- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.321
Ahh ahh şu rus merakı eskiden varmış benimkinde deRus merakını duydum.
Brezilyalı merakını duydum.
0 beden merakını duydum.
Şişman merakını duydum.
1.50 merakını bile duydum.
Zenci merakını şuan ilk defa duyuyorum
Sebebi neymiş sordun mu
Ya bir daha terkedip gidersen ?Düşünme affet
Havuza giderken banada bi arkadaş tavsiye etmiş ti inanılmaz rahat çok rahat oluyor ..Tampon hiç kullanmadım, rahat edemem gibi geliyor yav şeyimde yabancı bir cisim
Rahatsız edici değil mi?
Güvenini sarsacak naptım kiYa bir daha terkedip gidersen ?
Nasıl güveneceğim, nasıl...
Bütün aslanlar aynısınız.Aslan gebertmez doğduğuna pişman eder. Bir de aç filmi yav niye değiştiriyorsun ben öyle mi dedin diyor. Sus hala konuşuyor dedim. Ya aslında öyle kıskançlık şeyimiz olmaz kendime güvenim tam fakat ne olduysa. Triplerdeyim bu ara.
Deneyeceğim bakalım 1 gün idare ederim belkim. Perşembe kullanayım.Kız hissetmiyorsunkibirgüncük deniz için kullanılır asla rahatsız etmez. HeR daim kupkuru geziyorsun onunla
Döndün mü senDüşünme affet
Benimkinin fetişliği çok gizli gibi değil düşününce. Ama hele birinin ayaklarına baksın bak. O ayakları keser ağzına sokar yediririm.Kız erkeklerin çoğunda var o gizli fetişlik ama farkında değillerbenimki de fransızcayı çok tahrik edici buluyo biz ilk çıktığımız gün bana senin dudaklarına fransızca çok yakışır demişti manyak mı bu demiştim
Söleme herifine bişeyuyuyan yılanı uyandırma bacım durduk yere başına iş alma
Fıstığım benim, seninle tanışınca unutmucak da kiminle tanışınca unutacakAhh ahh şu rus merakı eskiden varmış benimkinde deneyseki benimle tanışınca hepsini unuttu vermiş boyum posum ince belim
Terkedip gittin beni.Güvenini sarsacak naptım ki
Beni beni bihterini anonssuz biraktinDuyurucam gülom akşama herkes gelince, seni anossuz bırakır mıyım gönlümün sultanı
Şimdi o elindeki pedi yavaşça yere bırak bu sen değilsin sakinleşş relaaakss ooğğmmm oğğğmmmmBenimkinin fetişliği çok gizli gibi değil düşününce. Ama hele birinin ayaklarına baksın bak. O ayakları keser ağzına sokar yediririm.
Reglin de bana verdiği yetkiye dayanarak çok gerildim şuan bildiğin gibi değil
Fıstığım benim, seninle tanışınca unutmucak da kiminle tanışınca unutacak
Benimkinin Rus merakı olmaz çünkü kendileri Rusya taraflarından göçmüşler. Sülalesinin kadınları bile 1.75 boyunda en az, ben 1.70 boyumla cücük gibi kaldım içlerinde. Renkli gözlü hep sülalesi. Doymuştur etrafında göre göre diye düşünüyorum ama işin kötüsü beni de rusa benzetenler oldu. Adamın eski sevgililerine bakıyorum hep esmer ya da koyu kumral tipli kızlar. Öyle mi beğeniyorsun diyorum hayır diyor ama bilmiyorum 1 tane sarışın beyaz tenli eski sevgilisi yok
Bütün aslanlar aynısınız.
Benimki de ben kendime güvenirim kıskanmam ayağı çekiyor, cafeye gidelim gözüyle ortamı süzer erkeklerin olduğu tarafa sırtımı dönük otutturur.
Kıyafetimi çok dar bulursa dışarı çıkartmaz.
Ve daha bir sürü şey.
Ulan ya
Yav kurban olduğum seni anonssuz bırakanları anonssuz bırakır alnını karışlarım be yiğidimB
Beni beni bihterini anonssuz biraktin
PuhajaŞimdi o elindeki pedi yavaşça yere bırak bu sen değilsin sakinleşş relaaakss ooğğmmm oğğğmmmm
Beni de böyle saçma sapan huylarınız çekiyor işte napayımTemelinde hep yiğitliğe bok sürdürmemek var. Kuyruğu ne olursa olsun dik tutarız
Benim su bidonlarım dolu, tadilat var bir haftadır çünkü, her an gidebiliyorNapıcazzzzzz
Hahaha olsun sen gel yeter ki anlamasan da olurvay beybiler yaaaa
bu aralar okudugumu anlama sorunum var
o kadar yavaş okuyarak geldim ki o kadae yani
napiyosunuz nasılsınız
Bazen durup durup hırçınlaşır adamın damarına basmaya çalışırım. Eşim o kadar sakin biri ki tongaya düşmez hiçBeni de böyle saçma sapan huylarınız çekiyor işte napayım
Çok zor hemdeBenim su bidonlarım dolu, tadilat var bir haftadır çünkü, her an gidebiliyor
Susuz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?