- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.081
Soruyorum; neden
Aşırı üzgünüm canım ne diyeceğimi bilemiyorumGünahı kendi boynuna ama ifşa olmamak isteyen biri Blog adı ile üyelik almaz.
Bir de üstüne bloğunu paylaşmaz.
Bir de üstüne kocasının müstehcen videolarını paylaştığı hesabı ısrarla defalarca vermez.
Kadın bulunmamış ki resmen kendini buldurmuş.
OlanNego ya olmuş söyledi diye.
Şuan konu "kadın şimdi çok zor durumdadır bloğundan kitap mı satıyordu alıp yardım edelim" diyen üyelerle dolup taşmaya başladı.
Daha 50. Sayfadayken muhabbetin buraya varacağını tahmin ettim Allah biliyor.
Raporladım moderatörlere.
Doğru değil, yanlış birşeyler var.
Efom aratın arama motorundan derken amacın neydi ki. Neden öyle bir çıkış yaptın canım efomAşırı üzgünüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum
Hahaha çok iyi ya gözümde canlandın zıp zıp zıplarkençünkü bizim şimdi oturduğumuz evde yatağı duvara dayamak zorunda kaldık. kocacigim duvar kenarında uyuyamiyomus ters kaliyomus. gece çocuk her ağladığında yatarken kalkarken yatağın içinde kalkip zıplıyom yataktan yereyerden de yatağa hopluyom 55 kiloluk narin bedenim cokertecek yakinda yatağı ama bi yandan da iyi olur sanki nam salarim
Fake erkek deyip durdular ya kadına, üyenin biri yazdı bana özelden. Güya erkek değil kadın demek içinEfom aratın arama motorundan derken amacın neydi ki. Neden öyle bir çıkış yaptın canım efom
Hahaha çok iyi ya gözümde canlandın zıp zıp zıplarken
Size böyle yatak dayanmaz ki şamdanım
Bizim de alttaki bazası falan kırıldı hep. Bir gün üstündeyken çöküvericez onu bekliyoruz
Fake erkek deyip durdular ya kadına, üyenin biri yazdı bana özelden. Güya erkek değil kadın demek için
Efom boşver ya neden o kadar üzüyorsun kendini. İzin verme üzmelerine. Sen mi dedin onlara gidin kadını ifşa edin diye. Kendileri yaptı etti, suçu sana attılar. Bırak ya ne halleri varsa görsünler. Kimin alnına silah dayadın kadını ifşa edin diye de suçlu sen olacakmışsın. Kendi yediği haltları kapamaya çalışıyorlar senin üstünden. Bozma sen moralini. Domestosları düşün.Neyse konu dağılmasın, elim kolum hep uyuşuk halim yok hiç
Neyse konu dağılmasın, elim kolum hep uyuşuk halim yok hiç
İnşaallah çabuk atlatırım. Canım telefonu kapatayım ben, baktıkça üzülüyorum.Efom boşver ya neden o kadar üzüyorsun kendini. İzin verme üzmelerine. Sen mi dedin onlara gidin kadını ifşa edin diye. Kendileri yaptı etti, suçu sana attılar. Bırak ya ne halleri varsa görsünler. Kimin alnına silah dayadın kadını ifşa edin diye de suçlu sen olacakmışsın. Kendi yediği haltları kapamaya çalışıyorlar senin üstünden. Bozma sen moralini. Domestosları düşün.
Sağol canımefom yaaa üzülme
anlatmak istersen de biz dinleriz ki kafan dagilir belki hem.
valla çok üzüldüm üzülmene ne oldu bilmiyorum ama takma kafana kuzu. konuya bı kaç kez baktim da senin yorumları görmedim sanırım
Amin inşallahhAhahhaha
Ins sen dogru insani bulur onunla cok mutlu olursun cnammm
Git konuya yaz bakalım camdan atlayın diye 1 kişi bile atlarsa evet sen suçlusun diyeceğim.İnşaallah çabuk atlatırım. Canım telefonu kapatayım ben, baktıkça üzülüyorum.
İyi akşamlar size
Benimkisi yerden çok yüksek değil nasıl diyeyim bir sandık kadar yüksek. Ayaklı değil yere bitişik.valla bazayi atar yer yatağı yapariz cici napaksiz de öyle yaparsınız
zaten bizimki parcalanmiyosa japon baza olduğundan yere sığır olduğu için şimdilik sadece ufak gicirtilar var
doğuda da idare etsin de cici sifirlicam hepsini ya
senin de aklında olsun ayakli bazalar çok zor oluyo yere sıfır olunca altı da batmiyotam tembel işi benim gibilere ideal
Şaştım iyice, kendimi aşırı derecede suçlu hissettirmeyi başardılar.Git konuya yaz bakalım camdan atlayın diye 1 kişi bile atlarsa evet sen suçlusun diyeceğim.
Herkes işine geldiğini yapar efom. Senlik bir durum değil. Senin dediğini kötü emellerine alet edenler kendileri. Çok biliyorlar ya bakmasalardı, araştırmasalardı madem. Herkes kendi içinin pisliğine fesadına baksın çok sinirlendim ya.
Ben bdv'ye tövbe edeli çok oldu. Önceden sürekli oradaydım. Baktım IQ seviyesi ciddi manada düşük üyeler var ve sürekli ban yiyorum. Yok dedim boşver Cici. Burası senin sinir sistemine uymuyorŞaştım iyice, kendimi aşırı derecede suçlu hissettirmeyi başardılar.
Daha da tövbe bdv ye. Aman aman
Hoşgeldin gök'üm. Nerelerdesin ya hu.Kızlar nasılsınız kusura bakmayın bugün pek okuyup katılamadım sohbetinize moralleriniz nasıl keyifleriniz nasıl
Buraya girmesem bile aklımdasınız zaten. Çok düşüncelisiniz ya iyi ki tanımışım sizi. Bazı arkadaşlarım sizin kadar merak etmedi beni düşünebiliyor musun. O kadar zoruma gitti kiPro olmayı hangimiz istemiyoruz ki çılgınlar gibi
Git çay içmene bak sen mirandam benim, ben senin yeterince üzülmüş kalbini üzer miyim daha fazla. Yavru kertenkelem benim. Sana en güzel şiirlerimden yazıcam, moral akrostişi
Git ama özletmeden gel. Bir de şu fal bakınca noldu da tövbe ettin gelince anlat merak ettim
Sağol canım benim Allah razı olsun.Merhaba Cicinellim...kedicigin de çok tatlı bir minnosa benziyor. Depik atmak deyimi bizim Antep'te kullanılan bir ifade ...dikkatimi çekti...var mı bir yakınlığın?
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun babanın.
Benimkisi yerden çok yüksek değil nasıl diyeyim bir sandık kadar yüksek. Ayaklı değil yere bitişik.
Bazen eşimle yer yatağı yaparız zevkine öyle yatarız hatta şuan çok iyi fikir verdin uzun zamandır yapmıyorduk yer yatağı. Bele çok iyi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?