Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahanda işçi karınca geldi

kız malii sen neler neler yapmışsın öyle bugün. Allah güç kuvvet versin bacim
Şu an halimi bi görsen üstünden araba geçmiş kurbağa gibi yapışmışım yatağa vantilatörün karşısından kalkamıyom hipnotize olmuş gibiyim

Ben nasil uyudugumu bile hatirlamiyorm
Dun gece 4 de yattim zaten
Esimik ayagi alcidaydi onla ugrastik bi ton

Şu an halimi bi görsen üstünden araba geçmiş kurbağa gibi yapışmışım yatağa vantilatörün karşısından kalkamıyom hipnotize olmuş gibiyim

dramatik bi olay bu kadar güzel anlatilirdi malii çok tatlısın yaaa ellerin kolların dert görmesin ne kadar güzel olmus ama annenin yükünü aldin :)

İyi geceler avratlarım. Keyfim yok yea. 1 sene önce bu gece ilk defa eşimden ayrı uyumuştum. Eğitime gitmişti. 5 ay ayrı kalmıştık. 1 sene önce bugünkü halim geliyor gözümün önüne.
Ocağa kadar şimdi hep anıp anıp dururum bugün böyleydim, şu gün şöyleydim..
Bir de tesadüf gibi adam da yok bu gece.
Yine gitmiş gibi oldu sanki.
O zaman kk bağımlısı da değildim,
ByNkoaLa bile yoktu. Hesap açık duruyordu öyle kullanmadan Ben 27 ağustos gecesini kendi kendime nasıl atlatmışım yav

Ben nasil uyudugumu bile hatirlamiyorm
Dun gece 4 de yattim zaten
Esimik ayagi alcidaydi onla ugrastik bi ton

geçmiş olsun ayağına ne oldu kız eşinin

anam ross bundan sonraki evin inşallah hayallerinin evi olur ve kendi evin olur kuzum. başka ne desem bilemedim. kaç gündür cekiyosun valla

Hem ne hain
Lahanadan soguttu beni
İnsanın bütün hevesini kaçırıyor ben de geçen heveslenip mürdüm eriği aldım. Her kestigimden saçma sapan kurtlar çıktı. Kızıp bütün poşeti çöpe teptim. Yılın ilk mürdüm erikleriydi, çok heveslenmistim.

Sana yuce lucifer guc vermis

Yoksa ben yokken nasil olmussundur kimbilir

Kıyamam. Allah ayırmasın bir daha

bak ben de sana dertleneyim bizim cumartesi günü evlilik yıldönümümüz ve esim şehir dışına gidecek yine yok özel günde
civara içenler bi tane de benim için için anam

ayrılık çok zor be cici. neyseki bitmiş gitmiş Allah bi daha ayırmasın sizi

geçmiş olsun ayağına ne oldu kız eşinin

anam ross bundan sonraki evin inşallah hayallerinin evi olur ve kendi evin olur kuzum. başka ne desem bilemedim. kaç gündür cekiyosun valla
Amin ins canmm kendi evim olsun istiyorm bende ammeeee para yok para para

Beni cok uzdu o da ona cezaydi

Cikmis mi catlamis mi oyle seyler

Yaaaaa valla bu sene dedm ki kendi kendime domats soslarmi bu sene evde yapayim ogreneyim anneme yuk olmayayim ama galina bi sene bu tasinma okul telasindan yinr annem yapacak gbi

Valla heveslenip heveslenup oturuyrouz yerimize yaaa

Sana yuce lucifer guc vermis

Yoksa ben yokken nasil olmussundur kimbilir
Gün gün yazdığım bir günlük tuttum benim geyşa dönene kadar.
Aklımı kaybetmiş gibiymişim zaten iyi ki yazmışım yoksa hatırlamazdım
Düşünsene kk yok, sen yoksun, okul yok, eşim yok. Kalmışım dört duvarla baş başa..
Allah tan 2 eylülde seni bulucam

Amin ins canmm kendi evim olsun istiyorm bende ammeeee para yok para para

Beni cok uzdu o da ona cezaydi

Cikmis mi catlamis mi oyle seyler

do.uza belasi yeter derler bizim orda sözüm meclisten dışarı. senin gibi kutsal bı kadını uzerse böyle olur işte hihh

ama yine sen cekiyosun o da ayrı bi boyutu

kız çiçi kendine dertlenecek bahane mi arıyon

Yaaaaa valla bu sene dedm ki kendi kendime domats soslarmi bu sene evde yapayim ogreneyim anneme yuk olmayayim ama galina bi sene bu tasinma okul telasindan yinr annem yapacak gbi

Valla heveslenip heveslenup oturuyrouz yerimize yaaa
Buraya gelmeden önce annemin domateslere yardım etmiştim. 50 kilo domates dogradik. Nasıl tiksinmedim domatesten bilmem. Biber salçasına kalamadım ama. Neyse artık.

Valla yaaa sen ne vuzel gunluk tuttun dimi o seni sakinlestirmis o seni hayatta tutumus cnku butun herseyini yazarak icine atmamaissin kuzumm

Az kaldi kavusmamiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…