Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum objektif fikrimi sorarsan burada bir yanlışlık var. Üşüyen prenses nickli kızı bilirsin bdv de dolaşan üyesin. Benzer durumdan dolayı 1 hafta kala düğünü iptal oldu.
Şahsen varlıklı olan herkesin aklında acaba param için mi benimle birlikte sorunsalı oluyor. Varlıklı aileden gelsen bile bu değişmez.
Seni denemek için yem atıyor olabilir ya da onunla yoksulluğa da var mısın denemesi yapıyor olabilir. Çünkü dünyanın binbir türlü hali var ne durumu iyiler gördüm şimdi kuru ekmeğe muhtaçlar.
Sende bunları sorun ettikçe kafasında yanlış imaj oluşturup kendinden uzaklaştırıyor olabilirsin.
İki gönül bir olunca samanlık seyran oluyor bunu ben yaşadım boşa konuşmuyorum.
Kötü semtte ve evde otursan ne olur ki?

Kızlar geldi şu an nolur dua edin hakkımda ne güzelse o olsun
Ins hakkinda hayirlisi olur ne diyelim
Cidden cok zor bi surec iki taraf icin

Eger emin degilsen istemiyorsan yorma kendini bnce

Bir de herseye tamam tamam diyen erkege guvenme derm cidden kopruden gecene kdr kullaniyorlar bunu

Ulan bdv de fink nerde atmışım onu da soyle aldatma topiğinde takıldım başka yerde yoktum ya sen bana kıyamazsın ben bilirim sen benim canım cicimsin suan sünnetteyim sonra dönüş yapacağım sana bebeğimmm

Herkese şapırrr şupuuurrr bizw yarabbiii şükür yorum zaten B Brunello Cicinelli

Herkese şapırrr şupuuurrr bizw yarabbiii şükür yorum zaten B Brunello Cicinelli
Demiyor ki ben nerelerdeyim. Neden hiç topiğe uğramıyorum demiyor da. Şapır şupur bekliyor bak hele bak. Senin de yakında Kutsal zebraya yaptığım gibi son hareketlerine bakıcam bakayım başka yerlerde mi geziyorsun da gelmiyorsun bilelim

Yavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım. Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım

Bizim ev kalabalıktı yine. Geln gidenler oluyor sağolsunlar. Çay içtik oturuyoruz sen napıyosun nasılsın iki gözümün çiçeği

İyiyim kedicik 2 üst mesajda anlattığım gibi ev temizliği ile geçti günüm huh!
Sen neler yaptın.
O el senin mi yav,
Canım okuyorum sayfaları temizlik sonrası duş ve kimse bana dokunmasın modundasın ozman

Ellerine sağlık
Evet tatlım benim elim

Bizim ev kalabalıktı yine. Geln gidenler oluyor sağolsunlar. Çay içtik oturuyoruz sen napıyosun nasılsın iki gözümün çiçeği❤
Ne güzel bak dostlar var ki gelen giden var mirandam benim
Bende temizlik yaptım çok yorgunum. Yemek yemeye gidicem halim yok dermanım kalmadı nasıl çiğnicem

Canım okuyorum sayfaları temizlik sonrası duş ve kimse bana dokunmasın modundasın ozman

Ellerine sağlık
Evet tatlım benim elim
Heya öyleyim vallahi.
Kız sen ne bakımlı gacısın be. Tırnaklara bak hele. Benimkiler domestostan solmuş durumda
Evli miydin kediş sen? Çalışıyor muydun? Napıyodun sen hesap ver

kocam az önce benim oglanin dağınıklığına dayanamayip supurgeyi yere fırlattı

onun dışında çocuğu parka cikardik, markete gittik, yemek koydum ben de biber dolması yaptım bilmem kaçıncı kez ev topladım hala darmadağın

ellerine sağlık baya bi temizlik yapmışsın masallah cicim

Peki o zaman kuzum sana kıyamam

Süpürgenin suçu neydi
Benim kedim de ne zaman temizlik yapsam nedense küsüyor. Deterjanlara karşı gıcığı var. Girdi koltuk kılıfının içine trip atıyor şuan sıpa. Ölü taklidi yapıyor. Dokununca depik atıyor

Heya öyleyim vallahi.
Kız sen ne bakımlı gacısın be. Tırnaklara bak hele. Benimkiler domestostan solmuş durumda
Evli miydin kediş sen? Çalışıyor muydun? Napıyodun sen hesap ver
Ahahaha çok tatlısın , teşekkür ederim
Evli değilim , çalışıyorum sigortacıyım , aynı zamanda protez tırnak kursuna gidiyorum bu işe yönelicem kısmetse 2020 de Ev işimi de yapıyorum oysaki kendi işlerimi de ama çok daha güzellerdi ama işte bayram temizliğine kurban gittiler ben bayılıyorum süse püse :) Gecenin bir yarısı ojelerimi siler bakım yapar yenileri sürer kurutur öyle yatarım yani

Vay anasını be. Hatuna bak hele
Bende 2 ayda kendimi öyle bir saldım ki şu tipimi adam edip okula nasıl başlıcam onu düşünüyorum kara kara.
Boyaya gitmem lazım, saçlarımı azıcık uçardan aldırıcam, kaşlarımı halletmem lazım. Komple kafamı aldırıp yeni kafa taktırsam daha az emekle hallolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…