- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.601
Oyy kurban olam sana♥
Evlilik tarihi ne zaman? Gitmeden önce vaktin varsa gitmeden önce yap tabiki.
Planın var mı?
Biz yıl dönümlerinde hediye almayız, birbirinize kavuşmuşsunuz daha ne hediyesi alcan be şamdanım ona en büyük hediye sensin zaten, sana da oseni yerim
31 agustos canım :)
valla hiç plan yapmadim kesin bişey çıkar diyeneticede çıktı da
şimdi yarına kadar düşünüp eylem planı yapmam lazım. işte işin kötü tarafı gideceği tarih belli değil
zaten kutlama dediğin ne kibi yemek bi pasta. gece de finito
hediye konusunda tereddüt ediyorum sadece :) şimdi mi alsam sonra mi alsam. hiç mi bulasmasam
Allah razı olsun canım çok sağolCanım Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
Aynen cicim geç olsunda güç olmasın dedik bizde,evet canım transfere baya heveslendik fln ama artık dediğin gibi,Ekim'de transfer olacak,12 gün kadar bekleme süreci,sonra kasıma belli olacak anca iste bakalım oda gebelik oluşursa, tutarsa yani yoksa kasimdaki adetim gelecek tutmazsaK Kendinisevenbirii kuzum transfer ertelendi demek olsun geç olsun güç olmasın. Yükselen değerin neden yükselmiş söylediler mi?.
Ha Eylül ha Ekim farketmez zaten ne kaldı şunun şurasında. Ekimde transfer olursa kasımda mı gebelik kesinleşecek yoksa ekimde gebelik başlıyor mu direkt
Kızzzzzzzzz seksü şempazem Kasım gebeliği aslan oluyor aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah razı olsun canım çok sağol
Aynen cicim geç olsunda güç olmasın dedik bizde,evet canım transfere baya heveslendik fln ama artık dediğin gibi,Ekim'de transfer olacak,12 gün kadar bekleme süreci,sonra kasıma belli olacak anca iste bakalım oda gebelik oluşursa, tutarsa yani yoksa kasimdaki adetim gelecek tutmazsa
Allah'tan hayırlısı be gülüm 7 senedir bekliyorum bir ay daha beklerim tabi ki napalim yeter ki sonucu güzel olsunda
Bence sen ona hediye olarak yatağı kıracak kadar sev kocaniseni yerim
31 agustos canım :)
valla hiç plan yapmadim kesin bişey çıkar diyeneticede çıktı da
şimdi yarına kadar düşünüp eylem planı yapmam lazım. işte işin kötü tarafı gideceği tarih belli değil
zaten kutlama dediğin ne kibi yemek bi pasta. gece de finito
hediye konusunda tereddüt ediyorum sadece :) şimdi mi alsam sonra mi alsam. hiç mi bulasmasam
Yaa valla mii hadi hayırlısı o zaman diyek,kız bı bakmissin aynı zaman hamile kalirmişız ne güzel olurKızzzzzzzzz seksü şempazem Kasım gebeliği aslan oluyor aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende çocuğum aslan burcu olsun diye kasımda bir denicem bakayım olcak mı
Olmazsa birdahaki kasıma artık.
Kasımda aşk başkadır
Şunu bir gün uygulamak istiyorum gerçekten ya. Dur bakalım ne zamanBiz yıl dönümlerinde hediye almayız, birbirinize kavuşmuşsunuz daha ne hediyesi alcan be şamdanım ona en büyük hediye sensin zaten, sana da o
Giyin süslen kendini bakıma sok.
Sıpayı bir gecelik aile büyüklerinden birine bırak.
hizuran a verdiğim tavsiyeyi sana da veriyorum kendini kurdeleye sar kapıyı öyle aç
Yansın geceler
Evde de şöyle güzel bir sofra hazırlarsın.
Daha ne olacak be yavrum.
Yarına bile yapılır bu.
Ama tarihe birlikte haber verin sonra adam noluyo demesin,
Ahahahahbenimki bi ampul degistirebilir mesela
bide o yönden bak
herşeye beni çağırır samdan gel sen yaparsin, samdan sen gel anlarsin, samdan gel senin elindem gelir ben beceremem....
en son mutfaktaki lavabonun borularini söktü geri takamadioturdum taktim napiyim
biz bence koca seçmeyi bilememisiz rosssnasıl seçiliyo kimse de bisey demediydi gerçi bana
Ooo 2 hamile göbeleri tuta tuta ortamı yakarız burdaYaa valla mii hadi hayırlısı o zaman diyek,kız bı bakmissin aynı zaman hamile kalirmişız ne güzel olur
Ben ocakta uygulucam. Yıldönümümüzde. Kendimi sarıcam kurdeleye bir de fiyonk yapıcam. Öyle karşılıcam. Memeli pastamdan sonra şaşırtmazŞunu bir gün uygulamak istiyorum gerçekten ya. Dur bakalım ne zaman
Kız Kasım boyu yak geceleriOoo 2 hamile göbeleri tuta tuta ortamı yakarız burda
Sonuçta adımız son arizona kertenkeleleri. Adımızdan anlaşıldığı gibi kertenkele neslinin devamı bizim elimizde, neslimiz tükenme tehlikesi ile karşı karşıya, kendimizi bu iş için adayalım
Ama ilk ve tek seferde tutturma ihtimalim hele ki kistli bir bünyede bilemiyorum oldukça minimum
AhahahahhahahahhahahahahaBen ocakta uygulucam. Yıldönümümüzde. Kendimi sarıcam kurdeleye bir de fiyonk yapıcam. Öyle karşılıcam. Memeli pastamdan sonra şaşırtmaz
Yalnız bedenin cıbıldak olması gerekiyor makbulü o şekilde hizuşum yoksa o kurdele tam olarak hakkını vermez.
Ben ocakta totom dona dona yapıcam
Öyle mi diyorsun. Topikce Kurdeleye dolanırmisizBen ocakta uygulucam. Yıldönümümüzde. Kendimi sarıcam kurdeleye bir de fiyonk yapıcam. Öyle karşılıcam. Memeli pastamdan sonra şaşırtmaz
Yalnız bedenin cıbıldak olması gerekiyor makbulü o şekilde hizuşum yoksa o kurdele tam olarak hakkını vermez.
Ben ocakta totom dona dona yapıcam
Bende kasim da uygulayayim bariÖyle mi diyorsun. Topikce Kurdeleye dolanırmisizEylül de bizim evlilik yıl dönümü bir kez mi ne kutladık. Evlilik tarihini unutusumuzla ünlüyüz memura rezil oldum hatta
Biz yıl dönümlerinde hediye almayız, birbirinize kavuşmuşsunuz daha ne hediyesi alcan be şamdanım ona en büyük hediye sensin zaten, sana da o
Giyin süslen kendini bakıma sok.
Sıpayı bir gecelik aile büyüklerinden birine bırak.
hizuran a verdiğim tavsiyeyi sana da veriyorum kendini kurdeleye sar kapıyı öyle aç
Yansın geceler
Evde de şöyle güzel bir sofra hazırlarsın.
Daha ne olacak be yavrum.
Yarına bile yapılır bu.
Ama tarihe birlikte haber verin sonra adam noluyo demesin,
Kasım kasım. 50 kere hesapladımKız Kasım boyu yak gecelerigerçi Kasım mi Aralık mi
NeeeeeeeeeÖyle mi diyorsun. Topikce Kurdeleye dolanırmisizEylül de bizim evlilik yıl dönümü bir kez mi ne kutladık. Evlilik tarihini unutusumuzla ünlüyüz memura rezil oldum hatta
Ay ilahi yaKasım kasım. 50 kere hesapladım
Kasımda aşnafişnaaAralıkta gebeliğin 1.ayı ile öğrendiğimi varsayarsak ağustosta 9 aylık oluyor. Bizzat sağlık sigortacıma oturtup bunu hesaplattım poliçeyi ona göre düzenledik. Çattım delinin birine demiştir
Ahahahah
Kiz ben hic oyle tamorat ypsin diye dua etmedm ama adam becerikli cikti ama tembel
Valla bilmiyorm.nerde neyi yanlış yaptik yanlış yapiyoruz anlayamiyorm ben cogu zmaan
İlle kurdele olacak ben anlamam. Şey yap. Yatak odasına bir bahaneyle gir. Kurdeleye sarinip öyle çık mademburda kimsemiz yok beybi ya. şehir dışına göreve gidene kadar da evde. mübarek yapışık yasiyo zateno yüzden sürpriz olamicak hiç bişey yani kendimi kurdeleleyip kapı acamam
ama yaratıcı fikirlere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?