Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şey mi şu başka numarası olduğunu düşünüyordu kocasının. Wp da kocasının resminin profil olduğu başka bir numara yakalamış. Bende e devletten hat sorgula demiştim. O mu konu bebem
Evet balım o ya ayy bı görsen nerelere gitmiş konu

Ohhh ellerine sağlık fındıkım benim evede gelbende buaralar yoğunum hunharca kışa hazırlık yapıyorum bir taraftan küçük blue peri ile birbirimizi yiyoruz öyle yaneee
Reçeller, taze fasülyeler, salçalar falan mı. Şuan Türkiyenin iklimi resmen kışa hazırlık. Bende hep hazıra konan taraf, yapanlardan arak buzdolabım tamamen kışa hazır hale geldi

Bu arada biz bugün yepisyeni, güpgüzel ve daha dayanıklı bı yatakla baza aldık kizlarr bizimkinin yayi falan bozuldu bazasi da kırıldı da
Koptummmmmmmmm
E böyle olacağı belliydi seksü şempazem
Hadi hayırlı olsun inşallah bunu da en yakın zamanda kırmalar
Bizimki de gidik 5 yıl anca dayandı ama idare ediyoruz
Evet balım o ya ayy bı görsen nerelere gitmiş konu
Ayyy hadi ya.
Bir yemek yemeye gidiyorum, gelince bakayım konuya

Bu arada biz bugün yepisyeni, güpgüzel ve daha dayanıklı bı yatakla baza aldık kizlarr bizimkinin yayi falan bozuldu bazasi da kırıldı da
Hahahahahahahahahahahaahh
Allah seni napmasn kiz

Yatagi da kirdiniz sonunda
Bizimki de cok gicirdiyor napicaz bilmiorm

Hala kaynanamdayım çiçim
Bi denişiklik yok

Reçeller, taze fasülyeler, salçalar falan mı. Şuan Türkiyenin iklimi resmen kışa hazırlık. Bende hep hazıra konan taraf, yapanlardan arak buzdolabım tamamen kışa hazır hale geldi
Ohhh beleşçi seniiiii dur sayaciiiiim yeşil fasulye koymuşam,patlıcan kırmızı biber közleyip koymuşam buzluğa, melemenlik konserve yapmışam,haşlanmış mısırı tanelerini cıkarıp koymuşaaam.kiraz reçeli yapmışam,daha koyulcak var

Salçam,turşum, vişne kompostom ,dut reçelim çorbalık un tarhanam,eriştem, yufka ekmeğim vs annemden geldi,KV de salça turşu yapıveriyor bende onlardan otlanıyorum bunları

Masallah masallah
Ben bunlarin hic birini yapmiyorm

Bende de var astım delüm, seni çok iyi anlıyorum
Bazen evden atıyorum kendimi dışarı nefes almak için.
Sonbahar gelsin ya. Sonbahar candır. Mevsim geçişi alerjisi yaşasam da olsun. Değer.
Sıcaklar çok etkiliyor beni ya...
Vallahi biran önce serinleyelim

Merhaba Cicinellim...kedicigin de çok tatlı bir minnosa benziyor. Depik atmak deyimi bizim Antep'te kullanılan bir ifade ...dikkatimi çekti...var mı bir yakınlığın?
Gel tatlım ben sana sofralar da kurarım. Sonra da çay içeriz beraber☺
Evet canım sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Babamı herkes çok severdi. Herkes çok üzüldü
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun babanın.

Valla bizim ki 7 yıl nasıl dayandı diye şaşırıyoruz biz dahasizin ki bence 5 yıl dayanmasınin sebebi olarak,senin kocanın nöbetlerine bağlıyorum benadam düzenli gece yatağında yatsaydi bence 5 yılda dayanmazdi kesin bak aşağıda rossda şikayetçi yataktan,demek ki neymis, çok atesliler kendini bir bir belli ediyormuş
Hahahahahahahahahahahaahh
Allah seni napmasn kiz

Yatagi da kirdiniz sonunda
Bizimki de cok gicirdiyor napicaz bilmiorm
Ahaha bak üstte ciciye de dediğim gibi coh ataşlilar kendini bir bir belli ediyy roosss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…