Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk ye ye demiş.
Yiyeceğim dememiş.
Yani söyleyelim de sen ye aç kalma demek istemiş.
Sağlığını düşünerek sucuk koydurmamış malum ne eti olduğu belli olmuyor.
Yiyeceğine dair beyan yok.
Bu çocuk haklı.
Bu çocuk benim küçüklüğüm.
Çocuğu kimseye ezdirmem.

Noldu ki canim? Allah serinlik versin içine, istediğin gibi olsun herşey inşallah
Hiç bir şey istediğim gibi olmuyor. 2 aydan az bir süre kaldı ne bir ev arayışı içinde ne bir eşya var. Hepsini 1 ayda hallederiz diyoe ama hiç bir şey hallolmuyor. 30yaşında kadınım halime bakın

NUr fışkırıyor zatı sorma tamam barıştım hadi :) ne değerli,ateşli kadınsın güne,oturmaya,mevlüte çağırır gibi herkes seni topik topik davet ediyor vay be

Bence iste rüya müya ders isledi mi işlendi
Vallahi ben konumu anlatıp çıktım. Onlar artık duydu mu, anladı mı beni alakadar etmez. Ben konumu anlatır, paramı alırım. Ben üstüme düşeni yaptım.
Bahamalar fikrine de varım madem kocaları da ayarladınız.
Alevli taytım nerede

Durumumuz var diyor evet alıyor da ama ciddi hiç bir adım yok.
Evlilik için gün tarihi almalıyız diyorum hallolur diyor. Suç bende mi sizce ? Şimdi babamda kavgamızı duydu çağır gelsin. Olmuyorsa gitsin başımızdan dedi şimdi herkes diyecek ki boşandı yine anlaşamadı ayrılıyor

Hiç bir şey istediğim gibi olmuyor. 2 aydan az bir süre kaldı ne bir ev arayışı içinde ne bir eşya var. Hepsini 1 ayda hallederiz diyoe ama hiç bir şey hallolmuyor. 30yaşında kadınım halime bakın
Kuzum ne konuşacaklar ki ağlıyorsun ve strese girdin? Anlat bakayım

Canım önce bunlar gelip geçer üzülme lütfen,illaki stres olur oda streslidir ama inan hallolur, şu dönemde en önemlisi iki tarafında gerilip birbirini kırmaması canım bilirsin,bunlar gelir geçer laflar sözler unutulmaz lütfen kontrol altina al stresini sinirini vs inşallah gönlüne göre olsun hersey

Elaleme ne yaaa

Herkes sunu dicek bunu dicek dye yasarsak olmaz ki ins feraha kavusrunuz hallolur

Ama cidden halloluyor bir ay da da biz kadnlar fazla aceleciyiz

NUr fışkırıyor zatı sorma tamam barıştım hadi :) ne değerli,ateşli kadınsın güne,oturmaya,mevlüte çağırır gibi herkes seni topik topik davet ediyor vay be
Blue_Peri nin de dediği gibi popi Cici'yim ben, alemlere akarım arı kibin sokarım, bağımlılık yaparım, anne kertenkeleyim yavrularıma iyi bakarım vuhuu

Elaleme ne yaaa

Herkes sunu dicek bunu dicek dye yasarsak olmaz ki ins feraha kavusrunuz hallolur

Ama cidden halloluyor bir ay da da biz kadnlar fazla aceleciyiz
İnan acelecilik değil.
Nasıl desem nişanlım sürekli yanlış anlaşılmak isteniyorum nolur kimse beni yargılamasın ama biz iyi bir çevrede oturabilecekken beni götürüp hiç olmadık bir yerde oturtmaya çalışıyor.
Annem direkt laf ediyor sen bu kabul etme diye cidden bıktım. Ben olur dedikçe ,maddi olarak kendimi aşağı çektikçe daha fazlasını istiyor...

Eşim ev arkadaşıyla kavga etmiş apar topar evden ayrılmış sokakta kalmıştı. Bekar diye ev vermediler. Neler neler yaşadı. Uzaktaydik birbirimizden. Evde ilk bimden aldığı hali bir de ayarladigi yatak ile kalmıştı bir süre. Ben üniversitede okuyordum o zaman. Çok zorlandı garibim. Bir sekilde evlendik işte halloluyor iki gönül istedikten sonra canını sıkma hiç.

Kuzum nişanlınla konuştun mu? Neden böyle ağırdan alıyor? Niyeti ne tam olarak önce bunu anlamak lazım.
Öte yandan baban kavganızı neden duydu ya keşke duyurmayacak şekilde önlem alsaydın of
Ayrıca elaleme ne ya hakkaten. Elalem her türlü konuşacak şey buluyor evlensen konuşmayacaklar mı sanıyorsun. Yine bulurlar konuşacak şey

Seni ve konularını az çok okudum,biliyorum. 2. Evlilik iyi düşün,fazla ödün verme kendinden. İnan bana kimse ne iyi,uyumlu,ne desem tamam diyor diye değerini anlamaz,tam tersi sen isteklerinde diretirsen daha değerli olursun. Allah hayırlısını nasip etsin,sen kendini ağırdan al sadece

Babam bana aşırı düşkün. Ve bunu duyunca yazık dedi sadece . Ama bende artık işin içinden çıkamıyorum. Ben artık istediğime de emin değilim. Beni sürekli başından sallıyor. Ben nasıl büyük bir günah işledimse mutlu olamıyorum.

Haklısın ben tamam dedikçe onun da işine geldi. Sana yemin ederim bak eski çalışanı karısına 9bine gelinlik yaptırmış ben acaba 3 bine bulur muyum diye 4 dönüyorum. Benim suçum kimsenin suçu değil. Babam duyunca hooop dedi orada dursun. Bu kadarı olmaz dedi. Şimdi gelip ne diyecek merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…