- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.561
OhaDelmos kiz yapraklari oymus resmen buyumus icinde
Şu an halimi bi görsen üstünden araba geçmiş kurbağa gibi yapışmışım yatağaahanda işçi karınca geldi
kız malii sen neler neler yapmışsın öyle bugün. Allah güç kuvvet versin bacim
Ben nasil uyudugumu bile hatirlamiyormo zaman no proplema
ben de oğlanı uyuttum ama canım çıkmış bugün ya. bu aralar çok bunalıyorum. acayip acayip rüyalar görüyorum hayir olsun inşallah
bilinçaltim sana ozendi B Brunello Cicinelli
Kiz ne ara izleyeyimkız rosss filmi izledin mi
Hosgeldin canmmHellöö karılar
Şu an halimi bi görsen üstünden araba geçmiş kurbağa gibi yapışmışım yatağavantilatörün karşısından kalkamıyom hipnotize olmuş gibiyim
Ben nasil uyudugumu bile hatirlamiyorm
Dun gece 4 de yattim zaten
Esimik ayagi alcidaydi onla ugrastik bi ton
İnsanın bütün hevesini kaçırıyor
Hem ne hain
Lahanadan soguttu beni
Sana yuce lucifer guc vermisİyi geceler avratlarım. Keyfim yok yea. 1 sene önce bu gece ilk defa eşimden ayrı uyumuştum. Eğitime gitmişti. 5 ay ayrı kalmıştık. 1 sene önce bugünkü halim geliyor gözümün önüne.
Ocağa kadar şimdi hep anıp anıp dururum bugün böyleydim, şu gün şöyleydim..
Bir de tesadüf gibi adam da yok bu gece.
Yine gitmiş gibi oldu sanki.
O zaman kk bağımlısı da değildim, @RosSsS bile yoktu. Hesap açık duruyordu öyle kullanmadanBen 27 ağustos gecesini kendi kendime nasıl atlatmışım yav
Kıyamam. Allah ayırmasın bir dahaİyi geceler avratlarım. Keyfim yok yea. 1 sene önce bu gece ilk defa eşimden ayrı uyumuştum. Eğitime gitmişti. 5 ay ayrı kalmıştık. 1 sene önce bugünkü halim geliyor gözümün önüne.
O zaman kk bağımlısı da değildim,
ByNkoaLa bile yoktu. Hesap açık duruyordu öyle kullanmadan Ben 27 ağustos gecesini kendi kendime nasıl atlatmışım yav
İyi geceler avratlarım. Keyfim yok yea. 1 sene önce bu gece ilk defa eşimden ayrı uyumuştum. Eğitime gitmişti. 5 ay ayrı kalmıştık. 1 sene önce bugünkü halim geliyor gözümün önüne.
O zaman kk bağımlısı da değildim, @RosSsS bile yoktu. Hesap açık duruyordu öyle kullanmadanBen 27 ağustos gecesini kendi kendime nasıl atlatmışım yav
Amin ins canmm kendi evim olsun istiyorm bende ammeeee para yok para parageçmiş olsun ayağına ne oldu kız eşinin
anam ross bundan sonraki evin inşallah hayallerinin evi olur ve kendi evin olur kuzum. başka ne desem bilemedim. kaç gündür cekiyosun valla
Yaaaaa valla bu sene dedm ki kendi kendime domats soslarmi bu sene evde yapayim ogreneyim anneme yuk olmayayim ama galina bi sene bu tasinma okul telasindan yinr annem yapacak gbiİnsanın bütün hevesini kaçırıyorben de geçen heveslenip mürdüm eriği aldım. Her kestigimden saçma sapan kurtlar çıktı. Kızıp bütün poşeti çöpe teptim. Yılın ilk mürdüm erikleriydi, çok heveslenmistim.
Gün gün yazdığım bir günlük tuttum benim geyşa dönene kadar.Sana yuce lucifer guc vermis
Yoksa ben yokken nasil olmussundur kimbilir
Amin ins canmm kendi evim olsun istiyorm bende ammeeee para yok para para
Beni cok uzdu o da ona cezaydi
Cikmis mi catlamis mi oyle seyler
kız çiçi kendine dertlenecek bahane mi arıyonİyi geceler avratlarım. Keyfim yok yea. 1 sene önce bu gece ilk defa eşimden ayrı uyumuştum. Eğitime gitmişti. 5 ay ayrı kalmıştık. 1 sene önce bugünkü halim geliyor gözümün önüne.
O zaman kk bağımlısı da değildim,
ByNkoaLa bile yoktu. Hesap açık duruyordu öyle kullanmadan Ben 27 ağustos gecesini kendi kendime nasıl atlatmışım yav
Buraya gelmeden önce annemin domateslere yardım etmiştim. 50 kilo domates dogradik. Nasıl tiksinmedim domatesten bilmem. Biber salçasına kalamadım ama. Neyse artık.Yaaaaa valla bu sene dedm ki kendi kendime domats soslarmi bu sene evde yapayim ogreneyim anneme yuk olmayayim ama galina bi sene bu tasinma okul telasindan yinr annem yapacak gbi
Valla heveslenip heveslenup oturuyrouz yerimize yaaa
Valla yaaa sen ne vuzel gunluk tuttun dimi o seni sakinlestirmis o seni hayatta tutumus cnku butun herseyini yazarak icine atmamaissin kuzummGün gün yazdığım bir günlük tuttum benim geyşa dönene kadar.
Aklımı kaybetmiş gibiymişim zaten iyi ki yazmışım yoksa hatırlazmadım
Düşünsene kk yok, sen yoksun, okul yok, eşim yok. Kalmışım dört duvarla baş başa..
Allah tan 2 eylülde seni bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?