Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli kuzum muhabbeti okuyacam diye mesaji kaçırdım alintilayamadim
astım yok çok şükür. onu da doktor nasil anladi biliyo musun. 2. ayda verem aşısı oluyo ya bebekler. bakti aşı çok güzel tutmus annesi bebegin seni alerjik astimla bronsitle ugrastirmivak dedi. ben böyle kaldim. ve dediği gibi oldu çok şükür.

hiç zorlamiyorum zaten yemek konusunda. çünkü bende çok secerdim yiyemezdim bazi şeyleri hala da yiyemem

Bizimkiler domdom kursunu oldu

Hem ins biz cicimle ayni yapcaz haahhaha ama aslan burcu kizini gordum bir arkadsta
Ahh felaket felekat felaaaakkkeeeeetttt bu kiz bi yaramaz yaramaz dedm
Sonra oturdum sorguladm kendimi
Ahaha amin Rossum amin de hep şu kaza kurşunu şeysine heveslenmisimdir kız tadını çıkar sen

Evet adam 1 hafta cılkını çıkarana kadar iliğime kemiğime ekmek banınca şehvet zehirlenmesi geçirip 3 hafta dokunulmazlık ilan etmişti. Eğitimden geldi ne psikolojisi bozuktu ya. Bir istiyor her gün üst üste, bir kendini çekiyor haftalarca dokunamıyorsun çok zorluk çektim adaptasyonuna, devreleri fena yanmıştı
Zaten 5 ay psikolojim bozulmuş bir de onun gel gitleriyle uğraştım.
Çok şükür geçti gitti hepsi
Size de bidaha yasak koymasınlar

sadece seni en iyi ben anlarim demeye geldim bunlara eğitimde hep ayni seyi mi yukluyolar beyinlerini mi yikiyolar ki cici ya bu kadar ayni olamaz

Bizimkiler domdom kursunu oldu

Hem ins biz cicimle ayni yapcaz haahhaha ama aslan burcu kizini gordum bir arkadsta
Ahh felaket felekat felaaaakkkeeeeetttt bu kiz bi yaramaz yaramaz dedm
Sonra oturdum sorguladm kendimi
Ahaha yaa sizinkiler uslu olur belkim öyle deme bak birlikte yapcaksaniz taşınmadan 2 ay kadar sonra verecen yani müjdeyi bize

Suan hic mujde olur mu bilemiyorm bana

Bayginlik olur sok olur hastane olur

Senden bekliorm o haberi kuzum bn bir de cici den
Ahaha yaa sizinkiler uslu olur belkim öyle deme bak birlikte yapcaksaniz taşınmadan 2 ay kadar sonra verecen yani müjdeyi bize

Hahahahahahah
Gormuyorm cok sukur kendi bildigi gbi yapior bnde ilgilenmiorm yuzunu cok gormedm o da bni goremedi
Ama patlama nasil olur bilemiyorm ahahhahahahahahah
Patlama çok büyük olacak hissediyorum, kaç oradan kaç. Seksü şempazenin düdüklüsünden fena patlar oralar,
Kiz dun doya doya gordun ya adami azcik tevekkul et
Puhaha tam bir şükürsüz lucifer oldum Yetmiyorkine, bak 30 ağustosta izni yanmış. 4 saat erken geldi ama 1 gün zarara girdim. Bu iş böyle. 1 kere sevip 5 kere dövüyorlar

valla mutfak çok onemliyse bi düşün ama öbür türlü her seyiyle tam istediğiniz gibi sanırım kuzum :) alsaniz biseyler yaptirinca falan kullanışlı olmaz mi cok mu minnacik

aynen öyle yapıyorum yerse yiyo yemezse ac kalkiyo

Deprem.olacak deprem denizliyi sallicaz heralde

Yaaaa bunlarn sistemini de baslicam haaaa
Insn fbi salsalar ya sunlari bi

Sizsiz daha kötü oluyorum kuzum. Sen de hoşgeldin özledik☺
Bende özledim Miranda Kerr'im benim. Yerli güzellik unsurum. Gülen yüzüne gurban bebem, Kıymetlim
B Brunello Cicinelli madonnam 9000. Mesaj için rezervasyon yaptırabiliyor muyum? Malum evimde değilim istediğim zaman giremiyorum. Olabilir mi ki? Bence olmalı
Beni öldürürler. Çiğ çiğ yerler beni. Anne kertenkele katili olurlar. Kurbanın olayım canımı tehlikeye attırma.

Öncelikle en sondaki cumlene istinaden amiinnn diyorum
Ya hergun istemesi guzelmiste,sonra dokunulmazlık ilan etmesi cinnetlik yaw güzel güzel ilgilen iste kendi zevkinden niye mahrum birakiyon kendini dimi amatabi o anki psikolojik durumlari falanda en iyi siz anlarsınız,onun için sabirlarin bekleyislerin artısiyla gelmiş geçmiş şükür cicim Allah bidaha öyle ayrı koymasın sizi de
seni yerim alev fışkırtan yayim benim

ay çok tatlı muhabbet ediyosunuz bı türlü okumayi birakip yazmaya geçemedim
Oy guzellik sen hem yaz hem oku,ben daha çok şehvetle alev fışkırtırımsizleri de ayartir heriflerinize doğru göndertirim

Vay be ne öngörülü tuktor
Beni de önden gören olsa annem bu kadar çileyle büyütmezdi belki.
Bende çok seçerim yemek.
İnşallah çocuğum babasına benzer ya.
Seksü geyşanın önüne soğan ekmek koyayım onu da yer gerisi nerede demez adam. Önüne ne koyarsan onla yetinir mutlulukla yer. Yeter ki mideye insin

Suan hic mujde olur mu bilemiyorm bana

Bayginlik olur sok olur hastane olur

Senden bekliorm o haberi kuzum bn bir de cici den
Ahaha kız müjde olsun inşallah ya uslu bı akrosun olur belkim belli mi olur

sadece seni en iyi ben anlarim demeye geldim bunlara eğitimde hep ayni seyi mi yukluyolar beyinlerini mi yikiyolar ki cici ya bu kadar ayni olamaz
Şap var diyorum anlamıyorsunuz. Şap var şap. Şap geliyeahhh, kocalar elden gidiyeahh Bana öyle geliyor şamdanım.
Bak gideli 1 sene oldu, döneli 7 ay oldu. Yeni yeni düzeldi adam. Bazen hala bir gidip geliyor ama günden güne daha iyi oluyor,

Dahiligimle bu isi de cozmustum
Sap kurbani hepsi
Hahahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…