Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patilim, bende diyorum bir patili olacaktı burada. Nireye gitti
Neden yedin ban?
Nereyi karıştırdın
Off ne bileyim kızın biri sevgili mi öder hesabı ben mi vs öyle bir topik açmış bende fikrimi beyan ettim, kız hiç para vermeyeyim hep yiyeyim derdin de bende fikrimi olması gerekeni söyledim bana o da senin kafasızlığın dedi.. bende açtım ağzımı yumdum gözümü.. ben anlamadım zaten ilk hakareti kız ediyor ben nefsi müdafaa yapıyorum ben 2 gün ban yemişim kız artık 1 gün mü yemedi ya da hiç mi yemedi bilemiyorum.. sinirlendim yanii adalet sistemine

Günaydın bebelerim, hepinizi musmutlu bir sabahtan sevgiyle selamlıyorum
Neden musmutlu sabah dedim çünkü benim adam evde bugün
O uyanmadan gireyim dedim. Uyandığında ben buraya girersem küsüyor, sizleri kıskanıyor öyle de değişik bir geyşa bu
Napıyosunuz bu arada bakalım, neler yapacaksınız gün planlarını alalım.
Nego isimli üye Efoo'muz bu arada. Nick değişikliği oldu kim bu demeyin. Nasıl oldun Efo'm daha iyi hissediyor musun kendini?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
@Almecey
G gokyuzu_
kubdef
B bil ge
KedidirKedii

Aynı şeyleri sorgulaya sorgulaya 5 günden aşağı ban yememeye başladım. Ve şunu öğrendim o başlarsan bile kibleyeceksin cevap verdiğin zaman polemik yaratmış oluyorsun. O yüzden kafanı bozanı kib. le geç Patilim.
Eğer ilk banıysa 1 gün ceza almıştır. Senin 2.banın falandır 2 gün ceza aldığına göre.

Ben 10 gün alıyorum hatta daha fazla.
Ama cidden ben adaletli ban olduğuna inanmıyorum.

ne mus mutlusu yhaa kaynanamla görümcemi görecegim bir hafta neresi mutlu bunun
Chamallows için yakıyoruz
Dirayetli dur kuzum. Bak benimki 5 gün kalmaya geldi bende de neler yaşadım. Hepsi geçecek

Tövbe de kız Adama büyü mü yaptırdın yoksa, bağlama büyüsü
Ona başka bir büyü yaptırmayı planlıyorum. Bu kadar verici olmama büyüsü
Ya bir arkadaşım vardı çok şükür ki konuşmuyoruz. O sürekli hocalarda geziyordu. Bu ara çok huzursuzum. Dün aileme karşı çok rezil olduk. Çünkü o kadar büyük bir sorun yokken ben büyüttüm resmen

Evet 2. kez benim..
Kib nedir cahilliğim ben

Topikten topiğe fırsat bulamıyorsun ki muhabbete yetişmeye, oh geri kal İnsan uğrar arada.
Giz anam cukubellam kendin didinaa bi girerim bi cikarim gii cok giremiyorum gayserideyimaa isyanlardayim

Kızzzzzzzzzz tövbe deeee
Büyüden değildir yavrum o Büyüden olsa ben doğuştan büyülüyüm. Olmayacak ne varsa büyütmek göbek adım
Nişanlılık evresinde hangimiz yaşamadık kuzum. Evlilikte bile neler yaşanacak daha dur

Ben 10 gün alıyorum hatta daha fazla.
Ama cidden ben adaletli ban olduğuna inanmıyorum.
Evet gerçekten ben o kadar saygı çerçevesi içinde yorum yazıyorum ki, hakikaten bak.
Kıza normal yazdım abi burası herkesin görüşünü bildireceği bir platform kız sormuş bende yorumumu yaptım. Kız kalktı bana ' o da senin kaafasızlığın ne diyim ' dedi..
ona rağmen gene de saygı çerçevesi içinde o kadar açık olmasa da tamam laf söyledim ama o söyledikten sonra ' ah cnm teşekkür ederim bana aptal dediğin için' deyip konuyu kapatmam herhalde saçma olurdu yani.. az makul ve mantık yani

Evet 2. kez benim..
Kib nedir cahilliğim ben
Kib=Sol alttaki şikayet et butonuna basıp nedenini yazıp raporu göndermek. Yani mesajı şikayet etmek. Şimdi merak edip burada denemede
Canını sıkan üye olduğu zaman sol alttan şikayet et gitsin. Hiç münakaşaya girme. Kıyamam sana Patilim

Giz anam cukubellam kendin didinaa bi girerim bi cikarim gii cok giremiyorum gayserideyimaa isyanlardayim
Kapadokyadaydın en son. Hepiniz benim çemberim içindesiniz. Hepinizi takip ediyorum anne kertenkele olmak bunu gerektirir
Doğurana kadar kalacak mısın, ne zaman döneceksin yav.

Onu da yaptım hemde 2 defa.. ama kimse oralı olmadı.
Herhalde şey diye düşünüyorum. Millet bana kafasız desin aptal desin, ben ban yememek için ah cnım teşekkürler iltifat ediyorsun deyip geçiştireceğim herhalde bunun başka bir açıklaması yok..

Yok kuzum kafasız diyen bir üye mutlaka ban yemiştir. Ama onun banı 1 günse seninki açılana kadar onunki çoktan açılmıştır. Ondan sen ceza almadı sanıyorsundur.
Mantık şu işte laf dalaşı yaşanmasın. İki tarafı da cezalandırıyorlar.
Kiblemezsen yani şikayet etmezsen küfür etse bile ceza almaz çünkü görmez moderatörler konuyu okumuyor.
Ben çözdüm sistemi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…