- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.621
Ben kurdeleye sararsam kendimi sende sarmak zorundasın gülom biliyorsun bunları.Bende kasim da uygulayayim bari
Topikce kurdeleue baglancaz hadi bakalim hahahahaha
Unuttuk hep bir şekilde gümbürtüye gitti. Okula yeni tayin olmuştum. Evraklarda evliysen eş bilgileri, evlilik tarihi falan isteniyor. Durdum. Ya bizim evlilik tarihi neydi kiNeeeeeeeee
Neden 1 kere kutladınız yav?
Boyle bedele bedenim kurbanBen kurdeleye sararsam kendimi sende sarmak zorundasın gülom biliyorsun bunları.
Ben bebe yapınca sende yapacaksın.
Best friendim olmanın bedelleri
O zaman bebeyi uyuttuktan sonra lavaboda kendini kurdeleye sarıp odaya öyle gidebilirsinburda kimsemiz yok beybi ya. şehir dışına göreve gidene kadar da evde. mübarek yapışık yasiyo zateno yüzden sürpriz olamicak hiç bişey yani kendimi kurdeleleyip kapı acamam
ama yaratıcı fikirlere açığım
Benim burçlara bakmak aklıma geldi özellikle aslan burcu koca aradımannem ikizler burcu. babam doğum tarihi bilinmemekle birlikte kuvvetle muhtemel akrep. baya uyumlular be
burçlara mi bakmak aklımıza gelmedi ne
mesela ben ikizlerim eşim yay zıt burçlar birbirini çekermis.
bide şöyle kombo var. yukselenim aslan yükseleni kova onlar da zıt burçlaray burclarimiz da zıt bizim aramzidaki çekim yürütüyo sanırım yoksa bu kadar şikayete boşamam lazımdı adami
valla ben de biseyi bi kere dedim mi yapilsin isterim ama esim de esin gibio yüzden aldırma rosss aldırma diyorum sana
Bizde cok zittiz cok da cekiyoruz birbirimizi anlamiyormannem ikizler burcu. babam doğum tarihi bilinmemekle birlikte kuvvetle muhtemel akrep. baya uyumlular be
burçlara mi bakmak aklımıza gelmedi ne
mesela ben ikizlerim eşim yay zıt burçlar birbirini çekermis.
bide şöyle kombo var. yukselenim aslan yükseleni kova onlar da zıt burçlaray burclarimiz da zıt bizim aramzidaki çekim yürütüyo sanırım yoksa bu kadar şikayete boşamam lazımdı adami
valla ben de biseyi bi kere dedim mi yapilsin isterim ama esim de esin gibio yüzden aldırma rosss aldırma diyorum sana
O zaman bebeyi uyuttuktan sonra lavaboda kendini kurdeleye sarıp odaya öyle gidebilirsin
Kurdeleyi çözsün sonra sen de onu kelepçele
Ama kelepçeyi önceNego un da dediği gibi çamaşır suyuna bas
Yaaaaaaaa bu hayvan resmen benim hayata karşı duruşum ya
Benim burçlara bakmak aklıma geldi özellikle aslan burcu koca aradım
Zaten 1.80 üstü boy ve aslan burcu olsun diye 2 kriterim vardı sadece
1 adet peynir üzerine salam ile yıllarca kölen olabilirYaaaaaaaa bu hayvan resmen benim hayata karşı duruşum ya
Aşık oldum
İlle kurdele olacak ben anlamam. Şey yap. Yatak odasına bir bahaneyle gir. Kurdeleye sarinip öyle çık madem
Renk kırmızıevde kelepçe yok bizim beybiben onu şehvet zehirlenmesiyle zehirleyim bence. tam bir kadın işi wu huuuu
kurdele saten mi olacak peki
rengi önemli mi mesela
işte başımıza ne geliyosa bu poncik yuregimizden geliyo.Benm tek kriterim biyigi olmasin di
Hahahahahahahah
Eyvahlar olsun hizuşum olmazzzzz topiğe uygun değil, arizona kerteleliğin kitabında bile yazar şehvetli kutlamalar madde 4Unuttuk hep bir şekilde gümbürtüye gitti. Okula yeni tayin olmuştum. Evraklarda evliysen eş bilgileri, evlilik tarihi falan isteniyor. Durdum. Ya bizim evlilik tarihi neydi kidüşünüyorum düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkarmıyorum eşime sordum o da hatırlayamadı. Sonra bir şekilde bulduk
Valla bende anlamadm azicik kriterini yuksek tutsan mutevazi olmasan daha cok sey isteyip ikinciye kosa kosa gitmeseymisimişte başımıza ne geliyosa bu poncik yuregimizden geliyo.
bize mi kaldi humanistlik rosss
azcik seçici olsana demi
gerçi bende yok olmaz dediğim özellikler bütünüyle evliyimankarali olmasin da demistim adam Ankaralı
Renk kırmızı
Varsa dantelli yoksa saten
Kelepçe yoksa senin kurdeleyi çözünce o kurdele ile bağla adamı.
Konsepte daha uygun
Keşke zengin olmasın, romantik olmasın bana aşırı derecede bağlı olmasın, anası olsun, babası olsun diye devam ettirseymişsin yavbenim kriterim yeşil gözlü olmasin 1.75 den uzun olmasın
sonuç yeşil gözlü 1.80 boylu adam
ben istemeyi bilememisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?