- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.301
Aynı soruyu her gün kocam da soruyormuhtesem olmak benim sucum mu yani
Rus merakını duydum.He ya adam zenci seviyo diye yaptım bacım keşke yapmasa mıydım, bekar olsam ilk durağım zenci kızlar olurdu diyo
Ama ben tiksindirdim onu artık zencilerden ,merak etmiyo o kadarevliliği korumada her yol mübah ve de kutsaldır
Iste biz muhtesemler......Aynı soruyu her gün kocam da soruyor
Bende totosunu kaldırıp gazlıyorum napem
9 bininci mesajıIste biz muhtesemler......
hayat bize cok zor ya
neyse 9000. mesaja ne kadar kaldi bi akrostisss odulu alacaktimda
DötleriRus merakını duydum.
Brezilyalı merakını duydum.
0 beden merakını duydum.
Şişman merakını duydum.
1.50 merakını bile duydum.
Zenci merakını şuan ilk defa duyuyorum
Sebebi neymiş sordun mu
hayallerim yikildi suan gitti guzel gunum gidem de bi sigara yakem9 bininci mesajıByNkoaLa kazandı aaa ben onu ilan etmedim daha
10. 000. Mesaja doğru yola çıktık kuzum ama nerden baksan daha bi 700 mesaj falan var
Maliiiiiiiiiiiii kız maliiiii kız fıstıkımmmmm kendine gellllll adamın gözüne gözüne karıların kıçlarını neden sokuyorsunDötleri
Hani böle twerk dans yapıyolar ya herif bayılıyüraçıyo bi de beraber izleyip kritik yapıyoz
Benim için de yak ben kullanmıyorum, solan hayallerime yakhayallerim yikildi suan gitti guzel gunum gidem de bi sigara yakem
Ben de beğenmiyorum ne o öyle altı bezli gibi dıbıl dıbıl bi deMaliiiiiiiiiiiii kız maliiiii kız fıstıkımmmmm kendine gellllll adamın gözüne gözüne karıların kıçlarını neden sokuyorsun
Benimki benim vücudumda olmayan birşeyleri beğense ve bunu söylese gencecik bir delikanlıyı şu gençliğinin baharında hayattan koparırım.
Ki kıçları çok abartı bence hiç de güzel değil.
Niden ananosla duyurmuyorsun ahhaha oldu mi boyle9 bininci mesajıByNkoaLa kazandı aaa ben onu ilan etmedim daha
10. 000. Mesaja doğru yola çıktık kuzum ama nerden baksan daha bi 700 mesaj falan var
Bence de çok büyük. Ben minnak şekilli popolari daha çok beğeniyorum. Benim eşimin de meme takıntısı var. Neyse ki benimkileri beğeniyor. Ama şöyle tatsız bir olay yaşandı neden oracıkta dogramadim anlamadım. Film izliyoruz. Kadının göğüs dekoltesi çok derin. Eşim filmi takip etmiyordu aslında anlamadim. Ablanın da memeleri şahbazmış dedi. Ben de nöyMaliiiiiiiiiiiii kız maliiiii kız fıstıkımmmmm kendine gellllll adamın gözüne gözüne karıların kıçlarını neden sokuyorsun
Benimki benim vücudumda olmayan birşeyleri beğense ve bunu söylese gencecik bir delikanlıyı şu gençliğinin baharında hayattan koparırım.
Ki kıçları çok abartı bence hiç de güzel değil.
HeyavBen de beğenmiyorum ne o öyle altı bezli gibi dıbıl dıbıl bi deben latin karıları beğeniyom
Duyurucam gülom akşama herkes gelince, seni anossuz bırakır mıyım gönlümün sultanıN
Niden ananosla duyurmuyorsun ahhaha oldu mi boyle
Azalınca tampon ped kullana bilirsin cici. Ben birara hep onu kullanıyordum çok rahat. Benimde 10 gün sürer gına gelir artıkBenim 1 hafta sürüyor.
Okullar açılacak bitene kadar
Ayyyyy ben doğrardımmmmmmmmmBence de çok büyük. Ben minnak şekilli popolari daha çok beğeniyorum. Benim eşimin de meme takıntısı var. Neyse ki benimkileri beğeniyor. Ama şöyle tatsız bir olay yaşandı neden oracıkta dogramadim anlamadım. Film izliyoruz. Kadının göğüs dekoltesi çok derin. Eşim filmi takip etmiyordu aslında anlamadim. Ablanın da memeleri şahbazmış dedi. Ben de nöybakışıyla değiştiriyorum o zaman. Benden başkasının memesini begenemezsin dedim. Ama karikatür geldi aklıma ondan dedi. Ben de sus gebertirim bir de cevap veriyor diye sinirlendim. Bak hele ya kızdım yine. Neyse söz konusu karikatür şu :
Eki Görüntüle 2302039
Kavga eden bir çift görünce ben de ona sana öyle bagirmiyorum dimi diye sorup gülerim. Ama hiç başkası için bunu kullanmadı. Ay yine sinir oldum bak. Aslında oturup onunla kritigini yapardım normalde. Regl nelere kadir
Tampon hiç kullanmadım, rahat edemem gibi geliyor yav şeyimde yabancı bir cisimAzalınca tampon ped kullana bilirsin cici. Ben birara hep onu kullanıyordum çok rahat. Benimde 10 gün sürer gına gelir artık
Düşünme affetYoulost16 hmmm tmm belki affederim, düşüneceğim
@malii Türkiyede misin hala malim. Bu arada ilgi bekleyen ve kıskanç erkeği bende severim. Abartmadığı müddetçe
@Tatlianne20 napıyosun tatlışım, kışa hazırlık yapıyor musun?
@Reyyan__ ben seni unutmuyorum da sen neden çok nadir uğruyorsun Miran olup zorla mı getirmem lazım
Aslan gebertmez doğduğuna pişman eder. Bir de aç filmi yav niye değiştiriyorsun ben öyle mi dedin diyor. Sus hala konuşuyor dedim. Ya aslında öyle kıskançlık şeyimiz olmaz kendime güvenim tam fakat ne olduysa. Triplerdeyim bu ara.Ayyyyy ben doğrardımmmmmmmmm
Kız hissetmiyorsunkiTampon hiç kullanmadım, rahat edemem gibi geliyor yav şeyimde yabancı bir cisim
Rahatsız edici değil mi?
Kız erkeklerin çoğunda var o gizli fetişlik ama farkında değillerHeyav
Latinleri bende beğenirim.
Benimkinin Allahtan şöyle beğenirim böyle beğenirim gibi kalıpları yok.
Benim vücudumu söyler beğenirim diye, belki de başına gelecekleri bildiğinden
Yalnız 8 yıldır oldum olası ayaklarım ile çok ilgilidir. Ayaklarıma çok iltifat eder. Benden daha çok ayaklarıma iltifat etmiştir adam
Bugüne kadar ayaklarım da güzel şimdi adam doğruyu söylüyor deyip geçiştirdim. Geçenlerde aklıma takıldı.
Sen insanların ayaklarına dikkat eder misin diye sordum. Ederim dedi. Ayakları çirkin biriyle evlenir miydin dedim evlenmezdim dedi.
Ayak fetişti mi benim adam acaba yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?