- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.161
Sen kib deyince ben bir an kendine iyi bak sandımYok kuzum kafasız diyen bir üye mutlaka ban yemiştir. Ama onun banı 1 günse seninki açılana kadar onunki çoktan açılmıştır. Ondan sen ceza almadı sanıyorsundur.
Mantık şu işte laf dalaşı yaşanmasın. İki tarafı da cezalandırıyorlar.
Kiblemezsen yani şikayet etmezsen küfür etse bile ceza almaz çünkü görmez moderatörler konuyu okumuyor.
Ben çözdüm sistemi ya
HoydaaaaaaaaaSen kib deyince ben bir an kendine iyi bak sandım
Masumluk benim yaşam biçimimHoydaaaaaaaaa
Bu site için fazla masumsun, henüz kirlenmemişsin be Patilim
Bizde masumduk senin gibi, sende olacaksın bizim gibi
Aslında evet kibleyerek bir nevi kendine iyi bak diyosun banlanıp giremeyeceği günler için
Tabi her kiblenen de ceza almıyor, bakıyorlar yanlış birşey var mı diye önce.
Biz seni kirletiriz merak etmeMasumluk benim yaşam biçimim
Canım kertenkele annem günaydın eşinle harika bir gün geçirmeni dilerim. Asayiş berkemal olsun da siz de huzurla yaşayın evinizde...bu sabah gözlerimi kendi evimde açmanın mutluluğunu yaşadım. Tatil yorucu ya...beş yildizli otelde üç günlük bir maceram olsa da ( teee geçmiş yıllarda) evin rahatlığı bir yerde yok....gezen keyfini çıkaran arkadaşlara da saygım sonsuz...ben beceremiyorum ....akraba gezmesinden öteye pek gidemedim belki ondandır....Günaydın bebelerim, hepinizi musmutlu bir sabahtan sevgiyle selamlıyorum
Neden musmutlu sabah dedim çünkü benim adam evde bugün
O uyanmadan gireyim dedim. Uyandığında ben buraya girersem küsüyor, sizleri kıskanıyor öyle de değişik bir geyşa bu
Napıyosunuz bu arada bakalım, neler yapacaksınız gün planlarını alalım.
Nego isimli üye Efoo'muz bu arada. Nick değişikliği oldu kim bu demeyin. Nasıl oldun Efo'm daha iyi hissediyor musun kendini?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Almecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
Asil hatunum sen ne pozitif kadınsın ya. Enerji saçıyorsun resmen, burcun aslan mı merak ettimCanım kertenkele annem günaydın eşinle harika bir gün geçirmeni dilerim. Asayiş berkemal olsun da siz de huzurla yaşayın evinizde...bu sabah gözlerimi kendi evimde açmanın mutluluğunu yaşadım. Tatil yorucu ya...beş yildizli otelde üç günlük bir maceram olsa da ( teee geçmiş yıllarda) evin rahatlığı bir yerde yok....gezen keyfini çıkaran arkadaşlara da saygım sonsuz...ben beceremiyorum ....akraba gezmesinden öteye pek gidemedim belki ondandır....
Samsun- Antalya- Gaziantep- Bilecik/ Söğüt- İstanbul- Ankara- Çankırı
Yazınca anam bu ne dedimBi tek Antalya gezim güzeldi eski okulumdaki arkadaşlarla buluştuk, Kadınlar kulübünden Gaziantepli diyet arkadasimla yüz yüze görüşme fırsatı buldum bu da çok güzeldi. Önceden bileydim doktoru bir şeyler yapardım senin için.
Efo için üzüldüm. Dün neler oldu diye bakayım dedim. Önceden ben de okumuştum o problemi...30. sayfadan sonraki gözükmedi...oppps diye hata verdi hep. Bacimiza destek olmak istedim olmadı.... Brunellocum gerçekten aldatıyor muymus nakliyeci koca...boyu devrilsin gözü dışarıda olan kocaların....
Canım İlgin için gerçekten çok teşekkür ederimGünaydın bebelerim, hepinizi musmutlu bir sabahtan sevgiyle selamlıyorum
Neden musmutlu sabah dedim çünkü benim adam evde bugün
O uyanmadan gireyim dedim. Uyandığında ben buraya girersem küsüyor, sizleri kıskanıyor öyle de değişik bir geyşa bu
Napıyosunuz bu arada bakalım, neler yapacaksınız gün planlarını alalım.
Nego isimli üye Efoo'muz bu arada. Nick değişikliği oldu kim bu demeyin. Nasıl oldun Efo'm daha iyi hissediyor musun kendini?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Almecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
Bende çok agresif hissediyorum. Adetim 1 gün geldi ve kesildi. Şaka gibi. Göğüslerim patladı patlayacak çok gerginimGünaydınçok agrasif hissediyorum kendimi
Bugün benimki geldi 1 haftadır görüşemedik şehir dışındaydı sinirimi alır heralde bugunHahahahaha neyse hepinizi çok öpüyorum bir duş alacağım geceleri çok sıcak oluyor hayırlısıyla bir son bahar gelse de rahatlasak.....
İşte ban yeme sebebi polemik oluyor, o üye de muhtemelen üsluptan ban yemiştir. Banlar çeşit çeşitEvet gerçekten ben o kadar saygı çerçevesi içinde yorum yazıyorum ki, hakikaten bak.
Kıza normal yazdım abi burası herkesin görüşünü bildireceği bir platform kız sormuş bende yorumumu yaptım. Kız kalktı bana ' o da senin kaafasızlığın ne diyim ' dedi..
ona rağmen gene de saygı çerçevesi içinde o kadar açık olmasa da tamam laf söyledim ama o söyledikten sonra ' ah cnm teşekkür ederim bana aptal dediğin için' deyip konuyu kapatmam herhalde saçma olurdu yani.. az makul ve mantık yani
Neyseki ben seni ne mutlu eder biliyorumCanım İlgin için gerçekten çok teşekkür ederim
Çok destek oldun. İyi olmak için uğraşıyorum ama hala Çok gergin üzgünüm. Her şeyi kafama takan bir yapım var maalesef
Asil diye diye beni asil ettin ya.. kendimden şüphelenmeye başladım...Asil hatunum sen ne pozitif kadınsın ya. Enerji saçıyorsun resmen, burcun aslan mı merak ettim
Kuzum ben sana özet geçeyim. Konu sahibi adamın 2.bir telefonu olduğunu buldu. Hatta müstehcen yerlerinin fotosunu çekip eskort kızlar aradığı hesabını buldu. Aldatıldığı kesinleşti burada sorun yok. Ama sorun şurada kendi bloğunun ve youtube kanalının adıyla üyelik almış daha önceden de bloğunun olduğunu söylemiş. Eşinin Twitter hesabını konu içinde bakın ne yapmış diye defalarca verdi. Hal böyle olunca millet de araştırmaya girdi. Efo adını yazın google a bloğu çıkıyor dedi diye günah keçisi ilan edildi. Halbuki üye kendi kendini ifşalattı. Kimsenin suçu yok burada. Herkes araştırmaya girmiş gizli gizli Efo açık açık söyledi diye suçlu oluverdi, herkes masum oldu bir anda. Yapıp edip bize Sen yaptırdın diye adam suçlamak kolay. YedirmemNego umu, muneye konuyu şikayet ettim zaten. Bu Kız kimin başına silah dayadı da bakın dedi, bakmasalardı madem. Millet abartıp üyenin kocasına kadar ulaşmaya kalkmış. Efo sadece adını google a yazınca bloğu çıkıyor üye fake değil demek istemişti. Konu sahibi bana baya kendini buldurtmak istedi gibi geliyor ama neyse günahı kendi boynuna. Konu tutarsız. Bazı şüphelerim var moderatörlere ilettim. Boşu boşuna can sıktı işte.
Bu arada bende tüm yazı 3 lü koltukta geçirdim biliyor musun... Denize ayak sokamadan.
Yaaa delisin, normalde kendimi temizliğe verirdim aynen, kışlık sebzeler kenarda beni bekliyor, kırmızı biberi zar zor yaptım şimdi, daha kahvaltı yapmadım düşün ki ben stresten yiyen insanım, bir gram açlığım iştahım yok. Kocamla o kadar sorun yaşadım da iştahım kesilmedi
Sanada iyi eğlenceler tattttlımBende çok agresif hissediyorum. Adetim 1 gün geldi ve kesildi. Şaka gibi. Göğüslerim patladı patlayacak çok gerginim
Seninki senin sinirini alsın, benimki benim sinirimi alsın, de haydi bakalım
İyi eğlenceler kediicik
Bende bdv'de takılan bir tipim. Gerçi yediğim banlardan sonra elimi eteğimi çektim. Çok konu gördüm, çok aldatılma gördüm. Ama konu çok başka yerlere gitti.Asil diye diye beni asil ettin ya.. kendimden şüphelenmeye başladım...Doğallığın samimiyetin karşısında asilligin lafı olmaz.... Brunellocum yanlış anlaşılmaktan korktuğum için sanırım biraz resmi dil kullanıyorum yoksa havaya girsem suyunu çıkaracak tipte biriyim. Bayağı çılgın bir ruhum var yoksa... Koç burcuyum en iyi anlastigim burçtur aslan... İnşallah araya sıkıştırırsin tatili.... üzüldüm bak şimdi....gel seni fıstıklı ya götüreyim
Efocuma gerçekten haksızlık yapılmış....konu sahibine ilk sayfalarda numarayı ver arayalım demeleri de benim tuhafima gitti....var bir bit yeniği..rainny diye bir kız vardı..evlenemiyorum mutsuzum yalnızım diyen... O kadar alay edip duruyorlar kızla Tamam kiz normal degil de.....bazen bir şey yazıyorum linç edilmekten korkup vazgeçiyorum. Bdv kadınları bir tuhaf....ben de takılıyorum çoğu zaman..tuhafiz işte....
Bende moral bozulunca iştahtan kesilirim direkt.Yaaa delisin, normalde kendimi temizliğe verirdim aynen, kışlık sebzeler kenarda beni bekliyor, kırmızı biberi zar zor yaptım şimdi, daha kahvaltı yapmadım düşün ki ben stresten yiyen insanım, bir gram açlığım iştahım yok. Kocamla o kadar sorun yaşadım da iştahım kesilmedi
Ama kendimi işe vericem, müzik de açayım dur.
Mr sonucum için hastaneye gidicem bugün birde
Kist var bende, hep dengesiz kuzum malesef. Çekiyoruz işteSanada iyi eğlenceler tattttlım✌
O bende de oldu sürekli olmuyorsa giyme hastaneye çünkü tek dediği 2 3 döngü daha böyle olursa gel mevsimsel dengesizliğe girdi adetler yine
Zümrem günaydınGünaydın kertenkele beybilerdün misafirim vardı cok katılamadım. Bizim küçük bir oda var. Misafirden misafire oraya el atıyoruz. Kömürlük gibi bir şey oldu, depomsu. Misafir yatılı geliyorsa depoyu yaşam alanına çeviriyoruz çok geç uyudum dün. Saat 5 ten önce uykuya dalamadim herhalde. Şimdi kanepemde hayatı sorguluyorum
Yatılı misafir sorunsalı her evde be hizuşumGünaydın kertenkele beybilerdün misafirim vardı cok katılamadım. Bizim küçük bir oda var. Misafirden misafire oraya el atıyoruz. Kömürlük gibi bir şey oldu, depomsu. Misafir yatılı geliyorsa depoyu yaşam alanına çeviriyoruz çok geç uyudum dün. Saat 5 ten önce uykuya dalamadim herhalde. Şimdi kanepemde hayatı sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?