- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.921
Öncelikle en sondaki cumlene istinaden amiinnn diyorum
Ya hergun istemesi guzelmiste,sonra dokunulmazlık ilan etmesi cinnetlik yawgüzel güzel ilgilen iste kendi zevkinden niye mahrum birakiyon kendini dimi ama tabi o anki psikolojik durumlari falanda en iyi siz anlarsınız,onun için sabirlarin bekleyislerin artısiyla gelmiş geçmiş şükür cicim Allah bidaha öyle ayrı koymasın sizi de
Oy guzellik sen hem yaz hem oku,ben daha çok şehvetle alev fışkırtırımsizleri de ayartir heriflerinize doğru göndertirim
Vay be ne öngörülü tuktor
Beni de önden gören olsa annem bu kadar çileyle büyütmezdi belki.
Bende çok seçerim yemek.
İnşallah çocuğum babasına benzer ya.
Seksü geyşanın önüne soğan ekmek koyayım onu da yer gerisi nerede demez adam. Önüne ne koyarsan onla yetinir mutlulukla yer. Yeter ki mideye insin
Nolmuş kiiiiiiNoluyoooo
Senle ben aynı anda. Perşembeyi cumaya bağlayan mibarek bir gecede. Kocaları yamacımıza çağırıp. Anlarsın yaSuan hic mujde olur mu bilemiyorm bana
Bayginlik olur sok olur hastane olur
Senden bekliorm o haberi kuzum bn bir de cici den
Umarim olmayız. Menapoz kafasının bizi nereye götüreceğini bilememŞuan teyzelerden bir kere daha soğudumBöyle bir yaşlı olmayız dimi kız hizuş
Paylaş yavrumYa bende resim çekip galeriden duvarımda paylaşıyim diyodum, Neyse yapıyimda burdan etiket Edip paylaşım o zmn
Şap var diyorum anlamıyorsunuz. Şap var şap. Şap geliyeahhh, kocalar elden gidiyeahhBana öyle geliyor şamdanım.
Bak gideli 1 sene oldu, döneli 7 ay oldu. Yeni yeni düzeldi adam. Bazen hala bir gidip geliyor ama günden güne daha iyi oluyor,
Tam cinnet geçirmelik yav o ne öyleay bu aralar yoldan cikarma beni yaaahava çok sıcak havalar biraz serinlesin de inşallah o zaman bakariz
kız kocakarı bilgisiyle dolu bi doktoru vardi sornapoposu pisik oldu mesela agizdan verilen toz probiyotik döktürdü hemen iyilestirir diye
oyy kiyamam sana yavalla önceki mesajlarda da okudum. insanin yemeye zorlanamasi cidden travma. benim hemen midem bulanirdi hic bisey yiyemeden kalkardim bu sefer de.
ben de çok dua ettim babasina ceksin diye çekmiş ama ne cekmis
sabah kalkti bu benim sipa pizza pizza diye agliyo buzdolabınin önünde. öğlen çorba iciriyom pizza diyo sürekli neyse babasi söyledi pizza geldi eve. bi seviniyo gör kahkaha atiyo mutluluktanbir gidim bir lokma sokmadi ya ağzına
cidden babasi da böyle
Kiz çıkacağın varsa çık o yoldan samdaannay bu aralar yoldan cikarma beni yaaahava çok sıcak havalar biraz serinlesin de inşallah o zaman bakariz
Umarim olmayız. Menapoz kafasının bizi nereye götüreceğini bilemem
Ya da öğretmen kafasının.Umarim olmayız. Menapoz kafasının bizi nereye götüreceğini bilemem
Onun hayaliyle avunuyorum benyooohhh biz hep beraber bahamalara gidiyoz hizuran unutma
yemek de yapmayiz dışardan söyleriz hepellerimiz tomates soğan kokmasin
B Brunello Cicinelli sen de gelir misin bizle beybi. kesin gelecen diye okey takimi bile aldik
Tam cinnet geçirmelik yav o ne öyle
Ama çocuk pizza pizza demiş.
Pizzayı yiyeceğim dememiş ki.
Yiyeceğine dair herhangi bir beyanda bulunmamış.
İstekte sahtecilik yok.
Çocuk haklı
Bence iste rüya müya ders isledi mi işlendiYa da öğretmen kafasının.
Kırıyorsun ya git gide kafayı.
Ben çok korkuyorum geleceğimden
Bugün rüyamda tüm gece sabaha kadar konu işledim. Yorgun uyandım, ek ders talep edeceğim
Kiz çıkacağın varsa çık o yoldan samdaannhavalar sicakken banyoda ılık suyun altında dadina bak herüfüyünn daa guzel oliyy yaylar seviyy tecrübeyle sabit
Ooo ayaklarım kıçıma vura vura gelirim hemide.yooohhh biz hep beraber bahamalara gidiyoz hizuran unutma
yemek de yapmayiz dışardan söyleriz hepellerimiz tomates soğan kokmasin
B Brunello Cicinelli sen de gelir misin bizle beybi. kesin gelecen diye okey takimi bile aldik
Biz onu da ayarladık. Herifleri de beraber gönderecegiz kız kıza rahat takilacagiz böylece. Herif merif karıştırma şimdiOoo ayaklarım kıçıma vura vura gelirim hemide.Ama herifimi özleyince dönerim
Kuzummmm ben yanmisim yandigim kadar daha fazla yanmiimNolmuş kiiiiii
Senle ben aynı anda. Perşembeyi cumaya bağlayan mibarek bir gecede. Kocaları yamacımıza çağırıp. Anlarsın yaBana sözün var ben yakarsam kendimi sende yakacaksın
No herif no dirdirBiz onu da ayarladık. Herifleri de beraber gönderecegiz kız kıza rahat takilacagiz böylece. Herif merif karıştırma şimdi
Elinizi çabuk tutun sizde kizz çocuk uyanmadan serinleyip cikiverinseviy de bebe ansizin uyaniyyubebeyi gönderecek kimsem yok ki dur o krese baslasin da ben ise dönene kadar dustan cikarmayim benim yayi. belki biraz gevser sicak suda
Canım nişanlım bize geliyor babamlarla konuşmaya. Saatlerdir ağlıyorumYettim.
Kendi burcunu yaz. Onun burcunu yaz. Hemen yorumlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?