- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.861
Ahh iste onu düşünemedim yaa herife yaptırırdım ne güzel yemeğiKız biraz daha korkmuş gibi davranıp nazlansaydin ya.
Cok masallah hemde sana asiri masallah o nasil masallahtir kedicikler bile boyle masallahlayamazAhaha yaa bende kullanamam saniyodum ama bak şimdi bende hayran kaldım kendi cesaretime beee masallah bana akdjsjd
Heya 1.5 gün 1.5 hafta gibi oldu hasretinizden prangalar eskittim.B Brunello Cicinelli cicimmm meleğim hoşgeldingözlerimiz yollarda kaldı kii,sanki 1 haftadır yokmuşsun gibi olduydu artik kutlamayı dün gece yaptik bide biz
Canımın içi folik asite baslaman çok iyi olmuş, inşallah sıkıntısız gebelik oluşur istediğiniz an kuzum,o tuplerdeki tıkanıklığı hsg çekip açıyorlar temizliyorlar sıkıntı olan şeyi,ondan sonra gebelik oluşuyor çoğu zmn canım,tüp bebekten önce sende de onu denerler zaten galiba,niye hemen tüp diyip umutsuzluğa sürüklüyorlar ki sizi yani
Ahaha kizz kedicik medicik deme dur şimdi beni raydan çıkarma durup dururkenCok masallah hemde sana asiri masallah o nasil masallahtir kedicikler bile boyle masallahlayamaz
Şuan teyzelerden bir kere daha soğudumYok özellikle yemeyende ispat edecek. Bak cici ağzına lokma et koymazdı benim koftelerden bir yedi ki inanamazsın. Iste herkesin yemeği bir olmuyor şekerim. Bak bu arada ben köfteyi nasıl yapıyorum biliyor musun.... Amaç bu muhabbeti oluşturmak
Allah korumuş seksü şempazem. Sen yine dikkatli ol madem kullanacaksınValla bebişim tüm evi havaya uçuran cinsten patlamalar duydum ben allah korusun,ya öyle olmadığı için tabi hafif biseydi yine de biraz etkilendim sadece,ama yine ayni tas aynı hamam be cicim dün yine düdüklüde yemek yaptımsadece korkum etkilenmem bir gün sürdü,uzun süre kullanamam saniyodum
HahahahahahaAhaha kizz kedicik medicik deme dur şimdi beni raydan çıkarma durup dururken
Yukseleni farklidirKızlar burçlardan anlıyan bi beri gelsin
Benim eski eş pisliği ile şimdi ki nişanlımın burcu aynıhemde aralarında 2 gün filan var.
Ama tavırları , karakterli çok başka. Acaba adamın doğum gününü yanlış mı yazdılar diyorum.
kiz burclarla alakali bisey olsaydi benim simdi bu yonetici ruhlu aslan burcumun bana verdigi yetkiye dayanarak adnan ziyagil olmam lazimdiKızlar burçlardan anlıyan bi beri gelsin
Benim eski eş pisliği ile şimdi ki nişanlımın burcu aynıhemde aralarında 2 gün filan var.
Ama tavırları , karakterli çok başka. Acaba adamın doğum gününü yanlış mı yazdılar diyorum.
Canım şimdi herkes bir şeyler diyecektir eminim ama Allahtan başkası cidden bilemez. Tıp çok ilerledi. Doktorlar zaten direkt tüp bebek yapmak istiyor ben inanmıyorum hiç birine. İstanbuldaysan seni birine yönlendirmek istiyorum. Pahalı evet ama o kadın ne derse ben inanıyorum. Çünkü bana da bebeğin olmaz dediler (normal yolla) ona gittim alakası yok dedi ve ben gebe kalmıştım. Sonra yavrum beni bırakıp gitti. Annesine büyük bir iyilik yapmış. Şimdi anlıyorum...Amin Kaj'ım. 8 yıldır birlikteyiz, 5 sene olacak artık evleneli. Artık vakti geldi bebenin. Bu yaza kadar hiç istek duymuyordum, Allah biliyor o istek gelmese ben tamamen çocuksuz hayata vardım da artık ciddi ciddi istek duyuyorum. Folik asit kutusuna bakıp duygulanmalar falanBir bebek Cici de iyi gider dünyaya be
Yalnız 2 sorun var. Biri sağlık sigortam kasıma kadar ambargo koydu, kasıma kadar gebelik yasak. Yoksa poliçe bozuluyor bizim paracıklar da boşuna ödenmiş oluyor
İkinci sorun tek yumurtalığımın 5 cm kist ile tıkalı oluşu. Doktorlar tüp bebek oturup konuşuyor benimle daha denemelere başlamadan, ulan bir deneseydik önce vicdansızlar
Nasıl olacak bilmiyorum ama Allah'ın her kararına saygım var. Verdiği de vermediği de Allahtandır. Napalım.
Aynen öyle sanırım. Nişanlımla onun alakası yok.Yukseleni farklidir
He ya valla uzuunnca yokmuşsun gibi oldu cidden,bide okul açılınca seni baya arayacaz biz anlaşıldı bir buçuk günde böyle oluyorsaHeya 1.5 gün 1.5 hafta gibi oldu hasretinizden prangalar eskittim.
Demek kutlama yapıldı, Allah ayrı düşürmesin bir dahaBen 5 ay eşim eğitimdeyken ayrı düştüm düşünsene. Adamı özlediğime mi yanayım, hormonlarıma mı acıyayım çok zordu
Vallahi bazı doktorlar adamı hasta eder. Daha denemeden umutsuzluğa düşürecekler insanı. Ama ben düşmedim. Neden? Çünkü bir Cici kolay kolay umutsuzluğa düşmez
Olmazsa da ne gerekiyorsa yapılır yavrum napalım yani. Yine de olmazsa gene yapacak birşey yok. Yazılanın önüne kimse geçemez. Aşırı tevekkül halindeyim
Burcu ne kiAynen öyle sanırım. Nişanlımla onun alakası yok.
Yaa hiç kaçarı yoktu,nefes almayıp tişörtsüzde maç yapardık da bizzzzHahahahahaha
Tamam demiyorm aksam yine mac olucak tisortlerle
Tam imtihanYaa hiç kaçarı yoktu,nefes almayıp tişörtsüzde maç yapardık da bizzzzmalesef tetikledik mi naptik anasını satiyim regl oldum bu sabah artık 4 5 gün arayla önümüzde ki maçlara bakicaz
Ahahah yaa şimdi acıdım kendime de herife de bee cidden imtihanTam imtihan
Allahim allahim 4 gun de bekle isin yoksa
Yettim.Kızlar burçlardan anlıyan bi beri gelsin
Allahım yarabbimEvelndirmicez onu
Kurban edemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?