Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli cicimmmm bebeğimmm iki gözümün çiçeğiiii Ana kertenkelem kurucumuz benim Sen nasıl bana küsersin ya nasılll oysaki ben sadece depresyona gitmiştim ama ona bile bırakılmıyordu hayır yani iki gün depresif olup gelecektim yok anam izin cıkmadı prensesimizden al bugun sünnetimizi yaptık belkide depresyondan Çıkmış bulundum belkide depresyonahiç girmemişte olabilirim ay ne olduğumu bende bilmiyorum sadece ben sizi çok özledim onu biliyorum

Canım benim ya. İyi ki varsın iyi ki tanımışım seni

Ahahah hiç sormam,sende de bı yay var sonuçta itiraf et cabuk

Aynen kuzum olan efoya oldu ama neyse artık yapacak bişi yok

günaydın canım

Kajmery34 noldu kuzum son durumlar haber et merak ediyoruz.
@Bonus hastaydın iyileştin mi?
@ChocolateCookie nerelerdesin, sende hastaydın iyileştin mi?
Ulan başka hasta var mıydı revire döndü hep buralar
Günaaydın canım.
Ailemle konuşmaya geldi. Babam çok çok ılıman davrandı. Olur böyle şeyler bunları büyütmeyin dedi. Zaten nişanlımda her şeyimiz hazır sadece tutması kaldı falan dedi. Babamda sakin olun ikinizde dedi.
Şimdilik her şey tatlıya bağlandı.

Uyanik tayfalar napıyonuz bensiz ben etoket edeyim siz binetiket etmeyin emi gel sohnet var diye faysasuzlarr sizi.
Tatlışım giremiyorsun diye etiket etmedim yavrum. Kaç kez yazdım ya profiline nerelerdesin diye. Topiğine bile yazdım. Aklım sende..
Döndün mü artık KK'ya?
Seni görmemeye alışık değiliz.

Nasıl depresyon bu, seni bdv'de başka konularda bastım, gözlerimle gördüm seni orada başka konuların kollarında Depresyonun sadece bize miydi
Kalbim kırık.

Aynen kuzum tatile geldim bn uzakta oturuyorum annenlere gurbetçiyim de sen nasılsın canım benim
Ülke dışında mı oturuyorsun kuzum. Alamancı mısın yoksa
İyiyim bende yavrum, yeni uyandım. Benim adam evde bugün. Pek giremicem. Uyanmadan girip kolaçan edeyim dedm

Canım benim ya. İyi ki varsın iyi ki tanımışım seni
Bende seni iyiki tanıdım. Seni çok seviyoruz çayına limon sıktığım
Limonun filesi olmuş 13 lira. Artık çayları bırak salatalar bile limonsuz olacak.
Bende her an nickimi limonsuzsalata yapabilirim bu gidişle

Nişanlılık evresinde olur böyle şeyler Kaj'ım. Üzmeyin kendinizi,büyütmeyin yeter ki.
Tatlıya bağlanmasına sevindim

Günaydın Kızlarr :)
Ban yemiştim birkaç gündür yoktum , nasılsınız
Patilim, bende diyorum bir patili olacaktı burada. Nireye gitti
Neden yedin ban?
Nereyi karıştırdın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…