- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.281
Burada muhabbetin ne ara başlayıp ne ara bittiği hiç belli olmuyor miniğim ama öğle saatlerinde başlayıp geceye kadar geneldesiz hangi ara konuşuyonuz ya ne zaman gelsem sesiz adasd
Yaa bahtsız kadınGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm
Gariban, çilekeş, cefakar ananız geldi
Komple alt solunum yollarımı kesip atmak istiyorum ya. Adamın geçen erken geldiği gün reglim başladı o gün geldi ertesi gün kesildi. Sonraki 2 gün hiç gelmedi sadece akıntı devam etti. Ulan noluyo menapoza mı giriyorum dedimBu sabah da bir bakayım ki ne göreyim aşırı yoğun gelmiş. Göğüslerim patlamak üzere çok gerginim, hiç mutlu değilim. Hayata karşı duruşum poncikvegece ın köpeği ile aynı şuan
Reglim gelmese denize gidecektik 2 gün önce o iptal oldu. Koca yaz ilk kez ayağımı suya sokacaktım.Kız kardeşimle kendime masaj ve Türk hamamı satın almıştım bugüne, onu da ertelemek zorunda kaldım.
Modum:
Eki Görüntüle 2302023
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
@Almecey
G gokyuzu_
kubdef
B bil ge
Dedim heralde memiklerinin fotosunu attı bu karıGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm
Komple alt solunum yollarımı kesip atmak istiyorum ya. Adamın geçen erken geldiği gün reglim başladı o gün geldi ertesi gün kesildi. Sonraki 2 gün hiç gelmedi sadece akıntı devam etti. Ulan noluyo menapoza mı giriyorum dedimBu sabah da bir bakayım ki ne göreyim aşırı yoğun gelmiş. Göğüslerim patlamak üzere çok gerginim, hiç mutlu değilim. Hayata karşı duruşum poncikvegece ın köpeği ile aynı şuan
Reglim gelmese denize gidecektik 2 gün önce o iptal oldu. Koca yaz ilk kez ayağımı suya sokacaktım.Kız kardeşimle kendime masaj ve Türk hamamı satın almıştım bugüne, onu da ertelemek zorunda kaldım.
Modum:
Eki Görüntüle 2302023
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
@Almecey
G gokyuzu_
kubdef
B bil ge
Cidden sinir bir durum ciciGünaydın bebe kertenkelelerimmmmmm
Modum:
Eki Görüntüle 2302023
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
@Almecey
G gokyuzu_
kubdef
B bil ge
Valla efom dün değil önceki gün bir temizlik yapmışım. Komple evi patlattım ampul anahtarlarına kadarYaa bahtsız kadıngel temizlik yapalım stres at
Bi hafta oldu Türkiyedeyim kuzu.üç hafta kalırım kesin.uçak biletleri çok pahalı promosyon bilet kovalıyom nette her günYoulost16 hmmm tmm belki affederim, düşüneceğim
@malii Türkiyede misin hala malim. Bu arada ilgi bekleyen ve kıskanç erkeği bende severim. Abartmadığı müddetçe
T Tatlianne20 napıyosun tatlışım, kışa hazırlık yapıyor musun?
Reyyan__ ben seni unutmuyorum da sen neden çok nadir uğruyorsun Miran olup zorla mı getirmem lazım
Sana memiklerimin fotosunu atabileceğimi düşündüren nedir malim?Dedim heralde memiklerinin fotosunu attı bu karıbi baktım rahatsız etmeyin yazıyomuş
Benimde gitti şimdi çok sinirliyimValla efom dün değil önceki gün bir temizlik yapmışım. Komple evi patlattım ampul anahtarlarına kadar
Kapılar, dolaplar, ünite, kitaplık, baza, şifonyer, komidinler vesaire elime neresi geçtiyse barlattım evim çok temüz
Yalnız sular gitti bugün napıcam bilmiyorum
Benim 1 hafta sürüyor.Cidden sinir bir durum ciciartık bitince gidersin canım,can sağolsun
Aslan burcu musun kubdefimiste bi gun yine muhtesemim cok guzelim falan filann..
ahahah cok mu belli ettimAslan burcu musun kubdefim
Ne bilim beklerim yani sende o potansiyel var gibiSana memiklerimin fotosunu atabileceğimi düşündüren nedir malim?
Sanırım ben
EyvahhhhhBi hafta oldu Türkiyedeyim kuzu.üç hafta kalırım kesin.uçak biletleri çok pahalı promosyon bilet kovalıyom nette her günbulamazsam sçtığmın resmidir herif zenci karıları nutella misali kaşıklamaz inşallah yokluğumda
Her türlü anlarım ama evet aslan burculuk sızıyor resmen her zerrendenahahah cok mu belli ettim
NapıcazzzzzzBenimde gitti şimdi çok sinirliyim
muhtesem olmak benim sucum mu yaniHer türlü anlarım ama evet aslan burculuk sızıyor resmen her zerrenden
He ya adam zenci seviyo diye yaptım bacım keşke yapmasa mıydımEyvahhhhh
O son zenci poposu pastayı yapmasa mıydın acaba adam demesin pastası böyle güzelse gerçeğini de bi tatmalı
Boşver promosyon mromosyon ilk uçakla eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?