Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbulda değilim kuzum. Ama bana tüp bebek deyip duran doktoru bıraktım. Acıbadem'de çok iyi bir doktor buldum. Acıbadem sigortaya geçtim.
Önümüzdeki ay kontrole gideceğim bakalım neler diyecek sana da söylerim.
Ama baktım olmuyor senden doktor adını alırım gerekirse giderim İstanbul'a. Şifa neredeyse gidip bulunur Kaj'ım.
Rabbim inşallah mutlu evliliğinde sana ikiz ikiz nasip etsin

Duygulandırma be seksü şempazem, bende öyle bir alıştım ki mesai saatleri dışında ne kadar doyacağım size bilmem
Gerçi öğretmenler odasında boş oldukça oradan da girerim bana hiç belli olmaz her an her yerden çıkabilirim. Zıpçıktı Cafer göbek adım
O benim yokluk 5 ayımda tanışacaktık seksü şempazem ya çok geç tanıştık. Ah bir görsen halimi hayrıma dua zincirleri kurardınız
ByNkoaLa ben neden o zamanlar topik açmadım acaba yav, sorguluyorum şuan
Ay çok kötüydü anlatsam bitiremem. 45 kiloya düştüm deyim sen anla
Zaten adam bir geldi eğitimden 1 hafta do not disturb moduna geçtik
Adam yüzüme ilk defa 1 hafta sonra baktı
Aynen kuzum veren de Allah, vermeyen de Allah. Nolur sa olsun umutsuzluğa düşme. Şimdi olmasa da elbet olur. Millet 10 sene sonra kavuşuyor bebesine yav onlar napsın dimi.

Bnde su aralar bi rahatm bi rahatm sorma taisnma telasndan birbirimizi gormuyruz
Ya kız bizde 9 ay önce kışın ortasında taşındık,ama o koşuşturmaca da biz daha çok seksü geliydik herifle birbirimizin gözüne ahaha biz mi çok azginiz neyiz rosss 3 defa ev temizlemeye geldik biz eşimle,insaatin önce kaba pisliği sonra ince temizligi sonra son bı eşya gelmeden silip süpürme derken, her temizliğe geldiğimizde banyoyu aşındırıp öyle geri gidiyoduk ajsdjskd size çok şaşırdım şimdi

Neden acmadik cok basit cevbi da neyseeee soylemiim smdo
Inceciktin kalmistin dal gbi
Nasil kotuydun yaaa
Neyseki gecti o zamanalr kuzumm

Youlost16 senle çok kötü küstüm haberin olsun. Topiğe gelmiyorsun ama bdv'de fink atıyorsun, peki, alacağın olsun. Profilini de gizlemişsin yine. Ödülünü vermek için girecektim, sana ilk harflerinden KÜSTÜM çıkan akrostiş şiir hediye edecektim ama yapacak birşey yok, benden çıktı. Alacağın olsun ulan. Çizdim üstünü tükenmez kalemle. Daha da davosa gelmem.

Ahahahhahahahhah
Kuzummm bizim bu zamanlarda genelde birbirimze bagirmakla geciyor akros da gergin oluyor genelde
Bnde pek yaklasmam
Evi de hepberaber temizlerk teyzesi annem kaynim nerde napcan

Zaten smdiye kdr ciktigim her evden bi bebk ve hamis ayrildm son bir ev sakin gecti

Suan eger bisey olmadiysa yine olmaz olursa yine bir evden hamis cikicam gbi duruyor

Yaa ahahaha zıpçıktı Cafer göbek adına bayıldım,hemde yarildim aynen sen öğretmenler odasında bile gir boş birakma topigini,bak sonra bir günde 30 küsür sayfayla karşılaşmazsın hem meleğim
Bide hakikaten ya o 5 aylık yokluk zamaninda tanışaydık seninle artık nolurdu bilmiyom amakk'yı yakardik atesimizlen kesin ama çok normal adamın seni bulunca yüzüne bakmasinin bir haftayı bulması kesin sende adamın yüzüne bakman aklina bir hafta sonra gelmiştir ama,karşılıklı nasıl bir zevkin şehvetin içine düştüydüyseniz artık

Neden acmadik cok basit cevbi da neyseeee soylemiim smdo
Inceciktin kalmistin dal gbi
Nasil kotuydun yaaa
Neyseki gecti o zamanalr kuzumm
Bakma sorduğuma o cevabı bende çok iyi biliyorum
Geçti o günler ama adam hala yok. Olsun arada geliyor o da yeter.

Akroş bile seni görmüyorsa kesin çok büyük bir taşınma telaşı var
Darısı başıma.
Hahahahahahah
Gormuyorm cok sukur kendi bildigi gbi yapior bnde ilgilenmiorm yuzunu cok gormedm o da bni goremedi
Ama patlama nasil olur bilemiyorm ahahhahahahahahah

Ohh siz duruyorsunuz ama tam 12den vurup bitiriyosunuz işi anladım ben rosss bizde coşup coşup tutturamiyoz bı anasını satim,hep boş sallamisiz o kacamaklarda bile yaabu ev o zmn size 3. Bebisi getirecek kesin du bakalım ne zmn müjdeyi verecenhemencik bı yerleş oturda

Kuzum cidden once Rabbim size versn

Isteyene versn en cok buna dua ediorm bize de verir zamani gelince ama bizim atislar hep nedenszce tuttu

Kuzum cidden once Rabbim size versn

Isteyene versn en cok buna dua ediorm bize de verir zamani gelince ama bizim atislar hep nedenszce tuttu
Ahaha amin Rossum amin de hep şu kaza kurşunu şeysine heveslenmisimdir kız tadını çıkar sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…