Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rus merakını duydum.
Brezilyalı merakını duydum.
0 beden merakını duydum.
Şişman merakını duydum.
1.50 merakını bile duydum.
Zenci merakını şuan ilk defa duyuyorum
Sebebi neymiş sordun mu

Iste biz muhtesemler......

hayat bize cok zor ya

neyse 9000. mesaja ne kadar kaldi bi akrostisss odulu alacaktimda
9 bininci mesajı ByNkoaLa kazandı aaa ben onu ilan etmedim daha
10. 000. Mesaja doğru yola çıktık kuzum ama nerden baksan daha bi 700 mesaj falan var

Rus merakını duydum.
Brezilyalı merakını duydum.
0 beden merakını duydum.
Şişman merakını duydum.
1.50 merakını bile duydum.
Zenci merakını şuan ilk defa duyuyorum
Sebebi neymiş sordun mu
Dötleri
Hani böle twerk dans yapıyolar ya herif bayılıyüraçıyo bi de beraber izleyip kritik yapıyoz

Dötleri
Hani böle twerk dans yapıyolar ya herif bayılıyüraçıyo bi de beraber izleyip kritik yapıyoz
Maliiiiiiiiiiiii kız maliiiii kız fıstıkımmmmm kendine gellllll adamın gözüne gözüne karıların kıçlarını neden sokuyorsun
Benimki benim vücudumda olmayan birşeyleri beğense ve bunu söylese gencecik bir delikanlıyı şu gençliğinin baharında hayattan koparırım.
Ki kıçları çok abartı bence hiç de güzel değil.

Ben de beğenmiyorum ne o öyle altı bezli gibi dıbıl dıbıl bi de ben latin karıları beğeniyom

Bence de çok büyük. Ben minnak şekilli popolari daha çok beğeniyorum. Benim eşimin de meme takıntısı var. Neyse ki benimkileri beğeniyor. Ama şöyle tatsız bir olay yaşandı neden oracıkta dogramadim anlamadım. Film izliyoruz. Kadının göğüs dekoltesi çok derin. Eşim filmi takip etmiyordu aslında anlamadim. Ablanın da memeleri şahbazmış dedi. Ben de nöy bakışıyla değiştiriyorum o zaman. Benden başkasının memesini begenemezsin dedim. Ama karikatür geldi aklıma ondan dedi. Ben de sus gebertirim bir de cevap veriyor diye sinirlendim. Bak hele ya kızdım yine. Neyse söz konusu karikatür şu :

Kavga eden bir çift görünce ben de ona sana öyle bagirmiyorum dimi diye sorup gülerim. Ama hiç başkası için bunu kullanmadı. Ay yine sinir oldum bak. Aslında oturup onunla kritigini yapardım normalde. Regl nelere kadir

Ben de beğenmiyorum ne o öyle altı bezli gibi dıbıl dıbıl bi de ben latin karıları beğeniyom
Heyav
Latinleri bende beğenirim.
Benimkinin Allahtan şöyle beğenirim böyle beğenirim gibi kalıpları yok.
Benim vücudumu söyler beğenirim diye, belki de başına gelecekleri bildiğinden
Yalnız 8 yıldır oldum olası ayaklarım ile çok ilgilidir. Ayaklarıma çok iltifat eder. Benden daha çok ayaklarıma iltifat etmiştir adam
Bugüne kadar ayaklarım da güzel şimdi adam doğruyu söylüyor deyip geçiştirdim. Geçenlerde aklıma takıldı.
Sen insanların ayaklarına dikkat eder misin diye sordum. Ederim dedi. Ayakları çirkin biriyle evlenir miydin dedim evlenmezdim dedi.
Ayak fetişti mi benim adam acaba yav

Ayyyyy ben doğrardımmmmmmmmm

Azalınca tampon ped kullana bilirsin cici. Ben birara hep onu kullanıyordum çok rahat. Benimde 10 gün sürer gına gelir artık
Tampon hiç kullanmadım, rahat edemem gibi geliyor yav şeyimde yabancı bir cisim
Rahatsız edici değil mi?

Ayyyyy ben doğrardımmmmmmmmm
Aslan gebertmez doğduğuna pişman eder. Bir de aç filmi yav niye değiştiriyorsun ben öyle mi dedin diyor. Sus hala konuşuyor dedim. Ya aslında öyle kıskançlık şeyimiz olmaz kendime güvenim tam fakat ne olduysa. Triplerdeyim bu ara.

Kız erkeklerin çoğunda var o gizli fetişlik ama farkında değiller benimki de fransızcayı çok tahrik edici buluyo biz ilk çıktığımız gün bana senin dudaklarına fransızca çok yakışır demişti manyak mı bu demiştim
Söleme herifine bişey uyuyan yılanı uyandırma bacım durduk yere başına iş alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…