- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.901
Ahaha amin Rossum amin dehep şu kaza kurşunu şeysine heveslenmisimdir kız tadını çıkar sen
Evet adam 1 hafta cılkını çıkarana kadar iliğime kemiğime ekmek banınca şehvet zehirlenmesi geçirip 3 hafta dokunulmazlık ilan etmişti.Yaa ahahaha zıpçıktı Cafer göbek adına bayıldım,hemde yarildimaynen sen öğretmenler odasında bile gir boş birakma topigini,bak sonra bir günde 30 küsür sayfayla karşılaşmazsın hem meleğim
Bide hakikaten ya o 5 aylık yokluk zamaninda tanışaydık seninle artık nolurdu bilmiyom amakk'yı yakardik atesimizlen kesin ama çok normal adamın seni bulunca yüzüne bakmasinin bir haftayı bulması kesin sende adamın yüzüne bakman aklina bir hafta sonra gelmiştir ama,karşılıklı nasıl bir zevkin şehvetin içine düştüydüyseniz artık
Evet adam 1 hafta cılkını çıkarana kadar iliğime kemiğime ekmek banınca şehvet zehirlenmesi geçirip 3 hafta dokunulmazlık ilan etmişti.Eğitimden geldi ne psikolojisi bozuktu ya. Bir istiyor her gün üst üste, bir kendini çekiyor haftalarca dokunamıyorsun çok zorluk çektim adaptasyonuna, devreleri fena yanmıştı
Zaten 5 ay psikolojim bozulmuş bir de onun gel gitleriyle uğraştım.
Çok şükür geçti gitti hepsi
Size de bidaha yasak koymasınlar
Ahaha yaa sizinkiler uslu olur belkim öyle demeBizimkiler domdom kursunu oldu
Hem ins biz cicimle ayni yapcaz haahhaha ama aslan burcu kizini gordum bir arkadsta
Ahh felaket felekat felaaaakkkeeeeetttt bu kiz bi yaramaz yaramaz dedm
Sonra oturdum sorguladm kendimi
Ahaha yaa sizinkiler uslu olur belkim öyle demebak birlikte yapcaksaniz taşınmadan 2 ay kadar sonra verecen yani müjdeyi bize
Patlama çok büyük olacak hissediyorum, kaç oradan kaç. Seksü şempazenin düdüklüsünden fena patlar oralar,Hahahahahahah
Gormuyorm cok sukur kendi bildigi gbi yapior bnde ilgilenmiorm yuzunu cok gormedm o da bni goremedi
Ama patlama nasil olur bilemiyorm ahahhahahahahahah
Puhaha tam bir şükürsüz lucifer oldumKiz dun doya doya gordun ya adami azcik tevekkul et
Tabi canım mahalle mahalle çok fark ediyor. Ümraniye'ye yaklaştıkça bir tuhaf oluyor. İşte iyi bakmak lazım. Güzel birkaç site var gözümüz onlarda işte. Hele birine onay vereyim diye eşim gözümün içine bakıyor. Ama mutfağı çok küçük. Her taraf kreş burada o yünü güzel.
Sen zorlamadan önüne koy. Yerse yer yemezse keyfi bilir. Zorlayınca da yemiyor sipalar.
Deprem.olacak deprem denizliyi sallicaz heraldePatlama çok büyük olacak hissediyorum, kaç oradan kaç. Seksü şempazenin düdüklüsünden fena patlar oralar,
Puhaha tam bir şükürsüz lucifer oldumYetmiyorkine, bak 30 ağustosta izni yanmış. 4 saat erken geldi ama 1 gün zarara girdim. Bu iş böyle. 1 kere sevip 5 kere dövüyorlar
Bende özledim Miranda Kerr'im benim. Yerli güzellik unsurum. Gülen yüzüne gurban bebem,Sizsiz daha kötü oluyorum kuzum. Sen de hoşgeldin özledik☺
Beni öldürürler. Çiğ çiğ yerler beni. Anne kertenkele katili olurlar. Kurbanın olayım canımı tehlikeye attırma.B Brunello Cicinelli madonnam 9000. Mesaj için rezervasyon yaptırabiliyor muyum? Malum evimde değilim istediğim zaman giremiyorum. Olabilir mi ki? Bence olmalı
Öyle yapılmıyor kuzum. Sadece bağlantı paylaşılıyor malesefYa ben profil duvarima nasıl galerimden resim ekleyip paylascam kizlar bı diyiverin hele
Öncelikle en sondaki cumlene istinaden amiinnn diyorumEvet adam 1 hafta cılkını çıkarana kadar iliğime kemiğime ekmek banınca şehvet zehirlenmesi geçirip 3 hafta dokunulmazlık ilan etmişti.Eğitimden geldi ne psikolojisi bozuktu ya. Bir istiyor her gün üst üste, bir kendini çekiyor haftalarca dokunamıyorsun çok zorluk çektim adaptasyonuna, devreleri fena yanmıştı
Zaten 5 ay psikolojim bozulmuş bir de onun gel gitleriyle uğraştım.
Çok şükür geçti gitti hepsi
Size de bidaha yasak koymasınlar
Oy guzellik sen hem yaz hem oku,ben daha çok şehvetle alev fışkırtırımseni yerim alev fışkırtan yayim benim
ay çok tatlı muhabbet ediyosunuz bı türlü okumayi birakip yazmaya geçemedim
Vay be ne öngörülü tuktorB Brunello Cicinelli kuzum muhabbeti okuyacam diye mesaji kaçırdımalintilayamadim
astım yok çok şükür. onu da doktor nasil anladi biliyo musun. 2. ayda verem aşısı oluyo ya bebekler. bakti aşı çok güzel tutmus annesi bebegin seni alerjik astimla bronsitle ugrastirmivak dedi. benböyle kaldim. ve dediği gibi oldu çok şükür.
hiç zorlamiyorum zaten yemek konusunda. çünkü bende çok secerdim yiyemezdim bazi şeyleri hala da yiyemem
Ahaha kız müjde olsun inşallah ya uslu bı akrosun olur belkim belli mi olurSuan hic mujde olur mu bilemiyorm bana
Bayginlik olur sok olur hastane olur
Senden bekliorm o haberi kuzum bn bir de cici den
Şap var diyorum anlamıyorsunuz. Şap var şap. Şap geliyeahhh, kocalar elden gidiyeahhsadece seni en iyi ben anlarim demeye geldimbunlara eğitimde hep ayni seyi mi yukluyolar beyinlerini mi yikiyolar ki cici ya bu kadar ayni olamaz
Uslu ve aktos yan yanaAhaha kız müjde olsun inşallah ya uslu bı akrosun olur belkim belli mi olur
Ya bende resim çekip galeriden duvarımda paylaşıyim diyodum, Neyse yapıyimda burdan etiket Edip paylaşım o zmnÖyle yapılmıyor kuzum. Sadece bağlantı paylaşılıyor malesef
Dahiligimle bu isi de cozmustumŞap var diyorum anlamıyorsunuz. Şap var şap. Şap geliyeahhh, kocalar elden gidiyeahhBana öyle geliyor şamdanım.
Bak gideli 1 sene oldu, döneli 7 ay oldu. Yeni yeni düzeldi adam. Bazen hala bir gidip geliyor ama günden güne daha iyi oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?