- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.981
Süpürgenin suçu neydi
Benim kedim de ne zaman temizlik yapsam nedense küsüyor.Deterjanlara karşı gıcığı var. Girdi koltuk kılıfının içine trip atıyor şuan sıpa. Ölü taklidi yapıyor. Dokununca depik atıyor
Gel tatlım ben sana sofralar da kurarım. Sonra da çay içeriz beraberNe güzel bak dostlar var ki gelen giden var mirandam benim
Bende temizlik yaptım çok yorgunum. Yemek yemeye gidicem halim yok dermanım kalmadı nasıl çiğnicem
Şamdanım çık sen evden üstlerine kitle kapıyı git uzaklaş evden, bu ikilemli haller seni yorar yıpratır seniyaaa yerim onu beeennn
mutfakta oğlan çöp poşetlerini çıkarıp acmis yağlı fırın kagitlari patatesler soganlar etrafta. tezgaha jipini firlatti, dolaptan domates üzüm vs ne bulduysa cikardi oğlum yapma dedim diye canı sıkılıyodur annesi napsin dedi.
aradan iki dk geçmedi çocuğa yapma artık diye bağırmaya başladı
evi supuruyodu kızdığı için fırlattı işte manyak ya. tutarlılık abidesi
bunlar beni deliye cikaracaklar ya dur bakalım ne zaman olacak hayırlısıyla
şimdide birbirlerine cilveleniyolar
Dostlar iyi ki var kuzum benim.Gel tatlım ben sana sofralar da kurarım. Sonra da çay içeriz beraber☺
Evet canım sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Babamı herkes çok severdi. Herkes çok üzüldü
Olur öyle bazen cicim ya . Hepimize oluyor ...Vay anasını be. Hatuna bak hele
Bende 2 ayda kendimi öyle bir saldım ki şu tipimi adam edip okula nasıl başlıcam onu düşünüyorum kara kara.
Boyaya gitmem lazım, saçlarımı azıcık uçardan aldırıcam, kaşlarımı halletmem lazım. Komple kafamı aldırıp yeni kafa taktırsam daha az emekle hallolur
İyi ki varlar. İyi ki varsınızDostlar iyi ki var kuzum benim.
Kahve de içer miydik ama biri fal baksın
Şamdanım çık sen evden üstlerine kitle kapıyı git uzaklaş evden, bu ikilemli haller seni yorar yıpratır seni
Seninki haftasonu mu izinli sadece.
Dostlar iyi ki var kuzum benim.
Kahve de içer miydik ama biri fal baksın
Ben bacaklarımı kendim hallediyorum ama özel bölgeyi ve koltuk altını kendim yapamıyorum ya.Olur öyle bazen cicim ya . Hepimize oluyor ...
Ben kaş bıyık evde alıyorum hatta ağdamı da evde yapıyorum ama bu sefer kuaföre gideceğim çünkü hiç halim yok bu sıcakta kendimi yolmayanormalde 25 tl kalıp ağda alıyorum 1 ayda 2 kez kullanıyorum bikini bölgesine ve kollarımıda alabiliyorum koltuk altıma da vuruyorum . şimdi sadece kuaföre 25 30 tl bikini için vericem bana elimden gelen bir şey için gereksiz geliyor ama dediğim gibi şu sıcaklarda hiç uğraşasım gelmiyor ...
Ay allah iyiliğini versin , ben çocukken anneminde böyle bir anısı var hatırlarım . Banyoda ağlıyordu e haliyle benide sokamadı içeri hahahah garibimBen bacaklarımı kendim hallediyorum ama özel bölgeyi ve koltuk altını kendim yapamıyorum ya.
Hatta lanet bir anım var.
Orta okuldayım yeni yeni tüylendiğim dönemler. Dedim ben özel bölgeme ağda yapıcam. Aldım ağda bantlarından banyoda yapıştırdım özel bölgeme. Anam çekemiyorum
Kaldı mı öyle. Napıcam napıcam yavaşça çekip bantı çıkardım ama yapışkanı kaldı kalıp gibi. Yıkıyorum gitmiyor daha yapışık hale geldi. Jilet vurayım gitsin dedim jilette almıyor yapışkanı ki iyiki de almadı doğrardım kendimi kesin1 hafta gezdim öyle yıkadıkça daha kötü oluyor. Don giyiyorum yapışıyor şeyime wc de zulüm
Sorma gittim anneme söyledim. Annem tuttu beni götürdü kuaföre orada sorunum halloldu. O gün bugündür özel bölgemi asla kendim denemiyorum
Bazen komple ağdaya gidiyorum bazen tek özel bölge ve koltuk altı için kendim uğraşamadıysam.
Ben bacaklarımı kendim hallediyorum ama özel bölgeyi ve koltuk altını kendim yapamıyorum ya.
Orta okuldayım yeni yeni tüylendiğim dönemler. Dedim ben özel bölgeme ağda yapıcam. Aldım ağda bantlarından banyoda yapıştırdım özel bölgeme. Anam çekemiyorum
Kaldı mı öyle. Napıcam napıcam yavaşça çekip bantı çıkardım ama yapışkanı kaldı kalıp gibi. Yıkıyorum gitmiyor daha yapışık hale geldi. Jilet vurayım gitsin dedim jilette almıyor yapışkanı ki iyiki de almadı doğrardım kendimi kesin1 hafta gezdim öyle yıkadıkça daha kötü oluyor. Don giyiyorum yapışıyor şeyime wc de zulüm
Sorma gittim anneme söyledim. Annem tuttu beni götürdü kuaföre orada sorunum halloldu. O gün bugündür özel bölgemi asla kendim denemiyorum
Bazen komple ağdaya gidiyorum bazen tek özel bölge ve koltuk altı için kendim uğraşamadıysam.
Şu batıl sevgimi napıcam bilmiyorumİyi ki varlar. İyi ki varsınız❤
Sen ne istersen yaparım bebişim. Ama fal bakmayalım ☺☺
Oyyy kıyamam ya neler çekmişsinBen bacaklarımı kendim hallediyorum ama özel bölgeyi ve koltuk altını kendim yapamıyorum ya.
Şu batıl sevgimi napıcam bilmiyorum
Ben çok gençken bikaç kere baktım da az kalsın gece gidiyordumhangimiz sevmedik çılgınlar gibi diyorum
valla herşeyi yapiyoz fal da eksik kalmasin beee
Misafr vardi kahvaltisi yemegi derken anca kendime geliormYavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım.Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım
Ayyyy düzensizlik çok kötübenimki duruma göre gidiyo cici bi çalışıyo aralıksız 10 15 gün yok gece gündüz belirsiz, bazen de 3 4 gün evde oluyo :)
gidemiyom da nalet olsun isim bitmiyo cicişimdi yemek yedirip yıkayıp oynatip uyutcam
Bende anlamam, bir gün karşılıklı anlamaz hallerimizle fal bakalımben bakarimhiç anlamam ama olsun bakarim
Ooo başla tabi şamdanım ya. Kıllara ölüm yaşasın kaymak gibi pürüzsüz tenben de lazer epilasyon aleti var ama kullanan hatun yokhazır muhabbet açılmışken bugün baslayim ben de
Yaa kıyamam nasıl da inanmışMisafr vardi kahvaltisi yemegi derken anca kendime geliorm
Napaim bnm baska isim var mu sanki misfar icin dogmusum gbi
Yasli teyze vardi onla gulustuk sakalastik
Umrede yabanci birileri buna kahve vermis diyorki kahveyi bi ictm dirildim
Seni dirilten kahve degildir icine sek koymuslardir o diriltmistir tuh gitti senin sevaolar haram ictn haram dedm
Ayyh deme tobe de kiz cidden mi diye diye olduhahaahhahahahhaahah
Nereye gidiyordun kız limonsuzumBen çok gençken bikaç kere baktım da az kalsın gece gidiyordumdaha da ellemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?