Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaptınız hanımlar? Başım ağrıyor benim biraz. Akşamüstü parka gittik pattisle. Parkın yanında lahana satıyorlardi. Bir cesaret koca bir lahanayi aldim. Yarın saracagim inşallah. Maydanoz aldım, dereotu aldım dedim sabahtan başlarım. Eve geldim baktım ki pirinç yok zaten bir işi tam becersem şaşırdım

Ben suan dinleniyorm

Ben bi kere heves ettm.lahana sarayim diye aldm kocaman yesil kurt cikti buyuk hemde dedim tovbe bismillah daha almam

Ben suan dinleniyorm

Ben bi kere heves ettm.lahana sarayim diye aldm kocaman yesil kurt cikti buyuk hemde dedim tovbe bismillah daha almam
İlahi içinde çıktığı yaprağı at gitsin. Kırmızı başlıklı kızın hain kurdu değil ya ben kaldırır atarım napim. Evin böcek imha timiyim zaten. Böcek gören yetiş vur kafasına diye beni çağırıyor

İnsallah canım♥

Evet konuştuk bende üzüldüm biraz bende ümitsizim
Ümitsiz olacak birşey yok. Olmazsa diğerine hazırlanacaklar.
Eşim 2.denemede kazandı polis okulunu.
Olmasa 3.denemeye kalacaktı iş.
Yaş yettiği müddetçe devam.
Elbet olacak.

Son düzenleme:
@Burunello cicinelli suan kayin babamla karsilikli cekirdek citerken seni hatirladim birden
Bende şuan çitliyorum
Hatta son çekirdeği de bitirdim çok üzgünüm.
Kayın babuşa selam o benim çekirdekdaşım

Hiçbir iş tam olmaz Murphy kanunları
Bende su gelince direkt kendimi attım duşa. Kafamda ıslak havlu ile duruyorum öyle mutfak masasında.
Çekirdek çitliyorum napsam diye düşünüyorum
Karnım ağrıyor

Ben suan dinleniyorm

Tövbeeeeee
Rizede bir kara lahana sarması yedim.
Bu taraflarda yapılanlar yalan dolanmış.
Tadı damağımdan gitmiyor.
Sonra kara lahana verdi biri bana aneye götürdüm yap sen becerirsin dedm.
Olmadı oradaki gibi

Delmos kiz yapraklari oymus resmen buyumus icinde

Ümitsiz olacak birşey yok. Olmazsa diğerine hazırlanacaklar.
Eşim 2.denemede kazandı polis okulunu.
Olmasa 3.denemeye kalacaktı iş.
Yaş yettiği müddetçe devam.
Elbet olacak.
Polislik gibi değil ki bu her sene alım olacağını sanmıyorum

Tövbeeeeee
Rizede bir kara lahana sarması yedim.
Bu taraflarda yapılanlar yalan dolanmış.
Tadı damağımdan gitmiyor.
Sonra kara lahana verdi biri bana aneye götürdüm yap sen becerirsin dedm.
Olmadı oradaki gibi
Aaaa hic onu yemedm ama senin icin internetten bakip yapardm ben

Polislik gibi değil ki bu her sene alım olacağını sanmıyorum
Belli olmaz kuzum.
Tuttu bekçilik devam eder bence.
Hem şimdiden karartma içini yahu adam daha sınava girmedi diğer sınavı hesaplıyoruz

Belli olmaz kuzum.
Tuttu bekçilik devam eder bence.
Hem şimdiden karartma içini yahu adam daha sınava girmedi diğer sınavı hesaplıyoruz
Ya fiziki parkurdan sonra mülakat var bilmiyorum valla çokta umudum yok ama hayırlısı olsun tabiki

Suan biraz daha rahatim camasirlari yikayip yikayop kuruttum mi perdeler takildi mi olay tamamdir

o zaman no proplema

ben de oğlanı uyuttum ama canım çıkmış bugün ya. bu aralar çok bunalıyorum. acayip acayip rüyalar görüyorum hayir olsun inşallah

bilinçaltim sana ozendi B Brunello Cicinelli

Öyle valla. Sihhatler olsun o zaman. Ben çayımı içtim, çekirdeğimi citledim pinekliyorum karnım geçti ama başıma sıçradı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…