- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.521
Amin . Çok güzel birşey böyle sevilmek değer görmek Allah etrafından eksik etmesin canm artsın böyle güzel insanlar eksilmesinAllah daha iyilerini versin size be incim
Sağolsun benim insanlarım çok vefalıdır ya. Kışlık salçadır, tarhanadır, kuru yufkadır bana hep gelir hediye olarak.
Sırf ben seviyorum diye çerkes peyniri bile yapıyorlar bana üşenmeden.
Bayramda dolaşmaya çıkarım et yemiyorum diye koku sızdırmayacak önlemler alırlar.
İnsanlar sevdiğim yemekleri yapmaya çalışır gideceğim zaman
Balıkçı abi bile balığı bana güzelinden seçer verir.
Halı koltuk yıkama da ücretsiz oluyor ısrar etmeme rağmen.
Şimdi say say bitiremem çoğu şeyin beleşçisiyim Allah hepsinden razı olsun ne diyem
Amin incim.Amin . Çok güzel birşey böyle sevilmek değer görmek Allah etrafından eksik etmesin canm artsın böyle güzel insanlar eksilmesin
Yok balım Perşembe girecek benimkiYoulost16 eşin bugün bekçilik için parkur sınavına girdi mi kutsişim?
Aa çok ayip o elin orda ne isi var bakimbu arada profil resmim nasıl bnm çok komiğime gitmiştihahahah
sizde bakıp gülüyomusunuz tek bana mı komik gelio
Gelmedi
Şamdanım ben araştırdım da bu şeyi şeyimize mi sokuyoruz nasıl oluyor yav anlamadım
Ben o seyii goreli baya oldu ama baya bi boyle korkutuyor ya o seyle nasil rahat olunur ki ?aynen kuzum yerlestiriyomussun hatta ucundaki çekip takmaya yarayan sap uzun gelirse kesiyomussun
ama beni çok cezbediyo. ben aşırı yoğun bi serviste calisiyodum. sabah sekiz buçukta o bilgisayar bi açılıyodu. öğlen paydosuna kadar kalkamiyodum. ve benin de aşırı yoğun geçer. stresimi bunalimimi sen düşün
Allah'tan en yoğun zamanlar hamileliğime denk geldi de adet olmadim
Gerçekten muhteşem. Ben arkada kıçı dönük olana daha çok güldüm. Umarsızlığı aynı benbu arada profil resmim nasıl bnm çok komiğime gitmiştihahahah
sizde bakıp gülüyomusunuz tek bana mı komik gelio
Tamamdır haberdar et bizi merak ederiz. Allah yardımcısı olsun. Cay6 nın eşi de girmiş bugün ama sonuç olumsuz olmuş. Üzüldüm..Yok balım Perşembe girecek benimki
Deme yavaynen kuzum yerlestiriyomussun hatta ucundaki çekip takmaya yarayan sap uzun gelirse kesiyomussun
ama beni çok cezbediyo. ben aşırı yoğun bi serviste calisiyodum. sabah sekiz buçukta o bilgisayar bi açılıyodu. öğlen paydosuna kadar kalkamiyodum. ve benin de aşırı yoğun geçer. stresimi bunalimimi sen düşün
Allah'tan en yoğun zamanlar hamileliğime denk geldi de adet olmadim
Ben o seyii goreli baya oldu ama baya bi boyle korkutuyor ya o seyle nasil rahat olunur ki ?
Sen kullandın mi kullanacak mısın?
Deme yav
Baktım da tabloda bakireler için olanı da göstermiş.
Bakire nasıl kullanacak bunu aklım hayalim almadı
Dene bakayım iyi birşeyse bize de söyle
Heryer her yerde anne deyimi var ya onu yasiyormHayırdır beybi.
Daha az kaldi tabiki diger gunlere goreBende kesin o dönemler yemişimdirsağlıklı düşünemiyorum cidden ben o dönem
Hoş geldin canım
Oyy yarıladın mı bari canım
Daha az kaldi tabiki diger gunlere gore
İnsallah canımTamamdır haberdar et bizi merak ederiz. Allah yardımcısı olsun. Cay6 nın eşi de girmiş bugün ama sonuç olumsuz olmuş. Üzüldüm..
Sadece mutfak stabil suanAllah kolaylık versin canım ya ellerine sağlık
Ay ben de hep oğlana oyle diyorum. Dağıtıp duruyor kerataHeryer her yerde anne deyimi var ya onu yasiyorm
Oturtucam az kaldi az daha sabrediyormAy ben de hep oğlana oyle diyorum. Dağıtıp duruyor keratataşınma hengamesi normal. Oturacak elbet işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?