Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhahahahahah

Ayy eşim de ayni şeyi diyor beni stresten sokuyirsun seninle ayni yerde durmayalim.taşınırken diyor

Nasıl bezdirdiysem hahahah

benim beynim duruyo böyle aceleci biri olunca elimi ayağıma dolastiriyo sen kahve iç tv izle burda geyik yap bosver isleri

ya benim oğlan da yemiyo da ondan sordum kuzum :) balık iyi kötü yer, tavuk döner dürüm olursa azcik yer, kırmızı et asla ve kata yemiyo. ben de zorlayip iyice tiksindirtmek istemiyorum. benim kuzenim vejeteryan ama küçükken amcasi mi ne korkutmus onu kırmızı etten

iyi yapiyosun caktirmayin bu kadar iyi anlastiginizi
ooo süper o zaman ben de durumum el verdiğinde alayim bi tane :)

Libadiye, bulgurlu çok tatlıdır. Guzel evler, siteler var. Hatmettim hepsini Allah etmeye. Neden dersen ben de burada oturuyorum beybi. Evi de buradan alacağız inşallah koşun koşun gelin çay saati yaparız beraber heheh

sen doktora bakma cici Allah'ın izniyle hiç biseye gerek kalmadan olur

yalnız folik asiti bi araştır istersen. burda bi üye yazmış ben simdiki çocukların aşırı hareketli olma nedeni folik asit bence diye. benim velet de aşırı hareketli ben doğurduktan sonra gordum yoksa bi arastirirdim valla

benim anneme çocuğun olmaz artık milyonda bi ihtimal dediler bi iki sene sonra kardesim dogdu tam bir koc burcusu firlama

Libadiye, bulgurlu çok tatlıdır. Guzel evler, siteler var. Hatmettim hepsini Allah etmeye. Neden dersen ben de burada oturuyorum beybi. Evi de buradan alacağız inşallah koşun koşun gelin çay saati yaparız beraber heheh

ayyy valla süper hizuran yaaa çok sevindim evi de mi ordan bakiyosunuz yoksa ben çok sevdim o taraflari da butcemi aşıyo senlen komsu olamadik beybi

Ben sana küsüm birkere seni etiket ettim gelmedin

Kız Şamdanım yemin ederim senin çocukta her anlattığın şeyde kendimi buluyorum ya nr kadar da bana ve küçüklüğüme benziyor sıpa, büyüklüğü de benzemez inşallah
Yok yavrum kimse korkutmadı. Annem peşimde etle koşardı 1 yudum alayım diye yok yemem, yesem de çıkarırdım. Et yemeğim için o kadar kansızlık geçirip kan ilaçları içtim ki anlatamam. Bilmem ne pekmezleri falan öğğk
Hatta hayatımın bir döneminde senelerce tavuk eti de yiyemedim. Ondan da iyice uzaklaşmıştım sadece balık eti yiyordum. Eşim zorla çeşitli soslarla, mangalda falan sevdirmeye çalıştı da yiyorum çok bayılarak yemesem de, kırmızı et kadar uzak değilim.
Kendimce bir teori kurban bayramları yüzünden olmuş olabilir diyorum. Küçükken kurbanı 1 hafta önceden alıp bizim terasta beslerlerdi. Bende her gün kalkıp kurbanlığın yanına gider sever, isim takar ellerimle saman yedirirdim. Sonra günün birinde kellesi, organları falan mutfağımda kesili görürdüm. Travma etkisi belki de bilmiyorum.

Ben sana küsüm birkere seni etiket ettim gelmedin
Kuzum ben kendi topiğime bile yeni adım attım yav
Gördüm etiketi de uğrayacağım. Tatlıanne de etiketlemiş topiğine ona da gidemedim daha
Yoktum kuzum ondan gelemedim ama geleceğim, insan benim gibi bir güzellikle küser mi yav şu profil resmimdeki nura bak

ayyy valla süper hizuran yaaa çok sevindim evi de mi ordan bakiyosunuz yoksa ben çok sevdim o taraflari da butcemi aşıyo senlen komsu olamadik beybi
Evet canım evi de buralardan bakıyoruz. Tam oturulacak semt. Sessiz sakin, güvenli. Evler pahalı ama napak. 400 binden başlatıyorlar. B Brunello Cicinelli seni de özledik ay. Ama yokluğunu hissettirmemeye çalıştık. Demek sen de çekirdek müptelasisin. Ben de bayılırım görümcemle bir oturuşta kilolarca çekirdek citleyebiliriz. Keşke senle de citlesek. Ama et yememen beni ziyadesiyle şaşırttı. Sana ellerimle icli köfte yedirmek isterdim. Ağlıyorlar şu an. Yani yapsam ağlarlardi

Bende özledim hizuşum aslında sadece 1.5 gün girmedim ama neden böyle uzun gibi oldu acaba
Hizuşumun içli köftesini tadardım ki ben
İçli köftenin etli kısmı sadece kıyması değil mi. Kıymasız yapardın sen bana. Kıyma yerine çekirdek koyardık içine olma mı, içli köfte yerine içli çekirdek. Müthiş bir inavosyon

Beybim biz bulguruna da kıyma koyuyoruz. Çiğ köfte gibi yogurup şekillendirip içine yine kıyma koyuyoruz. Ama senin için çekirdekli yaparım neden olmasın

ayyy sacmalamaaaa sana benzese daha ne isterim ömrüm uzar valla

olabilir valla cici kuzenim küçükken bi kurban bayramında korkmus işte yemiyo kesinlikle. pekmez ben de hiç yiyemem valla bol bol balik vs yicen o zaman kuzum. Allah eşinden de razı olsun bak ne güzel ilgilenmiş

ben kemik suyu yapiyorum yemeklerine çorbalarına koyuyom onu şimdilik anlamadığı için yiyo ek gidaya başladığında et yiyodu ama dış döneminde bi tiksindi huylandi o zamandan beri cani istese de yiyemiyo ici almiyo
bide biseyin iyisini yiyince kötüsüne dil sürmez bizimki alerji tedavisi gördüğü için kasaptaki kuzu dokunmustu. süt kuzusu bulup kestirmistik o et bitincw yemedi daha da bakalım bi tane daha kuzu bulabilirsek artık

Benim kerata da et et diye peşimde gezerdi şimdi parça et ağzına almıyor ya. Ancak köfte yaparsam yiyor. Köfte denedin mi sen de? Çocukların derdi çok zor işte

Bak alerjisi bile aynı ben Astımı da var mı, benim astımım da var, alerjik astım
Fizyolojik olarak yıkığım cidden. Tam bir yıkık
Zorlamayın şamdanım ya cidden o hissi bildiğim için yemiyorsa salın çocuğu. Beni salmadılar daha da tiksindim minik afacan kurtulsun bari

Doğru diretmemek lazım. Ben yemeği yapar pattisin önüne koyarım yerse yer yemezse keyfi bilir. Yalnız alternatif yemek de yapmam en çok makarnayı sever. Makarna yaptım beybo derim o da uuu naarna heyy diye zıplar

Benim kerata da et et diye peşimde gezerdi şimdi parça et ağzına almıyor ya. Ancak köfte yaparsam yiyor. Köfte denedin mi sen de? Çocukların derdi çok zor işte ☹☹
Bir çocukların derdi bir de Cici'nin derdi bitmez
Şuan gözümün önüne et yemiyorum deyince aaaaa onlar yapmayı bilememiştir bir de benim yaptığımı tat diye eti ağzıma zorla tıkmaya çalışan teyzeler geldi.

Herseyi senin icin dusunuyorm balim sen hzuurlu mutlu ol yiter bn senin yerine de dusunurm bukurum hatce teyzeyi
Doğru dedin sultanım. Hatta bana direkt Hatçe Teyze lazım. Buruşuk olsa bile Katya toplarına hiç girmeyeyim ben Hatçe Teyze iyidir

bir yay burcuylan evli olduğum için anladim ben zaten senden önce

nasılsın bakalim düdüklü patladıktan sonra naptın sen ben orayı kaçırdım mi sen mi yazmadin en son balkonda oturuyodun
Ahaha bizde bende eşimde yay burcuyuz,sen düşün işte
Düdüklü patlayınca davlumbaz azcik içine göçmüş,eşim gelince orayı gösterip olanı söyledim,kısa süreli bı şok geçirdi,sonra korktu noldu, nasıl oldu diye telaşlandı,sonra sende bişey var mı safhasına geçti,derken en son normale döndüneyse olur öyle arada diyip salona gecti en son balkonda oturup korkunun ecele faydası yok diyip geri girdim mutfağa samdanim,o şekil devam ettim yemegime o gün

Ya hee amaç ehheeh bak ne de maharetliyim demek düşündüklerinden değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…