- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.221
Yaa çok kötü olmuşAksilik degil herseyi firlatmislar resmen
Tedavi edici o zaman
Ben onu akrosla izlemeyeuim aaa bak ayni sen aaaa sana benzior aaa bu da sen diyip durur bana daha cok sonirlenirim
İzlemiştim ben çok güzelditamam azıcık bizim de katkimiz olmus olabilir
seni yerim yaaaa tatliliginla beni benden aliyorsun beybi
inşallah bütün hayalleriniz gerçek olur ☺
benim narin yayim her yerde tmyatam
benim kociskom da bugün evde sabah yedide gitti az önce geldi yatti ☺ bugün giremeyebilirim. bol bol güzel vakit geçir cicicim
aklıma asabiyim ben filmi geldi rosssizlemediysen izle lütfen acayip güzel bi film 5 6 tane farklı asabi insanin hikayesini anlatıyo film. hikaye kitabi gibi
İspanyol yapımı
Temizlik den yana dertlisin canım galiba, temizlik düzen sayfama beklerimKizceler selam olsun nasilsiniz bakem.
Asiri hemde dunden beri nasil duzenlencek diye kafamda bir ton soru varYaa çok kötü olmuş
Once kendim.izleyim de aaaa bak ayni sen diye be diyeyeimvallahi gözümün önüne geldiniz rosss
bence de yalnız izle baktin ders alacağı kadar etkili ona da izletirsin
İzlemiştim ben çok güzeldi
Temizlik den yana dertlisin canım galiba, temizlik düzen sayfama beklerim
Once kendim.izleyim de aaaa bak ayni sen diye be diyeyeim
Hahahahahahahha
Dört gözle bekliyorumben gelicem efom :) benim aşırı aşırı ihtiyacim var
Kuzum yıllar oldu, on yılı geçmiştir. Tekrar izliycem o zaman yazarımizleyen birine rastlama çok güzel efom :) :)
sen en çok hangi hikayeyi begenmistin :)
Kuzum yıllar oldu, on yılı geçmiştir. Tekrar izliycem o zaman yazarım
Ben çok fazla film izliyorum birbirine giriyor artık konular
Blue_Peri caanniimm nasılsın? Gel bak sana kahve ikram ediyim hemde aside tatlısı eşliğinde bilmem hatırladın mi hani tarifini sormustun
Eki Görüntüle 2301587
yanlış bende okudum ya sonuç ne olcak acaba.Blue_Peri ellerine sağlık hamarat hatunum. Siz var olun ki biz beleşçi yancılar da beslenebilelim
@KendinisevenbiriiByNkoaLa ay çok kötüyüm kızlar ya şu salak konuyu 206 sayfa okudum her bir yorumu okudum başım döndü ya. Şaşı görüyorum ben sizin 30 sayfanıza kurban olayım be
Nego m da karışmış konuya. Ben en başında e devletten hat sorgula deyip kaçmıştım daha konu yeni açılıyken. Sonra neler olmuş ya yemin ederim korktum ben kk dan
Yalnız konu sahibinin blogunu vermesi ve ısrarla kocasının müstehcen videolarının bulunduğu hesabı defalarca vermesi beni çok kıllandırdı.
Kadın ifşa olmamış ki, kadın kendini ifşa ettirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?