Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ay bu aralar yoldan cikarma beni yaaa hava çok sıcak havalar biraz serinlesin de inşallah o zaman bakariz

kız kocakarı bilgisiyle dolu bi doktoru vardi sorna poposu pisik oldu mesela agizdan verilen toz probiyotik döktürdü hemen iyilestirir diye

oyy kiyamam sana ya valla önceki mesajlarda da okudum. insanin yemeye zorlanamasi cidden travma. benim hemen midem bulanirdi hic bisey yiyemeden kalkardim bu sefer de.

ben de çok dua ettim babasina ceksin diye çekmiş ama ne cekmis
sabah kalkti bu benim sipa pizza pizza diye agliyo buzdolabınin önünde. öğlen çorba iciriyom pizza diyo sürekli neyse babasi söyledi pizza geldi eve. bi seviniyo gör kahkaha atiyo mutluluktan bir gidim bir lokma sokmadi ya ağzına
cidden babasi da böyle

Nolmuş kiiiiii
Suan hic mujde olur mu bilemiyorm bana

Bayginlik olur sok olur hastane olur

Senden bekliorm o haberi kuzum bn bir de cici den
Senle ben aynı anda. Perşembeyi cumaya bağlayan mibarek bir gecede. Kocaları yamacımıza çağırıp. Anlarsın ya Bana sözün var ben yakarsam kendimi sende yakacaksın

olabilir valla o kadar hikayeden sonra okuldan atilanlar, mecburen evlenenler falan napsin adamlar sürekli polis mi arayacaklar dayamislardir sapı

Tam cinnet geçirmelik yav o ne öyle
Ama çocuk pizza pizza demiş.
Pizzayı yiyeceğim dememiş ki.
Yiyeceğine dair herhangi bir beyanda bulunmamış.
İstekte sahtecilik yok.
Çocuk haklı

ay bu aralar yoldan cikarma beni yaaa hava çok sıcak havalar biraz serinlesin de inşallah o zaman bakariz
Kiz çıkacağın varsa çık o yoldan samdaann havalar sicakken banyoda ılık suyun altında dadina bak herüfüyünn daa guzel oliyy yaylar seviyy tecrübeyle sabit

Umarim olmayız. Menapoz kafasının bizi nereye götüreceğini bilemem

yooohhh biz hep beraber bahamalara gidiyoz hizuran unutma
yemek de yapmayiz dışardan söyleriz hep ellerimiz tomates soğan kokmasin
B Brunello Cicinelli sen de gelir misin bizle beybi. kesin gelecen diye okey takimi bile aldik

Umarim olmayız. Menapoz kafasının bizi nereye götüreceğini bilemem
Ya da öğretmen kafasının.
Kırıyorsun ya git gide kafayı.
Ben çok korkuyorum geleceğimden
Bugün rüyamda tüm gece sabaha kadar konu işledim. Yorgun uyandım, ek ders talep edeceğim

B Brunello Cicinelli sen de gelir misin bizle beybi. kesin gelecen diye okey takimi bile aldik
Onun hayaliyle avunuyorum ben

Tam cinnet geçirmelik yav o ne öyle
Ama çocuk pizza pizza demiş.
Pizzayı yiyeceğim dememiş ki.
Yiyeceğine dair herhangi bir beyanda bulunmamış.
İstekte sahtecilik yok.
Çocuk haklı

ama sordum ben ona ki yicen mi dedim ye ye dedi yani yicem dedi.
içinde sucuk istemedi mesela ama mısır istedi baya baya pis akros işte bu da. babasi da sinir yayı bunun zaten şimdi yaslanip da nasil bahamalara gitmeyim ben. kırmızı üstü açık klasik arabamda rossla nasil kalan üç bes tel saçımı savurup gezmeyim cici

Ya da öğretmen kafasının.
Kırıyorsun ya git gide kafayı.
Ben çok korkuyorum geleceğimden
Bugün rüyamda tüm gece sabaha kadar konu işledim. Yorgun uyandım, ek ders talep edeceğim
Bence iste rüya müya ders isledi mi işlendi

Kiz çıkacağın varsa çık o yoldan samdaann havalar sicakken banyoda ılık suyun altında dadina bak herüfüyünn daa guzel oliyy yaylar seviyy tecrübeyle sabit

seviy de bebe ansizin uyaniyyu bebeyi gönderecek kimsem yok ki dur o krese baslasin da ben ise dönene kadar dustan cikarmayim benim yayi. belki biraz gevser sicak suda

Ooo ayaklarım kıçıma vura vura gelirim hemide. Ama herifimi özleyince dönerim

Ooo ayaklarım kıçıma vura vura gelirim hemide. Ama herifimi özleyince dönerim
Biz onu da ayarladık. Herifleri de beraber gönderecegiz kız kıza rahat takilacagiz böylece. Herif merif karıştırma şimdi

Nolmuş kiiiiii

Senle ben aynı anda. Perşembeyi cumaya bağlayan mibarek bir gecede. Kocaları yamacımıza çağırıp. Anlarsın ya Bana sözün var ben yakarsam kendimi sende yakacaksın
Kuzummmm ben yanmisim yandigim kadar daha fazla yanmiim
Gel beni azad et

seviy de bebe ansizin uyaniyyu bebeyi gönderecek kimsem yok ki dur o krese baslasin da ben ise dönene kadar dustan cikarmayim benim yayi. belki biraz gevser sicak suda
Elinizi çabuk tutun sizde kizz çocuk uyanmadan serinleyip cikiverin ama çocuğu krese azıttıktan sonra ki planların güzel bak şimdi olmuyorsa aynen o zmn ban sende cici gibi ekmegini iliğine kemiğine herüfüyün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…