Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosverdim.napim elimden bisey gelmiyor artik

offf satilik ben de bakmıştım ama orasi da bira karışık bi yer. mahalleden mahalleye bile acayip fark ediyomus yasayanlar falan. ben de biraz takintiliyimdir rahat etmedigim yerde oturamam

Allah yardımcınız olsun hizuran evler ates pahası valla. ama o civarda çok güzel kresler var :) o yönden güzel olur :)

Benim kerata da et et diye peşimde gezerdi şimdi parça et ağzına almıyor ya. Ancak köfte yaparsam yiyor. Köfte denedin mi sen de? Çocukların derdi çok zor işte ☹☹

valla elimle zırh kiyma mi diyolar ondan bile yaptim kuzum yemiyo tövbe. mesela köfte diye aglar yapar önüne koyarsin alir masadan aşağı atar bi tek mangal denemedik. her türlü denedim inşallah büyüyünce yer diye umut ediyorum. gecen bi pide yedi anlamadi içinde kiyma oldugunu iki ısırık aldi sanki koca danayi yemis gibi sevindim

Doğru diretmemek lazım. Ben yemeği yapar pattisin önüne koyarım yerse yer yemezse keyfi bilir. Yalnız alternatif yemek de yapmam en çok makarnayı sever. Makarna yaptım beybo derim o da uuu naarna heyy diye zıplar
Şuan koptum İletişiminize yüs puan veriyorum yıldızlı

Assssssla mutfağıma sokmayacağım şey varsa düdüklü tenceredir.
Küçüktüm bizim evde patladı her yer nohut oldu annemin elinde ciddi bir yanık meydana geldi.
Gerekirse 10 saat beklerim tencerede pişsin zaar. Eskiden düdüklü mü varmış. Şeytan icadı bu şeytan

B Brunello Cicinelli cicimmm meleğim hoşgeldingözlerimiz yollarda kaldı kii,sanki 1 haftadır yokmuşsun gibi olduydu artik kutlamayı dün gece yaptik bide biz
Canımın içi folik asite baslaman çok iyi olmuş, inşallah sıkıntısız gebelik oluşur istediğiniz an kuzum,o tuplerdeki tıkanıklığı hsg çekip açıyorlar temizliyorlar sıkıntı olan şeyi,ondan sonra gebelik oluşuyor çoğu zmn canım,tüp bebekten önce sende de onu denerler zaten galiba,niye hemen tüp diyip umutsuzluğa sürüklüyorlar ki sizi yani

Tabi canım mahalle mahalle çok fark ediyor. Ümraniye'ye yaklaştıkça bir tuhaf oluyor. İşte iyi bakmak lazım. Güzel birkaç site var gözümüz onlarda işte. Hele birine onay vereyim diye eşim gözümün içine bakıyor. Ama mutfağı çok küçük. Her taraf kreş burada o yünü güzel.

Sen zorlamadan önüne koy. Yerse yer yemezse keyfi bilir. Zorlayınca da yemiyor sipalar.

Ya hee amaç ehheeh bak ne de maharetliyim demek düşündüklerinden değil
Kesinlikle. O maharetli eller iyice soğutuyor insanı işte. Yemiyorsa insan birşeyi yemiyordur diretmenin anlamı ne yav. Git kocana ispatla maharetini bana ispatlasan nolcak, düşün yakamdan teyzeler

Kesinlikle. O maharetli eller iyice soğutuyor insanı işte. Yemiyorsa insan birşeyi yemiyordur diretmenin anlamı ne yav. Git kocana ispatla maharetini bana ispatlasan nolcak, düşün yakamdan teyzeler
Yok özellikle yemeyende ispat edecek. Bak cici ağzına lokma et koymazdı benim koftelerden bir yedi ki inanamazsın. Iste herkesin yemeği bir olmuyor şekerim. Bak bu arada ben köfteyi nasıl yapıyorum biliyor musun.... Amaç bu muhabbeti oluşturmak

Valla bebişim tüm evi havaya uçuran cinsten patlamalar duydum ben allah korusun,ya öyle olmadığı için tabi hafif biseydi yine de biraz etkilendim sadece,ama yine ayni tas aynı hamam be cicim dün yine düdüklüde yemek yaptım sadece korkum etkilenmem bir gün sürdü,uzun süre kullanamam saniyodum

Cesaretine hayran kaldim bidenem valla
Galiba ben uzun sure kullanamazdm

Yaa hizuran anlat şu köfteyi gari allasen canım çeke çeke ağzım sulandı akacak birazdan ama yaa aksama menü oluştu bile kafamda benim,kofte diye diye ille köfte yaptirtcaksiniz banatarif alalım balım

Yaa hizuran anlat şu köfteyi gari allasen canım çeke çeke ağzım sulandı akacak birazdan ama yaa aksama menü oluştu bile kafamda benim,kofte diye diye ille köfte yaptirtcaksiniz banatarif alalım balım
Yav bunu ben demiyorum. Aksi gibi benim köftelerim iyi de olmaz senaryo bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…