- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.641
Aynı ben aynı1 adet peynir üzerine salam ile yıllarca kölen olabilirhayatta yaptığı en iyi şey yemek, uyku, osuruk
Ah be gülom kriterini seveyim keserdi giderdi be yavrum insan akrep burcu olmasın diye kriter belirler, burcunu kesebiliyor musunBenm tek kriterim biyigi olmasin di
Hahahahahahahah
Ay herkes kriterini söylemiş bende söyleyeyimbenim de kriterim aslaaaaa amaaa aslaaaa karadenizli biri ile evlenmem diyordummm
2. Kocayı karadenizli aldım
işte başımıza ne geliyosa bu poncik yuregimizden geliyo.
bize mi kaldi humanistlik rosss
azcik seçici olsana demi
gerçi bende yok olmaz dediğim özellikler bütünüyle evliyimankarali olmasin da demistim adam Ankaralı
Aranızda tek kriterlerine bağlı kalan benim.Valla bende anlamadm azicik kriterini yuksek tutsan mutevazi olmasan daha cok sey isteyip ikinciye kosa kosa gitmeseymisim
Valla gorunce olusan elektrik akimi hicbiyerde olusmadibende bi dogru kisi ellam dedm
Dedim ko akrep burcu olmasin diye dua etmistim akrwp burcu oldu
Keşke zengin olmasın, romantik olmasın bana aşırı derecede bağlı olmasın, anası olsun, babası olsun diye devam ettirseymişsin yav
Yeşil göz deyince aklıma fenonun selvi boylu yeşil gözlüsü geldi.
Adamdan ümidi kesince bizle irtibatı da kesti ya zaarfenomen
İyiyiz böcük sen nasılsın hoşgeldinKertdaşlarrr nassınızzz
Valla bende anlamadm azicik kriterini yuksek tutsan mutevazi olmasan daha cok sey isteyip ikinciye kosa kosa gitmeseymisim
Valla gorunce olusan elektrik akimi hicbiyerde olusmadibende bi dogru kisi ellam dedm
Dedim ko akrep burcu olmasin diye dua etmistim akrwp burcu oldu
Hosbuldum cicim benim ahhh cicim ahh miranimmm ahhh cok dertliyimmmİyiyiz böcük sen nasılsın hoşgeldin
Noldu reyyannnnnnnn?Hosbuldum cicim benim ahhh cicim ahh miranimmm ahhh cok dertliyimmm
1 hafta gecdi halene gelen giden yokk 2
Boş kesin, ondan yazmıyor zaten. Sorarım ben ona du senay görümcem olmasin dedim o tuttu ama cicizenginlikte de o zamanla gözüm yoktu ya. varlıklı bi ailenin yokluk içinde büyüyen çocuğu olarak paranin huzur vermediğini bildiğimden istemedim. yoksa pesimdeki cok zengin takintiliyla evlenir altimda araba ful gezerdim
ben anlamadim neye göre tuttu neye göre tutmadi valla
fenooooo gardas hoş musan dolu musan boş musanfenomen
Neeeeeeeee ciddi misin.1 hafta gecdi halene gelen giden yokk 2
.bi bebisden korkuyorum ruhen bedenen ve pskolojik hic bi sekilde hazır degilimm offf
Olmasin kuzu ya daha toparlanamadim bile hala isimsiz yerimin acısı gecmedi göbüsüm inmedi ve bebis beni cok yoruyoken mafolurummmmmNeeeeeeeee ciddi misin.
Ayy ben çok sevinirim
Test yaptın mı test inşallah vardır
Amin kuzucumEşim daha gitmeden önce bir öğretmen arkadaş vardı eşi ile atamalardan dolayı ayrı düşmüşlerdi. Kadın ağlayıp ağlayıp Allah ölüm ayrılığı vermesin diyordu.
Karşıdan bakınca anlamıyordum.
Çok iyi anladım ne demeye çalıştığını, ne yaşadığını.
Gerçekten öyle malim Allah ölüm ayrılığı vermesin gerisine katlanılıyor..
Çocuğun kaç yaşında böcüğüm? Kaç aylık yada?Olmasin kuzu ya daha toparlanamadim bile hala isimsiz yerimin acısı gecmedi göbüsüm inmedi ve bebis beni cok yoruyoken mafolurummmmm
Yrn yapicam yoktur insallah.
Allahim vakti zmanli verir insallah..
Boş kesin, ondan yazmıyor zaten. Sorarım ben ona du sen
Görümceyi tutturmuşsun iyi diğerleri tutmasa da olur
Allahtan benim eşim de tek kardeş.
Bir arkadaşım var 3 kız 1 erkek kardeşler. Abisi evlendi gelinin 3 görümce si oldu.
Öyle bir görümcelik yapıyorlar ki hiç beklemezdim arkadaşımdan şoklar içindeyim.
Sende evleneceksin bak senin de görümcen olacak diyorum yaptığını inkar ediyor.
Şerlerinden Allaha sığınırım
14 aylik cok yaramazz hic durmuyooÇocuğun kaç yaşında böcüğüm? Kaç aylık yada?
Aynen şamdanım. Benim kv nin doğurmak dışında pek emeği yok emzirmemiş bile ama olsun doğurması da yeterah ahhh bilmez miyim 4 halam var ondan görümcem olmasin diye dua ettiydim zatenama kaynanamin bu kadar manyak olacağını bilsem ona da dua ederdim
vallahi kaynanan iyi kötü yaşlı kocamda emeği var diye idare ediliyo cicim ya. ama görümce genelde emsalin oluyo. insan kendine yediremiyo. bisey desen olmuyo demesen hiç olmuyo. Allah'ın hesabı şaşmaz. onlar da görür elbet. ne kadar kötü bisey gorumcelik yapmak falan
Sezaryense 2 seneden önce önermiyorlar zaten böcüğüm yeni bir hamileliği ama normal doğumsa bilemiyorum küçükmüş hakkaten sıpa14 aylik cok yaramazz hic durmuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?