- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.121
Allah seni ya enerjine bitiyorum gercekten maşallahBebim bir tc kimlik numaram kaldı bilinmeyen, ifşa o kadar kolay değil ama olsun söyleme için rahat etmeyecekse
Oyy kurban olamAllah seni ya enerjine bitiyorum gercekten maşallah
Aynen kuzum tatile geldim bn uzakta oturuyorum annenlere gurbetçiyim de sen nasılsın canım benimNapıyosun annende fıstıka benzeyen hatunum. Gezmeye mi gittin.
Canım benim ya. İyi ki varsın iyi ki tanımışım seniYavrum böyle zamanlarda anlıyorsun insanları zaten.
Benim eşim geçen sene 26 ağustosta gidip 1 ocak'ta döndü. Ve eğitimdeyken maaş almadı. Tek başıma yüksek kiralı evimi geçindirdim. Doğalgazımı ödedim. Mutfak masrafımı yaptım. Telefonum çok çaldı hergün defalarca çaldı ama 1 Allahın kulu ciddi manada beni merak etmedi. Birşeye ihtiyacın var mı demedi. Boş tesellilere aradılar sadece. O dönemde ben buraya üye olup @RosSsS sayesinde ayakta kalabildim, sinir hastası olmadım. Ve 1 2 üye daha sağolsun destek oldular manevi olarak. Burası olmasa çıldırırdım. O yüzden seni çok iyi anladığımı bilmeni istiyorum.♥
Ahahah hiç sormam,sende de bı yay var sonuçta itiraf et cabukben sizi aydinlatayimyataklarin ömrü genelde 5 yıldır. beş yılın sonundan deforme olur değişmesi gerekir. iyi yataklar var onlar da 10 yıl ömrü
heee yatak degil baza da cortu cektiyse evet sizler ateslisiniz bence
benimki de eskidi ses cikariyo ama sorun bi neden diye
Aynen kuzum olan efoya oldu ama neyse artık yapacak bişi yokGünahı kendi boynuna ama ifşa olmamak isteyen biri Blog adı ile üyelik almaz.
Bir de üstüne bloğunu paylaşmaz.
Bir de üstüne kocasının müstehcen videolarını paylaştığı hesabı ısrarla defalarca vermez.
Kadın bulunmamış ki resmen kendini buldurmuş.
OlanNego ya olmuş söyledi diye.
Şuan konu "kadın şimdi çok zor durumdadır bloğundan kitap mı satıyordu alıp yardım edelim" diyen üyelerle dolup taşmaya başladı.
Daha 50. Sayfadayken muhabbetin buraya varacağını tahmin ettim Allah biliyor.
Raporladım moderatörlere.
Doğru değil, yanlış birşeyler var.
Yavru kertenkelelerim napıyosunuz bakalım
Ben temizlik yaptım. Toz aldım komple. Kapıları, dolapları, üniteyi, kütüphaneyi, duvarda asılı tablolarımı, evi ampul anahtarlarına kadar silip patlattım. Kitaplarımın tozunu aldım.Çok yoruldum yav. Yemeğim dünden var biber dolması onu yiyeceğim belki yanına basit bir salata yaparım. Benim adam da yok zaten 1'de gelir mi artık Allah bilir, maç görevinde.
Sizlerde ne var ne yok, napıyorsunuz, neler yaptınız bakalım?
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
Yav bu etiketler de yan yana yapınca çıkmıyor ondan alt alta yapıyorum tane tane, sinir oluyorum çıkmayınca vay dertli başım
Günaaydın canım.Kajmery34 noldu kuzum son durumlar haber et merak ediyoruz.
@Bonus hastaydın iyileştin mi?
@ChocolateCookie nerelerdesin, sende hastaydın iyileştin mi?
Ulan başka hasta var mıydı revire döndü hep buralar
Tatlışım giremiyorsun diye etiket etmedim yavrum. Kaç kez yazdım ya profiline nerelerdesin diye. Topiğine bile yazdım. Aklım sende..Uyanik tayfalar napıyonuz bensiz ben etoket edeyim siz binetiket etmeyin emi gel sohnet var diye faysasuzlarr sizi.
Nasıl depresyon bu, seni bdv'de başka konularda bastım, gözlerimle gördüm seni orada başka konuların kollarındaB Brunello Cicinelli cicimmmm bebeğimmm iki gözümün çiçeğiiii♥♥♥ Ana kertenkelem kurucumuz benim ♥♥♥ Sen nasıl bana küsersin ya nasıllloysaki ben sadece depresyona gitmiştim ama ona bile bırakılmıyordu hayır yani iki gün depresif olup gelecektim yok anam izin cıkmadı prensesimizden al bugun sünnetimizi yaptık belkide depresyondan Çıkmış bulundum belkide depresyonahiç girmemişte olabilirim ay ne olduğumu bende bilmiyorum sadece ben sizi çok özledim onu biliyorum ♥♥♥
Ülke dışında mı oturuyorsun kuzum. Alamancı mısın yoksaAynen kuzum tatile geldim bn uzakta oturuyorum annenlere gurbetçiyim de sen nasılsın canım benim
Bende seni iyiki tanıdım. Seni çok seviyoruz çayına limon sıktığımCanım benim ya. İyi ki varsın iyi ki tanımışım seni❤
Nişanlılık evresinde olur böyle şeyler Kaj'ım. Üzmeyin kendinizi,büyütmeyin yeter ki.Günaaydın canım.
Ailemle konuşmaya geldi. Babam çok çok ılıman davrandı. Olur böyle şeyler bunları büyütmeyin dedi. Zaten nişanlımda her şeyimiz hazır sadece tutması kaldı falan dedi. Babamda sakin olun ikinizde dedi.
Şimdilik her şey tatlıya bağlandı.
Patilim, bende diyorum bir patili olacaktı burada. Nireye gittiGünaydın Kızlarr :)
Ban yemiştim birkaç gündür yoktum , nasılsınız
Ya bir şey anlatıcam ama inanmayacaksınızNişanlılık evresinde olur böyle şeyler Kaj'ım. Üzmeyin kendinizi,büyütmeyin yeter ki.
Tatlıya bağlanmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?