Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin . Çok güzel birşey böyle sevilmek değer görmek Allah etrafından eksik etmesin canm artsın böyle güzel insanlar eksilmesin

Amin . Çok güzel birşey böyle sevilmek değer görmek Allah etrafından eksik etmesin canm artsın böyle güzel insanlar eksilmesin
Amin incim.
Allah herkesi güzel insanlarla karşılaştırsın.

Gelmedi
Şamdanım ben araştırdım da bu şeyi şeyimize mi sokuyoruz nasıl oluyor yav anlamadım

aynen kuzum yerlestiriyomussun hatta ucundaki çekip takmaya yarayan sap uzun gelirse kesiyomussun

ama beni çok cezbediyo. ben aşırı yoğun bi serviste calisiyodum. sabah sekiz buçukta o bilgisayar bi açılıyodu. öğlen paydosuna kadar kalkamiyodum. ve benin de aşırı yoğun geçer. stresimi bunalimimi sen düşün
Allah'tan en yoğun zamanlar hamileliğime denk geldi de adet olmadim

Ben o seyii goreli baya oldu ama baya bi boyle korkutuyor ya o seyle nasil rahat olunur ki ?
Sen kullandın mi kullanacak mısın?

bu arada profil resmim nasıl bnm çok komiğime gitmişti hahahah
sizde bakıp gülüyomusunuz tek bana mı komik gelio
Gerçekten muhteşem. Ben arkada kıçı dönük olana daha çok güldüm. Umarsızlığı aynı ben

Deme yav
Baktım da tabloda bakireler için olanı da göstermiş.
Bakire nasıl kullanacak bunu aklım hayalim almadı
Dene bakayım iyi birşeyse bize de söyle

Ben o seyii goreli baya oldu ama baya bi boyle korkutuyor ya o seyle nasil rahat olunur ki ?
Sen kullandın mi kullanacak mısın?

biraz pahalı ya baktim da. işe dönünce alicam inşallah
korkunun ecele faydası yok deyip denicem. ped insanı değilim ya bu yaşa kadar iyi dayandim valla

Deme yav
Baktım da tabloda bakireler için olanı da göstermiş.
Bakire nasıl kullanacak bunu aklım hayalim almadı
Dene bakayım iyi birşeyse bize de söyle

aynen ya bence de önce kararlı biri denesin sonra diğerleri alsin

Tamamdır haberdar et bizi merak ederiz. Allah yardımcısı olsun. Cay6 nın eşi de girmiş bugün ama sonuç olumsuz olmuş. Üzüldüm..
İnsallah canım

Evet konuştuk bende üzüldüm biraz bende ümitsizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…