Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heya 1.5 gün 1.5 hafta gibi oldu hasretinizden prangalar eskittim.
Demek kutlama yapıldı, Allah ayrı düşürmesin bir dahaBen 5 ay eşim eğitimdeyken ayrı düştüm düşünsene. Adamı özlediğime mi yanayım, hormonlarıma mı acıyayım çok zordu
Vallahi bazı doktorlar adamı hasta eder. Daha denemeden umutsuzluğa düşürecekler insanı. Ama ben düşmedim. Neden? Çünkü bir Cici kolay kolay umutsuzluğa düşmez
Olmazsa da ne gerekiyorsa yapılır yavrum napalım yani. Yine de olmazsa gene yapacak birşey yok. Yazılanın önüne kimse geçemez. Aşırı tevekkül halindeyim

Şuan teyzelerden bir kere daha soğudum Böyle bir yaşlı olmayız dimi kız hizuş

Allah korumuş seksü şempazem. Sen yine dikkatli ol madem kullanacaksın

kiz burclarla alakali bisey olsaydi benim simdi bu yonetici ruhlu aslan burcumun bana verdigi yetkiye dayanarak adnan ziyagil olmam lazimdi
eskisi karakter yoksunuymus demekki

Canım şimdi herkes bir şeyler diyecektir eminim ama Allahtan başkası cidden bilemez. Tıp çok ilerledi. Doktorlar zaten direkt tüp bebek yapmak istiyor ben inanmıyorum hiç birine. İstanbuldaysan seni birine yönlendirmek istiyorum. Pahalı evet ama o kadın ne derse ben inanıyorum. Çünkü bana da bebeğin olmaz dediler (normal yolla) ona gittim alakası yok dedi ve ben gebe kalmıştım. Sonra yavrum beni bırakıp gitti. Annesine büyük bir iyilik yapmış. Şimdi anlıyorum...

He ya valla uzuunnca yokmuşsun gibi oldu cidden,bide okul açılınca seni baya arayacaz biz anlaşıldı bir buçuk günde böyle oluyorsa

Yaa ben 5 ay taşlara duvarlara hallenirdim heralde,hormonlar tavan yapardı şu 15 günde gerildim baya,saçma şeylere sinirlenip eşime patladim,en son düdüklü bana patladı,patlamak öyle olmaz böyle olur kendine gel adamı üzme dedi bana resmen

Senin direnişli hallerin beni benden alıyor be cicim, umutsuzluğa hiçte düşme aynen Allah bilir ne olacaksa,herşey nasip kısmet tabiki.
Ben mesela en olmadığım kadar umut doluyum Allah nasip ederse sevinirim sukrederim inşallah,olmazsa da napalim allahtan gelen olunca boynumuz kıldan ince olurhakkimizda hayırlısı sen ben ve tum isteyen herkesin inşallah canım

Hahahahahaha
Tamam demiyorm aksam yine mac olucak tisortlerle
Yaa hiç kaçarı yoktu,nefes almayıp tişörtsüzde maç yapardık da bizzzz malesef tetikledik mi naptik anasını satiyim regl oldum bu sabah artık 4 5 gün arayla önümüzde ki maçlara bakicaz

Yaa hiç kaçarı yoktu,nefes almayıp tişörtsüzde maç yapardık da bizzzz malesef tetikledik mi naptik anasını satiyim regl oldum bu sabah artık 4 5 gün arayla önümüzde ki maçlara bakicaz
Tam imtihan
Allahim allahim 4 gun de bekle isin yoksa

Yettim.
Kendi burcunu yaz. Onun burcunu yaz. Hemen yorumlayayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…