- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
vekaleti bana verdi canm o
Ayhhh unutmusuz biz temizlemeyi :)/pek bir kirletmişler burayı hiç temizlik neyim yapmıyollaa ayuppp yahuu günaydınnnnn
Ahahahah adrenalin dolu bir uyeee himmmm en bi sevdigimdenTüpsüz dalarım ben heyecan olsunHoşgördümmm
Ohhh mis ellerine sağlık. Günaydınpek bir kirletmişler burayı hiç temizlik neyim yapmıyollaa ayuppp yahuu günaydınnnnn
Hangi yorumunu kuzum
DurumdakiOhhh mis ellerine sağlık. Günaydın ☺☺
Camlarını da sildin mi kız
Uykusuzluk başıma vurmuş herhalde kız yanlış basmışımDurumdaki
Cast ajansına yazsircam falan demiştim sende begenmedm tuşuna basmissin acaba yanlış biosey mi dedim diye dusundum :)
Gel ben sana cay yapayım o zaman dinlenirsinUykusuzluk başıma vurmuş herhalde kız yanlış basmışım
Şuan elimde çay var ama olsun senin yanına gelene kadar yine çaysızlanırım nasılsaGel ben sana cay yapayım o zaman dinlenirsin
Olur kuzum öyle şeyler
Ohhhh mis ellerine sağlık agyt olsun canmmmŞuan elimde çay var ama olsun senin yanına gelene kadar yine çaysızlanırım nasılsa
Ellerine sağlık
Evinizde de unutuyormusunuz acabaaaAyhhh unutmusuz biz temizlemeyi :)/
Ellerin dert görmesin hoşgeldin
Olduuı hem ortalığı silip süpüreyim belim çıksın bide cammı silcem hanım hanııım al şu bezide accıkta sen silOhhh mis ellerine sağlık. Günaydın ☺☺
Camlarını da sildin mi kız
Evimiz ayriEvinizde de unutuyormusunuz acabaaateşekkür ederim hoşbuldum
Ayy hemde yaaaEvimiz ayri
İstersek de unutamiyoruz ki
Kız ne çabuk unuttun hanım hanımmmm. Sen demiştin yağmur yağdı yine camları silcem diyeOlduuı hem ortalığı silip süpüreyim belkim çıksın bide cammı silcem hanım hanııım al şu bezide accıkta sen sil
Kız benmde öyle oluyor hep ne zaman silsem yağmur yağar saka gbi silmicem diye inada da bindiremiyorsunAyy hemde yaaacamları sildim dün arkasından yağmur yağdı ah ahhhh
Senin camınımı silcem bi gönlüm tutsa içimden gelse kendi camımı silcem içimdende gelmiyoreeeeeKız ne çabuk unuttun hanım hanımmmm. Sen demiştin yağmur yağdı yine camları silcem diye
Kız bi çay iç kendine gel. Zaten kendi evinin Camlarını silecektin. Onu sordum sildin mi diyeSenin camınımı silcem bi gönlüm tutsa içimden gelse kendi camımı silcem içimdende gelmiyoreeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?