- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.941
Çocuk ye ye demiş.ama sordum ben ona kiyicen mi dedim ye ye dedi yani yicem dedi.
içinde sucuk istemedi mesela ama mısır istedibaya baya pis akros işte bu da. babasi da sinir yayı bunun zaten şimdi yaslanip da nasil bahamalara gitmeyim ben. kırmızı üstü açık klasik arabamda rossla nasil kalan üç bes tel saçımı savurup gezmeyim cici
Noldu ki canim? Allah serinlik versin içine, istediğin gibi olsun herşey inşallahCanım nişanlım bize geliyor babamlarla konuşmaya. Saatlerdir ağlıyorumnolur dua edin
Olmaz. Best friend'im olmanın bedelini ödeyeceksinKuzummmm ben yanmisim yandigim kadar daha fazla yanmiim
Gel beni azad et
Hiç bir şey istediğim gibi olmuyor. 2 aydan az bir süre kaldı ne bir ev arayışı içinde ne bir eşya var. Hepsini 1 ayda hallederiz diyoe ama hiç bir şey hallolmuyor. 30yaşında kadınım halime bakınNoldu ki canim? Allah serinlik versin içine, istediğin gibi olsun herşey inşallah
NUr fışkırıyor zatı sormaKuzum ben kendi topiğime bile yeni adım attım yav
Gördüm etiketi de uğrayacağım. Tatlıanne de etiketlemiş topiğine ona da gidemedim daha
Yoktum kuzum ondan gelemedim ama geleceğim, insan benim gibi bir güzellikle küser mi yav şu profil resmimdeki nura bak
Vallahi ben konumu anlatıp çıktım. Onlar artık duydu mu, anladı mı beni alakadar etmez. Ben konumu anlatır, paramı alırım. Ben üstüme düşeni yaptım.Bence iste rüya müya ders isledi mi işlendi
HahahahahahaOlmaz. Best friend'im olmanın bedelini ödeyeceksin
Hem üçüncü kız olur bakarsın
Kuzum ne konuşacaklar ki ağlıyorsun ve strese girdin? Anlat bakayımHiç bir şey istediğim gibi olmuyor. 2 aydan az bir süre kaldı ne bir ev arayışı içinde ne bir eşya var. Hepsini 1 ayda hallederiz diyoe ama hiç bir şey hallolmuyor. 30yaşında kadınım halime bakın
Canım önce bunlar gelip geçer üzülme lütfen,illaki stres olur oda streslidir ama inan hallolur, şu dönemde en önemlisi iki tarafında gerilip birbirini kırmaması canım bilirsin,bunlar gelir geçer laflar sözler unutulmaz lütfen kontrol altina al stresini sinirini vs inşallah gönlüne göre olsun herseyHiç bir şey istediğim gibi olmuyor. 2 aydan az bir süre kaldı ne bir ev arayışı içinde ne bir eşya var. Hepsini 1 ayda hallederiz diyoe ama hiç bir şey hallolmuyor. 30yaşında kadınım halime bakın
Elaleme ne yaaaDurumumuz var diyor evet alıyor da ama ciddi hiç bir adım yok.
Evlilik için gün tarihi almalıyız diyorum hallolur diyor. Suç bende mi sizce ? Şimdi babamda kavgamızı duydu çağır gelsin. Olmuyorsa gitsin başımızdan dedişimdi herkes diyecek ki boşandı yine anlaşamadı ayrılıyor
NUr fışkırıyor zatı sormatamam barıştım hadi :) ne değerli,ateşli kadınsın güne,oturmaya,mevlüte çağırır gibi herkes seni topik topik davet ediyor vay be
İnan acelecilik değil.Elaleme ne yaaa
Herkes sunu dicek bunu dicek dye yasarsak olmaz ki ins feraha kavusrunuz hallolur
Ama cidden halloluyor bir ay da da biz kadnlar fazla aceleciyiz
Eşim ev arkadaşıyla kavga etmiş apar topar evden ayrılmış sokakta kalmıştı. Bekar diye ev vermediler. Neler neler yaşadı. Uzaktaydik birbirimizden. Evde ilk bimden aldığı hali bir de ayarladigi yatak ile kalmıştı bir süre. Ben üniversitede okuyordum o zaman. Çok zorlandı garibim. Bir sekilde evlendik işteHiç bir şey istediğim gibi olmuyor. 2 aydan az bir süre kaldı ne bir ev arayışı içinde ne bir eşya var. Hepsini 1 ayda hallederiz diyoe ama hiç bir şey hallolmuyor. 30yaşında kadınım halime bakın
Kuzum nişanlınla konuştun mu? Neden böyle ağırdan alıyor? Niyeti ne tam olarak önce bunu anlamak lazım.Durumumuz var diyor evet alıyor da ama ciddi hiç bir adım yok.
Evlilik için gün tarihi almalıyız diyorum hallolur diyor. Suç bende mi sizce ? Şimdi babamda kavgamızı duydu çağır gelsin. Olmuyorsa gitsin başımızdan dedişimdi herkes diyecek ki boşandı yine anlaşamadı ayrılıyor
Seni ve konularını az çok okudum,biliyorum. 2. Evlilik iyi düşün,fazla ödün verme kendinden. İnan bana kimse ne iyi,uyumlu,ne desem tamam diyor diye değerini anlamaz,tam tersi sen isteklerinde diretirsen daha değerli olursun. Allah hayırlısını nasip etsin,sen kendini ağırdan al sadeceİnan acelecilik değil.
Nasıl desem nişanlım sürekli yanlış anlaşılmak isteniyorum nolur kimse beni yargılamasın ama biz iyi bir çevrede oturabilecekken beni götürüp hiç olmadık bir yerde oturtmaya çalışıyor.
Annem direkt laf ediyor sen bu kabul etme diyecidden bıktım. Ben olur dedikçe ,maddi olarak kendimi aşağı çektikçe daha fazlasını istiyor...
Babam bana aşırı düşkün. Ve bunu duyunca yazık dedi sadece . Ama bende artık işin içinden çıkamıyorum. Ben artık istediğime de emin değilim. Beni sürekli başından sallıyor. Ben nasıl büyük bir günah işledimse mutlu olamıyorum.Kuzum nişanlınla konuştun mu? Neden böyle ağırdan alıyor? Niyeti ne tam olarak önce bunu anlamak lazım.
Öte yandan baban kavganızı neden duydu ya keşke duyurmayacak şekilde önlem alsaydın of
Ayrıca elaleme ne ya hakkaten. Elalem her türlü konuşacak şey buluyor evlensen konuşmayacaklar mı sanıyorsun. Yine bulurlar konuşacak şey
Haklısın ben tamam dedikçe onun da işine geldi. Sana yemin ederim bak eski çalışanı karısına 9bine gelinlik yaptırmış ben acaba 3 bine bulur muyum diye 4 dönüyorum. Benim suçum kimsenin suçu değil. Babam duyunca hooop dedi orada dursun. Bu kadarı olmaz dedi. Şimdi gelip ne diyecek merak ediyorumSeni ve konularını az çok okudum,biliyorum. 2. Evlilik iyi düşün,fazla ödün verme kendinden. İnan bana kimse ne iyi,uyumlu,ne desem tamam diyor diye değerini anlamaz,tam tersi sen isteklerinde diretirsen daha değerli olursun. Allah hayırlısını nasip etsin,sen kendini ağırdan al sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?