Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yataklar kirisin yansn geceler

Elhanım Anteple tek bağlantım eski öküz desem öküzlere haksızlık olur sevgilimin Antepli olması. Boyu posu devrilsin inşallah ama depik kelimesini ondan duymadım. Nereden duyduğumu hatırlamıyorum sizden bize geçmiş herhalde kullanıyoruz
Kedim adına da teşekkür ederim asil hatunum

Blue_Peri ellerine sağlık hamarat hatunum. Siz var olun ki biz beleşçi yancılar da beslenebilelim
K Kendinisevenbirii ByNkoaLa ay çok kötüyüm kızlar ya şu salak konuyu 206 sayfa okudum her bir yorumu okudum başım döndü ya. Şaşı görüyorum ben sizin 30 sayfanıza kurban olayım be

Nego m da karışmış konuya. Ben en başında e devletten hat sorgula deyip kaçmıştım daha konu yeni açılıyken. Sonra neler olmuş ya yemin ederim korktum ben kk dan
Yalnız konu sahibinin blogunu vermesi ve ısrarla kocasının müstehcen videolarının bulunduğu hesabı defalarca vermesi beni çok kıllandırdı.
Kadın ifşa olmamış ki, kadın kendini ifşa ettirmiş.

200 sayfayo okuduguna inanamiorm gercekten yaaaaa

Valla sorma cici bende en son 80lerde kalmıştım ordan devam ettim 200 sayfayı hızlı hızlı gecerek okudum ama etkilenmedi de değilim ya ne hayatlar var diycemde bilmem sahte mi gerçek mi bazen bdv den uzak olmak gerek gerçekten ve efoya bende üzüldüm ya baya üstüne gittiler

O da kırıp dizini oturamamış topiklerde. Ne işin var bdv lerde. Onda da suç var gelsin onu da haşlayacağım
Konu sahibi çok tuhaf. Normal bir konu değil. Kişinin gerçek olduğuna eminim ama konunun amacından yana şüphelerim var.

Aynen canım bende,baya ifsalar var ya ben bile meraktan YouTube daki hesaba girip konuda bahsi gecen kocayida gördüm, kadinida,cocuklarida

Aynen canım bende,baya ifsalar var ya ben bile meraktan YouTube daki hesaba girip konuda bahsi gecen kocayida gördüm, kadinida,cocuklarida
Bende baktım ama kocayı kadını göremedim ya
Günahı kendi boynuna ama ifşa olmamak isteyen biri Blog adı ile üyelik almaz.
Bir de üstüne bloğunu paylaşmaz.
Bir de üstüne kocasının müstehcen videolarını paylaştığı hesabı ısrarla defalarca vermez.
Kadın bulunmamış ki resmen kendini buldurmuş.
Olan Nego ya olmuş söyledi diye.
Şuan konu "kadın şimdi çok zor durumdadır bloğundan kitap mı satıyordu alıp yardım edelim" diyen üyelerle dolup taşmaya başladı.
Daha 50. Sayfadayken muhabbetin buraya varacağını tahmin ettim Allah biliyor.
Raporladım moderatörlere.
Doğru değil, yanlış birşeyler var.

Madem eskiymis depik atalım gitsin kedin misali...utandım hemşehrimden...
Yedin mi biber dolmalarini....mis gibi kaymaklı yoğurtla da nasıl güzel giderdi....Eylulle beraber diyete başlamayi düşünüyorum eski diyet takimimda. Şubat'ta mezun olmuştum. Bu tatilde saliverdim kendimi...sen yiyiver yiyemediklerimi artık... Maşallah çıtı pıtı zarif güzel bir hatunsun. Geçenlerde kendini tarif etmistin oradan biliyorum.

Hala saf saf inananlar var bende ne konuya nede kadına inanmadım. Değişik birşey var konıda çözemedim. Birisi hala düzenli birşekilde kitap satışına devam ettiğini yazmıştı anlayamadım gitti

Ah be asil hatunum bende utandım hemşehrinden. Üstelik şimdi orada doktor adi pislik.
Bir gidip yüzüne tükürsen dile benden ne dilersen
Teşekkür ederim ceylanım benim, ama profil fotoğrafın gayet güzel fiziğin olduğunu gösteriyor. Neden diyet yapacaksın ki

Hala saf saf inananlar var bende ne konuya nede kadına inanmadım. Değişik birşey var konıda çözemedim. Birisi hala düzenli birşekilde kitap satışına devam ettiğini yazmıştı anlayamadım gitti
Birkaç aklı selim üye konudan kıllanmış. Yazmış. Linç etmişler. O yüzden ben çok şey yazardım ama uğraşamayacağım konuda konu sahibinin fun club'ı oluşmuş resmen. O yüzden ses etmeden direkt raporladım.

ben sizi aydinlatayim yataklarin ömrü genelde 5 yıldır. beş yılın sonundan deforme olur değişmesi gerekir. iyi yataklar var onlar da 10 yıl ömrü
heee yatak degil baza da cortu cektiyse evet sizler ateslisiniz bence

benimki de eskidi ses cikariyo ama sorun bi neden diye

Soruyorum; neden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…