Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa inşallah valla ya hevesleniyom sen böyle diyinceeama aynen şimdilik işlerimi hallediyim bari bende bir ay daha yün işlerim var,yastıkları falan yıkayıp çırpıcaktım bahaneyle aradan çıkar ajshdjs

İnşallah ateşe dönüşecek o köz az kaldı geliyy sanki yatak kırılınca haber et accuk eglenekates yakındır da o bakım dan

haber etmem mi adami the walking dead edene kadar iliğini sömürüym

bu gece bi deneyin bakalim

Yaa inşallah valla ya hevesleniyom sen böyle diyinceeama aynen şimdilik işlerimi hallediyim bari bende bir ay daha yün işlerim var,yastıkları falan yıkayıp çırpıcaktım bahaneyle aradan çıkar ajshdjs

beni öldürecek bu hamaratliginiz yapmayiver kız benim arkadaşım kocasını görünce kusuyodu
hamilelik olmadan adamin tadini cikar
sana en büyük öğüdüm

beni öldürecek bu hamaratliginiz yapmayiver kız benim arkadaşım kocasını görünce kusuyodu
sana en büyük öğüdüm
Yaa bu öğüdü asla kulak ardı etmem de, adamın tadını çıkarmaktan o tadı yardım be samdanim benama tabi yine de miss kibin övüthiç tutmaz miyim bu lafini

Canım en güzel vakitte gelsin kuzun, dediğin gibi vardır bir hayır
sana en büyük öğüdüm
Ayyy bir kocaya yapılacak en güzel intikam, görünce kusmak pu ha ha ha

Yaa bu öğüdü asla kulak ardı etmem de, adamın tadını çıkarmaktan o tadı yardım be samdanim benama tabi yine de miss kibin övüthiç tutmaz miyim bu lafini

tut bak bu lafımı. ben mesela kahvesiz yapamam asla. hamile kaldim kahve kokusunda kendimden geciyodum

iş yerinde kahve icilecegi zaman beni hava almaya gönderiyolardi gezip gezip yerime oturuyodum

inşallah senin öyle kocadan tiksinme vs olmaz ama

Canım en güzel vakitte gelsin kuzun, dediğin gibi vardır bir hayır

Ayyy bir kocaya yapılacak en güzel intikam, görünce kusmak pu ha ha ha

bence de yaaa keşke benim de olsaydi

bizimki bebeğe bisey olcak diye korkudan yanasmiyodu hiç

Kızlar gerçekten de vardır bir hayır diyodum transferin ertelenmesinde, az önce haber aldık eşimin babannesi vefat etmiş yarın öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verilecekmis hayırlısı iste,şimdi köye gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin

başınız sağolsun canım ya. Allah rahmet eylesin teyzeye de. Allah acinizi hafifletsin inşallah

Nasıl depresyon bu, seni bdv'de başka konularda bastım, gözlerimle gördüm seni orada başka konuların kollarında Depresyonun sadece bize miydi
Kalbim kırık.
Kız sadece bi konuya girdim yapma böyle cicim bi kötü oluyorum bak zaten fenalardayım

Etiketlerken beni unutmayan kuzum iyi ki varsın seni çok seviyoree

çok geçmişş olsunn

İyi geceler hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım? @Kendinisevenbirii basiniz sağ olsun canım. Her şey kader kısmet. Misafirim vardı ara ara baktım ama yazamadım. Arkadaşlar taşınıyor da bizim. Evi toplayıp gönderdiler. Dün de bizde kaldılar. Bu akşam yola çıktılar işte ani bir kararla memleketlerine döndüler. Hala şaşkınım. Eşimin uzun yıllardır arkadaşı. Onun eşiyle de biz arkadaş olduk. Yıllardır gidip gelirdik birbirimize. Gidişleri duygulandırdı beni de eşim hiç oralı olmadı anlamadım gerçi adam buraya haftada bir gelecekmis. Belki ondan çok dokunmadı. Bir de telefonu bozuldu ona canı sıkkın. Ben bozulsam o kadar umursamaz

Başınız sağolsuun. Dua ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…