- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.241
Ben okadarki temizlik yapa yapa bu kk nazar degdirdi bana elim kolum şimdi kalkmaz oldu bi ufleyiverin banaTemizlik den yana dertlisin canım galiba, temizlik düzen sayfama beklerim
Bakalim bakalim iyice meraklandirdinhele bı düğün bölümü var rosssofff
ama benim favorim yolda arabada gidenler vardi onlar
Çok şükür canım hallettik
Sevindim canmÇok şükür canım hallettik ❤
Aa iyi ki sormuşum, ilk fırsatta izliycem bunuyok canım benim dediğim İspanyol yapimi
Eki Görüntüle 2301792
bu film :)
müsait olunca beni konuna da etiketler misin canim :) madem baslayim bi yerden dedim bugün baslayim
Mr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam
Aynen öyleyim maalesef canım, kendimi bildim bileli.çok geçmiş olsun efocum yaaa
sikayet olan kulak temiz onun dışında hersey var yani
çabuk stres olan kaygılı biri misin acaba ondan mi disini sıkıyosun canım
Aynen kuzum daha 10 gün daha annemdeyimÜlke dışında mı oturuyorsun kuzum. Alamancı mısın yoksa
İyiyim bende yavrum, yeni uyandım. Benim adam evde bugün. Pek giremicem. Uyanmadan girip kolaçan edeyim dedm
Aynen öyleyim maalesef canım, kendimi bildim bileli.
Yaa bı ateşli çiftte siztamam azıcık bizim de katkimiz olmus olabilir
Sen gel ben hemen yaparim pericim
Vaaay ellerine sağlık geliyorum hemen kız beni yapmayı unuttum ya valla nefis görünüyor kahveninde yanında
Cok geçmiş olsun efocum Allah şifasını versin inşallah canımMr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam
Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur..Ben bugün reglinin 2. Günü olmasından mütevellit, tüp bebek merkezine gidip kan verdim kızlar,ama gelin görün ki E2 değerim yüksek çıktı malesef onun için transfer bu ay değil öbür aya yani ekime kaldı,ertelendi yaaama bunda da bir hayır vardır diyorum tabi ki nasip kısmet herşey bir ay rahatsiniz iğne ilaç yok dinlenmiş olursunuz dedi doktorum,korunun bir ay sadece sağlıksız gebelik oluşmasın dedi böyle geçti benim günüm pek giremedim
Yaa bı ateşli çiftte siz
Sen gel ben hemen yaparim pericimiste yeter
Yalnız o günden beri her yaptığımda hep sen geliyorsun aklıma artık,bu böyle de gidecek sanırım
Ben bugün reglinin 2. Günü olmasından mütevellit, tüp bebek merkezine gidip kan verdim kızlar,ama gelin görün ki E2 değerim yüksek çıktı malesef onun için transfer bu ay değil öbür aya yani ekime kaldı,ertelendi yaaama bunda da bir hayır vardır diyorum tabi ki nasip kısmet herşey bir ay rahatsiniz iğne ilaç yok dinlenmiş olursunuz dedi doktorum,korunun bir ay sadece sağlıksız gebelik oluşmasın dedi böyle geçti benim günüm pek giremedim
İnşallah ateşe dönüşecek o köz az kaldı geliyy sankişu velet az daha büyüsün de kökten kiracam yatağı
bende köz kalmış onu farkettimeccik korukleyiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?