- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.881
Bnde su aralar bi rahatm bi rahatm sorma taisnma telasndan birbirimizi gormuyruzAhahah yaa şimdi acıdım kendime de herife de bee cidden imtihan
İstanbulda değilim kuzum. Ama bana tüp bebek deyip duran doktoru bıraktım. Acıbadem'de çok iyi bir doktor buldum. Acıbadem sigortaya geçtim.Canım şimdi herkes bir şeyler diyecektir eminim ama Allahtan başkası cidden bilemez. Tıp çok ilerledi. Doktorlar zaten direkt tüp bebek yapmak istiyor ben inanmıyorum hiç birine. İstanbuldaysan seni birine yönlendirmek istiyorum. Pahalı evet ama o kadın ne derse ben inanıyorum. Çünkü bana da bebeğin olmaz dediler (normal yolla) ona gittim alakası yok dedi ve ben gebe kalmıştım. Sonra yavrum beni bırakıp gitti. Annesine büyük bir iyilik yapmış. Şimdi anlıyorum...
AhahhahaAllahım yarabbimÇok mutlu olalım hepimiz e mi
Duygulandırma be seksü şempazem, bende öyle bir alıştım ki mesai saatleri dışında ne kadar doyacağım size bilmemHe ya valla uzuunnca yokmuşsun gibi oldu cidden,bide okul açılınca seni baya arayacaz biz anlaşıldı bir buçuk günde böyle oluyorsa
Yaa ben 5 ay taşlara duvarlara hallenirdim heralde,hormonlar tavan yapardışu 15 günde gerildim baya,saçma şeylere sinirlenip eşime patladim,en son düdüklü bana patladı,patlamak öyle olmaz böyle olur kendine gel adamı üzme dedi bana resmen
Senin direnişli hallerin beni benden alıyor be cicim, umutsuzluğa hiçte düşme aynen Allah bilir ne olacaksa,herşey nasip kısmet tabiki.
Ben mesela en olmadığım kadar umut doluyum Allah nasip ederse sevinirim sukrederim inşallah,olmazsa da napalim allahtan gelen olunca boynumuz kıldan ince olurhakkimizda hayırlısı sen ben ve tum isteyen herkesin inşallah canım ♥♥
Ya kız bizde 9 ay önce kışın ortasında taşındık,ama o koşuşturmaca da biz daha çok seksü geliydik herifle birbirimizin gözüne ahaha biz mi çok azginiz neyiz rosssBnde su aralar bi rahatm bi rahatm sorma taisnma telasndan birbirimizi gormuyruz
Akroş bile seni görmüyorsa kesin çok büyük bir taşınma telaşı varBnde su aralar bi rahatm bi rahatm sorma taisnma telasndan birbirimizi gormuyruz
Neden acmadik cok basit cevbi da neyseeee soylemiim smdoDuygulandırma be seksü şempazem, bende öyle bir alıştım ki mesai saatleri dışında ne kadar doyacağım size bilmem
Gerçi öğretmenler odasında boş oldukça oradan da girerim bana hiç belli olmaz her an her yerden çıkabilirim. Zıpçıktı Cafer göbek adım
O benim yokluk 5 ayımda tanışacaktık seksü şempazem ya çok geç tanıştık. Ah bir görsen halimi hayrıma dua zincirleri kurardınız
ByNkoaLa ben neden o zamanlar topik açmadım acaba yav, sorguluyorum şuan
Ay çok kötüydü anlatsam bitiremem. 45 kiloya düştüm deyim sen anla
Zaten adam bir geldi eğitimden 1 hafta do not disturb moduna geçtik
Adam yüzüme ilk defa 1 hafta sonra baktı
Aynen kuzum veren de Allah, vermeyen de Allah. Nolur sa olsun umutsuzluğa düşme. Şimdi olmasa da elbet olur. Millet 10 sene sonra kavuşuyor bebesine yav onlar napsın dimi.
AhahahhahahahhahYa kız bizde 9 ay önce kışın ortasında taşındık,ama o koşuşturmaca da biz daha çok seksü geliydik herifle birbirimizin gözüne ahaha biz mi çok azginiz neyiz rosss3 defa ev temizlemeye geldik biz eşimle,insaatin önce kaba pisliği sonra ince temizligi sonra son bı eşya gelmeden silip süpürme derken, her temizliğe geldiğimizde banyoyu aşındırıp öyle geri gidiyoduk ajsdjskd size çok şaşırdım şimdi
Yaa ahahaha zıpçıktı Cafer göbek adına bayıldım,hemde yarildimDuygulandırma be seksü şempazem, bende öyle bir alıştım ki mesai saatleri dışında ne kadar doyacağım size bilmem
Gerçi öğretmenler odasında boş oldukça oradan da girerim bana hiç belli olmaz her an her yerden çıkabilirim. Zıpçıktı Cafer göbek adım
O benim yokluk 5 ayımda tanışacaktık seksü şempazem ya çok geç tanıştık. Ah bir görsen halimi hayrıma dua zincirleri kurardınız
ByNkoaLa ben neden o zamanlar topik açmadım acaba yav, sorguluyorum şuan
Ay çok kötüydü anlatsam bitiremem. 45 kiloya düştüm deyim sen anla
Zaten adam bir geldi eğitimden 1 hafta do not disturb moduna geçtik
Adam yüzüme ilk defa 1 hafta sonra baktı
Aynen kuzum veren de Allah, vermeyen de Allah. Nolur sa olsun umutsuzluğa düşme. Şimdi olmasa da elbet olur. Millet 10 sene sonra kavuşuyor bebesine yav onlar napsın dimi.
Bakma sorduğuma o cevabı bende çok iyi biliyorumNeden acmadik cok basit cevbi da neyseeee soylemiim smdo
Inceciktin kalmistin dal gbi
Nasil kotuydun yaaa
Neyseki gecti o zamanalr kuzumm
HahahahahahahAkroş bile seni görmüyorsa kesin çok büyük bir taşınma telaşı var
Darısı başıma.
Kiz dun doya doya gordun ya adami azcik tevekkul etBakma sorduğuma o cevabı bende çok iyi biliyorum
Geçti o günler ama adam hala yok. Olsun arada geliyor o da yeter.
Sizsiz daha kötü oluyorum kuzum. Sen de hoşgeldin özledik
Ohh siz duruyorsunuz ama tam 12den vurup bitiriyosunuz işi anladım ben rosssAhahahhahahahhah
Kuzummm bizim bu zamanlarda genelde birbirimze bagirmakla geciyor akros da gergin oluyor genelde
Bnde pek yaklasmam
Evi de hepberaber temizlerk teyzesi annem kaynim nerde napcan
Zaten smdiye kdr ciktigim her evden bi bebk ve hamis ayrildm son bir ev sakin gecti
Suan eger bisey olmadiysa yine olmaz olursa yine bir evden hamis cikicam gbi duruyor
Kuzum cidden once Rabbim size versnOhh siz duruyorsunuz ama tam 12den vurup bitiriyosunuz işi anladım ben rosssbizde coşup coşup tutturamiyoz bı anasını satim,hep boş sallamisiz o kacamaklarda bile yaa bu ev o zmn size 3. Bebisi getirecek kesin du bakalım ne zmn müjdeyi verecen hemencik bı yerleş oturda
Ahaha amin Rossum amin deKuzum cidden once Rabbim size versn
Isteyene versn en cok buna dua ediorm bize de verir zamani gelince ama bizim atislar hep nedenszce tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?