Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz ben rekabet etmedm oyle denk geldi valla
Limonsuzzcay imm kusme bene yaaa valla bilerek yazmadm

Cicimmm bana siir yazmayi ozledigini farkettm ama illa binlerde yapmana gerek yok her zaman biliyorsun seninim

Kiz ben rekabet etmedm oyle denk geldi valla
Limonsuzzcay imm kusme bene yaaa valla bilerek yazmadm

Cicimmm bana siir yazmayi ozledigini farkettm ama illa binlerde yapmana gerek yok her zaman biliyorsun seninim
Ben sana küsmem ki

Anam içim rahatladı ya. Zorla pro yapacaksınız
Cicim senin kalbini severim
B Brunello Cicinelli ByNkoaLa şimdi gönül rahatlığıyla yengemlerin yanına çay içmeye gidebilirim
Pro olmayı hangimiz istemiyoruz ki çılgınlar gibi
Git çay içmene bak sen mirandam benim, ben senin yeterince üzülmüş kalbini üzer miyim daha fazla. Yavru kertenkelem benim. Sana en güzel şiirlerimden yazıcam, moral akrostişi
Git ama özletmeden gel. Bir de şu fal bakınca noldu da tövbe ettin gelince anlat merak ettim

o zaman şimdi idare et cici. hamilelikte lazer olmuyo. doğumdan sonra da geri çıkıyo. ben aldim basladim sonra yarim biraktim. üstüne de hamile kaldim. emzirirken de kullanmak istemedim iki senedir yatiyo kuzu gibi ama çok iyi bisey ya. hemen etki etmisti bende :)
hazır sütten de kesiyoken baslayim ben de.

sorma ya evdeyim diyo aksam gidiyo gidecem diyo sabah iptal diyo artık alıştım bu düzensizliğe aslında. ama evin düzeni yok işte o kötü oluyo.

benim halam cay faki bakardi kahveden çok çok daha kolay. ondan bakariz. hem sarışın mi esmer mi daha kolay anlasiliyo

Benimde çıktığı oldu sonra tövbe ettim ama yine bozdum napıcam bilmiyorum

ya ilk baktığın zamanlar Allah devam edecek misin diye soyletirmis. sen buna ben bildim diye devam edersen mictin işte
ben en son kpss için çalışırken moral olsun diye dalgasina bakiyodum arkadasa. ama benimki falaaddin gibiydi kizin herşeyimi bildiğim için geçmiş gelecek hayaller hedefler tabiki tutar yani

bide benimki hep dedikoduya dönüyodu cici

Çay falı ne yavrım, öğret bana da bende sana bakam. Batıl olan herşeye açığım.
Ben Batıl

Aynen yavrum düzensizlik çok kötü. Bizim gene izinleri yanmadıkça düzenimiz var. 1 gün evde 1 gün değil. Karmaşık gitse daha kötüydü senin işin daha zor.

Şuan düşününce büyük mıçmışım eyvahlar olsun
Cidden tövbe edip bırakıcam bu işleri ya moral olsun diye bakıp batırıyorum.
Parayla falan baktırmam zaten

seni günahlar alemine bi sokayim ben
çok kolay çay bardağına cayin posasindan koyuyosun biraz mesela bi çay kaşığı sonra döndüre döndüre dokuyosun suyunu cay bitince. çıkan şekillere bakiyosun kahve gibi beklemek de yok mis gibi fal

eskiden esimde 1+1 di cicim ya ama o zaman da hep uyuduğu için gene sorun oluyodu

Sıcak mı ne sıcağı.. daha beter..
Uffff bide astım hastayim. Nefesim daraliyo
Bende de var astım delüm, seni çok iyi anlıyorum
Bazen evden atıyorum kendimi dışarı nefes almak için.
Sonbahar gelsin ya. Sonbahar candır. Mevsim geçişi alerjisi yaşasam da olsun. Değer.

Çayla aram olmadığı için anlamadım şuanda
Sen boşver çayı şamdanım ya biz bu işi kahveylen halledelim doğal yoldan.
YouTube da bir kanal var tarot&anka diye. Burçlara göre aylık tarot bakıyordu sen duyduklarını kendine göre yorumluyorsun. Çok çıkıyordu vallahi. Sonra nolduysa video atmamaya başladı. Yorumları da kapattı. İnşallah çarpılmamıştır diye umuyorum
Onun gibi bakanı da yok koca youtube da

Bende bdv de bı konu var 200 sayfalara kadar uzanmış aldatılmış mi fakemiymis,reklammiymis,dalgamiymis beynim bulandı bee ne biçim konu olmus nerelere gitmiş dayanamicam dedim ciktim artık konudan da zor attım kendi mi mis gibi kerkentele topicigine

Şey mi şu başka numarası olduğunu düşünüyordu kocasının. Wp da kocasının resminin profil olduğu başka bir numara yakalamış. Bende e devletten hat sorgula demiştim. O mu konu bebem

Ohhh ellerine sağlık fındıkım benim evede gelbende buaralar yoğunum hunharca kışa hazırlık yapıyorum bir taraftan küçük blue peri ile birbirimizi yiyoruz öyle yaneee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…