Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy kurban olam sana
Evlilik tarihi ne zaman? Gitmeden önce vaktin varsa gitmeden önce yap tabiki.
Planın var mı?

seni yerim
31 agustos canım :)
valla hiç plan yapmadim kesin bişey çıkar diye neticede çıktı da
şimdi yarına kadar düşünüp eylem planı yapmam lazım. işte işin kötü tarafı gideceği tarih belli değil

zaten kutlama dediğin ne ki bi yemek bi pasta. gece de finito
hediye konusunda tereddüt ediyorum sadece :) şimdi mi alsam sonra mi alsam. hiç mi bulasmasam

Biz yıl dönümlerinde hediye almayız, birbirinize kavuşmuşsunuz daha ne hediyesi alcan be şamdanım ona en büyük hediye sensin zaten, sana da o
Giyin süslen kendini bakıma sok.
Sıpayı bir gecelik aile büyüklerinden birine bırak.
hizuran a verdiğim tavsiyeyi sana da veriyorum kendini kurdeleye sar kapıyı öyle aç
Yansın geceler
Evde de şöyle güzel bir sofra hazırlarsın.
Daha ne olacak be yavrum.
Yarına bile yapılır bu.
Ama tarihe birlikte haber verin sonra adam noluyo demesin,

Canım Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
Allah razı olsun canım çok sağol
Aynen cicim geç olsunda güç olmasın dedik bizde,evet canım transfere baya heveslendik fln ama artık dediğin gibi,Ekim'de transfer olacak,12 gün kadar bekleme süreci,sonra kasıma belli olacak anca iste bakalım oda gebelik oluşursa, tutarsa yani yoksa kasimdaki adetim gelecek tutmazsa
Allah'tan hayırlısı be gülüm 7 senedir bekliyorum bir ay daha beklerim tabi ki napalim yeter ki sonucu güzel olsunda

Kızzzzzzzzz seksü şempazem Kasım gebeliği aslan oluyor aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende çocuğum aslan burcu olsun diye kasımda bir denicem bakayım olcak mı
Olmazsa birdahaki kasıma artık.
Kasımda aşk başkadır

Bence sen ona hediye olarak yatağı kıracak kadar sev kocani anladın sensonra o sana hediye olarak yeni yatak alsın nasil

Yaa valla mii hadi hayırlısı o zaman diyek,kız bı bakmissin aynı zaman hamile kalirmişız ne güzel olur

Şunu bir gün uygulamak istiyorum gerçekten ya. Dur bakalım ne zaman

Ahahahah
Kiz ben hic oyle tamorat ypsin diye dua etmedm ama adam becerikli cikti ama tembel

Valla bilmiyorm.nerde neyi yanlış yaptik yanlış yapiyoruz anlayamiyorm ben cogu zmaan

Yaa valla mii hadi hayırlısı o zaman diyek,kız bı bakmissin aynı zaman hamile kalirmişız ne güzel olur
Ooo 2 hamile göbeleri tuta tuta ortamı yakarız burda
Sonuçta adımız son arizona kertenkeleleri. Adımızdan anlaşıldığı gibi kertenkele neslinin devamı bizim elimizde, neslimiz tükenme tehlikesi ile karşı karşıya, kendimizi bu iş için adayalım
Ama ilk ve tek seferde tutturma ihtimalim hele ki kistli bir bünyede bilemiyorum oldukça minimum

Şunu bir gün uygulamak istiyorum gerçekten ya. Dur bakalım ne zaman
Ben ocakta uygulucam. Yıldönümümüzde. Kendimi sarıcam kurdeleye bir de fiyonk yapıcam. Öyle karşılıcam. Memeli pastamdan sonra şaşırtmaz
Yalnız bedenin cıbıldak olması gerekiyor makbulü o şekilde hizuşum yoksa o kurdele tam olarak hakkını vermez.
Ben ocakta totom dona dona yapıcam

Kız Kasım boyu yak geceleri gerçi Kasım mi Aralık mi

Ahahahahhahahahhahahahaha

Gecelere akilmaya baslanmis

Öyle mi diyorsun. Topikce Kurdeleye dolanırmisiz Eylül de bizim evlilik yıl dönümü bir kez mi ne kutladık. Evlilik tarihini unutusumuzla ünlüyüz memura rezil oldum hatta

Öyle mi diyorsun. Topikce Kurdeleye dolanırmisiz Eylül de bizim evlilik yıl dönümü bir kez mi ne kutladık. Evlilik tarihini unutusumuzla ünlüyüz memura rezil oldum hatta
Bende kasim da uygulayayim bari
Topikce kurdeleue baglancaz hadi bakalim hahahahaha

burda kimsemiz yok beybi ya. şehir dışına göreve gidene kadar da evde. mübarek yapışık yasiyo zaten o yüzden sürpriz olamicak hiç bişey yani kendimi kurdeleleyip kapı acamam
ama yaratıcı fikirlere açığım

Kız Kasım boyu yak geceleri gerçi Kasım mi Aralık mi
Kasım kasım. 50 kere hesapladım
Kasımda aşnafişnaa Aralıkta gebeliğin 1.ayı ile öğrendiğimi varsayarsak ağustosta 9 aylık oluyor. Bizzat sağlık sigortacıma oturtup bunu hesaplattım poliçeyi ona göre düzenledik. Çattım delinin birine demiştir

Neeeeeeeee
Neden 1 kere kutladınız yav?

Ay ilahi ya

Ahahahah
Kiz ben hic oyle tamorat ypsin diye dua etmedm ama adam becerikli cikti ama tembel

Valla bilmiyorm.nerde neyi yanlış yaptik yanlış yapiyoruz anlayamiyorm ben cogu zmaan

annem ikizler burcu. babam doğum tarihi bilinmemekle birlikte kuvvetle muhtemel akrep. baya uyumlular be
burçlara mi bakmak aklımıza gelmedi ne
mesela ben ikizlerim eşim yay zıt burçlar birbirini çekermis.
bide şöyle kombo var. yukselenim aslan yükseleni kova onlar da zıt burçlar ay burclarimiz da zıt bizim aramzidaki çekim yürütüyo sanırım yoksa bu kadar şikayete boşamam lazımdı adami

valla ben de biseyi bi kere dedim mi yapilsin isterim ama esim de esin gibi o yüzden aldırma rosss aldırma diyorum sana

İlle kurdele olacak ben anlamam. Şey yap. Yatak odasına bir bahaneyle gir. Kurdeleye sarinip öyle çık madem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…