Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sabahtır bdv de bir konu var okumuşsundur belki.
Kadını ifşa etmişler. Ne kadar kötü kadınlar var ya!

Bende moral bozulunca iştahtan kesilirim direkt.
Aç müzik keyfine bak boşver
Neyin var neden girdin mr a?
Canım sol kulağımda iki yıldır falan yüksek ani tiz seslere hassasiyet var. Çok yıprattı beni son zamanlar arttı iyice.
İşitme testim iyi sol kulağım daha çok duyuyor. De mr istedi nedenini anlamadı.
Böyle radyo cızırtısı, uğuldama, tık tık diye atma sesi, çok acayip ya. Çocuklar bağırsın, muhabbet kuşları aniden ötsün kulağım patlayacak gibi oluyor. Süpürge sesi vs. Sol kulağımda tıkaçla geziyorum
Çürüdüm ya

Sana bir şey diyeyim mi ? Benim neden çocuğum olmadığını ,zor olduğunu biliyordu.
Daha doktora gitmeden bana kocandan olmuyor senin rahmin süper diyordu. Çünkü baktırmış. Kendi ağzıyla da söyledi. Bu kız mutlu mu diye sormuş, adam da hayır boşanacak ama yeniden evlenecek bu kız hemde iyi birisiyle demiş.

Rabbim şifa versin inşallah

Ya sabahtır bdv de bir konu var okumuşsundur belki.
Kadını ifşa etmişler. Ne kadar kötü kadınlar var ya!
Kuzum aslında o iş öyle değil bence de ben bir ara sana özelden güncelleme yaparım, çok anlattım burada bir kez daha yazasım yok

Ayyy çok geçmiş olsun Nego'm. Sonuçları aldırınca bildir mutlaka. İnşallah Rabbim şifasını versin

Kim bu baktıran? Hoca mı demiş bunları?

Benim odaya uzun bir dolap sığmaz onu alsam kanepeyi almaz. Minnacık. Zaten benim ev de minnacık. Yeni ev alırsam koyabilecegim her yere dolap almayı düşünüyorum

Ya ben hiç inanmazdım hani böyle kişilere. Beni zorla o kişi ile tanıştırdı. Anlatınca bile ürperiyorum. Gerçekten ruh sağlığı bozuk bir tipi vardı.
Tanıştırdı, baktırdı, söyledi dediğin şahıs kim? Bir akraban mı? Eski eşin mi?
O kısmı anlamadım.

Biz misafir geldiğinde orada yatar diye planlamistik. Misafir olmadığı zaman biraz hoyrat kullanıp geri toparlıyoruz

Kuzularım benim seksü geyşa uyandı. Onun yanına kaçıyorum. Arada uğramaya çalışırım. Uğrayamazsam yarın konuşuruz. Siz yazın ben gelince okurum. Dün bdv de okuduğum 200 sayfadan sonra bana hiçbirşey koymaz artık
Hadi öptüm hepinizi şap şup
Denk gelemediklerime de selam

Güünaydıınn çok sevgili güzel mi güzelliikleer

Yorumlarınızıı okuymayıı çok seviyorum been enerjiniz nee güzel hepinize mutlu haftalar

Ben bugün ev anneliği görevini üstleniyorum inanamıyorum, buzdolabına dolmalık biber koyucam, kurutmak için dizip asıcam filan çok işim var çok

Rabbim şifa versin inşallah ❤
Amin teşekkür ederim
Kuzum aslında o iş öyle değil bence de ben bir ara sana özelden güncelleme yaparım, çok anlattım burada bir kez daha yazasım yok
Anlat kuzum anlat böyle yazanları gördükçe üzüntüm depreşiyor
Oo boş muhabbetler

Tanıştırdı, baktırdı, söyledi dediğin şahıs kim? Bir akraban mı? Eski eşin mi?
O kısmı anlamadım.
Kuzum tanıştıran benim o görüşmediğim arkadaşım. Yolda yürürken adamın çalıştığı yere yakınmışız. Bi gel diye tutturdu meğer o hoca dedikleri adammış. Of nasıl saçmalık anlatamam.

Ne kadan vefalı bir çiçikeşke benim adam da azcık kıskanç olsa accık da benlen ilgilen dese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…