- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.181
Ya sabahtır bdv de bir konu var okumuşsundur belki.Bende bdv'de takılan bir tipim. Gerçi yediğim banlardan sonra elimi eteğimi çektim. Çok konu gördüm, çok aldatılma gördüm. Ama konu çok başka yerlere gitti.
Birşeyler var beni huzursuz eden, hislerimde pek yanılmam ama yakında çıkar kokusu Elhan'ım. Çıkarsa da gelip söylerim zaten.
Bu arada bende koç burcuyum, eşim aslan burcu
Bende aslanlarla çok iyi anlaşıyorum diyorum şaşırıyorlar bana. Gerçekten mükemmel uyum var, eş olsun arkadaş olsun farketmez. Enerjileri bile yetiyor bana.
Yaşasın koç kardeşliği
Canım sol kulağımda iki yıldır falan yüksek ani tiz seslere hassasiyet var. Çok yıprattı beni son zamanlar arttı iyice.Bende moral bozulunca iştahtan kesilirim direkt.
Aç müzik keyfine bak boşver
Neyin var neden girdin mr a?
Sana bir şey diyeyim mi ? Benim neden çocuğum olmadığını ,zor olduğunu biliyordu.Kızzzzzzzzzz tövbe deeee
Büyüden değildir yavrum o Büyüden olsa ben doğuştan büyülüyüm. Olmayacak ne varsa büyütmek göbek adım
Nişanlılık evresinde hangimiz yaşamadık kuzum. Evlilikte bile neler yaşanacak daha dur
Rabbim şifa versin inşallahCanım sol kulağımda iki yıldır falan yüksek ani tiz seslere hassasiyet var. Çok yıprattı beni son zamanlar arttı iyice.
İşitme testim iyi sol kulağım daha çok duyuyor. De mr istedi nedenini anlamadı.
Böyle radyo cızırtısı, uğuldama, tık tık diye atma sesi, çok acayip ya. Çocuklar bağırsın, muhabbet kuşları aniden ötsün kulağım patlayacak gibi oluyor. Süpürge sesi vs. Sol kulağımda tıkaçla geziyorum
Çürüdüm ya
Kuzum aslında o iş öyle değil bence de ben bir ara sana özelden güncelleme yaparım, çok anlattım burada bir kez daha yazasım yokYa sabahtır bdv de bir konu var okumuşsundur belki.
Kadını ifşa etmişler. Ne kadar kötü kadınlar var ya!
Ayyy çok geçmiş olsun Nego'm. Sonuçları aldırınca bildir mutlaka. İnşallah Rabbim şifasını versinCanım sol kulağımda iki yıldır falan yüksek ani tiz seslere hassasiyet var. Çok yıprattı beni son zamanlar arttı iyice.
İşitme testim iyi sol kulağım daha çok duyuyor. De mr istedi nedenini anlamadı.
Böyle radyo cızırtısı, uğuldama, tık tık diye atma sesi, çok acayip ya. Çocuklar bağırsın, muhabbet kuşları aniden ötsün kulağım patlayacak gibi oluyor. Süpürge sesi vs. Sol kulağımda tıkaçla geziyorum
Çürüdüm ya
Ayyy merak ettim yaz özelden hemen ulu LuşiiiKuzum aslında o iş öyle değil bence de ben bir ara sana özelden güncelleme yaparım, çok anlattım burada bir kez daha yazasım yok
Kim bu baktıran? Hoca mı demiş bunları?Sana bir şey diyeyim mi ? Benim neden çocuğum olmadığını ,zor olduğunu biliyordu.
Daha doktora gitmeden bana kocandan olmuyor senin rahmin süper diyordu. Çünkü baktırmış. Kendi ağzıyla da söyledi. Bu kız mutlu mu diye sormuş, adam da hayır boşanacak ama yeniden evlenecek bu kız hemde iyi birisiyle demiş.
Ya ben hiç inanmazdım hani böyle kişilere. Beni zorla o kişi ile tanıştırdı. Anlatınca bile ürperiyorum. Gerçekten ruh sağlığı bozuk bir tipi vardı.Kim bu baktıran? Hoca mı demiş bunları?
Benim odaya uzun bir dolap sığmazZümrem günaydınbenim de öyle bir odam var içine koctastan ucuz bir gardrop aldım evde kutuladigimn her şeyi yatak yorgan yastık attım içine düzenli duruyor hem de iki kişi uyuyabiliyor... İyi dinlenmeler hizurancim
Tanıştırdı, baktırdı, söyledi dediğin şahıs kim? Bir akraban mı? Eski eşin mi?Ya ben hiç inanmazdım hani böyle kişilere. Beni zorla o kişi ile tanıştırdı. Anlatınca bile ürperiyorum. Gerçekten ruh sağlığı bozuk bir tipi vardı.
Amin canım sağol yazarım tabiAyyy çok geçmiş olsun Nego'm. Sonuçları aldırınca bildir mutlaka. İnşallah Rabbim şifasını versin
Biz misafir geldiğinde orada yatar diye planlamistik. Misafir olmadığı zaman biraz hoyrat kullanıp geri toparlıyoruzYatılı misafir sorunsalı her evde be hizuşum
Benim de 1 oda depo ama tıklım tıklım yaşam alanına dönmez.
Gelen misafir oturma odasında yatıyor öyle de benim hoşuma gitmiyor.
Taşınıcaz inşallah.
Güzel bir misafir odasına ihtiyacım var..
Benim kp asker başka şehire tayini çıktı.
Artık kv falan geldiği zaman hep yatılı gelecek.
Amin teşekkür ederimRabbim şifa versin inşallah ❤
Anlat kuzum anlat böyle yazanları gördükçe üzüntüm depreşiyorKuzum aslında o iş öyle değil bence de ben bir ara sana özelden güncelleme yaparım, çok anlattım burada bir kez daha yazasım yok
Oo boş muhabbetlerKuzularım benim seksü geyşa uyandı. Onun yanına kaçıyorum. Arada uğramaya çalışırım. Uğrayamazsam yarın konuşuruz. Siz yazın ben gelince okurum. Dün bdv de okuduğum 200 sayfadan sonra bana hiçbirşey koymaz artık
Hadi öptüm hepinizi şap şup
Denk gelemediklerime de selam
Kuzum tanıştıran benim o görüşmediğim arkadaşım. Yolda yürürken adamın çalıştığı yere yakınmışız. Bi gel diye tutturdu meğer o hoca dedikleri adammış. Of nasıl saçmalık anlatamam.Tanıştırdı, baktırdı, söyledi dediğin şahıs kim? Bir akraban mı? Eski eşin mi?
O kısmı anlamadım.
Ne kadan vefalı bir çiçiGünaydın bebelerim, hepinizi musmutlu bir sabahtan sevgiyle selamlıyorum
Neden musmutlu sabah dedim çünkü benim adam evde bugün
O uyanmadan gireyim dedim. Uyandığında ben buraya girersem küsüyor, sizleri kıskanıyor öyle de değişik bir geyşa bu
Napıyosunuz bu arada bakalım, neler yapacaksınız gün planlarını alalım.
Nego isimli üye Efoo'muz bu arada. Nick değişikliği oldu kim bu demeyin. Nasıl oldun Efo'm daha iyi hissediyor musun kendini?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Almecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
Dun butun esyalari tasimislar canmmEvet benimki de soru
Taşınma nasıl gidiyor gülom. Taşınmadan kaynaklı mı gerginlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?