- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
nasilsin bakalim böregimmHoşbuldum tahinli kekim
oo minik annesiii gelmiss hormon durumlar nasi sinirlilik durumu flnNe oluyo la Burda
Şuan sakinim , relax takılıyorum.. heee eşime sorsan tirlatmis olabilirimoo minik annesiii gelmiss hormon durumlar nasi sinirlilik durumu fln
Kuzum diş çıkartıyorsa ondanda olabilir, sen sevdiği şeylerden yapmaya çalış bir kaşık bile yese fayda. Meyve püresinin içine birazcık pekmez karıştır mesela hem demir hem kiloya yardımcı olur.yok ya hicbisey yemiyo dun asi olduk 1 yas asisi 7.900 zayif alt sinirda dedi hemsire.
hicbise yemiyo ya napcam bilmiyorum
zaten bu isden en zararli esler cikiyoŞuan sakinim , relax takılıyorum.. heee eşime sorsan tirlatmis olabilirim
yapiyorum ama yok bi iki kasik aliyo sora tukuruyo.Kuzum diş çıkartıyorsa ondanda olabilir, sen sevdiği şeylerden yapmaya çalış bir kaşık bile yese fayda. Meyve püresinin içine birazcık pekmez karıştır mesela hem demir hem kiloya yardımcı olur.
Sizi etoburlar siziiiiiyapiyorum ama yok bi iki kasik aliyo sora tukuruyo.
et ve tavuk cok seviyo onlari bayila bayila yiyoo. anasina cekmis
Ahahahah adrenalin dolu bir uyeee himmmm en bi sevdigimden
keske yese kuzum ama yemiyo ya agzini kitliyo..Sizi etoburlar siziiiiiohh keşke onları yesin içsin yap yarar minnakıma hem kemiklere de faydalı. Yoğurdunu da yedir hergün mutlaka balımmm.
Ahajajha kertenkele olunca anca geldim sürüne sürüne@Pembeemzik @kovahatunuPsikolojik Deliii @Minikriko Chocolita @imzaben @Kendinisevenbiriii
Koşun kertenkeleler kosinın
Bakyaa diretiyo bide En iyisi biz onu yiyelim gitsin küçük sıpacıkkeske yese kuzum ama yemiyo ya agzini kitliyo..
Aa yok ya , ben hiç karışmam ,. O bana bulasmasin yeter .zaten bu isden en zararli esler cikiyo
Evet canm.hazır su icerm hepKuzum valla herşeyden çok çabuk bişey kapar olduk kolay artık herşey ne kadar dikkat etsekte. Sen hazır şunu içiyosun hep.
aynen senin yerinede yicem merak etmeBakyaa diretiyo bide En iyisi biz onu yiyelim gitsin küçük sıpacık,
OHHH BİRAK git tabiNasil olem gı
Yemek iş güç
Kaynanayi bekliyorum gelsinde cocuklari birakip pazara gidicem
nasi gidiyo peki bulanti flan kac haftalik olduAa yok ya , ben hiç karışmam ,. O bana bulasmasin yeter .
Surun de gel cikooo surun de geeeeeeel kremlerini surun de geeeeelAhajajha kertenkele olunca anca geldim sürüne sürüne
Kuzum bi Dr hep hazır su içilmesininde doğru olmadığını söylemişti ondan sormuştum. Bünye bazı bakterileri alması gerekiyormuşki vücut ona uyum sağlasın ve böylelikle çoğu bakteri ve rahatsızlıklara karsı vücut direnç gösterebilsin.demişti.Evet canm.hazır su icerm hep
Aman ne KDE dikkat edersek edeLim hep oluyoruz nasıl bi bunyemiz oldu anlamadm
Kertenkele oldukNe oluyo la Burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?