Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rus merakını duydum.
Brezilyalı merakını duydum.
0 beden merakını duydum.
Şişman merakını duydum.
1.50 merakını bile duydum.
Zenci merakını şuan ilk defa duyuyorum
Sebebi neymiş sordun mu
Ahh ahh şu rus merakı eskiden varmış benimkinde de neyseki benimle tanışınca hepsini unuttu vermiş boyum posum ince belim

Bütün aslanlar aynısınız.
Benimki de ben kendime güvenirim kıskanmam ayağı çekiyor, cafeye gidelim gözüyle ortamı süzer erkeklerin olduğu tarafa sırtımı dönük otutturur.
Kıyafetimi çok dar bulursa dışarı çıkartmaz.
Ve daha bir sürü şey.
Ulan ya

Benimkinin fetişliği çok gizli gibi değil düşününce. Ama hele birinin ayaklarına baksın bak. O ayakları keser ağzına sokar yediririm.
Reglin de bana verdiği yetkiye dayanarak çok gerildim şuan bildiğin gibi değil
Ahh ahh şu rus merakı eskiden varmış benimkinde de neyseki benimle tanışınca hepsini unuttu vermiş boyum posum ince belim
Fıstığım benim, seninle tanışınca unutmucak da kiminle tanışınca unutacak
Benimkinin Rus merakı olmaz çünkü kendileri Rusya taraflarından göçmüşler. Sülalesinin kadınları bile 1.75 boyunda en az, ben 1.70 boyumla cücük gibi kaldım içlerinde. Renkli gözlü hep sülalesi. Doymuştur etrafında göre göre diye düşünüyorum ama işin kötüsü beni de rusa benzetenler oldu. Adamın eski sevgililerine bakıyorum hep esmer ya da koyu kumral tipli kızlar. Öyle mi beğeniyorsun diyorum hayır diyor ama bilmiyorum 1 tane sarışın beyaz tenli eski sevgilisi yok

Şimdi o elindeki pedi yavaşça yere bırak bu sen değilsin sakinleşş relaaakss ooğğmmm oğğğmmmm

Temelinde hep yiğitliğe bok sürdürmemek var. Kuyruğu ne olursa olsun dik tutarız

Şimdi o elindeki pedi yavaşça yere bırak bu sen değilsin sakinleşş relaaakss ooğğmmm oğğğmmmm
Puhaja
Çok sinirliyim ama bir nedeni de yok bilmiyorum
Duşa girip sakinleşmek istiyorum sular kesildi.
Ne lanetli gün

vay beybiler yaaaa
bu aralar okudugumu anlama sorunum var

o kadar yavaş okuyarak geldim ki o kadae yani

napiyosunuz nasılsınız
Hahaha olsun sen gel yeter ki anlamasan da olur
Ben hiç iyi değilim. Okuduğun gibi reglli ve mutsuzum.
Çok mutsuzum
Sular da yok.
Daha kahvaltı bile etmedim.

Beni de böyle saçma sapan huylarınız çekiyor işte napayım
Bazen durup durup hırçınlaşır adamın damarına basmaya çalışırım. Eşim o kadar sakin biri ki tongaya düşmez hiç gençliğimde erkek arkadaşlarımı çıldırtırdım laf söz oyunlarıyla. Bir şey mi dedi burnundan getirirdim. Biri yaka silkiyordu edebiyatçı sevgili edinmeyin diye aslanliktan aslında o iyi duruldum ama. Eşime çok poncik davranıyorum. Uysal bir kediye çeviren o beni. Kız hiç erkek arkadaş umursamaz kafama göre yaşardım. Bir ara bulusacagimizi unutup arkadaşlarla gezmeye gitmiştim. Çocuk okulun önünde beni bekliyor

Benim su bidonlarım dolu, tadilat var bir haftadır çünkü, her an gidebiliyor
Susuz çok zor
Çok zor hemde
Annem de misafirlikte.
Gelse onda hallederim kişisel bakım işlerimi.
Sanırım yarına kadar falan su olmayacakmış
Allahım, tam gününü buldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…