- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.021
Kiz ben rekabet etmedm oyle denk geldi vallaLimonsuzzcay ve ByNkoaLa yemin ederim ben şurada 2 mizahşör espri yapana kadar kıyasıya rekabet etmişsiniz
Ama limonsuzum üzülme, senin özel durumundan kaynaklı moral akrostişi yakında seninle olacak, anne kertenkeleler bebelerine asla kıyamaz
ByNkoaLa off sana da ne şiir yazılır şimdi be, yeri yerinden oynatırım ulan
Çok sıcak dimi delümVallahi ben birazdan eriyecem
Ben sana küsmem kiKiz ben rekabet etmedm oyle denk geldi valla
Limonsuzzcay imm kusme bene yaaa valla bilerek yazmadm
Cicimmm bana siir yazmayi ozledigini farkettm ama illa binlerde yapmana gerek yok her zaman biliyorsun seninim
Muaaaahhh o zamamBen sana küsmem ki
Anam içim rahatladı ya. Zorla pro yapacaksınız
Cicim senin kalbini severim❤
Pro olmayı hangimiz istemiyoruz ki çılgınlar gibi
Benimde çıktığı oldu sonra tövbe ettim ama yine bozdum napıcam bilmiyorumben de baktim da sadece çıktıben de çıktığı için tövbe ettim aslında
Ayyyy düzensizlik çok kötü
Bende anlamam, bir gün karşılıklı anlamaz hallerimizle fal bakalım
Ooo başla tabi şamdanım ya. Kıllara ölüm yaşasın kaymak gibi pürüzsüz ten
Benimkini ikna edebilsem epilasyona başlıcam. Ne gerek var gidiyorsun işte ağdaya, ya birşey olur ya iz kalırsa diyor. Yapıştırıcam şeyine bir gün ağdayı çekicem görsün bakalım nasıl oluyor. İzmiş. İzine edicem
Benimde çıktığı oldu sonra tövbe ettim ama yine bozdum napıcam bilmiyorum
Çay falı ne yavrım, öğret bana da bende sana bakam. Batıl olan herşeye açığım.o zaman şimdi idare et cici. hamilelikte lazer olmuyo. doğumdan sonra da geri çıkıyo. ben aldim basladim sonra yarim biraktim. üstüne de hamile kaldim. emzirirken de kullanmak istemedim iki senedir yatiyo kuzu gibiama çok iyi bisey ya. hemen etki etmisti bende :)
hazır sütten de kesiyoken baslayim ben de.
sorma ya evdeyim diyo aksam gidiyogidecem diyo sabah iptal diyo artık alıştım bu düzensizliğe aslında. ama evin düzeni yok işte o kötü oluyo.
benim halam cay faki bakardikahveden çok çok daha kolay. ondan bakariz. hem sarışın mi esmer mi daha kolay anlasiliyo
Sıcak mı ne sıcağı.. daha beter..Çok sıcak dimi delüm
Şuan düşününce büyük mıçmışım eyvahlar olsunya ilk baktığın zamanlar Allah devam edecek misin diye soyletirmis. sen buna ben bildim diye devam edersen mictin işte
ben en son kpss için çalışırken moral olsun diye dalgasina bakiyodum arkadasa. ama benimki falaaddin gibiydikizin herşeyimi bildiğim için geçmiş gelecek hayaller hedefler tabiki tutar yani
bide benimki hep dedikoduya dönüyodu cici
Çay falı ne yavrım, öğret bana da bende sana bakam. Batıl olan herşeye açığım.
Ben ♥ Batıl
Aynen yavrum düzensizlik çok kötü. Bizim gene izinleri yanmadıkça düzenimiz var. 1 gün evde 1 gün değil. Karmaşık gitse daha kötüydü senin işin daha zor.
Bende de var astım delüm, seni çok iyi anlıyorumSıcak mı ne sıcağı.. daha beter..
Uffff bide astım hastayim. Nefesim daraliyo
aradan iki dk geçmedi çocuğa yapma artık diye bağırmaya başladı
İstemsizce güle güle ölecem birazdan ya bu iki msja ahahahBen durur muyum offff hemde nasil tam sokucu dedmhahahahahshshshshshshshshshshshshsh millet yiikildi
Çayla aram olmadığı için anlamadım şuandaseni günahlar alemine bi sokayim ben
çok kolay çay bardağına cayin posasindan koyuyosun biraz mesela bi çay kaşığı sonra döndüre döndüre dokuyosun suyunu cay bitince. çıkan şekillere bakiyosunkahve gibi beklemek de yok mis gibi fal
eskiden esimde 1+1 di cicim ya ama o zaman da hep uyuduğu için gene sorun oluyodu
Şey mi şu başka numarası olduğunu düşünüyordu kocasının. Wp da kocasının resminin profil olduğu başka bir numara yakalamış. Bende e devletten hat sorgula demiştim. O mu konu bebemBende bdv de bı konu var 200 sayfalara kadar uzanmış aldatılmış mi fakemiymis,reklammiymis,dalgamiymis beynim bulandı bee ne biçim konu olmus nerelere gitmiş dayanamicam dedimciktim artık konudan da zor attım kendi mi mis gibi kerkentele topicigine
Ohhh ellerine sağlık fındıkım benim evede gelYavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım.Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?