Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bilmiyorum ya efo ya mı yüklendiler. Haberimiz olsaydı da gitseydik

Aman kuzum yakma kendini, aslında bende tövbeliydim, 9 yıllık üyeyim, ne banlar yedim. Polemikten hep

Kızlar nasılsınız kusura bakmayın bugün pek okuyup katılamadım sohbetinize moralleriniz nasıl keyifleriniz nasıl

hoşgeldin canım :)
çok şükür iyiyiz
sen neler yaptın bakalım
ne zaman başlıyo senin maraton

Yorganla yapıyoruz şamdanım yer yatağım yok. Baya ilkel şekilde oluşturuyoruz
Tv karşısına hazırlayıveriyoruz yer yatağını.
Alıyoruz abur cuburumuzu, laptopumuzu oh. Keyif
Ama uzun zamandır unutmuşuz yapmayı.
Yeni bir yatak alırsak çok seçici olacağım zaten. Malesef yatağımı seçemeden almıştım. Fiyatı uygun diye. Sefaletle evlenince öyle oluyor

Yaa kaçırmışım o konuyu sıkma canını efocum
ben de şükür bugüne diyeyim sadece inşallah daha güzel günler bizi bekliyordur :)

Ben bilmiyorum ya efo ya mı yüklendiler. Haberimiz olsaydı da gitseydik
Yavrum böyle zamanlarda anlıyorsun insanları zaten.
Benim eşim geçen sene 26 ağustosta gidip 1 ocak'ta döndü. Ve eğitimdeyken maaş almadı. Tek başıma yüksek kiralı evimi geçindirdim. Doğalgazımı ödedim. Mutfak masrafımı yaptım. Telefonum çok çaldı hergün defalarca çaldı ama 1 Allahın kulu ciddi manada beni merak etmedi. Birşeye ihtiyacın var mı demedi. Boş tesellilere aradılar sadece. O dönemde ben buraya üye olup ByNkoaLa sayesinde ayakta kalabildim, sinir hastası olmadım. Ve 1 2 üye daha sağolsun destek oldular manevi olarak. Burası olmasa çıldırırdım. O yüzden seni çok iyi anladığımı bilmeni istiyorum.

Hoşbulduum ben de bugün temizlik yaptım duvar falan sildim yorucu bi gündü
maraton 2 haftaya başlıyor
Okulların açılması mı
Beni de aynı maraton bekliyor.
Hangi üniversite seninki kuzum.

Ben her zaman senin yanindayim ki ne olursa olsun
Cidden o ara cok iyi geliyorduk birbirimize gercak anlamda bag kurmusuz cicimm

senin sefaletini severim yaaa aşkla evlendiğin o kadar bariz ki boşver yatak işte yeniden alinabiliyo kuzum benim
bak her durumda mutlu oluyosunuz maşallah tv ye karşı yatak keyfisi

bı şey izlerken gördüm adamlar yatakodasinda yatagin karşısındaki duvari beyaza boyamış, yatağın üstüne de projeksiyon aleti koymus yattıkları yerden izliyolar. çok hoştu

ben benimkinden çok memnunum visco kullanıyorum :)
en iyisi lateks ama pahali. geçen baktim 160×200 ölçü %100 lateks 10 binden fazlaydi o da indirimli fiyati

şey için sordum ben yer yatağını aslında. babaannem evlenirken bana yer yatağı yaptırmak istedi ben kabul etmedim diye baya cemkirmisti senin de ceyiz falan koydularsa diye sordum aşırı ağır oluyo zaten napcan yer yatağını

Oyy yirim seni Aşk ile evlenenler aşk ile evlenenleri gözünden anlar,
Lateks alerjim var kendimi o dediğin yatakta düşünemedim şuan kaşıntı geldi
Vallahi bak en güzeli yorganla yapılanı. Mis. Deneyin.
O projeksiyon fikri seksü geyşanın da hayaliydi. Ev alırsan yaparız dedim
Onun yerine yatak odasında yatak karşısına tv kurduk. Ama o tv yi bir akrabaya verdik sonra. Şimdi yenisini koyacağız yerine. Güzel oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…