaz olaydim bir hafta katlanabilemedim bileEski nişanlım koçtu. Koç ve koç asla evlenmemesi gereken 2 burç. Ama aslanın gözünden bakınca öyle değildir belki alıcı gözüyle baksın 1 2 erkek koça, kavurma yapmaya uygun görürse ulan ben bu adamı amma kavururum derse evlensin o kadarını da ben mi söyleyeyim
Ya bana?Bir de cidden benim konumda banlanacak bir cevapta vermedim
Keşkelerimle baş başa kaldım Luciciğim
Ya bu arada eşinin uyku mevzusunu okudum.
Yazık adama
Ennn çok buna kızıyorum ya. Zavallı aileler bu kadar üstlerine gidilmez ki
Biz hiç bir şeyi ailelerden istemiyoruz. İnan mutfak eşyalarımızı hatta çeyizi bile nişanlımla alıyoruz. Ben zaten asla öyle çeyiz falan almayı düşünmüyordum.
Nişanlım da ben seni istiyorum ailenden o kadar ,gerisini ben hallederim dedi.
Bu arada ben bunlardan vazgeçince çok istediğim bir mutfak şefi vardı şaaapadanak onu alıvermiş. İnan düğünden daha çok sevindim
Et yemeyen biri olarak kavurmayı özendirmem müthiş bir doğa olayı, yetenekLise de koç burcu bir erkekle tanistirmislardi beni tanismaz olaydim bir hafta katlanabilemedim bile
Sinir bozucu
Kavurma diynce aklıma neden yemek geldi neden aciiktigimi hissettim cici bu kdr guzel kavurma yapmayı nerden öğrendi
Ahahahahahah
Kesin ondan istemediler dedm kardeşime eve yaklaşınca arayın beni ben geleyim sen gelip napcan dedi buzdolabının buzdolabınl yerine koycaz ne göstercen ki dedi
Haklisin dedm bildiğin gibi yap
Zaten dun çok yorulmusum gitmek bile istemedi cnam bugün herşey nasıl olacak nasıl gelecek sıfır bilgi
Sendeko harika yetenekler sayesinde Vurgunum sagaaEt yemeyen biri olarak kavurmayı özendirmem müthiş bir doğa olayı, yetenek
Yalnız daha kahvaltı yapmadım. Sen yaptın mı sultanım?
Ahahhahahahahahvalla roscum o kadar yaşlılık hayaline rağmen ben de basimdan savardim seni tasinirkenadamlar haklı yani bi yerde sonra sen söylene söylene düzene koyarsın evi
Yok yapmadım. Gel bana yapak demek vardı şimdiSendeko harika yetenekler sayesinde Vurgunum sagaa
Yapmadım bidenem birazdan yapicam sen yaptın mi
Et yemeyen biri olarak kavurmayı özendirmem müthiş bir doğa olayı, yetenek
Yalnız daha kahvaltı yapmadım. Sen yaptın mı sultanım?
Canım çok teşekkür ederiz. Valla alışverişe çıkınca hep satıcı hatunlar aşırı şanslısınız maşallah diyorlar.sen de çok tatlısın nisanlin da yaaa
maşallah Süphan Allah size
kajcim sen bol bol sadaka ver en iyisi. böyle çok göze gelirsiniz mazallah
bu arada mutfak şefini kullaninca bana da tecrübelerini aktarır mısın :) ben de almak istiyorum ama çevremde kullanan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?