- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.001
Yaaaaa en son guldum de seni gidi seni diyor ama cidden cok inandiYaa kıyamam nasıl da inanmış
Bende çok ağladım da sesimi duyan olmadıAy allah iyiliğini versin , ben çocukken anneminde böyle bir anısı var hatırlarım . Banyoda ağlıyordu e haliyle benide sokamadı içeri hahahah garibim
Yok kız ben baktım bikaç kişiye. Tövbe bidahaNereye gidiyordun kız limonsuzum
Çok tatlış oluyorlarYaaaaa en son guldum de seni gidi seni diyor ama cidden cok inandi
AynenÇok tatlış oluyorlar
Aşkolsun RosSsS ya
Kahve içtiğine emin mi. Çünkü geçen sene hiç unutmuyorum haberlere çıkmıştı mekkede bir adam, peygamber efendimiz de içerdi şifadır deyip deve idrarı içirmiş hacılara tövbeler olsunMisafr vardi kahvaltisi yemegi derken anca kendime geliorm
Napaim bnm baska isim var mu sanki misfar icin dogmusum gbi
Yasli teyze vardi onla gulustuk sakalastik
Umrede yabanci birileri buna kahve vermis diyorki kahveyi bi ictm dirildim
Seni dirilten kahve degildir icine sek koymuslardir o diriltmistir tuh gitti senin sevaolar haram ictn haram dedm
Ayyh deme tobe de kiz cidden mi diye diye olduhahaahhahahahhaahah
AhahhahahahahahahahKahve içtiğine emin mi. Çünkü geçen sene hiç unutmuyorum haberlere çıkmıştı mekkede bir adam, peygamber efendimiz de içerdi şifadır deyip deve idrarı içirmiş hacılara tövbeler olsunKaç kişi komalık olmuştu. Öyle birşey olmasın, onda ters tepki yapıp diriltmiştir belki
Isteyerek olmadiAşkolsun RosSsS ya
Aşkolsun aşkolsun aşkolsun. HııhIsteyerek olmadi
Ben nirmal alintiladm 9000 olmus
Anam içim rahatladı ya. Zorla pro yapacaksınızLimonsuzzcay ve ByNkoaLa yemin ederim ben şurada 2 mizahşör espri yapana kadar kıyasıya rekabet etmişsiniz
Ama limonsuzum üzülme, senin özel durumundan kaynaklı moral akrostişi yakında seninle olacak, anne kertenkeleler bebelerine asla kıyamaz
ByNkoaLa off sana da ne şiir yazılır şimdi be, yeri yerinden oynatırım ulan
Ben çok gençken bikaç kere baktım da az kalsın gece gidiyordumdaha da ellemedim
Ayyy aklıma geldi yine. Yok yok asla bakmamben de baktim da sadece çıktıben de çıktığı için tövbe ettim aslında
Ahahhahahahahahahah
Endonozyaliymis dedm fil bokudur o
Ama icimden hahahahah yazik diyemedm kadina
Yaaa tubism diyor ki esinin burcu ne dedm akrep abowwww sokar dedi
Ben durur muyum offff hemde nasil tam sokucu dedmhahahahahshshshshshshshshshshshshsh millet yiikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?