- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
ne corbasi koydun.Daha aksama çok yaparsın gıı dur azıcıkbende çorba koydum bi yanmasa bari bura bakmaktan
İshal kısma vardı dun kuzummmneyin var balim.
bnde bebisi uyuttum uzandim az birazdan kalkip islere giriscem
Nassın baken giEgenin gülü
gecmis olsun cnm neden olduki. suan nasilsin iymisinİshal kısma vardı dun kuzummm
Sabah oglandan geçti herhaldegecmis olsun cnm neden olduki. suan nasilsin iymisin
kiz ishal kusma gecici biseymi grip gbiSabah oglandan geçti herhalde
Şimdi daha iyiyim ama halsizm
Gecmiş olsun tatlım salgın var sanırım benim görümcelerde çoluk çocuk sıradan geçmişler hep ,hastane bizim gibi olanlarla doluydu dedi dikkat et ,aslında suları bi müddet kaynatıp öyle içmek gerekir.İshal kısma vardı dun kuzummm
Oda doğru kuzum benim. Mercimek koymuştum balım pişti şükürne corbasi koydun.
kiz bebis uyaninca brakmiyoki anca uyudugunda yapabiliyom
Valla nasıl bir mikrop çekme potansiyelm varsa gelip buldu beni hahahahahahkiz ishal kusma gecici biseymi grip gbi
Saol kuzummm , evet doktor salgın var dediGecmiş olsun tatlım salgın var sanırım benim görümcelerde çoluk çocuk sıradan geçmişler hep ,hastane bizim gibi olanlarla doluydu dedi dikkat et ,aslında suları bi müddet kaynatıp öyle içmek gerekir.
bnde kalkip yemek hazirlycam hala kalkamadim puffOda doğru kuzum benim. Mercimek koymuştum balım pişti şükür
aci bi türk kavesi ic kuzum o keserValla nasıl bir mikrop çekme potansiyelm varsa gelip buldu beni hahahahahah
Kuzum valla herşeyden çok çabuk bişey kapar olduk kolay artık herşey ne kadar dikkat etsekte. Sen hazır şunu içiyosun hep.Saol kuzummm , evet doktor salgın var dedi
Kız BN çeşme suyu da icemem asla ama neden boyle oldu bilmiom
Ne yapcam yemekbnde kalkip yemek hazirlycam hala kalkamadim puff
esim mesaide olur buyuk ihtimal oyuzden kendime gore yaparim bisiler kizada hazirlarim nekadar yemesedeNe yapcam yemek
Küçük bıdık çorba vs yemiyomu kuzu .esim mesaide olur buyuk ihtimal oyuzden kendime gore yaparim bisiler kizada hazirlarim nekadar yemesede
Nasil olem gıNassın baken gi
yok ya hicbisey yemiyo dun asi olduk 1 yas asisi 7.900 zayif alt sinirda dedi hemsire.Küçük bıdık çorba vs yemiyomu kuzu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?