Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok ) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam

çok geçmiş olsun efocum yaaa
sikayet olan kulak temiz onun dışında hersey var yani

çabuk stres olan kaygılı biri misin acaba ondan mi disini sıkıyosun canım

çok geçmiş olsun efocum yaaa
sikayet olan kulak temiz onun dışında hersey var yani

çabuk stres olan kaygılı biri misin acaba ondan mi disini sıkıyosun canım
Aynen öyleyim maalesef canım, kendimi bildim bileli.

Aynen öyleyim maalesef canım, kendimi bildim bileli.

sürekli kendine telkin vermeyi denedin mi :) büyük ihtimalle denemissindir ama bı sorayım dedim yine de.

Allah kolaylık versin canım içten gelen bisey olduğu için diyecek de pek bişey bulamıyorum. ben ne dersem deyim sen zaten hepsini biliyosun

inşallah duzene girer sorun yasamazsin

tamam azıcık bizim de katkimiz olmus olabilir
Yaa bı ateşli çiftte siz

Vaaay ellerine sağlık geliyorum hemen kız beni yapmayı unuttum ya valla nefis görünüyor kahveninde yanında
Sen gel ben hemen yaparim pericim iste yeter
Yalnız o günden beri her yaptığımda hep sen geliyorsun aklıma artık,bu böyle de gidecek sanırım

Cok geçmiş olsun efocum Allah şifasını versin inşallah canım

Ben bugün reglinin 2. Günü olmasından mütevellit, tüp bebek merkezine gidip kan verdim kızlar,ama gelin görün ki E2 değerim yüksek çıktı malesef onun için transfer bu ay değil öbür aya yani ekime kaldı,ertelendi yaa ama bunda da bir hayır vardır diyorum tabi ki nasip kısmet herşey bir ay rahatsiniz iğne ilaç yok dinlenmiş olursunuz dedi doktorum,korunun bir ay sadece sağlıksız gebelik oluşmasın dedi böyle geçti benim günüm pek giremedim

Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur..

Yaa bı ateşli çiftte siz

Sen gel ben hemen yaparim pericim iste yeter
Yalnız o günden beri her yaptığımda hep sen geliyorsun aklıma artık,bu böyle de gidecek sanırım

şu velet az daha büyüsün de kökten kiracam yatağı

bende köz kalmış onu farkettim eccik korukleyiverin

olsun kuzum vardır bunda da bi hayir. dediği gibi vücut dinlenir sen biraz daha rahatlarsın.
kiminin hamileliği zor geciyo. şimdi bu kadar yorgunluğa bide onun zorluğu eklense zorlanirsin.

hem yengeç beybilerin olur gözleri kocaman kocaman

şu velet az daha büyüsün de kökten kiracam yatağı

bende köz kalmış onu farkettim eccik korukleyiverin
İnşallah ateşe dönüşecek o köz az kaldı geliyy sanki yatak kırılınca haber et accuk eglenekates yakındır da o bakım dan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…