- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.821
Ahahhahahahahah
Ayy eşim de ayni şeyi diyor beni stresten sokuyirsun seninle ayni yerde durmayalim.taşınırken diyor
Nasıl bezdirdiysem hahahah
Koç burcu eski nişanlımdan sonra kavurmaya küstüm demek isterdim ama malesef öyle değil oldum olası yemiyorum şamdanım
Gerçi et yemiyorum doğru bir tespit olmuyor. Kırmızı eti yiyemiyorum. Balık ve tavuk eti yiyebiliyorum yalnız çiğ haline dokunamam biri yaparsa yerim beyaz eti de.
Kırmızı eti hiçbir şekilde yiyemem. Pişerken kokusuna bile katlanamam.
Nedeni konusunda hiçbir fikrim yok.
Yaşasın yeşil olan herşey ya. Zeytinyağlı ve yeşil olan herşey dostumdur.
Az zorlasam vejetaryen olurum
Canım çok teşekkür ederiz. Valla alışverişe çıkınca hep satıcı hatunlar aşırı şanslısınız maşallah diyorlar.
Göze gelmemek için bazen ona diyorum ki alamam de milletin yanında ya da pahalı falan de diyorum
Adam sadece izliyor . Sen ne dersen diyor o kadar. Ama Allah var bende hep araştırıp alıyorum.
Valla dün dayanamadım açtım kullandım şefi. Harika bir ürün gerçekten. Bir cheesecake yapmışım herkes bayıldı. Hemde inan biraz rahatsızdım ona rağmen hiç hissetmedim.
Libadiye, bulgurlu çok tatlıdır. Guzel evler, siteler var. Hatmettim hepsini Allah etmeye. Neden dersen ben de burada oturuyorum beybi. Evi de buradan alacağız inşallah koşun koşun gelin çay saati yaparız beraber hehehlibadiye mahallesi güzel sanirim orda. bi kac yer daha vardı da hatirlayamadim bakayim tekrar
biz Avrupa yakasındyiz 1750 kira veriyoruz esim o tarafa taşınmak istedi. ama ben 2000 2500 dan aşağı bulamadim düzgün bi yer. o yüzden kaldik yine aynı evdesen o civara çıkabilirsen cok güzel evler vardi kajcim :)
Amin Kaj'ım. 8 yıldır birlikteyiz, 5 sene olacak artık evleneli. Artık vakti geldi bebenin. Bu yaza kadar hiç istek duymuyordum, Allah biliyor o istek gelmese ben tamamen çocuksuz hayata vardım da artık ciddi ciddi istek duyuyorum. Folik asit kutusuna bakıp duygulanmalar falanBir bebek Cici de iyi gider dünyaya be
Yalnız 2 sorun var. Biri sağlık sigortam kasıma kadar ambargo koydu, kasıma kadar gebelik yasak. Yoksa poliçe bozuluyor bizim paracıklar da boşuna ödenmiş oluyor
İkinci sorun tek yumurtalığımın 5 cm kist ile tıkalı oluşu. Doktorlar tüp bebek oturup konuşuyor benimle daha denemelere başlamadan, ulan bir deneseydik önce vicdansızlar
Nasıl olacak bilmiyorum ama Allah'ın her kararına saygım var. Verdiği de vermediği de Allahtandır. Napalım.
Libadiye, bulgurlu çok tatlıdır. Guzel evler, siteler var. Hatmettim hepsini Allah etmeye. Neden dersen ben de burada oturuyorum beybi. Evi de buradan alacağız inşallah koşun koşun gelin çay saati yaparız beraber heheh
Ben sana küsüm birkereMilli Eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizi Allah'a havale ediyorum.Ulan sadece 1.5 güncük yoktum be insafsızlar 30 sayfa nedir, beğen beğen parmaklarım sizlere ömür şuan yazacak halim bile kalmadı
Dün gece yarısına kadar misafirlikteydik kertenkelelerim ondan yazamadım.
Bir de bir haberim var ben folik asite başladımKasım ayına kadar gebe kalmam yasak ama Kasım ayında yasak kalkıyor şimdiden hazırlayayım kendimi dedim. Yalnız bu folik bende kafa yaptı hayır olsun, haplanmış gibi geziyorum
Ulan o kadar konuşmuşsunuz ki hangi birinize cevap yetiştireyim şimdi
K Kendinisevenbirii demek yasak kalktı, bunu kutlayalım seksü şempazem
@gokyuzu_ evlenme diyen antievliliksever avratların arasında kalmışsın be yavrum. Evlen anasını satayım hiçbirine katılmıyorum.19 yaşımda eşimle tanıştım. 22 yaşımda evlendim. Şimdi 26 yaşındayım. 22 den bile önce evlenseymişim keşke. Çünkü o zamanlar adamın yüzünü görüyordum acık iliğine kemiğine ekmek banaydım Şimdi adamın yüzünü gördüğüm yok
@Limonsuzzcay sahalara geri dönmüşsün Mirandam ohh yeah
@Kajmery34 hoşgeldin kuzum iyi bari dönüş yolunu unutmadın yavrum bu ne ayrılık oldu böyle
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
D e f n e
Kız Şamdanım yemin ederim senin çocukta her anlattığın şeyde kendimi buluyorum ya nr kadar da bana ve küçüklüğüme benziyor sıpa, büyüklüğü de benzemez inşallahbenim beynim duruyo böyle aceleci biri oluncaelimi ayağıma dolastiriyo sen kahve iç tv izle burda geyik yap bosver isleri
ya benim oğlan da yemiyo da ondan sordum kuzum :) balık iyi kötü yer, tavuk döner dürüm olursa azcik yer, kırmızı et asla ve kata yemiyo. ben de zorlayip iyice tiksindirtmek istemiyorum. benim kuzenim vejeteryan ama küçükken amcasi mi ne korkutmus onu kırmızı etten
iyi yapiyosun caktirmayin bu kadar iyi anlastiginizi
ooo süper o zaman ben de durumum el verdiğinde alayim bi tane :)
Ara bozuk musarilamam canim kusura bakma
Kuzum ben kendi topiğime bile yeni adım attım yavBen sana küsüm birkereseni etiket ettim gelmedin
Evet canım evi de buralardan bakıyoruz. Tam oturulacak semt. Sessiz sakin, güvenli. Evler pahalı ama napak. 400 binden başlatıyorlar. B Brunello Cicinelli seni de özledik ay. Ama yokluğunu hissettirmemeye çalıştık. Demek sen de çekirdek müptelasisin. Ben de bayılırımayyy valla süper hizuran yaaaçok sevindim evi de mi ordan bakiyosunuz yoksa ben çok sevdim o taraflari da butcemi aşıyo senlen komsu olamadik beybi
Bende özledim hizuşum aslında sadece 1.5 gün girmedim ama neden böyle uzun gibi oldu acabaEvet canım evi de buralardan bakıyoruz. Tam oturulacak semt. Sessiz sakin, güvenli. Evler pahalı ama napak. 400 binden başlatıyorlar. B Brunello Cicinelli seni de özledik ay. Ama yokluğunu hissettirmemeye çalıştık. Demek sen de çekirdek müptelasisin. Ben de bayılırım ❤❤ görümcemle bir oturuşta kilolarca çekirdek citleyebiliriz. Keşke senle de citlesek. Ama et yememen beni ziyadesiyle şaşırttı. Sana ellerimle icli köfte yedirmek isterdim. Ağlıyorlar şu an. Yani yapsam ağlarlardi ☹☹
Beybim biz bulguruna da kıyma koyuyoruz. Çiğ köfte gibi yogurup şekillendirip içine yine kıyma koyuyoruz. Ama senin için çekirdekli yaparım neden olmasınBende özledim hizuşum aslında sadece 1.5 gün girmedim ama neden böyle uzun gibi oldu acaba
Hizuşumun içli köftesini tadardım ki ben
İçli köftenin etli kısmı sadece kıyması değil mi. Kıymasız yapardın sen bana. Kıyma yerine çekirdek koyardık içine olma mı, içli köfte yerine içli çekirdek. Müthiş bir inavosyon
Kız Şamdanım yemin ederim senin çocukta her anlattığın şeyde kendimi buluyorum ya nr kadar da bana ve küçüklüğüme benziyor sıpa, büyüklüğü de benzemez inşallah
Yok yavrum kimse korkutmadı. Annem peşimde etle koşardı 1 yudum alayım diye yok yemem, yesem de çıkarırdım. Et yemeğim için o kadar kansızlık geçirip kan ilaçları içtim ki anlatamam. Bilmem ne pekmezleri falan öğğk
Hatta hayatımın bir döneminde senelerce tavuk eti de yiyemedim. Ondan da iyice uzaklaşmıştım sadece balık eti yiyordum. Eşim zorla çeşitli soslarla, mangalda falan sevdirmeye çalıştı da yiyorum çok bayılarak yemesem de, kırmızı et kadar uzak değilim.
Kendimce bir teori kurban bayramları yüzünden olmuş olabilir diyorum. Küçükken kurbanı 1 hafta önceden alıp bizim terasta beslerlerdi. Bende her gün kalkıp kurbanlığın yanına gider sever, isim takar ellerimle saman yedirirdim. Sonra günün birinde kellesi, organları falan mutfağımda kesili görürdüm. Travma etkisi belki de bilmiyorum.
Benim kerata da et et diye peşimde gezerdi şimdi parça et ağzına almıyor ya. Ancak köfte yaparsam yiyor. Köfte denedin mi sen de? Çocukların derdi çok zor işteayyy sacmalamaaaa sana benzese daha ne isterimömrüm uzar valla
olabilir valla cici kuzenim küçükken bi kurban bayramında korkmus işteyemiyo kesinlikle. pekmez ben de hiç yiyemem valla bol bol balik vs yicen o zaman kuzum. Allah eşinden de razı olsun bak ne güzel ilgilenmiş
ben kemik suyu yapiyorum yemeklerine çorbalarına koyuyom onu şimdilik anlamadığı için yiyoek gidaya başladığında et yiyodu ama dış döneminde bi tiksindi huylandi o zamandan beri cani istese de yiyemiyo ici almiyo
bide biseyin iyisini yiyince kötüsüne dil sürmez bizimkialerji tedavisi gördüğü için kasaptaki kuzu dokunmustu. süt kuzusu bulup kestirmistik o et bitincw yemedi daha da bakalım bi tane daha kuzu bulabilirsek artık
Bak alerjisi bile aynı benayyy sacmalamaaaa sana benzese daha ne isterimömrüm uzar valla
olabilir valla cici kuzenim küçükken bi kurban bayramında korkmus işteyemiyo kesinlikle. pekmez ben de hiç yiyemem valla bol bol balik vs yicen o zaman kuzum. Allah eşinden de razı olsun bak ne güzel ilgilenmiş
ben kemik suyu yapiyorum yemeklerine çorbalarına koyuyom onu şimdilik anlamadığı için yiyoek gidaya başladığında et yiyodu ama dış döneminde bi tiksindi huylandi o zamandan beri cani istese de yiyemiyo ici almiyo
bide biseyin iyisini yiyince kötüsüne dil sürmez bizimkialerji tedavisi gördüğü için kasaptaki kuzu dokunmustu. süt kuzusu bulup kestirmistik o et bitincw yemedi daha da bakalım bi tane daha kuzu bulabilirsek artık
yoo bozuk degilde mesafe candirAra bozuk mu
Doğru diretmemek lazım. Ben yemeği yapar pattisin önüne koyarım yerse yer yemezse keyfi bilir. Yalnız alternatif yemek de yapmamBak alerjisi bile aynı benAstımı da var mı, benim astımım da var, alerjik astım
Fizyolojik olarak yıkığım cidden. Tam bir yıkık
Zorlamayın şamdanım ya cidden o hissi bildiğim için yemiyorsa salın çocuğu. Beni salmadılar daha da tiksindim minik afacan kurtulsun bari
Bir çocukların derdi bir de Cici'nin derdi bitmezBenim kerata da et et diye peşimde gezerdi şimdi parça et ağzına almıyor ya. Ancak köfte yaparsam yiyor. Köfte denedin mi sen de? Çocukların derdi çok zor işte ☹☹
Doğru dedin sultanım. Hatta bana direkt Hatçe Teyze lazım. Buruşuk olsa bile Katya toplarına hiç girmeyeyim ben Hatçe Teyze iyidir
Ahaha bizde bende eşimde yay burcuyuz,sen düşün iştebir yay burcuylan evli olduğum için anladim ben zaten senden önce
nasılsın bakalim düdüklü patladıktan sonra naptın sen ben orayı kaçırdım mi sen mi yazmadinen son balkonda oturuyodun
Ya hee amaç ehheeh bak ne de maharetliyim demek düşündüklerinden değilBir çocukların derdi bir de Cici'nin derdi bitmez
Şuan gözümün önüne et yemiyorum deyince aaaaa onlar yapmayı bilememiştir bir de benim yaptığımı tat diye eti ağzıma zorla tıkmaya çalışan teyzeler geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?