Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yapmadım. Gel bana yapak demek vardı şimdi
Gidip de yiyelim bari ölmeden

Ben bir kahvaltı edem, acuk evi düzenleyem. Sonra geleceğim kertenkelelerim
Bende lüzum
Katyaya yardım edeyim
Birşeyler yiyeim eve gidip kontrol edeyim
Kontrol manyagim ya ben

cici ya oldu bitti mi et yemiyosun sonradan mi oldu :)
Koç burcu eski nişanlımdan sonra kavurmaya küstüm demek isterdim ama malesef öyle değil oldum olası yemiyorum şamdanım
Gerçi et yemiyorum doğru bir tespit olmuyor. Kırmızı eti yiyemiyorum. Balık ve tavuk eti yiyebiliyorum yalnız çiğ haline dokunamam biri yaparsa yerim beyaz eti de.
Kırmızı eti hiçbir şekilde yiyemem. Pişerken kokusuna bile katlanamam.
Nedeni konusunda hiçbir fikrim yok.
Yaşasın yeşil olan herşey ya. Zeytinyağlı ve yeşil olan herşey dostumdur.
Az zorlasam vejetaryen olurum

Ben de bu aralar yokum çiçim.anamın kucağına geldim Türkiye'ye koca yok ,yemek yapma derdi yok miss

bolca cekirdek ye folik asit icin hayirlisiyla ugrastirmadan gelir insallah minnos
Oo çekirdek dedin beni aldın. Damarlarımı kessen tuzlu çekirdek akar. Her akşamımın vazgeçilmezi. Gelen misafiri de bağımlı yapıp dudaklarını şişirip gönderirim.
Ben Çekirdek
Kasım gelsin bakalım bi hele neler olacak

Bana neden almadın
Sana Katya bana da bi Natasha yakışmaz mıydı
Folik asiti yazmayı unuttum. Canım yanında kürler var bak onları kesin uygula. Özellikle bir çay vardı onunla hamile kalan çok arkadaşım oldu.
Çok yardımcı bir çay. Hem bir zarar gelmez bence içmekten.
Rabbim isteyen hiç bir hatunun kucağını boş bırakmasınz

ayy kayinbabamda senin gibi gecen ay dislerini cektiler 1 2 hafta dissiz kaldi takma disleri yapilanada kadar adam damaklariyla cekirdek citledi resmen

Amin Kaj'ım. 8 yıldır birlikteyiz, 5 sene olacak artık evleneli. Artık vakti geldi bebenin. Bu yaza kadar hiç istek duymuyordum, Allah biliyor o istek gelmese ben tamamen çocuksuz hayata vardım da artık ciddi ciddi istek duyuyorum. Folik asit kutusuna bakıp duygulanmalar falan Bir bebek Cici de iyi gider dünyaya be
Yalnız 2 sorun var. Biri sağlık sigortam kasıma kadar ambargo koydu, kasıma kadar gebelik yasak. Yoksa poliçe bozuluyor bizim paracıklar da boşuna ödenmiş oluyor
İkinci sorun tek yumurtalığımın 5 cm kist ile tıkalı oluşu. Doktorlar tüp bebek oturup konuşuyor benimle daha denemelere başlamadan, ulan bir deneseydik önce vicdansızlar
Nasıl olacak bilmiyorum ama Allah'ın her kararına saygım var. Verdiği de vermediği de Allahtandır. Napalım.

ayy kayinbabamda senin gibi gecen ay dislerini cektiler 1 2 hafta dissiz kaldi takma disleri yapilanada kadar adam damaklariyla cekirdek citledi resmen
Ahahdh yemin ederim bu ben. Dişlerim çekilse damağımla çitlerim, damağım çekilse elimle ezer hap gibi suyla yutarak yer yine bir yolunu bulurum. Çıkan sivilceleri bile umursamıyorum düşün
Alo Çekirdeği Bıraktırma Hattı icat edilmeli,

bize ayda 2 gun gelirler gelirken 1 kilo cekirek alir 2 gunde tek basina yer dusun nasil bir bagimlilik

Sana natasha gondermem aile faciası olur sizin evde

Sana yasli buruşuk bi katya bulmak lazım :S
Doğru dedin sultanım. Hatta bana direkt Hatçe Teyze lazım. Buruşuk olsa bile Katya toplarına hiç girmeyeyim ben Hatçe Teyze iyidir

bize ayda 2 gun gelirler gelirken 1 kilo cekirek alir 2 gunde tek basina yer dusun nasil bir bagimlilik
Onu çok iyi anlıyorum, selam söyle, yalnız değilsin de sarıl ona şefkat göster

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…