- 29 Nisan 2015
- 31.466
- 105.746
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
İyiyim kuzucum minnak napar tatlı cadı dopumgünü sıpası maşallah yesin teyzesihosbuldum perican. nassin
nirde acep kendileri cok isterim alevlii şortunu gormeyiSen kertemeyen kertenkele oldun ama en Kısa zamanda B Brunello Cicinelli bin alevli yanarli sortuyla tanışıp kerteceksin üzülme
Koşmuyom ben gördüğün gibi ucuyom hava trafiği sıkışık bitirme kısırıKoş koş ben kostüm bile nerdeyse vaeicam evlerine
Hoşgeldin bocuhummmmmm
Nasıl farketmzsn kertenkeleleri babahahaha
minnakta suan an itibariyle uyudu yerine koydum geldim koltuga gomülme vaktiİyiyim kuzucum minnak napar tatlı cadı dopumgünü sıpası maşallah yesin teyzesi
WuhuuuuKızlar akşama "Alev Alev" i açıyorum
Hepiniz hazırlıklı olun. 2 kutu jöle, margaretta bardağı, alevli şortları hazır edin ve beni bekleyin
Kocasını ugurlasin gelirnirde acep kendileri cok isterim alevlii şortunu gormeyi
Ohh rahatına bak accık bak ateşli şeyler oluyoooreeeeminnakta suan an itibariyle uyudu yerine koydum geldim koltuga gomülme vakti
merak ve heycanla bekliyoremm cicinellamKızlar akşama "Alev Alev" i açıyorum
Hepiniz hazırlıklı olun. 2 kutu jöle, margaretta bardağı, alevli şortları hazır edin ve beni bekleyin
Oooooooo myyy goooooddddKızlar akşama "Alev Alev" i açıyorum
sen napyon bakalim kuzumKocasını ugurlasin gelir
bulasik var mutfak kan revan icinde agliyor oturma odasi desen peceteleri yirtmis birakmis oda agliyor ben ise koltukta isleri nasi yapcagmi dusünüp agliyorumOhh rahatına bak accık bak ateşli şeyler oluyoooreeee
slm emzüklüm hosgeldinSelam canlar
Naoim canm ben devrildim yatiom hastayım :)sen napyon bakalim kuzum
neyin var balim.Naoim canm ben devrildim yatiom hastayım :)
Sen neler yapion
Egenin gülüİstanbulun güzeli hoşgeldin
Daha aksama çok yaparsın gıı dur azıcıkbulasik var mutfak kan revan icinde agliyor oturma odasi desen peceteleri yirtmis birakmis oda agliyor ben ise koltukta isleri nasi yapcagmi dusünüp agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?