- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.961
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bizi haberdar etKızlar geldi şu an nolur dua edin hakkımda ne güzelse o olsun
Kuzum objektif fikrimi sorarsan burada bir yanlışlık var. Üşüyen prenses nickli kızı bilirsin bdv de dolaşan üyesin. Benzer durumdan dolayı 1 hafta kala düğünü iptal oldu.İnan acelecilik değil.
Nasıl desem nişanlım sürekli yanlış anlaşılmak isteniyorum nolur kimse beni yargılamasın ama biz iyi bir çevrede oturabilecekken beni götürüp hiç olmadık bir yerde oturtmaya çalışıyor.
Annem direkt laf ediyor sen bu kabul etme diyecidden bıktım. Ben olur dedikçe ,maddi olarak kendimi aşağı çektikçe daha fazlasını istiyor...
Ins hakkinda hayirlisi olur ne diyelimKızlar geldi şu an nolur dua edin hakkımda ne güzelse o olsun
Kim tutar be seni yürüüüü popicicim benimBlue_Peri nin de dediği gibi popi Cici'yim ben, alemlere akarım arı kibin sokarım, bağımlılık yaparım, anne kertenkeleyim yavrularıma iyi bakarım vuhuu
Ulan bdv de fink nerde atmışım onu da soyleYoulost16 senle çok kötü küstüm haberin olsun. Topiğe gelmiyorsun ama bdv'de fink atıyorsun, peki, alacağın olsun. Profilini de gizlemişsin yine. Ödülünü vermek için girecektim, sana ilk harflerinden KÜSTÜM çıkan akrostiş şiir hediye edecektim ama yapacak birşey yok, benden çıktı. Alacağın olsun ulan. Çizdim üstünü tükenmez kalemle. Daha da davosa gelmem.
Herkese şapırrr şupuuurrr bizw yarabbiii şükür yorum zatenMilli Eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizi Allah'a havale ediyorum.Ulan sadece 1.5 güncük yoktum be insafsızlar 30 sayfa nedir, beğen beğen parmaklarım sizlere ömür şuan yazacak halim bile kalmadı
Dün gece yarısına kadar misafirlikteydik kertenkelelerim ondan yazamadım.
Bir de bir haberim var ben folik asite başladımKasım ayına kadar gebe kalmam yasak ama Kasım ayında yasak kalkıyor şimdiden hazırlayayım kendimi dedim. Yalnız bu folik bende kafa yaptı hayır olsun, haplanmış gibi geziyorum
Ulan o kadar konuşmuşsunuz ki hangi birinize cevap yetiştireyim şimdi
K Kendinisevenbirii demek yasak kalktı, bunu kutlayalım seksü şempazem
@gokyuzu_ evlenme diyen antievliliksever avratların arasında kalmışsın be yavrum. Evlen anasını satayım hiçbirine katılmıyorum.19 yaşımda eşimle tanıştım. 22 yaşımda evlendim. Şimdi 26 yaşındayım. 22 den bile önce evlenseymişim keşke. Çünkü o zamanlar adamın yüzünü görüyordum acık iliğine kemiğine ekmek banaydım Şimdi adamın yüzünü gördüğüm yok
Limonsuzzcay sahalara geri dönmüşsün Mirandam ohh yeah
Kajmery34 hoşgeldin kuzum iyi bari dönüş yolunu unutmadın yavrum bu ne ayrılık oldu böyle
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
D e f n e
Demiyor ki ben nerelerdeyim. Neden hiç topiğe uğramıyorum demiyor da. Şapır şupur bekliyor bak hele bak
İyiyim kedicik 2 üst mesajda anlattığım gibi ev temizliği ile geçti günüm huh!
Bizim ev kalabalıktı yine. Geln gidenler oluyor sağolsunlar. Çay içtik oturuyoruz sen napıyosun nasılsın iki gözümün çiçeğiYavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım.Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım
Canım okuyorum sayfalarıİyiyim kedicik 2 üst mesajda anlattığım gibi ev temizliği ile geçti günüm huh!
Sen neler yaptın.
O el senin mi yav,
Ne güzel bak dostlar var ki gelen giden var mirandam benimBizim ev kalabalıktı yine. Geln gidenler oluyor sağolsunlar. Çay içtik oturuyoruz sen napıyosun nasılsın iki gözümün çiçeği❤
Heya öyleyim vallahi.Canım okuyorum sayfalarıtemizlik sonrası duş ve kimse bana dokunmasın modundasın ozman
Ellerine sağlık
Evet tatlım benim elim✌
Yavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım.Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım
Peki o zaman kuzum sana kıyamamBende özledim Miranda Kerr'im benim. Yerli güzellik unsurum. Gülen yüzüne gurban bebem,Kıymetlim
Oyyy moral motivasyon özgüven neyim varsa hepsi birden tavan yaptı
Beni öldürürler. Çiğ çiğ yerler beni. Anne kertenkele katili olurlar. Kurbanın olayım canımı tehlikeye attırma.
Süpürgenin suçu neydikocam az önce benim oglanin dağınıklığına dayanamayip supurgeyi yere fırlattı
onun dışında çocuğu parka cikardik, markete gittik, yemek koydum ben de biber dolması yaptımbilmem kaçıncı kez ev topladım hala darmadağın
ellerine sağlık baya bi temizlik yapmışsın masallah cicim
Ahahaha çok tatlısın , teşekkür ederimHeya öyleyim vallahi.
Kız sen ne bakımlı gacısın be. Tırnaklara bak hele. Benimkiler domestostan solmuş durumda
Evli miydin kediş sen? Çalışıyor muydun? Napıyodun sen hesap ver
Vay anasını be. Hatuna bak heleAhahaha çok tatlısın , teşekkür ederim
Evli değilim , çalışıyorum sigortacıyım , aynı zamanda protez tırnak kursuna gidiyorum bu işe yönelicem kısmetse 2020 deEv işimi de yapıyorum oysaki kendi işlerimi de ama çok daha güzellerdi ama işte bayram temizliğine kurban gittiler ben bayılıyorum süse püse :) Gecenin bir yarısı ojelerimi siler bakım yapar yenileri sürer kurutur öyle yatarım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?