- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.841
Bosverdim.napim elimden bisey gelmiyor artikbenim beynim duruyo böyle aceleci biri oluncaelimi ayağıma dolastiriyo sen kahve iç tv izle burda geyik yap bosver isleri
ya benim oğlan da yemiyo da ondan sordum kuzum :) balık iyi kötü yer, tavuk döner dürüm olursa azcik yer, kırmızı et asla ve kata yemiyo. ben de zorlayip iyice tiksindirtmek istemiyorum. benim kuzenim vejeteryan ama küçükken amcasi mi ne korkutmus onu kırmızı etten
iyi yapiyosun caktirmayin bu kadar iyi anlastiginizi
ooo süper o zaman ben de durumum el verdiğinde alayim bi tane :)
Evet canım evi de buralardan bakıyoruz. Tam oturulacak semt. Sessiz sakin, güvenli. Evler pahalı ama napak. 400 binden başlatıyorlar. B Brunello Cicinelli seni de özledik ay. Ama yokluğunu hissettirmemeye çalıştık. Demek sen de çekirdek müptelasisin. Ben de bayılırım ❤❤ görümcemle bir oturuşta kilolarca çekirdek citleyebiliriz. Keşke senle de citlesek. Ama et yememen beni ziyadesiyle şaşırttı. Sana ellerimle icli köfte yedirmek isterdim. Ağlıyorlar şu an. Yani yapsam ağlarlardi ☹☹
Benim kerata da et et diye peşimde gezerdi şimdi parça et ağzına almıyor ya. Ancak köfte yaparsam yiyor. Köfte denedin mi sen de? Çocukların derdi çok zor işte ☹☹
Şuan koptumDoğru diretmemek lazım. Ben yemeği yapar pattisin önüne koyarım yerse yer yemezse keyfi bilir. Yalnız alternatif yemek de yapmamen çok makarnayı sever. Makarna yaptım beybo derim o da uuu naarna heyy diye zıplar
Assssssla mutfağıma sokmayacağım şey varsa düdüklü tenceredir.Ahaha bizde bende eşimde yay burcuyuz,sen düşün işte
Düdüklü patlayınca davlumbaz azcik içine göçmüş,eşim gelince orayı gösterip olanı söyledim,kısa süreli bı şok geçirdi,sonra korktu noldu, nasıl oldu diye telaşlandı,sonra sende bişey var mı safhasına geçti,derken en son normale döndüneyse olur öyle arada diyip salona gecti en son balkonda oturup korkunun ecele faydası yok diyip geri girdim mutfağa samdanim,o şekil devam ettim yemegime o gün
Tabi canım mahalle mahalle çok fark ediyor. Ümraniye'ye yaklaştıkça bir tuhaf oluyor. İşte iyi bakmak lazım. Güzel birkaç site var gözümüz onlarda işte. Hele birine onay vereyim diye eşim gözümün içine bakıyor. Ama mutfağı çok küçük. Her taraf kreş burada o yünü güzel.offf satilik ben de bakmıştım ama orasi da bira karışık bi yer. mahalleden mahalleye bile acayip fark ediyomus yasayanlar falan. ben de biraz takintiliyimdir rahat etmedigim yerde oturamam
Allah yardımcınız olsun hizuran evler ates pahası valla. ama o civarda çok güzel kresler var :) o yönden güzel olur :)
valla elimle zırh kiyma mi diyolar ondan bile yaptim kuzum yemiyo tövbe. mesela köfte diye aglar yapar önüne koyarsin alir masadan aşağı atarbi tek mangal denemedik. her türlü denedim inşallah büyüyünce yer diye umut ediyorum. gecen bi pide yedi anlamadi içinde kiyma oldugunu iki ısırık aldi sanki koca danayi yemis gibi sevindim
Kesinlikle. O maharetli eller iyice soğutuyor insanı işte. Yemiyorsa insan birşeyi yemiyordur diretmenin anlamı ne yav. Git kocana ispatla maharetini bana ispatlasan nolcak, düşün yakamdan teyzelerYa hee amaç ehheeh bak ne de maharetliyim demek düşündüklerinden değil
Sıpa konuşmayı öğrendi muazzam diyaloglar oluşuyor aramızdaŞuan koptumİletişiminize yüs puan veriyorum yıldızlı
Yok özellikle yemeyende ispat edecek. Bak cici ağzına lokma et koymazdı benim koftelerden bir yedi ki inanamazsın. Iste herkesin yemeği bir olmuyor şekerim. Bak bu arada ben köfteyi nasıl yapıyorum biliyor musun.... Amaç bu muhabbeti oluşturmakKesinlikle. O maharetli eller iyice soğutuyor insanı işte. Yemiyorsa insan birşeyi yemiyordur diretmenin anlamı ne yav. Git kocana ispatla maharetini bana ispatlasan nolcak, düşün yakamdan teyzeler
Valla bebişim tüm evi havaya uçuran cinsten patlamalar duydum ben allah korusun,ya öyle olmadığı için tabi hafif biseydi yine de biraz etkilendim sadece,ama yine ayni tas aynı hamam be cicim dün yine düdüklüde yemek yaptımAssssssla mutfağıma sokmayacağım şey varsa düdüklü tenceredir.
Küçüktüm bizim evde patladı her yer nohut oldu annemin elinde ciddi bir yanık meydana geldi.
Gerekirse 10 saat beklerim tencerede pişsin zaar. Eskiden düdüklü mü varmış. Şeytan icadı bu şeytan
Manyak insan potansiyeliYok özellikle yemeyende ispat edecek. Bak cici ağzına lokma et koymazdı benim koftelerden bir yedi ki inanamazsın. Iste herkesin yemeği bir olmuyor şekerim. Bak bu arada ben köfteyi nasıl yapıyorum biliyor musun.... Amaç bu muhabbeti oluşturmak
Valla bebişim tüm evi havaya uçuran cinsten patlamalar duydum ben allah korusun,ya öyle olmadığı için tabi hafif biseydi yine de biraz etkilendim sadece,ama yine ayni tas aynı hamam be cicim dün yine düdüklüde yemek yaptımsadece korkum etkilenmem bir gün sürdü,uzun süre kullanamam saniyodum
Yaa hizuran anlat şu köfteyi gari allasen canım çeke çeke ağzım sulandı akacak birazdan ama yaaYok özellikle yemeyende ispat edecek. Bak cici ağzına lokma et koymazdı benim koftelerden bir yedi ki inanamazsın. Iste herkesin yemeği bir olmuyor şekerim. Bak bu arada ben köfteyi nasıl yapıyorum biliyor musun.... Amaç bu muhabbeti oluşturmak
Yav bunu ben demiyorum. Aksi gibi benim köftelerim iyi de olmaz senaryo buYaa hizuran anlat şu köfteyi gari allasen canım çeke çeke ağzım sulandı akacak birazdan ama yaaaksama menü oluştu bile kafamda benim,kofte diye diye ille köfte yaptirtcaksiniz bana tarif alalım balım
Bende anlamiorm bu tipleriEtrafımız onlarla dolu.
Ahaha yaa bende kullanamam saniyodum ama bak şimdi bende hayran kaldım kendi cesaretime beee masallah bana akdjsjdCesaretine hayran kaldim bidenem valla
Galiba ben uzun sure kullanamazdm
Kız biraz daha korkmuş gibi davranıp nazlansaydin ya.Ahaha yaa bende kullanamam saniyodum ama bak şimdi bende hayran kaldım kendi cesaretime beee masallah bana akdjsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?