- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.581
Amin hizuşum. Ama komiserliğe gidicem diyor onun eğitimi de 8 ayKıyamam. Allah ayırmasın bir daha
Haydaaaaa deme yabak ben de sana dertleneyim bizim cumartesi günü evlilik yıldönümümüz ve esim şehir dışına gidecek yine yok özel günde
civara içenler bi tane de benim için için anam
ayrılık çok zor be cici. neyseki bitmiş gitmiş Allah bi daha ayırmasın sizi
yaadramatik bi olay bu kadar güzel anlatilirdi maliiçok tatlısın yaaa ellerin kolların dert görmesin ne kadar güzel olmus ama annenin yükünü aldin :)
Salcamiz babannrmdenBuraya gelmeden önce annemin domateslere yardım etmiştim. 50 kilo domates dogradik. Nasıl tiksinmedim domatesten bilmem. Biber salçasına kalamadım ama. Neyse artık.
Yok vallahi isteyerek olmuyorkız çiçi kendine dertlenecek bahane mi arıyon
Cix kiz dedm sen burda otur ben evi temizlerm yeterki ayagima dolanmado.uza belasi yeter derler bizim ordasözüm meclisten dışarı. senin gibi kutsal bı kadını uzerse böyle olur işte hihh
ama yine sen cekiyosun o da ayrı bi boyutu
Deme yav. Ne yapacaksın bu aslan erkekleri çok dik başlı oluyorAmin hizuşum. Ama komiserliğe gidicem diyor onun eğitimi de 8 ay
Seneye hakkı açılacak bilmiyorum cidden gider mi.
Amin hizuşum. Ama komiserliğe gidicem diyor onun eğitimi de 8 ay
Seneye hakkı açılacak bilmiyorum cidden gider mi.
Haydaaaaa deme ya
Bizim de hep özel günlere denk geldi dış görevler nasıl bir aksi ya..
Dönünce kutlucaksınız artık
Hiçbir özel gün kendi tarihinde kutlanmıyor zaten bizim hayatlarda..
Heya 5 gün sonra hayatıma gireceksinValla yaaa sen ne vuzel gunluk tuttun dimi o seni sakinlestirmis o seni hayatta tutumus cnku butun herseyini yazarak icine atmamaissin kuzumm
Az kaldi kavusmamiza
Şuursuz her yerde var. Benim her şeyim hazır yaSalcamiz babannrmden
Domates tarhana miz anamizdan
Kiz gecen biri geldi diyor ki bana sen biber dizmiyon mi dedm yooo
Eee sen kac yillik evlisin dedm 7 olacak
Ee senin dizme zamanin gelmis
Dedm ki bu benm hayatm siz mi kariaacaksiniz ne bilem diyor
Belki biber kurutmasi yemiyoruz dedimsustu kaldi
Bu insn tipleri cok gicigima gidiyor yaaa
Seni hayatina renk katmaya geliyorm bekle beni bes günHeya 5 gün sonra hayatıma gireceksin
Sensiz son 5 günüm
Hayatımın en mıçık 5 günü, 2 eylülde seni bulunca rahatlıcam
Zeytinyagi ve zeytin de hazir geliorŞuursuz her yerde var. Benim her şeyim hazır yasadece zeytinyağı biber salçası nar ekşisi memleketten gelir. Bir de kv patlıcan kurutursa biraz verir. Bana yetiyor. Konserve domates sevmiyorum zaten kokuyor bence.
güzel anları anımsa annem zaten yeterince dert var bi de geçmişe mi üzülekYok vallahi isteyerek olmuyor
Hayatımın en zor gecesiydi kız malim nasıl içerlemeyeyim nasıl anmayayım
En az 5 sene 27 ağustoslarda yas tutucam
Aklına koyduğunu yapıyor aslanlar gerçekten. Ulan diyorum hem bebe istiyorsun hem gidicem diyorsun.Deme yav. Ne yapacaksın bu aslan erkekleri çok dik başlı oluyorbizim de bir hocanın eşi ogretmenken pilotluga heves etmiş. Benim de aslan olduğumu duyunca dert yakiniyordu hep. O da yengeç burcuymus. Kadını çocuğuyla bırakıp borc harç makedonya'ya pilotluk eğitimine gitmiş. Oha dedim bu yaştan sonra adama bak. Ee sen ne düşündün dedim. Ne yapayım adam çok istekliydi destek oldum dedi. Oğluma sarılıp uyuyorum diyor yazık.
C
Cix kiz dedm sen burda otur ben evi temizlerm yeterki ayagima dolanmaahahahahahah
Sonra duramadi ariyor beni veleyim mi ben napim cnam skldi diyordedm hadi gel
Cidden canimi cok sıkmisti
Tamir tadilat yapar elonden gelir ama yaptirana kdr canina okur besyuz kere soylersin en son bikarsn soylemezsn orasi oyleee kalirbecerikli bi adam mi bari. yoksa sana göre mi beceriksiz kaliyo ross
Tamir tadilat yapar elonden gelir ama yaptirana kdr canina okur besyuz kere soylersin en son bikarsn soylemezsn orasi oyleee kalir
Cani istediginde cok guzel yapio
Ortamı yasa boğdum şuanbenim eşim üç kere girdi elendi yüksek puanlarla cicihiç üzülme çok zor kazanması gidemez
sen gir agam gir paşam kesin kazanacaksin de geç
artık hevesim de kalmiyo cici ya. yapsam mi yapmasam mi bilemedim
bu kez yapiyim demi herşeye rağmen. geçen sene de evdeydi kaynanamlar gelmişti yatılı bi hafta falan. kayınpederim gitmis bize yıldönümü pastası almış üstüne yazi yazdırmışbu da böyle trajik bi anımdır
kocamla özel günlerde hiç denk gelmiyoruz ya da basbasa olamiyoruz
Eşim daha gitmeden önce bir öğretmen arkadaş vardı eşi ile atamalardan dolayı ayrı düşmüşlerdi. Kadın ağlayıp ağlayıp Allah ölüm ayrılığı vermesin diyordu.güzel anları anımsa annem zaten yeterince dert var bi de geçmişe mi üzülek
gerçi ben de herif yok ya yanımda o ölmüş de anamın evine dönmüşüm gibi bi hisse kapıldım.türlü türlü sahneler geldi gözümün önüne ay ağladım kalbim nefesim sıkıştılan dedim kendine gel töbe töbe allah gecinden versin dedim.sana diyom da ben de farklı bi pok değilim yani
Ortamı yasa boğdum şuan
Şamdanım benimki çok ayrı bir manyak. Yapıcam dediği hiçbirşeyi yapamadığını görmedim. O yüzden korkuyorum inan olsun.
Biz tanıştığımızda lise mezunuydu.
Annem lise mezununa kız vermem dedi diye girdi öss ye üniversite kazandı hem de tek tercih benim üniversitemi, karşı fakültemi kazandı yanıma geldi.
Neyse beraber okuduk. Okulu bitirdik evlenmek istedi iş bul, araba al, ev tut evleniriz dedim. Adam 1 hafta içinde iş bulup, araba alıp, evin anahtarı ile yanıma geldi.
Polis olucam dedi polis oldu.
Açık öğretimden bir bölüme sardı onu da bitirdi.
Yüksek Lisans araştırmaya girdi.
Elde edemediği hiçbirşey görmedim aşırı kısmetli maşallah.
Napıcaksın komiserliği diyorum, komiserlik geçici evre ben vali olucam kızım diyor.
Manyağın teki dur durak bilmiyor gözü doymuyor
Rabbim hayır getirecek şeyler nasip etsin, hayır gelemicekse nasip etmesin öyle dua ediyorum.
Şamdanım bence geç de olsa kutlayın yapma öyle hevesini kırma
Oyy kurban olam sanakız hayran olduğun aşık olduğun kadar da varmış maşallah size yaaaa
ne kadar güzel seviyosunuz birbirinizi vallahi çok mutlu oluyorum senden güzel haberler geldikçe. Allah yolunuzu açık etsin sizi hiç ayırmasın
eşinin hakkında da hayırlısı olsun gönlüne göre olsun herşey :)
o zaman gitmeden yaparım olmazsa :) dönüş tarihini bilmiyorum çünkü. hediye ne alsam onu da bilmiyorum. şehir dışına gidene kadar da evde sürprizi de olmicak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?