Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin kuzummm

bugün su diyetine başlıyorum birazdan da spora gidicem vermem gereken kilolar var
sen nasılsın bakalım sabah sekeri

Ahahah hiç sormam,sende de bı yay var sonuçta itiraf et cabuk

tamam azıcık bizim de katkimiz olmus olabilir

seni yerim yaaaa tatliliginla beni benden aliyorsun beybi

inşallah bütün hayalleriniz gerçek olur ☺

benim narin yayim her yerde tmyatam

benim kociskom da bugün evde sabah yedide gitti az önce geldi yatti ☺ bugün giremeyebilirim. bol bol güzel vakit geçir cicicim
Ben ona cok guzel seyler yasaticam az kaldi

aklıma asabiyim ben filmi geldi rosss izlemediysen izle lütfen acayip güzel bi film 5 6 tane farklı asabi insanin hikayesini anlatıyo film. hikaye kitabi gibi
İspanyol yapımı

Kesin hepsinin sinir asabi sebebleri bnde de mevcuttur

Izleyelim samdanm izleyelim az daha nasil asabi olunur ogreneyim

Kesin hepsinin sinir asabi sebebleri bnde de mevcuttur

Izleyelim samdanm izleyelim az daha nasil asabi olunur ogreneyim

bence sınır koyarsın asabiyetine nelere yol açtığını görünce. ama akrosa yapiyomussun gibi rahatlatabilir. bide esyalari fırlatip atanlara

bence sınır koyarsın asabiyetine nelere yol açtığını görünce. ama akrosa yapiyomussun gibi rahatlatabilir. bide esyalari fırlatip atanlara
Tedavi edici o zaman
Ben onu akrosla izlemeyeuim aaa bak ayni sen aaaa sana benzior aaa bu da sen diyip durur bana daha cok sonirlenirim

Gunaydinn yahsim ben yine uyudum bisi yapmadim enerjimi kaybettim heral ama yemek ev isi duruyor bi yerden başlamak gerek.

Aşırı olmasını istemem zaten kuzu.yani benimki kıskanır ama asla belli etmez insan arada göstersin istiyo az da olsa
Bosver belli de etmesn
Benmki hem belli ediyr hem hayati zindan ediyor

Gelmis az once birak tlefnu pesimde kos diyor oldu baska isim yoktu dedm

Tatlışım giremiyorsun diye etiket etmedim yavrum. Kaç kez yazdım ya profiline nerelerdesin diye. Topiğine bile yazdım. Aklım sende..
Döndün mü artık KK'ya?
Seni görmemeye alışık değiliz.
gıcıklık ediyom sus olsun yaz sen ben gelirim yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…