- 12 Haziran 2019
- 19.804
- 122.150
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.101
Ben bilmiyorum ya efo ya mı yüklendiler. Haberimiz olsaydı da gitseydikHoşgeldin gök'üm. Nerelerdesin ya hu.
Bugün benimde temizlikle geçti günüm. Moralim iyiydi fakat bdv'deki bir konu yüzünden canımız sıkıldı. Efomuza biraz haksızlık edildi. Öyle işte..
Sende ne var ne yok
Aman kuzum yakma kendini, aslında bende tövbeliydim, 9 yıllık üyeyim, ne banlar yedim. Polemikten hepBen bdv'ye tövbe edeli çok oldu. Önceden sürekli oradaydım. Baktım IQ seviyesi ciddi manada düşük üyeler var ve sürekli ban yiyorum. Yok dedim boşver Cici. Burası senin sinir sistemine uymuyor
Akıllanmamış olsam ben o konulara neler yazardım da cidden uğraşmak bile gelmiyor içimden.
Konu sahibinin yeni konu açıp basın açıklaması yapmasını bekliyorum. Belki de yazarım birşeyler kendimi tutamazsam.
Kızlar nasılsınız kusura bakmayın bugün pek okuyup katılamadım sohbetinize moralleriniz nasıl keyifleriniz nasıl
Yorganla yapıyoruz şamdanım yer yatağım yok. Baya ilkel şekilde oluşturuyoruztamam seninkide japon baza o zaman :)
şimdi bide sadece alcak bi kasanin içine yatak konuyo tam japon staylabaza olmadığı için 25 30 cm anca yüksekliği :)
oh valla süper olur ben en son ne zaman yer yatağında yattım hatırlamıyorum bile
yer yatağın mi var senin yorganla falan mi yapıyosun:)
Yaa kaçırmışım o konuyu sıkma canını efocumHoşgeldin gök'üm. Nerelerdesin ya hu.
Bugün benimde temizlikle geçti günüm. Moralim iyiydi fakat bdv'deki bir konu yüzünden canımız sıkıldı. Efomuza biraz haksızlık edildi. Öyle işte..
Sende ne var ne yok
Hoşbulduum ben de bugün temizlik yaptım duvar falan sildim yorucu bi gündühoşgeldin canım :)
çok şükür iyiyiz
sen neler yaptın bakalım
ne zaman başlıyo senin maraton
Ben bugun cok gerginimKızlar nasılsınız kusura bakmayın bugün pek okuyup katılamadım sohbetinize moralleriniz nasıl keyifleriniz nasıl
Buraya girmesem bile aklımdasınız zaten. Çok düşüncelisiniz ya iyi ki tanımışım sizi. Bazı arkadaşlarım sizin kadar merak etmedi beni düşünebiliyor musun. O kadar zoruma gitti kiama neymiş,ben bazı insanlara gereğinden fazla değer vermişim. Neyse öğrenmiş oldum.
Kuzum ilk başta şakasına bakıyorduk sonra iş ciddiye bindi. Baktıklarım tutmaya başladı hatta bi kız yakın arkadaşıyla kavga edecekti nerdeyse.
Gece çok kötü oldum ya. Hani karabasan çöktü derler ya hani işte onu yaşadım. Çok kötü bir histi. Bak yazamıyorum bile ki üstünden seneler geçti. Nefes alamadım resmen. Neyse bu kadar yazayım sen anla cicim. Bence şakasına bile bakmayın. Zaten günah.
Sağol canım benim Allah razı olsun.
Yavrum böyle zamanlarda anlıyorsun insanları zaten.Ben bilmiyorum ya efo ya mı yüklendiler. Haberimiz olsaydı da gitseydik
Noldu sultanımBen bugun cok gerginim
Okulların açılması mıHoşbulduum ben de bugün temizlik yaptım duvar falan sildim yorucu bi gündü
maraton 2 haftaya başlıyor
Ben her zaman senin yanindayim ki ne olursa olsunYavrum böyle zamanlarda anlıyorsun insanları zaten.
Benim eşim geçen sene 26 ağustosta gidip 1 ocak'ta döndü. Ve eğitimdeyken maaş almadı. Tek başıma yüksek kiralı evimi geçindirdim. Doğalgazımı ödedim. Mutfak masrafımı yaptım. Telefonum çok çaldı hergün defalarca çaldı ama 1 Allahın kulu ciddi manada beni merak etmedi. Birşeye ihtiyacın var mı demedi. Boş tesellilere aradılar sadece. O dönemde ben buraya üye olupByNkoaLa sayesinde ayakta kalabildim, sinir hastası olmadım. Ve 1 2 üye daha sağolsun destek oldular manevi olarak. Burası olmasa çıldırırdım. O yüzden seni çok iyi anladığımı bilmeni istiyorum.♥
Beni bu haytttaaaaa en cok kim gererrr akros tabikiiiii akros tabikiiii:adNoldu sultanım
Evet benimki de soruBeni bu haytttaaaaa en cok kim gererrr akros tabikiiiii akros tabikiiii:ad
Yorganla yapıyoruz şamdanım yer yatağım yok. Baya ilkel şekilde oluşturuyoruz
Tv karşısına hazırlayıveriyoruz yer yatağını.
Alıyoruz abur cuburumuzu, laptopumuzu oh. Keyif
Ama uzun zamandır unutmuşuz yapmayı.
Yeni bir yatak alırsak çok seçici olacağım zaten. Malesef yatağımı seçemeden almıştım. Fiyatı uygun diye. Sefaletle evlenince öyle oluyor
Beni bu haytttaaaaa en cok kim gererrr akros tabikiiiii akros tabikiiii:ad
Oyy yirim senisenin sefaletini severim yaaaaşkla evlendiğin o kadar bariz ki boşver yatak işte yeniden alinabiliyo kuzum benim
bak her durumda mutlu oluyosunuz maşallah tv ye karşı yatak keyfisi
bı şey izlerken gördüm adamlar yatakodasinda yatagin karşısındaki duvari beyaza boyamış, yatağın üstüne de projeksiyon aleti koymus yattıkları yerden izliyolar. çok hoştu
ben benimkinden çok memnunum visco kullanıyorum :)
en iyisi lateks ama pahali. geçen baktim 160×200 ölçü %100 lateks 10 binden fazlaydi o da indirimli fiyati
şey için sordum ben yer yatağını aslında. babaannem evlenirken bana yer yatağı yaptırmak istedi ben kabul etmedim diye baya cemkirmistisenin de ceyiz falan koydularsa diye sordum aşırı ağır oluyo zaten napcan yer yatağını
onu söylemiyim de ifşa olmayalım sonraOkulların açılması mı
Beni de aynı maraton bekliyor.
Hangi üniversite seninki kuzum.
Bebim bir tc kimlik numaram kaldı bilinmeyen, ifşa o kadar kolay değil ama olsun söyleme için rahat etmeyecekseonu söylemiyim de ifşa olmayalım sonra
Napıyosun annende fıstıka benzeyen hatunum. Gezmeye mi gittin.Ben gine annemdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?