- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.801
Bende lüzumYok yapmadım. Gel bana yapak demek vardı şimdi
Gidip de yiyelim bari ölmeden
Ben bir kahvaltı edem, acuk evi düzenleyem. Sonra geleceğim kertenkelelerim
Koç burcu eski nişanlımdan sonra kavurmaya küstüm demek isterdim ama malesef öyle değil oldum olası yemiyorum şamdanımcici ya oldu bitti mi et yemiyosun sonradan mi oldu :)
Ben de bu aralar yokum çiçim.anamın kucağına geldim Türkiye'yeMilli Eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizi Allah'a havale ediyorum.Ulan sadece 1.5 güncük yoktum be insafsızlar 30 sayfa nedir, beğen beğen parmaklarım sizlere ömür şuan yazacak halim bile kalmadı
Dün gece yarısına kadar misafirlikteydik kertenkelelerim ondan yazamadım.
Bir de bir haberim var ben folik asite başladımKasım ayına kadar gebe kalmam yasak ama Kasım ayında yasak kalkıyor şimdiden hazırlayayım kendimi dedim. Yalnız bu folik bende kafa yaptı hayır olsun, haplanmış gibi geziyorum
Ulan o kadar konuşmuşsunuz ki hangi birinize cevap yetiştireyim şimdi
@Kendinisevenbirii demek yasak kalktı, bunu kutlayalım seksü şempazem
@gokyuzu_ evlenme diyen antievliliksever avratların arasında kalmışsın be yavrum. Evlen anasını satayım hiçbirine katılmıyorum.19 yaşımda eşimle tanıştım. 22 yaşımda evlendim. Şimdi 26 yaşındayım. 22 den bile önce evlenseymişim keşke. Çünkü o zamanlar adamın yüzünü görüyordum acık iliğine kemiğine ekmek banaydım Şimdi adamın yüzünü gördüğüm yok
@Limonsuzzcay sahalara geri dönmüşsün Mirandam ohh yeah
Kajmery34 hoşgeldin kuzum iyi bari dönüş yolunu unutmadın yavrum bu ne ayrılık oldu böyle
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@D e f n e
Katya kim uleBende lüzum
Katyaya yardım edeyim
Birşeyler yiyeim eve gidip kontrol edeyim
Kontrol manyagim ya ben
Eve yeni hizmetçi aldmKatya kim ule
Oooo hoşgeldin malim. Hangi şehirde yaşıyor aneyin. Özlemiş misin Türkiye'yiBen de bu aralar yokum çiçim.anamın kucağına geldim Türkiye'yekoca yok ,yemek yapma derdi yok miss
Bana neden almadınEve yeni hizmetçi aldm
Haberin yok mu
Hahahaah
Oo çekirdek dedin beni aldın. Damarlarımı kessen tuzlu çekirdek akar. Her akşamımın vazgeçilmezi. Gelen misafiri de bağımlı yapıp dudaklarını şişirip gönderirim.bolca cekirdek ye folik asit icinhayirlisiyla ugrastirmadan gelir insallah minnos
Folik asiti yazmayı unuttum. Canım yanında kürler var bak onları kesin uygula. Özellikle bir çay vardı onunla hamile kalan çok arkadaşım oldu.Bana neden almadın
Sana Katya bana da bi Natasha yakışmaz mıydı
ayy kayinbabamda senin gibi gecen ay dislerini cektiler 1 2 hafta dissiz kaldi takma disleri yapilanada kadar adam damaklariyla cekirdek citledi resmenOo çekirdek dedin beni aldın. Damarlarımı kessen tuzlu çekirdek akar. Her akşamımın vazgeçilmezi. Gelen misafiri de bağımlı yapıp dudaklarını şişirip gönderirim.
BenÇekirdek
Kasım gelsin bakalım bi hele neler olacak
Özlemem mi kuzum ya en son 2017ydi tatile gelmiştim.hataydayım şimdi kaynanama kalmaya geldimOooo hoşgeldin malim. Hangi şehirde yaşıyor aneyin. Özlemiş misin Türkiye'yi
Sana natasha gondermem aile faciası olur sizin evdeBana neden almadın
Sana Katya bana da bi Natasha yakışmaz mıydı
Amin Kaj'ım. 8 yıldır birlikteyiz, 5 sene olacak artık evleneli. Artık vakti geldi bebenin. Bu yaza kadar hiç istek duymuyordum, Allah biliyor o istek gelmese ben tamamen çocuksuz hayata vardım da artık ciddi ciddi istek duyuyorum. Folik asit kutusuna bakıp duygulanmalar falanFolik asiti yazmayı unuttum. Canım yanında kürler var bak onları kesin uygula. Özellikle bir çay vardı onunla hamile kalan çok arkadaşım oldu.
Çok yardımcı bir çay. Hem bir zarar gelmez bence içmekten.
Rabbim isteyen hiç bir hatunun kucağını boş bırakmasınz
Ahahdh yemin ederim bu ben. Dişlerim çekilse damağımla çitlerim, damağım çekilse elimle ezer hap gibi suyla yutarak yer yine bir yolunu bulurum. Çıkan sivilceleri bile umursamıyorum düşünayy kayinbabamda senin gibi gecen ay dislerini cektiler 1 2 hafta dissiz kaldi takma disleri yapilanada kadar adam damaklariyla cekirdek citledi resmen
bize ayda 2 gun gelirler gelirken 1 kilo cekirek alir 2 gunde tek basina yer dusun nasil bir bagimlilikAhahdh yemin ederim bu ben. Dişlerim çekilse damağımla çitlerim, damağım çekilse elimle ezer hap gibi suyla yutarak yer yine bir yolunu bulurum. Çıkan sivilceleri bile umursamıyorum düşün
Alo Çekirdeği Bıraktırma Hattı icat edilmeli,
Oyy yerim seni fıstık malim. Oh oh tadını çıkart vallahi. Bol bol götür künefeleriÖzlemem mi kuzum ya en son 2017ydi tatile gelmiştim.hataydayım şimdi kaynanama kalmaya geldim
Doğru dedin sultanım. Hatta bana direkt Hatçe Teyze lazım. Buruşuk olsa bile Katya toplarına hiç girmeyeyim ben Hatçe Teyze iyidirSana natasha gondermem aile faciası olur sizin evde
Sana yasli buruşuk bi katya bulmak lazım :S
Onu çok iyi anlıyorum, selam söyle, yalnız değilsin de sarıl ona şefkat gösterbize ayda 2 gun gelirler gelirken 1 kilo cekirek alir 2 gunde tek basina yer dusun nasil bir bagimlilik
sarilamam canim kusura bakmaOnu çok iyi anlıyorum, selam söyle, yalnız değilsin de sarıl ona şefkat göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?