- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.261
Yaa inşallah valla ya hevesleniyom sen böyle diyinceeolsun kuzum vardır bunda da bi hayir. dediği gibi vücut dinlenir sen biraz daha rahatlarsın.
kiminin hamileliği zor geciyo. şimdi bu kadar yorgunluğa bide onun zorluğu eklense zorlanirsin.
hem yengeç beybilerin olur gözleri kocaman kocaman
İnşallah ateşe dönüşecek o köz az kaldı geliyy sankiyatak kırılınca haber et accuk eglenek ates yakındır da o bakım dan
Yaa inşallah valla ya hevesleniyom sen böyle diyinceeama aynen şimdilik işlerimi hallediyim bari bende bir ay daha yün işlerim var,yastıkları falan yıkayıp çırpıcaktım bahaneyle aradan çıkar ajshdjs
Hadi bakalımhaber etmem miadami the walking dead edene kadar iliğini sömürüym
bu gece bi deneyin bakalim
Yaa bu öğüdü asla kulak ardı etmem de, adamın tadını çıkarmaktan o tadı yardım be samdanim benbeni öldürecek bu hamaratliginizyapmayiver kız benim arkadaşım kocasını görünce kusuyodu
hamilelik olmadan adamin tadini cikar
sana en büyük öğüdüm
Amin canım sağolCok geçmiş olsun efocum Allah şifasını versin inşallah canım
Canım en güzel vakitte gelsin kuzun, dediğin gibi vardır bir hayırBen bugün reglinin 2. Günü olmasından mütevellit, tüp bebek merkezine gidip kan verdim kızlar,ama gelin görün ki E2 değerim yüksek çıktı malesef onun için transfer bu ay değil öbür aya yani ekime kaldı,ertelendi yaaama bunda da bir hayır vardır diyorum tabi ki nasip kısmet herşey bir ay rahatsiniz iğne ilaç yok dinlenmiş olursunuz dedi doktorum,korunun bir ay sadece sağlıksız gebelik oluşmasın dedi böyle geçti benim günüm pek giremedim
Ayyy bir kocaya yapılacak en güzel intikam, görünce kusmak pu ha ha habeni öldürecek bu hamaratliginizyapmayiver kız benim arkadaşım kocasını görünce kusuyodu
hamilelik olmadan adamin tadini cikar
sana en büyük öğüdüm
Yaa bu öğüdü asla kulak ardı etmem de, adamın tadını çıkarmaktan o tadı yardım be samdanim benama tabi yine de miss kibin övüt hiç tutmaz miyim bu lafini
Canım en güzel vakitte gelsin kuzun, dediğin gibi vardır bir hayır
Ayyy bir kocaya yapılacak en güzel intikam, görünce kusmak pu ha ha ha
Kızlar gerçekten de vardır bir hayır diyodum transferin ertelenmesinde, az önce haber aldık eşimin babannesi vefat etmişyarın öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verilecekmis hayırlısı iste,şimdi köye gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin
Kız sadece bi konuya girdim yapma böyle cicim bi kötü oluyorum bak zaten fenalardayımNasıl depresyon bu, seni bdv'de başka konularda bastım, gözlerimle gördüm seni orada başka konuların kollarındaDepresyonun sadece bize miydi
Kalbim kırık.
Etiketlerken beni unutmayan kuzum iyi ki varsın seni çok seviyoreeMilli Eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak hepinizi Allah'a havale ediyorum.Ulan sadece 1.5 güncük yoktum be insafsızlar 30 sayfa nedir, beğen beğen parmaklarım sizlere ömür şuan yazacak halim bile kalmadı
Dün gece yarısına kadar misafirlikteydik kertenkelelerim ondan yazamadım.
Bir de bir haberim var ben folik asite başladımKasım ayına kadar gebe kalmam yasak ama Kasım ayında yasak kalkıyor şimdiden hazırlayayım kendimi dedim. Yalnız bu folik bende kafa yaptı hayır olsun, haplanmış gibi geziyorum
Ulan o kadar konuşmuşsunuz ki hangi birinize cevap yetiştireyim şimdi
K Kendinisevenbirii demek yasak kalktı, bunu kutlayalım seksü şempazem
@gokyuzu_ evlenme diyen antievliliksever avratların arasında kalmışsın be yavrum. Evlen anasını satayım hiçbirine katılmıyorum.19 yaşımda eşimle tanıştım. 22 yaşımda evlendim. Şimdi 26 yaşındayım. 22 den bile önce evlenseymişim keşke. Çünkü o zamanlar adamın yüzünü görüyordum acık iliğine kemiğine ekmek banaydım Şimdi adamın yüzünü gördüğüm yok
@Limonsuzzcay sahalara geri dönmüşsün Mirandam ohh yeah
@Kajmery34 hoşgeldin kuzum iyi bari dönüş yolunu unutmadın yavrum bu ne ayrılık oldu böyle
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@D e f n e
çok geçmişş olsunnMr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam
Kızlar gerçekten de vardır bir hayır diyodum transferin ertelenmesinde, az önce haber aldık eşimin babannesi vefat etmişyarın öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verilecekmis hayırlısı iste,şimdi köye gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin
Teşekkür ederimçok geçmişş olsunn
Canım Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsunSağolun kızlar Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?