- 29 Nisan 2015
- 31.466
- 105.746
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Aslında şöyle 8. Katta bile olsam tübe silmem nasılsa görünmeyiKız benmde öyle oluyor hep ne zaman silsem yağmur yağar saka gbi silmicem diye inada da bindiremiyorsun
Komedi dram gibi bisey
Alayım canım limonsuz bir çayKız bi çay iç kendine gel. Zaten kendi evinin Camlarını silecektin. Onu sordum sildin mi diye
Kız ben 8. Katta olsam asla balkona bile cikamam korkudan cami nasıl sileyim :)Aslında şöyle 8. Katta bile olsam tübe silmem nasılsa görünmeyiamma velakin zemi katın üstündeyim .
Buyur gel çayım var. Kısır yaparııım kek yaparıııım.Alayım canım limonsuz bir çayyok bacım halen daha el sürmedim :))
Ahahaaa valla sesli güldüm kızzKız ben 8. Katta olsam asla balkona bile cikamam korkudan cami nasıl sileyim :)
İkinci kattayim CMa siliyo eşim gelmiş diyor ki sıralarda akrobasi hareketler yapio durma ben yokken sil silceksen diyor atliim heee atlimmm mi diyirmgicijligina
Ohh bende boreklerimi alıp geleyim
Ahahahahah deli deli şeyler yapma diyorAhahaaa valla sesli güldüm kızzcam silmede ağır tahrik var napsın adam
beni etiket etmisin bn neden yeni gorüyorummmmEtiketlerle tüm arizona kertenkelelerini bir araya toplayalım.
ByNkoaLa @imzaben @Pembeemzik @hizuran @canli anne @Tatlianne20 @valag @38his @adel8893 @Psikolojik Deliii @Tulparr @Boncukhanim @kukrim27 @Limonsuzcay @AnneAslan @reyyan balbocuuu @Ayas19
Ve etiketlemeyi beceremediğim herkes, nasılsınız kuzular
Neynnn kısırmu dedin vallahi can evimden vurdun beni yürü kız Rosss gidiyoruz gelirken turşu getiriyom varmı ihtiyac birşey
KoptummmmmAhahahahah deli deli şeyler yapma diyor
Dedm ki hareketlerine dikkat et bi cam silmeye bakar herşey diuirmhaahhahahahahah
Hoşgeldin balllldha yeni farketim topigi
Ahahahha koparken bayragin ipini mi cektn nabtn hahahahahahaKoptummmmm
hosbuldum perican. nassinHoşgeldin ballll
Koş koş ben kostüm bile nerdeyse vaeicam evlerineNeynnn kısırmu dedin vallahi can evimden vurdun beni yürü kız Rosss gidiyoruz gelirken turşu getiriyom varmı ihtiyac birşey
Hoşgeldin bocuhummmmmmdha yeni farketim topigi
demeki ben baya agir kertenkeleyim daha yeni görüverdim son türündenimKoş koş ben kostüm bile nerdeyse vaeicam evlerine
Hoşgeldin bocuhummmmmm
Nasıl farketmzsn kertenkeleleri babahahaha
Heralde :)ay neyse abuk subuk bişey çıkmamış bariAhahahha koparken bayragin ipini mi cektn nabtn hahahahahaha
Sen kertemeyen kertenkele oldun ama en Kısa zamanda B Brunello Cicinelli bin alevli yanarli sortuyla tanışıp kerteceksin üzülmedemeki ben baya agir kertenkeleyim daha yeni görüverdim son türündenim
Ucuz yirttinHeralde :)ay neyse abuk subuk bişey çıkmamış bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?