- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.041
Evet balım o ya ayy bı görsen nerelere gitmiş konuŞey mi şu başka numarası olduğunu düşünüyordu kocasının. Wp da kocasının resminin profil olduğu başka bir numara yakalamış. Bende e devletten hat sorgula demiştim. O mu konu bebem
Reçeller, taze fasülyeler, salçalar falan mı. Şuan Türkiyenin iklimi resmen kışa hazırlık. Bende hep hazıra konan taraf, yapanlardan arak buzdolabım tamamen kışa hazır hale geldiOhhh ellerine sağlık fındıkım benim evede gelbende buaralar yoğunum hunharca kışa hazırlık yapıyorum bir taraftan küçük blue peri ile birbirimizi yiyoruz öyle yaneee
KoptummmmmmmmmBu arada biz bugün yepisyeni, güpgüzel ve daha dayanıklı bı yatakla baza aldık kizlarrbizimkinin yayi falan bozuldu bazasi da kırıldı da
Ayyy hadi ya.Evet balım o ya ayy bı görsen nerelere gitmiş konu
Ahahahhaha bnde cok guldm yay limİstemsizce güle güle ölecem birazdan ya bu iki msja ahahah
HahahahahahahahahahahaahhBu arada biz bugün yepisyeni, güpgüzel ve daha dayanıklı bı yatakla baza aldık kizlarrbizimkinin yayi falan bozuldu bazasi da kırıldı da
Hala kaynanamdayım çiçimYavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım.Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım
Ohhh beleşçi seniiiiiReçeller, taze fasülyeler, salçalar falan mı. Şuan Türkiyenin iklimi resmen kışa hazırlık. Bende hep hazıra konan taraf, yapanlardan arak buzdolabım tamamen kışa hazır hale geldi
Masallah masallahOhhh beleşçi seniiiiidur sayaciiiiim yeşil fasulye koymuşam,patlıcan kırmızı biber közleyip koymuşam buzluğa, melemenlik konserve yapmışam,haşlanmış mısırı tanelerini cıkarıp koymuşaaam.kiraz reçeli yapmışam,daha koyulcak var
Salçam,turşum, vişne kompostom ,dut reçelim çorbalık un tarhanam,eriştem, yufka ekmeğim vs annemden geldi,KV de salça turşu yapıveriyor bende onlardan otlanıyorum bunları
Niye gııı kışın birbirinizi yemeyimi düşünüyonuzMasallah masallah
Ben bunlarin hic birini yapmiyorm
Aynen annem saolsunNiye gııı kışın birbirinizi yemeyimi düşünüyonuzyoksam cici gibi hazırcımısım
Ohhh valla bu anneleri başımızdan eksik etmesin Rabbim vallaAynen annem saolsun
Sıcaklar çok etkiliyor beni ya...Bende de var astım delüm, seni çok iyi anlıyorum
Bazen evden atıyorum kendimi dışarı nefes almak için.
Sonbahar gelsin ya. Sonbahar candır. Mevsim geçişi alerjisi yaşasam da olsun. Değer.
İstemsizce güle güle ölecem birazdan ya bu iki msja ahahah
Ohhh valla bu anneleri başımızdan eksik etmesin Rabbim valla
Çayla aram olmadığı için anlamadım şuanda
Sen boşver çayı şamdanım ya biz bu işi kahveylen halledelim doğal yoldan.
YouTube da bir kanal var tarot&anka diye. Burçlara göre aylık tarot bakıyordu sen duyduklarını kendine göre yorumluyorsun. Çok çıkıyordu vallahi. Sonra nolduysa video atmamaya başladı. Yorumları da kapattı. İnşallah çarpılmamıştır diye umuyorum
Onun gibi bakanı da yok koca youtube da
[/QUOTE
YouTube aleminden üç harliler alemine yatay geçiş yapmıştır belkiflash tv de bi program vardi ya eskiden bi bölümde kadın komşusunu sürekli arayip korkutuyodu sapıklık yapiyodu. en sonunda komşusunu rahatsız ediyo diye kadini alıp götürdüler ya la ne gulduydum ona
kahve fali da ben bilmiyom be cicineyse maksat atmaksa ölümüne sallarim
Ohh yiyin gariiiiiAmin mavi saclim
Salcam babannrmden soslarm tursularm annemden
Diger seyleri yapmiyoruz he bi de tarhana yapiozyetio bize
Cok Sükür daha iyiyim Rabbim herkese iyilik saglik versin ya ... ben Gayserideyimmm bacim@Kajmery34 noldu kuzum son durumlar haber et merak ediyoruz.
@Bonus hastaydın iyileştin mi?
ChocolateCookie nerelerdesin, sende hastaydın iyileştin mi?
Ulan başka hasta var mıydı revire döndü hep buralar
Merhaba Cicinellim...kedicigin de çok tatlı bir minnosa benziyor. Depik atmak deyimi bizim Antep'te kullanılan bir ifade ...dikkatimi çekti...var mı bir yakınlığın?Süpürgenin suçu neydi
Benim kedim de ne zaman temizlik yapsam nedense küsüyor.Deterjanlara karşı gıcığı var. Girdi koltuk kılıfının içine trip atıyor şuan sıpa. Ölü taklidi yapıyor. Dokununca depik atıyor
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun babanın.Gel tatlım ben sana sofralar da kurarım. Sonra da çay içeriz beraber☺
Evet canım sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Babamı herkes çok severdi. Herkes çok üzüldü
Valla bizim ki 7 yıl nasıl dayandı diye şaşırıyoruz biz dahaKoptummmmmmmmm
E böyle olacağı belliydi seksü şempazem
Hadi hayırlı olsun inşallah bunu da en yakın zamanda kırmalar
Bizimki de gidik 5 yıl anca dayandı ama idare ediyoruz
Ayyy hadi ya.
Bir yemek yemeye gidiyorum, gelince bakayım konuya
Ahaha bak üstte ciciye de dediğim gibi coh ataşlilar kendini bir bir belli ediyy roosssHahahahahahahahahahahaahh
Allah seni napmasn kiz
Yatagi da kirdiniz sonunda
Bizimki de cok gicirdiyor napicaz bilmiorm
Yaa sen A de ben gülüyüm, sen B de ben yine gülüyüm be samdanim cansın balllseni güldürmek bir şereftir beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?