Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 adet peynir üzerine salam ile yıllarca kölen olabilir hayatta yaptığı en iyi şey yemek, uyku, osuruk
Aynı ben aynı
Ya onun heryerini yerim. At arasa fotolarını ya aşık oldum bağladı kendine

Ay herkes kriterini söylemiş bende söyleyeyim benim de kriterim aslaaaaa amaaa aslaaaa karadenizli biri ile evlenmem diyordummm
2. Kocayı karadenizli aldım
Aranızda tek kriterlerine bağlı kalan benim.
Hiçbiriniz beceremediniz gördünüz yakuşuklu adamları koşa koşa gittiniz
Ama çerkes adetlerini bilsem çerkes olmasın diye de kriter koyardım da bilemedim cahil tarafıma denk geldi faka bastım

ay görümcem olmasin dedim o tuttu ama cici zenginlikte de o zamanla gözüm yoktu ya. varlıklı bi ailenin yokluk içinde büyüyen çocuğu olarak paranin huzur vermediğini bildiğimden istemedim. yoksa pesimdeki cok zengin takintiliyla evlenir altimda araba ful gezerdim

ben anlamadim neye göre tuttu neye göre tutmadi valla
fenooooo gardas hoş musan dolu musan boş musan fenomen

aahhhh ahhhh hepimizi bir alengktirik carpmadi mi zaten rosss

beyin devrede olsa böyle olmazdi. ama o alengktirik şase yapiyo beyin mantik yanıyor

Boş kesin, ondan yazmıyor zaten. Sorarım ben ona du sen
Görümceyi tutturmuşsun iyi diğerleri tutmasa da olur
Allahtan benim eşim de tek kardeş.
Bir arkadaşım var 3 kız 1 erkek kardeşler. Abisi evlendi gelinin 3 görümce si oldu.
Öyle bir görümcelik yapıyorlar ki hiç beklemezdim arkadaşımdan şoklar içindeyim.
Sende evleneceksin bak senin de görümcen olacak diyorum yaptığını inkar ediyor.
Şerlerinden Allaha sığınırım

1 hafta gecdi halene gelen giden yokk 2
.bi bebisden korkuyorum ruhen bedenen ve pskolojik hic bi sekilde hazır degilimm offf
Neeeeeeeee ciddi misin.
Ayy ben çok sevinirim
Test yaptın mı test inşallah vardır

Neeeeeeeee ciddi misin.
Ayy ben çok sevinirim
Test yaptın mı test inşallah vardır
Olmasin kuzu ya daha toparlanamadim bile hala isimsiz yerimin acısı gecmedi göbüsüm inmedi ve bebis beni cok yoruyoken mafolurummmmm
Yrn yapicam yoktur insallah.
Allahim vakti zmanli verir insallah..

Amin kuzucumallah sevdiklerimizi bize,bizi de sevdiklerimize bağışlasın inşallah

Olmasin kuzu ya daha toparlanamadim bile hala isimsiz yerimin acısı gecmedi göbüsüm inmedi ve bebis beni cok yoruyoken mafolurummmmm
Yrn yapicam yoktur insallah.
Allahim vakti zmanli verir insallah..
Çocuğun kaç yaşında böcüğüm? Kaç aylık yada?

ah ahhh bilmez miyim 4 halam var ondan görümcem olmasin diye dua ettiydim zaten ama kaynanamin bu kadar manyak olacağını bilsem ona da dua ederdim

vallahi kaynanan iyi kötü yaşlı kocamda emeği var diye idare ediliyo cicim ya. ama görümce genelde emsalin oluyo. insan kendine yediremiyo. bisey desen olmuyo demesen hiç olmuyo. Allah'ın hesabı şaşmaz. onlar da görür elbet. ne kadar kötü bisey gorumcelik yapmak falan

Aynen şamdanım. Benim kv nin doğurmak dışında pek emeği yok emzirmemiş bile ama olsun doğurması da yeter
Görümce hakkaten çekilecek dert değil.
Abuk sabuk kıskançlıklar falan.
Ayy napardım olsa bilmem.
Eşim de hep tek çocuk olmaktan muzdarip. Ama ben çok mutluyum tek çocuk olduğu için
Ben de keşke şöyle sessiz sakin Gariban çilekeş bir Anadolu kadını teyze kayınvalidem olsun isterdim. Şöyle tatlı dilli güleç anaç..
Şuan saydıklarımın tam tersi benim kv

14 aylik cok yaramazz hic durmuyoo
Sezaryense 2 seneden önce önermiyorlar zaten böcüğüm yeni bir hamileliği ama normal doğumsa bilemiyorum küçükmüş hakkaten sıpa
Test ne zaman yapacaksın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…